نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
Like Tree21Likes

موضوع: واژه شناسی شیرینی پزی

نمایش نتایج: از 17 به 24 از 34
صفحه 3 از 5 نخستنخست 12345 آخرینآخرین
  1. #17
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۰/۱۰/۲۷
    نوشته ها
    1
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    1
    پسند کرده
    0

    Re: واژه شناسی شیرینی پزی

    سلام 2 تا سوال دارم
    کوارک چیست ؟ خامه ترش آیا تو بازار داریم یا باید درست کنیم اگر آماده اش نیست چه جوری درست میشه؟

  2. #18
    مدیر انجمن

    عضویت: ۱۳۸۸/۰۴/۲۹
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    1,934
    میزان امتیاز
    22
    پسند شده
    1858
    پسند کرده
    299

    Re: واژه شناسی شیرینی پزی

    نقل قول نوشته اصلی توسط nikta
    سلام 2 تا سوال دارم
    کوارک چیست ؟ خامه ترش آیا تو بازار داریم یا باید درست کنیم اگر آماده اش نیست چه جوری درست میشه؟
    کوارک Quark
    ویرایش توسط admin : ۱۳۹۵/۰۲/۰۶ در ساعت ۰۵:۵۱ بعد از ظهر
    خدای من ! گلهای آفتابگردان در روزهای ابری بلاتکلیفند مثل من و روزهای بی تو بودن

  3. #19
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۲/۰۸/۱۵
    نوشته ها
    8
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    3
    پسند کرده
    20
    سلام مقدار این چقدره؟lbs

  4. #20
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    مامی مهدیار جون آواتار ها
    فهیمه
    عضویت: ۱۳۹۰/۰۸/۲۹
    محل سکونت
    خراسان رضوی
    نوشته ها
    507
    میزان امتیاز
    12
    پسند شده
    467
    پسند کرده
    835
    نقل قول نوشته اصلی توسط maneliii نمایش پست ها
    [JUSTIFY]سلام یه سوال داشتم پکتین رو از کجا میتونم تهیه کنم اگه پکتین نداشته باشم بجاش چی استفاده کنم تا بتونم پاستیل درست کنم[/JUSTIFY]
    سلام این سوال من هم هست میشه راهنمایی کنید

    "اندکی آن سوتر دوستی دارم
    همرنگ بهار.هر کجا هست به هر حال. به هر کار. به هر فکر .عزیز است
    خدایا تو خودت غرق سعادت دارش"



  5. #21
    نقل قول نوشته اصلی توسط Sahat نمایش پست ها
    سلام مقدار این چقدره؟lbs
    هر پوند حدود 450 گرمه
    پنجره ،فکر ، هوا ، عشق ، زمین مال من است.

  6. #22
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۲/۰۸/۱۵
    نوشته ها
    8
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    3
    پسند کرده
    20
    ممنونم عزیزم

  7. #23
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    Mitraiii آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۰/۰۱/۲۳
    محل سکونت
    خاک پاک وطنم
    نوشته ها
    100
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    520
    پسند کرده
    506
    نقل قول نوشته اصلی توسط مامی مهدیار جون نمایش پست ها
    سلام این سوال من هم هست میشه راهنمایی کنید
    عزیزم
    پکتین عامل بسته شدن برا پاستیل هست
    یه حالت ژله مانند به پاستیل میده
    بطور طبیعی میوه سیب پکتین خوب و زیادی داره
    وسایل قنادی های معروف و پر فروش بایستی داشته باشند
    موفق باشی
    مامی مهدیار جون این نوشته را پسندیده.
    ای خوش ان روز که پرواز کنم تا بر دوست
    به هوای سر کویش پر و بالــــــــــی بزنم

  8. #24
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    panijon آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۳/۰۱/۳۱
    محل سکونت
    همدان
    نوشته ها
    441
    میزان امتیاز
    199
    پسند شده
    9065
    پسند کرده
    5305
    سلام شکر ایزومالت چیه ؟

صفحه 3 از 5 نخستنخست 12345 آخرینآخرین
  • مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما