نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
Like Tree21Likes

موضوع: واژه شناسی شیرینی پزی

نمایش نتایج: از 9 به 16 از 34
صفحه 2 از 5 نخستنخست 12345 آخرینآخرین
  1. #9
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    بانو آواتار ها
    پریسا سین
    عضویت: ۱۳۸۹/۰۵/۰۶
    محل سکونت
    همین دور و ورا
    نوشته ها
    390
    میزان امتیاز
    10
    پسند شده
    434
    پسند کرده
    2

    Re: واژه شناسی شیرینی پزی

    سلام . یه سوال : "اینستنت ییست" چیه ؟
    آدریانا20 این نوشته را پسندیده.
    کلمات بسیار مهم اند..
    کلمات میسازند و نابود میکنند..
    کلمات باقی می مانند..

    "داگلاس کندی"

  2. #10
    مدیر بازنشسته

    عضویت: ۱۳۸۸/۰۶/۳۰
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    1,264
    میزان امتیاز
    12
    پسند شده
    647
    پسند کرده
    0

    ویترین مدال ها

    Re: واژه شناسی شیرینی پزی

    اینستنت ییست یعنی مایه خمیر فوری عزیزم...

    همون پودری که برای نون پختن و خمیر درست کردن اغلب ازش استفاده میشه...دو جور داره..فوری و معمولی..فوریش رو مستقیم میریزن توی مواد دیگه...معمولیشو اول با شیر یا اب ولرم عمل میارن بعد اضافه میکنن...
    آدریانا20 و كيميا65 این نوشته را پسندیده.

    خداوند بزرگترین هدایا را به بندگان خود داده است.قدرت انتخاب و تعیین کردار خویش.

  3. #11
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    بانو آواتار ها
    پریسا سین
    عضویت: ۱۳۸۹/۰۵/۰۶
    محل سکونت
    همین دور و ورا
    نوشته ها
    390
    میزان امتیاز
    10
    پسند شده
    434
    پسند کرده
    2

    Re: واژه شناسی شیرینی پزی

    بابخشیدا نمیدونستم باید کوجا بپرسم.میشه بگید "شِف " یهنی چی؟
    کلمات بسیار مهم اند..
    کلمات میسازند و نابود میکنند..
    کلمات باقی می مانند..

    "داگلاس کندی"

  4. #12
    مدیر انجمن

    عضویت: ۱۳۸۸/۰۴/۲۹
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    1,934
    میزان امتیاز
    22
    پسند شده
    1858
    پسند کرده
    299

    Re: واژه شناسی شیرینی پزی

    chef یه واژه انگلیسی که ریشه فرانسوی داره به معنای سر آشپز.
    http://en.wikipedia.org/wiki/Chef
    (ziba) و آدریانا20 این نوشته را پسندیده.
    خدای من ! گلهای آفتابگردان در روزهای ابری بلاتکلیفند مثل من و روزهای بی تو بودن

  5. #13
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۸۹/۱۲/۰۷
    نوشته ها
    28
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    17
    پسند کرده
    0

    Re: واژه شناسی شیرینی پزی

    [JUSTIFY]سلام یه سوال داشتم پکتین رو از کجا میتونم تهیه کنم اگه پکتین نداشته باشم بجاش چی استفاده کنم تا بتونم پاستیل درست کنم[/JUSTIFY]
    آدریانا20 این نوشته را پسندیده.
    [HIGHLIGHT=#ffffff]خداوندا

    در گلویم ابر کوچکی است

    که خیال بارش ندارد ...

    میشود مرا بغل کنی؟؟

    [/HIGHLIGHT]

  6. #14
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۰/۰۳/۲۲
    محل سکونت
    ایران من
    نوشته ها
    76
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    34
    پسند کرده
    0

    Re: واژه شناسی شیرینی پزی

    سلام دوستان یه سوال داشتم اونم اینکه به جای پودر تارتار چه چیزی می شود استفاده کرد؟
    [HIGHLIGHT=#ffffff]شاید این جمعه بیاید... شاید .... برای تعجیل در فرجش .... صلوات[/HIGHLIGHT]

  7. #15

    Re: واژه شناسی شیرینی پزی

    نقل قول نوشته اصلی توسط zahra2m
    سلام دوستان یه سوال داشتم اونم اینکه به جای پودر تارتار چه چیزی می شود استفاده کرد؟
    مقدار کمی نمک میتونید جایگزین کنید...
    آدریانا20 این نوشته را پسندیده.
    آینده به کسی تعلق دارد که میداند چگونه منتظر نشیند.

  8. #16
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    atiyeh آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۰/۰۴/۲۰
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    194
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    148
    پسند کرده
    194

    Re: واژه شناسی شیرینی پزی

    سلام من از یک سایت جایگزین های مواد شیرینی پزی رو میگذارم تاهمه استفاده کنند
    پیمانه شکر قنادی یا پودر شکر: 1 پیمانه شکر معمولی + 1 ق غ نشاسته ذرت که کاملا با هم آسیاب شده و به شکل پودر در آمده اند

    1 واحد کره آب شده : 1 واحد روغن مایع

    1 واحد بکینگ پودر : یک چهارم واحد جوش شیرین + پنج هشتم واحد کرم تارتار

    1 واحد جوش شیرین: 2.5 الی 3 واحد بکینگ پودر .............. توضیحات تکمیلی در پست ۱۲

    1 پیمانه butter milk : یک ق غ آبلیمو یا سرکه سفید + شیر تا حدی که با 1 ق آبلیمو یا سرکه 1 پیمانه شود...
    شیر را در دمای محیط باشد یا کمی گرمتر... سرکه یا آیلیمو را اضافه و اجازه بدید 5 دقیقه بماند... اماده شد

    1 واحد کرم تارتار : 1 واحد سرکه یا آبلیمو

    1 واحد sour cream : سه چهارم واحد ماست + یک سوم واحد کره آب شده

    1 اونس یا 28.5 گرم شکلات تلخ یا (Chocolate, Unsweetened): سه ق غ پودر کاکائو + 1 ق غ کره یا مارگارین بدون نمک یا روغن قنادی صاف (shortening)

    1 واحد نشاسته ذرت : 2 واحد آرد معمولی

    1 پیمانه آرد self rising : یک پیمانه منهای 2 قاشق غ آرد همه منظوره + 1.5 ق چ بکینگ پودر + 1/2 ق چ نمک

    1 واحد رنده پوست لیموی تازه: نصف واحد عصاره لیمو (lemon extract)
    ق غ پودر ژلاتین : 3 عدد ورق ژلاتین یا 2 ق چ پودر آگار آگار

    1 واحد ماست :1 واحد buttermilk

    400 گرم Sweetened condensed milk: سه چهارم پیمانه شکر سفید را با یک دوم پیمانه آب و 1و 1/8 پیمانه شیرخشک مخلوط و روی حرارت ملایم قرار میدهیم تا بجوشد وغلیظ شود... در طول پختن مداوم هم میزینم که ته نگیرد و فرم مورد نظر به دست آید... حدود 20 دقیقه طول میکشه

    1 پیمانه آرد کیک پزی : 1 پیمانه منهای 2 ق غ آرد همه منظوره

    1 واحد زنجبیل تازه : نصف واحد پودر زنجبیل

    Molasse یک پیمانه: 3/4 پیمانه شکر قهوه ای + 1 ق چ کرم تار تار




    *۱ پیمانه (۲۴۰ ml) شیره ذرت تیره dark corn syrup
    ۱/۴ پیمانه (۶۰ ml) ملاس روشن


    *۱ پیمانه (۲۴۰ ml) شیره ذرت روشن light corn syrup
    ۱ پیمانه شیره ذرت تیره یا۱ پیمانه (۲۴۰ ml) گلوکز مایه

    به جای شیره ذرت روشن و تیره هم میتوان از عسل یا شیره انگور استفاده کرد .


    *۱ قاشق غذا خوری (۱۵ گرم) نشاسته ذرت یا آرد ذرت برای سفت کردن corn starch or corn flour
    ۲ قاشق غذا خوری (۲۵ گرم) آرد یا ۱ قاشق غذا خوری (۱۵ گرم) نشاسته سیب زمینی* یا نشاسته برنج

    یا همون نشاسته معمولی ( که البته نشاسته سیب زمینی هستش ولی ما با نام نشاسته میشناسیم .



    *۱ پیمانه (۲۲۵ گرم) خامه ترش یا ساور کرم sour cream
    ۳/۴ پیمانه ماست+ ۳/۱ پیمانه کره آب شده

    یا کوارک یا ماست شیرین و تازه و پرچرب


    *۱ پیمانه کرم فرش (creme fraiche)
    ۱/۲ پیمانه خامه ترش+ ۲/۱ پیمانه خامه غلیظ

    یا خامه پرچرب


    *۱ پیمانه (۱۵۰ گرم) آرد سبوس دار whole wheat flour
    ۱۲۰ گرم آرد معمولی* + ۲ قاشق غذا خوری (۶ گرم) پوسته گندم (wheat germ)

    یا پودر جوانه گندم یا آرد کامل یا آرد سنگک


    *۱ بسته یا یک قاشق غذا خوری یا ۷ گرم پودر ژلاتین
    ۴ ورق ژلاتین یا ۲ قاشق چای خوری اگار اگار

    یا 4 ق چ پکتین


    *۱ پیمانه (۲۲۵ گرم) پنیر ماسکارپونه mascarpone cheese
    ۳/۴ پیمانه پنیر خامه*ای + ۴/۱ پیمانه خامه (با هم با همزن زده بشن)

    یا کوارک


    *۱ پیمانه butter milk
    ۱قاشق غذا خوری آب لیمو یا سرکه + به اندازه کافی* شیر تا یک پیمانه پر بشه (۵-۱۰ دقیقه استراحت بدین)

    یا شیر پرچرب

    *۱ پیمانه شکر قهوه*ای brown suger
    ۱ پیمانه شکر سفید + ۲ قاشق غذا خوری ملاس

    یا فقط شکر سفید

    انجمن میهن دانلودmihandownload.com
    sara chef و آدریانا20 این نوشته را پسندیده.
    زندگی هنر توست.
    هر چیزی هنراست وتو هنرمندی هر گاه نگاه و کردارت از دل برآید.

صفحه 2 از 5 نخستنخست 12345 آخرینآخرین
  • مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما