نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
شارژ کلوب هاي مامي سايت
بازارچه کالاي دست دوم رسانه مامي سايت
Like Tree43Likes

موضوع: سالاد هویج

نمایش نتایج: از 9 به 15 از 15
صفحه 2 از 2 نخستنخست 12
  1. #9
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    &yeganeh& آواتار ها
    یگانه سروری
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۶/۱۷
    محل سکونت
    مشهد
    نوشته ها
    721
    میزان امتیاز
    172
    پسند شده
    11053
    پسند کرده
    4034
    هویج رنده شده+پیاز چه+جعفری +ترکیب سس مایونز و خردل ....اوف ف ف عالیه


    سبزی پلو با ماهی
     
    Elsanaa, sama18, mamaneali و 2 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    خدایا مواظب فرشته کوچولوم مهدیارم باش

  2. بانک بند ناف
  3. #10
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    Elsanaa آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۶/۲۰
    محل سکونت
    نقده
    نوشته ها
    1,197
    میزان امتیاز
    143
    پسند شده
    14310
    پسند کرده
    31231
    نام: 63.jpg نمایش: 705 اندازه: 84.2 کیلو بایت

    هویج رنده شده + سس مابونز
    -----
     
    Miss Razieh, m1361, sohei59 و 2 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    ...

  4. #11
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    hengamehh آواتار ها
    عضویت: ۱۳۸۹/۰۵/۰۳
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    6,057
    نوشته های وبلاگ
    2
    میزان امتیاز
    575
    پسند شده
    36072
    پسند کرده
    54950
    سالاد هویج روسی

    هویج رنده شده + سیر رنده شده فراوان + گردو خرد شده + نمک + سس مایونز

    طعم شیرینی داره اگر شیرینی دوست دارید طعم خوبی داره

    نام: saladhavijj.jpg نمایش: 538 اندازه: 67.0 کیلو بایت
    m1361, نیکی گل و Miss Razieh این نوشته را پسندیده.

    خدایا
    شکرت
    نی نی های من پر کشیدن پیش خودت


  5. #12
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    efil آواتار ها
    نازنین
    عضویت: ۱۳۹۴/۰۴/۱۵
    نوشته ها
    64
    میزان امتیاز
    49
    پسند شده
    523
    پسند کرده
    589
    سالاد ذرت و هویج ~ کارگاه آشپزسازی
    یک عدد تپل و شام رژیمیش:
    نام: IMG_4147.jpg نمایش: 394 اندازه: 86.8 کیلو بایت

    5 عدد هویج کوچک رو رنده و بخارپز کردم چون شیرینی هویج پخته رو به طعم بی مزه ی هویج خام ترجیح می دم. و با 5 قاشق ذرت کنسروی مخلوط کردم. کالریش می شه 175
    برای سسش... یک مشت ریحان، یک فلفل سبز کوچولو و دو حبه سیر رو کاملا ریز کردم. 3 قاشق ماست 1%چربی و یه قاشق چایخوری آبلیمو و سه قاشق آب کنسرو ذرت و نمک بهش اضافه کردم. کالری اینم شد 63
    تپل در حال حمله به شامش بعد از چشیدن طعم بهشتی سس:
    نام: IMG_4150.jpg نمایش: 384 اندازه: 101.3 کیلو بایت

    مزه ی سس واقعا فوق ال عاده بود. عالی عالی عالی. البته اینم بگم که من تند دوست دارم.
    اسمشو گذاشتم سس جزیره ی هزار فیل
    ویرایش توسط efil : ۱۳۹۴/۰۵/۱۹ در ساعت ۱۱:۵۳ بعد از ظهر
    Miss Razieh, گیتار, کوئین و 3 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    چرا توقف کنم چرا



  6. #13
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    Nicole68 آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۵/۲۲
    نوشته ها
    634
    میزان امتیاز
    24
    پسند شده
    3311
    پسند کرده
    4190
    می رسیم به کشور مراکش که الان که تاپیکو نگاه کردم دیدم پرپرک جون قبلا دستورشو گذاشتن...:
    سالاد هویج

    من از فود سافاری ترجمه اش کردم
    سالاد هویج و پرتقال مخصوص کشور مراکش
    هویج رنده شده
    آب پرتقال تازه
    شکر
    دارچین
    گلاب به دلخواه

    همونطور که معلومه این سالاد با ذائقه ما همراه غذا خورده نمی شه...اما یه میان وعده سالم و خفن خوشمزه هست که خیلی هم راحته...یعنی برای من که ظرف کثیف کمی داشت

    تمام مواد رو با هم مخلوط می کنیم و میل می کنیم...اگه در کسی طاقت باشه یا حالا زیاد درست کرده باشه اگه نیم-یک ساعتی تو یخچال بمونه خیلی طعمش بیشتر جامیفته
    بیشتر نمونه که آب پرتقال یه جوری می شه
    یه نکته هم اینکه کسایی که تو رژیم لاغری به سر می برن می تونن شکر رو خییییلی کمتر و دارچین رو بیشتر بریزن...همونطور که می دونید هم چربی سوزه و هم اینکه واقعا شیرین می کنه
    نام: IMG_20150324_234900.jpg نمایش: 1736 اندازه: 94.2 کیلو بایت
    پیتزا
     
    ویرایش توسط Nicole68 : ۱۳۹۴/۰۶/۱۹ در ساعت ۱۱:۵۳ قبل از ظهر
    Miss Razieh, m1361, ستار و 5 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

    می دونم که می تونم

  7. #14
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    مهسا السلطنه آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۳/۰۲/۲۳
    محل سکونت
    اردبیل
    نوشته ها
    314
    میزان امتیاز
    517
    پسند شده
    6063
    پسند کرده
    6957

    سالاد ذرت و هویج

    سالاد ذرت و هویج...دستور شف طیبه



    عرض کردم که امسال برای ماه رمضون هدفم اینه که فقط خوراکیهای خیلی سریع رو پست کنم. خوردنی هایی که بسیار سریع هستند در عین حالی که عملا زمان زیادی رو نیاز نیست برای تهیه شون در آشپزخونه بگذرونیم.


    اوایل امسال چند روزی مشهد بودم. یک روز برای ناهار سالادی سر میز توی هتل بود که من زیاد از ترکیب طعمیش خوشم نیومد. شروع کردم به جدا کردن سبزیجاتش! (از اون کارهایی که آدم از سر بیکاری تو فرصتی که منتظره ناهاری که سفارش داده آماده شه انجام میده) سرگرم صحبت با بچه ها بودم و اشتباها مخلوطی از ذرت و هویجش رو خوردم! شاید این ماجرا خیلی احمقانه به نظر برسه ولی همونجا به خودم قول دادم تا برگشتم خونه واسه آقای شوهر این سالاد رو درست کنم!
    نتیجه کاملا مثبت بود و نه تنها آقای شوهر بلکه سایر افراد خانواده هم از این سالاد خوششون اومد.
    با وجود اینکه خیلی ساده است تصمیم گرفتم ازش یه پست تهیه کنم.
    طعمش جالبه.




    هویج باریک و بلند سه عدد
    ذرت شیرین یک قوطی
    سس فرانسوی 3 ق غ




    عرض کردم هویج باریک و بلند چون طعم هویجهای باریک و بلند بهتره و شیرین تر هستند.
    هویح رو بهتره با رنده ای رنده بزنیم که برشهاش مثل ورمیشل باریک و کشیده بشه.
    باز به نظر من اینطوری هویج خوشمزه تره.




    اگر حوصله دارید خودتون ذرت رو بپزید؛ در غیر این صورت شما هم از کنسروش استفاده کنید.



    سس فرانسوی خودش میزانی نمک و فلفل داره به همین دلیل هست که این سس رو انتخاب کردم. اگر مایلید میتونید از مایونز استفاده کنید.



    اینجاست که قضیه حیثیتی میشه!

    سوال حیاتی اینه:
    چقدر سس، خیلی سسه؟؟؟!!!




    خیلی یعنی چقدر؟
    کی دست بکشیم خوبه؟
    اصلا چیزی تحت عنوان "سس زیادی" داریم؟

    از اونجایی که واسه یه ایرونی اصیل هرچی سس بریزی بازم کم ریختی؛ من اختیارش رو میذارم با خودتون!

    مثلا اگر به اختیار داداشهای آقای شوهر باشه کل بطری سس رو خالی میکنن روی سالاد.
    اگر به اختیار آقای شوهر باشه همون سه قاشق بسه.
    خدا رو شکر آقای شوهر هم ذائقه اش عین خودمه.




    لطفا توش نمک نریزید. هدف اینه که یه سالاد داشته باشیم با یه شیرینی ملایم. یعنی شیرینی ناشی از شیرینی هویج و شیرینی ذرت.
    فقط در حدی که سالاد جسم و جون بگیره هم بهش سس اضافه میکنیم.
    طعمش خوبه. توصیه میکنم امتحان کنید. خوشمزه است.

    راستی داشت یادم میرفت. اولا که همیشه سالاد آخرین چیزی باشه که برای سفره شام یا ناهار یا مهمونی ها آماده میکنید چون همه لذتش به تازگیشه. دوما که حتی اگر هم بر فرض محال نتونستید تهیه سالاد رو بذارید برای آخرین لحظات، به هیچ عنوان سس رو بهش اضافه نکنید. هویج و ذرت رو مخلوط کنید و در لحظه ای که قراره سفره رو بچینید سس رو بهش اضافه کنید. همین نکات خیلی کوچولو هست که طعم غذا رو خیلی معمولی یا خیلی عالی میکنه. تفاوت در اینه! این نکته رو هم عرض کردم چون متاسفانه خیلی توی کامنتها میبینم که دوستان علاقه دارن همه چی رو از ساعتها و بلکه روزها قبل انجام بدن! که صحیح نیست. باور بفرمایید هیچ چی جای غذای تازه رو نمیگیره. مطمئن باشید.
    ساده ولی تازه و خوشمزه!
    Miss Razieh, باران67, m1361 و 2 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  8. #15
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    مهسا السلطنه آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۳/۰۲/۲۳
    محل سکونت
    اردبیل
    نوشته ها
    314
    میزان امتیاز
    517
    پسند شده
    6063
    پسند کرده
    6957

    سالاد ذرت و هویج



    با دستور شف طیبه

    من برا اینکه با ذایقمون جور بشه کلم سفید هم بهش اضافه کردم...
    در کل خیلی مورد پسند واقع نشد، ذرتش خیلی تو ذوق میزد.

    افسونی, Miss Razieh, sita-golam و 5 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

صفحه 2 از 2 نخستنخست 12
  • کلمات کلیدی این موضوع

    مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما