نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
شارژ کلوب هاي مامي سايت
بازارچه کالاي دست دوم رسانه مامي سايت
Like Tree168Likes

موضوع: خورش الو قیسی

نمایش نتایج: از 25 به 27 از 27
صفحه 4 از 4 نخستنخست 1234
  1. #25
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    fateme.mazhab1365 آواتار ها
    فاطمه مذهب جعفری
    عضویت: ۱۳۹۱/۱۰/۰۸
    محل سکونت
    اهواز
    نوشته ها
    1,111
    میزان امتیاز
    109
    پسند شده
    2224
    پسند کرده
    2694
    اینم از خورش آلوی ما که من با اقتباس از خورش آلوی سنتی خودمون (شوشتریا) درستش میکنم البته با گوشت مرغ.
    برای 3 نفر (یا بهتر بگم 2 نفر و نصفی):
    پیاز 1 عدد درشت
    مرغ نصف سینه و یک و نیم هم ران
    آلو خورشتی خیسونده 20 عدد متوسط (که البته همسر جان خیلی زیاد دوست دارن و سی تا ریخت توش)
    خلال بادام 50 گرم (این دیگه بستگی به ذایقه اتون داره کم و زیادش)
    رب انار سه تا چهار ق غ
    رب گوجه 1 قغ
    شکر 1 تا 2 ق غ
    آرد (برای قوام اومدن خورشت من میزنم ) 1 ق مربا خوری
    اول پیاز ها رو خلالی نازک میکنم و تفتشون میدم و سبک کخ شدن مرغا رو میریزم روشون و سرخشون میکنم اینجا نمکم میزنم. بعدم رب گوجه رو میریزیم.این خورش ادویه نمیخواد ولی اگه شکر رو حذف کردین میتونید بهش کمی هم ادویه و دارچین بزنید. در اون صورت خلال بادوم هم حذف کنید. خلال بادومم میریزیم و اجازه میدیم بوی خامیشون گرفته بشه.
    نام: IMG_۲۰۱۶۰۸۰۱_۱۴۲۴۵۷.jpg نمایش: 81 اندازه: 105.7 کیلو بایت
    من اینجا فراموشکردمرب گوجه بزنم و در آخر رنگش به سیاهی نزد
    بعد آلو ها رو میریزیم. در این مرحله زعفرونمون رو که با آبسرد حل کرده بودیم و حسابی رنگ انداخته به غذا اضافه میکنیم. زعفرون برای از بین بردن بوی مرغ هست.


    بعدم اون یه قاشق مرباخوری آرد رو توی یه کاسه آب حل میکنیم و روشون میریزیم . در این مرحله میتونید از رب انار یا آب غوره هم استفاده کنید. برای خورش آلوی اصیل شوشتری معمولا ابغوره میزنن ولی من رب انار میزنم که رنگشو به سیاهی ببره. طعمشو هم ملس میکنه.
    نام: IMG_۲۰۱۶۰۸۰۱_۱۴۲۷۳۳.jpg نمایش: 84 اندازه: 98.6 کیلو بایت
    بعد هم یک تا دو کاسه آب جوش بهشون اضافه میکنیم و همشون میزنیم و در قابلمه رو میزاریم و زیرشم حتما کم میکنیم و اجازه میدیم خورش بپزه تا جا بی افته. چوا ارد داره مواظب باشید چون زودی ته میگیره اگه زیادش کنید.

    خیلی خوشمزه است حتما امتحانش کنید.

    آها داشت یادم میرفت در آخر اون یک قاشق غداخوری شکر رو هم بریزید . بچشید اگه دوست داشتین بیشترش کنید. دیگه اینجاش بسته به میل و ذایقه ی اهل منزله.
    تصاوير پيوست شده تصاوير پيوست شده  
    m1361, *هما* و sita-golam این نوشته را پسندیده.
    جهت تعجیل در فرج آقا صاحب الزمان صلوات کامل و جلیل ختم کن.
    الهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم و اهلک عدوهم من الجن و الانس، من الاولین و الآخرین.

  2. بانک بند ناف
  3. #26
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    fateme.mazhab1365 آواتار ها
    فاطمه مذهب جعفری
    عضویت: ۱۳۹۱/۱۰/۰۸
    محل سکونت
    اهواز
    نوشته ها
    1,111
    میزان امتیاز
    109
    پسند شده
    2224
    پسند کرده
    2694
    من توی این خورش قیسی نمیریزم اگه داشته باشم شااااید یکی دو دونه برای طعمش
    جهت تعجیل در فرج آقا صاحب الزمان صلوات کامل و جلیل ختم کن.
    الهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم و اهلک عدوهم من الجن و الانس، من الاولین و الآخرین.

  4. #27
    مدیر انجمن
    باران67 آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۸/۰۶
    محل سکونت
    نجف اباد اصفهان
    نوشته ها
    5,151
    نوشته های وبلاگ
    898
    میزان امتیاز
    2021
    پسند شده
    86489
    پسند کرده
    75734

    ویترین مدال ها

    دوس محترم شما هر توضیحی برای پستات داری باید یکجا بذاری و مجاز نیستی چند پست پشت سر هم بذاری و تو هر کدوم یکی دو خط اضافه کنی
    از کلید ویرایش استفاده کنین لطفا

صفحه 4 از 4 نخستنخست 1234
  • مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما