موضوع: شمع به شکل انواع خوراکی ها !
نمایش نتایج: از 1 به 8 از 31
-
۱۳۸۹/۰۱/۲۵, ۰۱:۵۶ بعد از ظهر #1مدیر بازنشسته
- نوشته ها 1,001
- میزان امتیاز
- 4
- پسند شده
- 898
- پسند کرده
- 0
-
۱۳۸۹/۰۷/۱۵, ۰۸:۳۲ بعد از ظهر #2مدیر بازنشسته
- نوشته ها 1,001
- میزان امتیاز
- 4
- پسند شده
- 898
- پسند کرده
- 0
-
۱۳۸۹/۰۷/۱۵, ۰۸:۴۱ بعد از ظهر #3مدیر بازنشسته
- نوشته ها 1,001
- میزان امتیاز
- 4
- پسند شده
- 898
- پسند کرده
- 0
ساخت شمع به شکل انواع خوراکی ها !
ساخت شمع به شکل پرتقال.پارافين نارنجي رو بن ماري ذوب كنيد و قالب رو چرب كرده و پارافين ذوب شده رو توي اون بريزيد.مثل شكل وقتي سفت شد كاملا به اندازه يه نيم دايره داخلش رو خالي كنيد و بعد از فيتيله گذاري پارافين سفيد كه قبلا ذوب كرديد و گرما از دست داده تاحدي را داخل فضاي خالي بريزين..بعد كه سرد شد روي اون (در قسمت فرو رفته سفيد )پارافين نارنجي ريخته و بعد از سرد شدن با پارافين سفيد خط بندازيد
-
۱۳۸۹/۰۹/۱۹, ۰۹:۳۶ بعد از ظهر #4مدیر انجمن
- سامره صفری
- محل سکونت اهل رشت-ساکن ساو
- نوشته ها 2,207
- میزان امتیاز
- 244
- پسند شده
- 7030
- پسند کرده
- 3915
Re: ساخت شمع های قالبی ساده
من این شمع رنگین کمان رو به مناسبت شب یلدا درستیدم،از پارافین معمولی استفاده کردم، پارافین کریستال هم نداشتم که برای هندونه م !!! تخم هندونه بسازم بنابراین از خود دونه های هندونه استفاده کردم، اگه فرصت کنمو پارافین کریستال بخرم تعویض میکنم.
راستی من این دفعه با مداد شمعی رنگیدمو بسی راضی بودم اما کلی ازشون بریدم و ریختم تا رنگی شد!!!هرکه خود داند
و
خدای دلش،
که چه دردی ست
در کجای دلش ...
#هواى_حوا
-
۱۳۸۹/۰۹/۱۹, ۱۱:۵۲ بعد از ظهر #5
-
۱۳۸۹/۰۹/۲۰, ۱۰:۱۳ قبل از ظهر #6
-
۱۳۸۹/۰۹/۲۹, ۰۸:۵۶ قبل از ظهر #7عضو خانواده بزرگ مامی سایت
- نوشته ها 625
- میزان امتیاز
- 13
- پسند شده
- 624
- پسند کرده
- 6
-
۱۳۸۹/۰۹/۳۰, ۱۲:۱۷ قبل از ظهر #8عضو خانواده بزرگ مامی سایت
- نوشته ها 383
- میزان امتیاز
- 1
- پسند شده
- 85
- پسند کرده
- 0
شمع هندوانه
برای درست کردن شمع قالبی ساده به شکل هندوانه که برای شب یلدا ایدهی زیبایی هست به وسایل زیر نیاز داریم .
فتیله .پارافین جامد یا معمولی .رنگ شمع سفید و قرمز و سبز .اسید استئارین کمی .
روغن مایع یا پارافین مایع خیلی کم .پنبه و ظرف مخصوص اب کردن پارافین
خوب برای شروع ابتداا قالب مورد نظرمون رو با پنبه اغشته به روغن چرب می کنیم (خیلی کم ) سپس فتیله ی اماده شده را (در بازار فتیله اماده شده موجود هست ) ازقالب رد می کنیم .اکثر قالبهایی که می خریم سوراخ ندارن و ما می تونیم با استفاده از میخ باریک داغ شده (اگر قالب پلاستیکی باشد ) راه فتیله را برای قالب باز کنیم .فتیله را که از قالب عبور دادیم با چسب ثابت می کنیم (این قسمت بالای شمع را تشکیل می دهد ) و سر دیگر را بالای قالب با وسیله ای به صورت مستقیم در قالب ثابت می کنیم (عکس اول )
حال پارافین را ذوب نموده ( من از قوطی رب گوجه به جای ظرف رنگ استفاده می کنم )به این صورت که مقدار پارافین جامد که لازم هست را تکه نموده و به قطعات ریز تقسیم کرده و سپس در ظرف مورد نظر ریخته و به روش بن ماری اب می کنیم .در همین حین رنگ مرد نظر را (مثلا قرمز ) به پارافین می افزاییم .مقدار رنگ باید حدود 4 تا 5 قطعه رنگ باشد (مارک رنگ کامران )( عکس دوم )
اسید استئارین هم به اندازه ی یک ق چایخوری می افزاییم و با قاشق یا چوب بستنی مواد را هم می زنیم تا کاملا اب بشود .
سپس هنگامی که کاملا کاملا مواد ذوب شد ان را به ارامی درون قالب می ریزیم و منتظر می مانیم تا کمی سرد شود .(من ازقبل پارافین کریستال را با رنگ سیاه مخلوط و بعد از ذوب شدن درون ظرفی ریخته و به صورت دانه ی هندوانه شکل داده و به بدنه ی قالب چسباندمشما می توانید بعد از درست کردن شمع هندوانه برای تخم هندوانه از تخمه ی خود هندوانه استفاده و به بدنهی شمع بچسبانید
مرحله ی بعد هم به همین ترتیب افزودن پارافین سفید یعنی پارافین جامد +رنگ سفید +اسید استئارین می باشد
مرحله یبعد هم رنگ سبز هست که برای خوشرنگ شدن سبز را پررنگ تر کردم .برای این که ببینید رنگ مورد نظرتان به دست امده یا نه در زمانی که پارافین روی گاز هست کمی از ان را با چوب بستنی برداشته و روی دستمالی ریخته در اینجا بعد از چند ثانیه رنگ اصلی دیده می شودعکس سوم هم بعد از ریختن رنگ سبز هست که توجه داشته باشید کمی شمع فروکش می کند که من باز رنگ سبز افزودم تا انتهای شمع خالی نماند
برای دراوردن ان هم قالب را برگردانده چسب ان را برداشته و کمی قالب را تکان می دهیم اگر هم در نیامد
چند بار مثل من بکوبین روی سنگ اشپزخونه حتما با سر در میاد
در کل یک ساعت و نیم تهیه ی این شمع طول کشید البته نیم ساعتش وقتم صرف شمع های دیگر شد .اما شما با کمی صبرو حوصله می تونین شمع های زیباتر و بهتری درست کنین
ویرایش توسط admin : ۱۳۹۵/۰۵/۱۰ در ساعت ۰۷:۵۷ بعد از ظهر
زندگی ان زمان زیباست که ادمی بداند فکری برایش در هیاهوست ..
سالاد فصل ترکیباتم کاهو، خیار گوجه، کلم سفید و...
سالاد فصل