نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
شارژ کلوب هاي مامي سايت
بازارچه کالاي دست دوم رسانه مامي سايت
Like Tree109Likes

موضوع: سالم بخوریم ( باورها و حقایق غذاخوردن)

نمایش نتایج: از 49 به 56 از 146
صفحه 7 از 19 نخستنخست ... 4567891017 ... آخرینآخرین
  1. #49
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    beautiful_lie آواتار ها
    عضویت: ۱۳۸۹/۰۱/۱۱
    نوشته ها
    1,643
    میزان امتیاز
    18
    پسند شده
    1028
    پسند کرده
    1738

    Re: سالم بخوریم ( باورها و حقایق غذاخوردن)

    چای کیسه ای استفاده نکنید!

    در ابتدای ابداع چای كیسه*ای تولیدكنندگان از برگ كامل چای استفاده می*كردند كه رنگ و بوی طبیعی و ارزش تغذیه*ای بالا داشت اما بتدریج كیفیت اغلب این نوع چای*ها كاهش یافت و برخی تولیدكنندگان جهت كسب سود بیشتر چای پودر شده یا اصطلاحا خاك چای را جایگزین برگ كامل چای كرده و برای ایجاد طعم فوری و رنگ سریع*تر از مواد رنگ دهنده و طعم دهنده مصنوعی استفاده می*كنند.
    به طور مثال وقتی یك چای كیسه*ای نامرغوب را در آب*جوش می*اندازید كمتر از 30 ثانیه رنگ می*دهد بویژه اغلب چای*های كیسه*ای خارجی كه خیلی سریع*تر رنگ می*دهند. این در حالی است كه به طور طبیعی یك چای معمولی ایرانی را اگر در كیسه بریزید و در یك لیوان قرار دهید 10 دقیقه طول می*كشد تا رنگ زرد مایل به نارنجی ایجاد كند. از این رو، چای*های كیسه*ای كه طعم قوی و رنگ فوری دارند نه*تنها ارزش تغذیه*ای مطلوبی ندارند بلكه مواد افزودنی شیمیایی آنها می*تواند اثرات مخربی بر سلامت مصرف*كننده بگذارد. در مورد چای*های كیسه*ای كه امروزه با اسانس و رنگ انوع میوه*ها در بازار عرضه می*شوند نیز متذكر می*شویم كه اغلب این نوع چای*ها دارای طعم و رنگ مصنوعی هستند. این نوع محصولات نیز به دلیل آن كه در طی روز بسیار مورد استفاده قرار می*گیرند مصرف طولانی*مدت آنها به دلیل تجمع تدریجی مواد شیمیایی*شان در بدن می*تواند بسیار مخاطره*آمیز باشد. توصیه*هابرای تهیه چای روزانه خود حتما از چای دم*كردنی استفاده كنید و برای انتخاب بهترین چای، خوب است بدانید كه چای درشت از نظر كیفیت و خواص تغذیه*ای بهتر از چای ریز و پودری است. همچنین چای بدون عطر مصرف كنید، چرا كه چایی كه دارای بوی تند و رنگ قرمز پررنگ باشد بسیار مضر است. چای در 3 فصل بهار، تابستان و پاییز چیده می*شود، ولی هر چه از بهار به فصل پاییز نزدیك*تر می*شویم قسمت*های چوبی برگ زیادتر و از مرغوبیت و كیفیت چای كاسته می*شود.بهترین، مرغوب*ترین و خوش*طعم*ترین چای مربوط به چای بهاره است و بعد چای تابستان و پاییز. اگر چای را زیاد بجوشانید مواد قابض و تاننی *آن به مقدار زیاد رها شده و ظاهر و باطن چای را تغییر می*دهد. رنگ این نوع چای سیاه، بو و مزه آن نامطبوع و خاصیتی یبوست*آور پیدا می*كند. چای به دلیل آن كه در بدن تولید اسیداوریك و اگزالات می*كند مصرف زیاده از حد آن را به افراد مبتلا به نقرس و سنگ كلیه توصیه نمی*كنیم. از هل، دارچین یا چند قطره لیموترش در چای استفاده كنید، چرا كه خواص ضدباكتریایی و آنتی*اكسیدانی چای را چندین برابر كرده و از عدم جذب آهن در بدن می*كاهند. نكتهدر برخی از چای*های خشك نیز كه دارای كیفیت بالا نیستند از مواد افزودنی رنگ و طعم*دهنده استفاده می*شود. لذا برای خرید یك چای بهداشتی و كنترل شده لزوما به وجود پروانه بهداشت روی بسته*بندی آن توجه كنید و حتی*المقدور از چای*های ارگانیك كه كاملا طبیعی و به دور از مواد و كودهای شیمیایی تهیه می*شوند استفاده نمایید.
    منبع *****

  2. بانک بند ناف
  3. #50
    مدیر بازنشسته
    فاطمه مامی نیکو آواتار ها
    عضویت: ۱۳۸۸/۰۴/۲۸
    محل سکونت
    کانادا
    نوشته ها
    1,173
    میزان امتیاز
    13
    پسند شده
    770
    پسند کرده
    2

    ویترین مدال ها

    Re: سالم بخوریم ( باورها و حقایق غذاخوردن)

    از مصرف روغن كنسرو تن ماهي خودداري كنيد



    نوع چربي و افزودنيها در كنسروها مهم است چرا كه محتويات آن*ها تازه نيستند. بنابراين براي كودكان، سالمندان و بيماران نيازمند غذاي تازه ممكن است چندان مناسب نباشد.


    سلامت نيوز: يك كارشناس ارشد تغذيه با تاكيد بر اين كه در تهيه كنسرو تن ماهي از روغن و نمك استفاده مي*شود، افزود: به علت نوع اين مواد به هيچ وجه نبايد از روغن كنسرو تن ماهي استفاده كرد چرا كه روغن آن ممكن است حاوي اسيدهاي چرب ترانس باشد.

    خديجه رحماني در گفت وگو با (ايسنا)، با بيان اين كه ويتامين*هاي ناپايدار در كنسروها وجود ندارد، افزود: ويتامين*هاي C، اسيد فوليك، B12, B6, B2, B1 و ويتامين A با منبع گياهي در برابر حرارت ناپايدار هستند و در كنسروها وجود ندارند. اما كنسروها حاوي پروتئين، كربوهيدراتها و مواد معدني ويتامين*هاي مقاوم هستند.

    اين كارشناس ارشد تغذيه تاكيد كرد: نوع چربي و افزودنيها در كنسروها مهم است چرا كه محتويات آن*ها تازه نيستند. بنابراين براي كودكان، سالمندان و بيماران نيازمند غذاي تازه ممكن است چندان مناسب نباشد.

    وي با تاكيد بر ضرورت جوشاندن هر نوع كنسرو پيش از مصرف گفت: همه كنسروها بايد پيش از مصرف به مدت 20 دقيقه در آب جوش حرارت داده شوند زيرا به علت نگهداري آنها در انبارها، امكان آلودگي بيروني آنها خيلي زياد است.

    اين كارشناس ارشد تغذيه درباره نحوه استفاده از كنسروها پس از باز كردن در آنها اظهار كرد: باقيمانده كنسرو پس از مصرف در ظرف شيشه*اي درپوش دار ريخته و در يخچال نگهداري شود چون احتمال آلوده شدن محتويات كنسرو به سطوح داخلي ظرف كنسرو وجود دارد

    کسانی که به زندگی دیگران نور هدیه می دهند، روزی صاحب خورشید خواهند شد.....
    یک دوست برای روشنائی یک دنیا کافیست....

  4. #51
    مدیر انجمن

    عضویت: ۱۳۸۸/۰۸/۲۲
    نوشته ها
    1,040
    میزان امتیاز
    4
    پسند شده
    304
    پسند کرده
    2

    Re: سالم بخوریم ( باورها و حقایق غذاخوردن)

    سلام

    چه تاپیک خوبییییییییییی

    من هم خیلی در مورد مواد غدایی تحقیق کردم و نتیجه همه ی تحقیق هاو رو یواش یواش و با پست های کوتاه براتون می ذارم

    البته به شرط اینکه قول بدید وسواس نگیرید ها

    من یه مدت نرم افزار مطب یه فوق تخصص آنکولوژیست رو می نوشتم و از بسسسسسسسس ایشون جون دوست تشریف داشتن ما رو هم بسی حساس نمودن

    اما باز هم من می گم مهمترین عامل مریضی ها اعصابه و هر از چند کاهی غدای بد خوردن باعث ایجاد هیچ اتفاقی نمیشه

    اول می خوام در مورد لبنیات حرف بزنم :





    اول شیر : شیر کلی مشکلات معده ایجاد می کنه اونم شیر گاو (من فعلا به هورمون ها کاری ندارم رو خود مواد غذایی حرف بزنیم بعد برسیم به هورمون ها)

    موادی که تو شیر گاو هست برای ساختن استخوان های گاوه که پهنه و تحمل اون وزن که در معده ی ما آنزیم هضمش اصلاااااااااااااا نیست واسه همین هم خیلیا بعد از خوردن شیر معده درد می گیرن ، تازه آنزیم هضم شیر مادر هم تا 2 سالگی در بدن ترشح می شه

    بازم می گم نه اینکه صفرش کنید ها همون دکتره فوق تخصص هم من یادمه یه بار واسش کاپوچینو درست کردم خورد

    اما شیر بادام رو حتما امتحان کنید با عسل صبح ها می چسبه خواستید دستورشو می دم

    پنیر هم تا جایی که من تحقیق کردم لیقوان گوسفندی مشکلی نداره ( اما حتما با یه ماده ی فسفر دار مثل گردو )

    کشک خشک هم اصلا مشکلی نداره و پایه خوبی برای کلسیم

    اما ماست : در مورد ماست اگر می تونید ماست چکیده بخورید چون بیشتر مشکل ماست تو آب ماسته ، به همین دلیل هم قره قوروت نخورید چون از آّب ماسته

    خوب این از لبنیات فکر کنم کامل هر چیو می دونستم گفتم

    آهان یه بارم یه مقاله خوندم که لبنیات عامل MS هم هست اما اعتبارش نمی دونم چقدره

    ونکته ی دیگه اینکه لبنیات یعنی همون آب ماست و شیر مواد غذایی سلول های سرطانی هستند...
    اینجا دلم برای خدا تنگ می شود...

  5. #52
    مدیر انجمن

    عضویت: ۱۳۸۸/۰۸/۲۲
    نوشته ها
    1,040
    میزان امتیاز
    4
    پسند شده
    304
    پسند کرده
    2

    Re: سالم بخوریم ( باورها و حقایق غذاخوردن)

    1- مرغ ها رو برای رشد هورمون بهش می دن که این هورمون ها مضره هم برای آقایون و برای خانوم ها بیشتر

    2- واسه اینکه مرغ ها سریعتر رشد کنن زمان خواب مرغ ها رو کم می کنن ، اینجوری مدت زمانی که رشد می کنن کمتر می شه و باعث وجود سم در بدنشون می شه

    بازم تاکید می کنم خوردن مرغ کسی رو نکشته و به عادات غذایی ربط داره اما من خودم بیشتر از بوقلمون استفاده می کنم درسته گوشتش به لطیفی مرغ نیست و بوی خاص خودش رو داره اما در کل چون رشدش بهتره کمتر بهش هورمون می دن و یا مرغ بومی می خرم...

    در مورد تخم مرغ که من همیشه بومی می خرم ، تخم بلدرچین هم خوبه
    حناخانوم این نوشته را پسندیده.
    اینجا دلم برای خدا تنگ می شود...

  6. #53
    مدیر انجمن

    عضویت: ۱۳۸۸/۰۸/۲۲
    نوشته ها
    1,040
    میزان امتیاز
    4
    پسند شده
    304
    پسند کرده
    2

    Re: سالم بخوریم ( باورها و حقایق غذاخوردن)

    در مورد میوه ها تو ایران هم که متاسفانه میوه ی ارگانیک وجود نداره و میوه ها همگی با کود شیمیایی هستن لا اقل این موضوع رو مد نظر داشته باشید که :

    به طور كلی، هر یک کیلوگرم میوه تازه باید 50 میلی*گرم نیترات داشته باشد و اگر از این مقدار بیشتر شود، مضر خواهد بود. درشتی میوه*ها نیز در بیشتر مواقع به دلیل نیترات بالای آنها است. بنابراین توصیه می*شود در انتخاب میوه*ها دقت كرده و از میوه*های درشت صرفه نظر كنید. میوه*های متوسط یا کوچک با رنگ روشن جزء مناسب*ترین*ها هستند،
    حناخانوم این نوشته را پسندیده.
    اینجا دلم برای خدا تنگ می شود...

  7. #54
    مدیر انجمن

    عضویت: ۱۳۸۸/۰۸/۲۲
    نوشته ها
    1,040
    میزان امتیاز
    4
    پسند شده
    304
    پسند کرده
    2

    Re: سالم بخوریم ( باورها و حقایق غذاخوردن)

    یه چیز دیگه هم بگم و فعلا دیگه بسه :

    خواهش می کنم چای سبز رو وارد زندگیهاتون نکنید ، این موضوع رو همون دکتر فوق تخصص به من گفت که اصلا نخور

    وقتی بهش گفتن آنتی اکسیدان قویه گفت آره اما اثری روی کلیه می ذاره که برگشت ناپذیره

    من به شخصه حاضر نیستم برای اینکه روزی در آینده سرطان نگیرم امروز کلیه هامو از دست بدم

    من حتی از کسی که تو کارخونه ی چای سبز کار می کنه پرسیدم گفت آره اما کم اگر بخوری اذیت نمی کنه

    حالا تصمیم با خودتونه خود دکتر که به من گفت اصلا اصلا اصلا چای سبز نخور (این همه آنتی اکسیدان خوبه دیگه تو دنیا هست )
    اینجا دلم برای خدا تنگ می شود...

  8. #55

    Re: سالم بخوریم ( باورها و حقایق غذاخوردن)

    من هم خیلی در مورد مواد غذایی تحقیق کردم.در تایید صحبتهای مهشید جون باید بگم برای محصولات گلخانه ای در ایران از سموم و کودهایی استفاده میشه که تا یکماه در گیاه باقی می مونه و باید بعد از اون زمان محصول برداشت بشه ولی بعلت سود بیشتر قبل از این زمان برداشت میشه و ما محصولات سمی که گاها 30 برابر حد مجاز سم دارن رو مصرف می کنیم.پس بهتره که از محصولات گلخانه ای مثل خیار استفاده نکنیم.تمام محصولات خوشگل مثل پیاز هاو سیب زمینی های درشت ، گوجه فرنگیهای قرمز یکدست( بی مزه) در اثر مواد شیمیایی به این شکل در اومده اند.
    سیبها و هلوهای کرمو از اونجایی که معلومه مواد شیمیایی بهش نرسیده و به همین دلیل کرمو شده از نوع سالمش بهتره!!!!
    (مشخصات سم گفته شده:
    برومکس و بیروم ۱۹۶۰ – حشره و کنه کش – تماسی و تدخینی – اثر ضربه ای شدید – کارنس کوتاه – بر علیه آفات مکنده نظیر شته ها و لاروهای پروانه های برگخوار، سخت بالپوشان و کنه ها در محصولات زود برداشت مانند سبزی و صیفی در مزارع و گلخانه ها و نیز سالن های پرورش قارچ استفاده میشود. (ترجیحاً در محیط بسته) – کشنده حشرات مفید – سمیت بسیار زیاد بر انسان و خونگرم از طریق گوارشی.
    )

    توت فرنگیهای درشت و بی مزه ای که توی بازار می بینین جهت افزایش طول عمر در مواد نگهدارنده سمی زده شده اند.
    همونطور که می دونین محصولات دریایی بعلت آلودگی آبهای دریاها دیگر مانند گذشته سالم نیستن، مرغها هورمونی هستن، تخم مرغهایی که زرده های پررنگ دارن در اثر مواد شیمیایی به این رنگ دراومدن...آب های آشامیدنی شهری سرشار از نیترات هستن...استفاده از آبهای معدنی بعلت استفاده از مواد نگهدارنده و حمل نامناسب در گرما( که باعث حل شدن مواد مضر پلاستیک در آنها شده) توصیه نمی شود و...
    پس چه بخوریم؟!!!!!....

    هیچ اتفاقی در دنیا اتفاقی نیست.

  9. #56
    ناظر کیفی انجمن
    sh_capr آواتار ها
    شیدا.ص
    عضویت: ۱۳۸۸/۰۴/۲۸
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    1,955
    میزان امتیاز
    28
    پسند شده
    1427
    پسند کرده
    2956

    Re: سالم بخوریم ( باورها و حقایق غذاخوردن)

    واقعا پس چه بخوریم ؟
    چی رو باور کنیبم ؟
    این همه توصیه به خوردن چای سبز ؟ یا اینکه اصلا نخوریم ؟
    اینکه میگن اصل خاصیت ماست تو آبشه ؟ یا اینکه این آب ماسته که مشکل داره ؟

    مهشید جون میتونی برامون توضیح بدی حد تعادل هر کدوم چقدره ؟ اون مضراتی که گفتی از چه طریقی اثرگذاره ؟ یعنی با چه مکانیسمی به زبان ساده و قابل فهم برای همه !
    مثلا چای سبز به زبون ساده چه جوری روی کلیه اثر بد میذاره ؟
    حناخانوم این نوشته را پسندیده.
    قوانین فعاليت در سايت ( قوانين كاربري ) :
    http://mamisite.com/forum/misc.php?do=showrules

صفحه 7 از 19 نخستنخست ... 4567891017 ... آخرینآخرین
  • مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما