نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
شارژ کلوب هاي مامي سايت
بازارچه کالاي دست دوم رسانه مامي سايت
Like Tree109Likes

موضوع: سالم بخوریم ( باورها و حقایق غذاخوردن)

نمایش نتایج: از 41 به 48 از 146
صفحه 6 از 19 نخستنخست ... 345678916 ... آخرینآخرین
  1. #41

    Re: سالم بخوریم ( باورها و حقایق غذاخوردن)

    به این 3 مقاله توجه کنید!!!

    بعد از خوندنش به چه نتیجه ای می رسید؟!!؟ بالاخره کباب کردن گوشت خوبه یا نه؟؟
    سعادتی که هیچ کس نمی تواند از شما بگیرد ،
    سعادتی است که کسی به شما نبخشیده باشد...

  2. #42

    Re: سالم بخوریم ( باورها و حقایق غذاخوردن)

    بهترين روش پخت غذا [HR]
    دکتر محمدرضا وفا
    متخصص تغذيه و رژيم*درماني، دانشيار دانشگاه علوم پزشكي ايران
    بهترين روش پخت غذا

    روش پخت غذا با هواپز روش تابشي نام دارد که با تابش نور و هواي گرم غذا پخته مي*شود و اين امر تاثير حادي بر ارزش تغذيه*اي مواد غذايي نخواهد داشت و مواد غذايي را تحت تاثير چنداني قرار نخواهد داد و اتفاقا از اين نظر که چنين روشي زمان پخت غذا را کوتاه مي*کند و حرارت را هم به صورت يکنواخت به غذا مي*رساند، مي*تواند يکي از روش*هاي مناسب براي پخت غذا به شمار آيد؛ به خصوص اگر در اين روش از تهيه و طبخ غذا از مقدار زيادي روغن استفاده نشود.....

    با توجه به اصولي که اين روزها در طبخ غذا حاکم است و الگوهاي غذايي که مقدار زيادي روغن براي تهيه غذاها در آنها به کار مي*رود، به نظر مي*رسد که پخت غذا با کمک هواپز مي*تواند گامي مفيد در راستاي تهيه يک غذاي سالم و کم*کالري باشد.

    نکته ديگر درباره ماهي*تابه*هاي گريل است که غذا را سرخ يا کباب مي*کنند. در مورد استفاده از اين محصولات فقط بايد مراقب باشيم که درجه حرارت پخت را خوب و درست تنظيم کنيم تا حالت سوختگي که در کباب کردن سنتي روي مواد غذايي ايجاد مي*شود در اين روش به وجود نيايد چون اين حالت سوختگي و غذاي سوخته براي دستگاه گوارش و سلامت ما در طولاني*مدت مضر است. مصرف مداوم غذاهايي که سطح*شان سوخته است حتي مي*تواند به مرور زمان باعث سرطان* به خصوص در ناحيه دستگاه گوارش شود.

    به*طور کلي، بهترين روش براي پخت غذا اين است که حرارت به*صورت مستقيم (چه شعله گاز و چه زغال) به غذا برخورد نکند. مثلا ويژگي مهم فليور ويو اين است که تابش حرارت را که به صورت همرفت است به غذا منتقل مي*کند و شعله مستقيم و حرارت زياد در اين روش به بافت غذا منتقل نمي*شود.

    هفته نامه سلامت

    http://forum.iransalamat.com/showthread.php?p=69231
    سعادتی که هیچ کس نمی تواند از شما بگیرد ،
    سعادتی است که کسی به شما نبخشیده باشد...

  3. #43

    Re: سالم بخوریم ( باورها و حقایق غذاخوردن)

    كبابي كردن بهترين روش پخت غذا
    از ديرباز بشر با كباب كردن گوشت و ساير مواد غذايي، آشنا بود و با اين روش، اقدام به پخت غذا و رفع گرسنگي مي*كرد. به جرات مي*توان قديمي*ترين روش طبخ غذا را روش كبابي كردن ذكر كرد ولي اين روزها با گسترش علم و تكنولوژي، روش*هاي متعددي جهت آشپزي تعبيه شده است ولي اين كه كداميك از اين روش*ها، سودمند و مفيدند و كداميك خير، سوالي است كه جام*جم در گفتگو با دكتر احمدرضا درستي ، متخصص تغذيه و رئيس دانشكده و انستيتو تحقيقات تغذيه و صنايع غذايي كشور مطرح كرده است.


    اين متخصص تغذيه كباب كردن گوشت را بهترين روش پخت عنوان كرده و مي*گويد: اين روش پخت، نسبت به ساير روش*هاي بخارپز و آب*پز نيز برتري دارد و ارزش ماده غذايي گوشت حفظ شده و به محض اين كه كباب حرارت اوليه*اش را ديد، پروتئين*هاي سطحي گوشت منعقد (بسته)* مي*شود و از بخار آب تا حد زيادي جلوگيري به عمل مي*آيد كه اين باقي ماندن بخار آب حاصل از حرارت در گوشت باعث پخته شدن خوب گوشت مي*شود و خواص گوشت تا حد زيادي حفظ مي*شود.

    دكتر درستي مي*افزايد: كبابي كردن براي برخي از سبزيجات و برخي از ميوه*جات (نوعي موز سبز سفت كه بايستي آن را كبابي يا آب*پز كرد)* نيز توصيه مي*شود.

    كبابي كردن سيب*زميني بهتر از هر روش ديگر
    سيب*زميني داراي مقداري ويتامينC در خود است كه بسيار نسبت به حرارت حساس است به همين دليل ترجيح بر آن است، در طبخ اين سبزي از كمترين حرارت لازم استفاده شود، اين متخصص تغذيه با اشاره به اين موضوع عنوان مي*كند: در روش كبابي كردن سيب*زميني كه آن را به همراه مقداري خاك در زير آتش قرار مي*دهند، پوست آن مانع از دست رفتن بسياري از املاح آن مي*شود و پس از پخته شدن عطر و مزه خوبي نيز خواهد داشت، در اين روش تا جايي كه ممكن است ارزش غذايي سيب*زميني حفظ مي*شود و مي*توان گفت با روش آب*پز كردن قابل مقايسه است ولي بالعكس اين موضوع به هنگام سرخ كردن سيب*زميني است، به اين صورت كه نه*تنها در سرخ كردن ويتامينC و اسيد فوليك اين ماده غذايي از بين مي*رود، بلكه مواد سرطان*زا جايگزين آنها مي*شود، به همين جهت مي*توان «سرخ كردن» را از بدترين روش طبخ سيب*زميني ذكر كرد.

    وي مي*گويد: همچنين بهتر است در طبخ كدو و بادمجان نيز كه برخي اظهار مي*كنند مجبور به سرخ كردن اين سبزيجات هستند با استفاده از يك قلم*موي تميز كدو و بادمجان را به روغن سرخ كردني آغشته كرد و با قرار دادن آن در گريل فر، آن را به صورت كبابي طبخ كرد.

    نكات كبابي
    بهتر است گوشت را قبل از كبابي كردن در سس بخوابانيد، چراكه كارشناسان معتقدند اين كار باعث مرطوب و پايين نگه داشته شدن درجه حرارت آن مي*شود. گوشت را در قطعات كوچك تهيه كنيد تا درجه حرارت گوشت به هنگام پخته شدن پايين بيايد، سعي كنيد براي تهيه كباب، گوشت*هاي لخم را انتخاب كنيد، چربي كمتر باعث كاهش شعله* و دود مي*شود.

    قبل از كبابي كردن گوشت سعي كنيد گوشت را گرم كنيد، براي اين كار بهتر است قطعات گوشت را در يك كيسه نايلوني پيچيده و آنها را 30 تا 60 دقيقه در آب گرم قرار دهيد و سپس آن را بپزيد و به هنگام كباب كردن، گوشت را به طور مرتب، پشت و رو كنيد، پشت و رو كردن گوشت به معناي آن است كه هيچ طرف گوشت بيش از اندازه حرارت جذب نمي*كند يا حرارت از دست نمي*دهد، بنابراين گوشت سريع*تر مي*پزد و لايه*هاي بيروني آن كمتر دچار سوختگي مي*شود.


    منبع خبر :

    جام جم - http://jamejamonline.ir
    سعادتی که هیچ کس نمی تواند از شما بگیرد ،
    سعادتی است که کسی به شما نبخشیده باشد...

  4. #44

    Re: سالم بخوریم ( باورها و حقایق غذاخوردن)

    در مورد بهترین روش پخت گوشت:


    هشدار درباره پختن گوشت در حرارت زیاد


    پختن-گوشت.در حرارت زیادخطرابتلا به سرطان لوزالمعده را افزایش می دهد.
    سرطان لوزالمعده از سرطان های دستگاه گوارش است که درمان آن بسیار مشکل است و موجب مرگ شمار زیادی از بیماران می شود .
    بر اساس شواهد ، افردی که دفعات زیاد از گوشت کباب شده یا سرخ-شده استفاده می کنند دست کم 70 درصد بیش از دیگران به این نوع سرطان دچار می شوند.
    متخصصان تغذیه بهترین روش پخت گوشت.را آب پز کردن آن می دانند


    منبع :سلامت نيوز
    سعادتی که هیچ کس نمی تواند از شما بگیرد ،
    سعادتی است که کسی به شما نبخشیده باشد...

  5. #45
    مدیر بازنشسته
    فاطمه مامی نیکو آواتار ها
    عضویت: ۱۳۸۸/۰۴/۲۸
    محل سکونت
    کانادا
    نوشته ها
    1,173
    میزان امتیاز
    13
    پسند شده
    772
    پسند کرده
    2

    ویترین مدال ها

    Re: سالم بخوریم ( باورها و حقایق غذاخوردن)

    نقل قول نوشته اصلی توسط firoozeh
    و در تایید حرف نجما جون .. من هم کم کم دارم به این نتیجه میرسم روغن های حیوانی خیلی بهتر از این مایع های گیاهی هستن ...

    خانواده مادری من که کرمانشاهی هم هستن همیشه با روغن حیوانی آشپزی می کردن .. حتی یادم می آد مادربزگم همیشه دنبه گوسفند تو خونه داشت و برای غداهای گوشتی مثل کباب ماهیتابه ای دنبه رو چرخ می کرد .... هرگز هم هیچکدومشون چربی خون نداشتن ...

    تازه مثل نسل ما اینقدر کم بنیه هم نبودن .... ما جدیدی ها خیلی زود خسته میشیم .... همه اش بی حالیم ... من فکر کنم همه اش از تغذیه هست ....

    فیروزه جون باید به اینم فکر کنیم که قدیمی ها فعال تر از ما بودن...وسائل برقی و مدرن و کنترل !!! تی وی اینا نداشتن !!!

    همین تحرک باعث میشد که اون چربی ها سوخته بشه...ولی باید توجه کنیم که اونا همون بود غذاشون...دیگه شونصد بار در روز اسنکینگ به قول اینحایی ها نمیکردن!!!

    شام و ناهار و صبحونه...یه چایی با قند و کشمش و گردو...این جانک و تنقلات خوریه که خیلی ها رو مریض کرده:(( از اون ظرف هم که تحرک هم کم شده, دیگه هیچی !!!!
    کسانی که به زندگی دیگران نور هدیه می دهند، روزی صاحب خورشید خواهند شد.....
    یک دوست برای روشنائی یک دنیا کافیست....

  6. #46
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۸۹/۰۴/۲۰
    محل سکونت
    کرج
    نوشته ها
    322
    میزان امتیاز
    3
    پسند شده
    187
    پسند کرده
    2

    Re: سالم بخوریم ( باورها و حقایق غذاخوردن)

    نقل قول نوشته اصلی توسط Mahdieh*
    اما یک نکته در خصوص شکلات هم بگویم چندی پیش خواهرم شنیده و خوانده بود که شکلات های ایرانی را زیاد نخورید چون یک ماده ای در آن وجود دارد که به خاطر گران بودن و کم بودن اون ماده ایرانی ها نوع شیمیایی آن را در شکلات استفاده می کنند که برای سلامتی مضر است متاسفانه اسم ماده را فراموش کردم. اگر شما هم چیزی در این رابطه شنیده اید منتظر مطالبتون هستم. چون بعد از شنیدن این مطلب بسیار نگران شدم!!
    مهديه جان اين ماده اي كه شما گفتيد ( ليستين ) هست كه طي بررسيهايي كه انجام دادن ديدن به علت گراني اين ماده 30 ساله كه وارد ايران نشده و به صورت شيميايي ساخته شده و براي توليد شكلات بكار بردن . منهم از وقتي اين ايميل رو خوندم ديگه محاله شكلات ايراني و يا خارجي گمنام بخورم .
    اما اين موضوع كاملا جديه ، هر چند ديگران در برابر اين تذكر گاهي پوزخند تحويلمون ميدن
    درد من تنهايي نيست؛
    بلكه مرگ ملتي است كه گدايي را قناعت؛
    بي عرضگي را صبر
    و با تبسمي بر لب اين حماقت را حكمت خداوند مي نامند.

  7. #47
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    beautiful_lie آواتار ها
    عضویت: ۱۳۸۹/۰۱/۱۱
    نوشته ها
    1,643
    میزان امتیاز
    18
    پسند شده
    1028
    پسند کرده
    1738

    Re: سالم بخوریم ( باورها و حقایق غذاخوردن)

    ضرر ليستين چیه؟ من بدون شکلات میمیرم

  8. #48
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    beautiful_lie آواتار ها
    عضویت: ۱۳۸۹/۰۱/۱۱
    نوشته ها
    1,643
    میزان امتیاز
    18
    پسند شده
    1028
    پسند کرده
    1738

    Re: سالم بخوریم ( باورها و حقایق غذاخوردن)

    نقل قول نوشته اصلی توسط najma
    به این 3 مقاله توجه کنید!!!

    بعد از خوندنش به چه نتیجه ای می رسید؟!!؟ بالاخره کباب کردن گوشت خوبه یا نه؟؟

    من به تناقض ها دامن بزنم ؟


    منبع *****
    غذاها را خیلی حرارت ندهید!
    آشپزی کرتوا به روش های طبخ معروف است: عموماً ماهی یا حلزون به آرامی و روی شعلۀ کم در روغن زیتون پخته می شود در حالی که سبزیجات بخارپز و یا خام مصرف می شوند. آیا این روش یک گام دیگر در جهت سلامتی است؟

    پخت غذا با حرارات بالا (تنوری، کبابی، ...) باعث ایجاد یک سری واکنش ها در مواد غذایی می شود: واکنش میلارد Maillard ( واکنشی بین اسیدهای آمینه و مشتقاتش یا لیپیدهایی که حرارت دیده اند) و اکسیداسیون لیپیدها از جملۀ این واکنش هاست. مولکول هایی که در جریان این واکنش های شیمیایی شکل گرفته اند، در مقابل مولکول های زیستی بدن حالت تهاجمی شدیدی دارند.

    برعکس، پخت آرام غذا در روغن (که رسانندۀ خوبی برای گرماست) باعث افزایش سریع و یکسان حرارت بر تمام سطح مادۀ غذایی می شود.

    گوشت قرمز حساس تر است
    مصرف بیش از حد گوشت قرمز خطر ابتلا به سرطان کولون را دو برابر می کند.

    گوشت گوساله و بره به علت دارا بودن مقادیر بالای اسید آمینه، لیزین و کارنیتین در واکنش میلارد به خوبی عمل می کنند. آمینه هایی که حلقه های نامتجانس دارند، از معروف ترین مواد جهش زا به شمار می آیند.
    البته این مواد در دماهای بالای 200درجۀ سانتیگراد در غذا تولید می شوند. آهن که به وفور در گوشت قرمز وجود دارد و همچنین روغن های غیراشباع نیز این واکنش ها را فعال می کنند. ضمناً ثابت شده است که تجمع این آمینه ها در روغن های آفتابگردان یا سویا خیلی بیشتر از روغن زیتون است.

    نکته: کسانی که از رژیم کرتوا استفاده می کنند، گوشت قرمز کم می خورند. ضمناً برای آشپزی از روغن زیتون استفاده می کنند...

    ترک کامل چربی ها ممنوع
    آشپزی بدون استفاده از مواد چرب لزوماً بهترین روش نیست. [اگر از روغن استفاده نکنید مجبورید به کباب کردن روی بیاورید] گوشت پس از تحمل گرمای بسیار زیاد در تماس با یک صفحۀ داغ، به کربن تبدیل می شود و ماده ای شدیداً سرطان زا به نام هیدرو کربن های آروماتیک چند حلقه ای تشکیل می دهد.

    این ماده هنگام کباب کردن گوشت بیشتر تقویت می شود، خصوصاً وقتی که گوشت در تماس با آتش کاملاً پخته شود نه نیم پز! به علاوه، گوشت کباب شدۀ خشک مقدار بسیار زیادی چربی اکسید شده درون عضله ها روی هم انباشته می کند.

    انتخاب روغن
    روغن های اشباع در مقایسه با روغن های غیراشباع بسیار مقاوم تر هستند و قابلیت اکسید شدن بیشتری هم دارند. بهتر است که با روغن زیتون یا روغن بادام زمینی آشپزی کنید و روغن آفتابگردان، سویا، کلزا، گردو و یا ذرت را به طعم دادن اختصاص دهید.

    ماهی ها، خصوصاً ماهی های چرب ( ماهی آزاد، تن، ماکرو... ) به دلیل مقدار زیاد چربی های غیراشباع، برای سرخ شدن مناسب نیستند و بهتر است پخته یا بخارپز شوند.

    و در نهایت، کسانی که از رژیم کرتوا پیروی می کنند، بی شک می دانند که روغن زیتون حاوی مقادیر زیادی آنتی اکسیدان ( خصوصاً پلی فنون و کمی ویتامین E) است و از سوی دیگر مقاومت قابل توجهی در برابر حرارت دارد.

    اعتدال
    پیروان رژیم کرتوا بیشتر سبزیجات را پخته یا بخارپز مصرف می کنند (با کمترین حرارت ممکن)، و بیشتر میوه و سبزی ها را خام می خورند. این روش های پخت یا در واقع عدم پخت، از هدر رفتن ویتامین C، ویتامین B9 و ویتامین B1 جلوگیری می کند.

    به طور خلاصه، با افزایش مصرف مواد غذایی تازه، مصرف کم گوشت قرمز، استفاده از روغن زیتون متعادل، و طبخ ملایم موادغذایی، شما در رژیم کرتوا استاد خواهید شد و به سمت یک زندگی سالم و فوق العاده پیش خواهید رفت !

صفحه 6 از 19 نخستنخست ... 345678916 ... آخرینآخرین
  • بانک بند ناف
  • مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما