نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
شارژ کلوب هاي مامي سايت
بازارچه کالاي دست دوم رسانه مامي سايت
Like Tree109Likes

موضوع: سالم بخوریم ( باورها و حقایق غذاخوردن)

نمایش نتایج: از 33 به 40 از 146
صفحه 5 از 19 نخستنخست ... 234567815 ... آخرینآخرین
  1. #33
    مدیر انجمن
    firoozeh آواتار ها
    فیروزه ح.
    عضویت: ۱۳۸۸/۰۵/۰۸
    نوشته ها
    749
    کالاهای من
    1
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    802
    پسند کرده
    1721

    Re: سالم بخوریم ( باورها و حقایق غذاخوردن)

    من هم شنیدم که تحت هیچ شرایطی مخلوط گوشت و پیاز رو فریز نکرده و حتی تو یخچال هم بیشتر از چند ساعت نگه ندارین .... بسیار مستعد فاسد شدنه ....

    منبع نداره و یادم نمی آد کجا خوندم یا شنیدم
    mitra40 این نوشته را پسندیده.
    نمی نویسم ترانه بی تو

    چگونه پر کشد خیالِ واژه بی تو؟

  2. #34

    Re: سالم بخوریم ( باورها و حقایق غذاخوردن)

    فاطمه جون متاسفانه چیزی که باعث می شه آدم توی این سالم خوردن به بن بست برسه گفته های ضد و نقیض پزشکان در مورد یک ماده غذایی هست
    به همین دلیل عقل ناقص من می گه در مورد هر مساله ای فکر کنم روش پخت یا سرو زبیعی اون ماده چی بوده!
    سعادتی که هیچ کس نمی تواند از شما بگیرد ،
    سعادتی است که کسی به شما نبخشیده باشد...

  3. #35

    Re: سالم بخوریم ( باورها و حقایق غذاخوردن)

    ماست ميوه*اي ؛ تنقل مدرن


    اين روزها وقتي براي خريد ماست به مغازه يا فروشگاه*هاي بزرگ مراجعه مي*كنيم در ميان انواع ماست*ها با ماست**هاي ميوه*اي روبه*رو مي*شويم. درواقع اين ماست**ها نسل جديدي از محصولات لبني هستند كه از دو ماده غذايي مهم يعني ماست و ميوه تهيه شده*اند.

    اين ماست*ها تنقلات مدرني هستند كه در ديگر كشورها طرفداران زيادي دارند، اما شايد براي مصرف*كننده اين سوال مطرح شود كه آيا واقعا اين نوع ماست*ها از تركيب با ميوه*ها به دست مي*آيند؟ آيا اين نوع محصولات از نظر ارزش تغذيه*اي تفاوت چشمگيرتري نسبت به انواع ماست*هاي ساده دارند؟

    بر كسي پوشيده نيست كه ماست وعده ثابتي در رژيم غذايي اغلب مردم جهان خصوصا ايراني*ها بوده و سرشار از مواد مغذي و سودمند است.

    ماست حاوي باكتري*هاي زنده*اي است كه دستگاه گوارش و سيستم ايمني را تقويت و به هضم غذا كمك مي*كند. هنگامي كه ماست وارد روده مي*شود، بدن توليد گلبول*هاي سفيد را كه مسوول ايمني هستند افزايش مي*دهد به اين دليل مصرف آن در افراد مبتلا به ايدز و نقص ايمني توصيه مي*شود.

    ماست حاوي انواعي از باكتري*هاست كه در پيشگيري و بهبود آرتروز نقش بسزايي دارد و مي*تواند از فعاليت باكتري*هاي مولد زخم معده جلوگيري كند.

    اگرچه نوع پرچرب اين محصول حاوي مقادير بالاي چربي اشباع شده است، اما همين چربي*ها خاصيت محافظت*كننده داشته و مي*توانند با پوشاندن مخاط روده به پيشگيري از سرطان كمك كنند. همچنين مصرف ماست 2 بار در روز مي**تواند سطح تركيبات نامطلوب سولفيتي را كه باعث تنفس نامطلوب مي*شوند، كاهش دهد و در گرماي طاقت*فرساي تابستان از گرمازدگي و تشنگي مفرط كاسته و حرارت كبد و التهابات داخلي را تسكين دهد و آرام*بخش قوي براي اعصاب شود. همچنين اين محصول لبني مي*تواند به توليد باكتري*هاي روده*اي مولد ويتامين B و K كمك كرده و در زمان مصرف آنتي*بيوتيك*ها از اثرات مضر آن بكاهد.

    ماست به دليل باكتري*هاي سودمند تا حدودي گيرنده*هاي ضد درد را تقويت كرده در نتيجه افرادي كه هنگام غذا خوردن يا پس از آن دچار دل درد مي*شوند مي*توانند با خوردن ماست از ابتلا به اين عارضه رهايي يابند.

    حال اگر به اين محصول لبني تكه*هاي ميوه افزوده شود به طور قابل ملاحظه*اي ارزش تغذيه*اي آن بالا رفته و اين محصول علاوه بر خواص ماست خواص ميوه هم به آن اضافه مي*شود. اما بايد خاطرنشان كرد كه براي توليد اين محصول از روش*هاي مختلفي استفاده مي*شود. يكي از اين روش**ها تهيه ماست ميوه*اي با استفاده از اسانس*هاي مصنوعي (شيميايي)*، رنگ خوراكي و برخي پايداركننده*هاست كه توليد و مصرف آن در بعضي از كشورها با محدوديت همراه است و نه*تنها تاثيري در بالا بردن ميزان ارزش غذايي ماست ندارد بلكه مصرف مداوم آن مي**تواند براي مصرف*كننده مخاطره*آميز باشد.

    اما در روش ديگر توليد ماست ميوه*اي، از مربا يا مارمالاد ميوه يا تكه*هاي ميوه به همراه مواد پايداركننده استفاده مي*شود.

    در اين روش توليد، ارزش غذايي محصول به طور قابل ملاحظه*اي بالا مي*رود و از نظر دانش تغذيه مورد تاييد است. البته براي آن كه مطمئن شويد ماست ميوه*اي مورد استفاده شما طبيعي و به دور از اسانس و رنگ*هاي شيميايي است، بهتر است با اضافه كردن قطعات كوچك انواع ميوه مانند سيب، آناناس، كيوي، پرتقال، توت فرنگي و ... به ماست يك ماست ميوه*اي خانگي، مغذي و فاقد مواد پايداركننده و نگهدارنده را تهيه كنيد و از آن به عنوان تنقلات در ميان وعده*ها استفاده كنيد. ماست* به دليل دارا بودن باكتري**هاي مفيد به جذب بهتر مواد مغذي ميوه*ها كمك مي*كند.

    توصيه*ها:
    1 ـ اگر ماست غني شده با ميوه*اي كه مي*گيريد تغيير رنگ داده باشد، يعني بد يا بي*رنگ شده باشد به اين معني است كه محصول افت كيفيت پيدا كرده و قابل مصرف نيست.

    2 ـ اگر تاريخ انقضاي ماست همان روز است يا تنها يك*روز به تاريخ انقضاي آن باقيمانده، از خريد آن خودداري كنيد.

    3 ـ در صورت مشاهده هرگونه نشتي از ظروف ماست از خريد *آنها جدا خودداري كنيد زيرا درز به وجود آمده در بسته*بندي سبب ورود انواع آلودگي محيط بيرون به داخل محصول مي*شود.
    سعادتی که هیچ کس نمی تواند از شما بگیرد ،
    سعادتی است که کسی به شما نبخشیده باشد...

  4. #36
    مدیر انجمن
    firoozeh آواتار ها
    فیروزه ح.
    عضویت: ۱۳۸۸/۰۵/۰۸
    نوشته ها
    749
    کالاهای من
    1
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    802
    پسند کرده
    1721

    Re: سالم بخوریم ( باورها و حقایق غذاخوردن)

    و در تایید حرف نجما جون .. من هم کم کم دارم به این نتیجه میرسم روغن های حیوانی خیلی بهتر از این مایع های گیاهی هستن ...

    خانواده مادری من که کرمانشاهی هم هستن همیشه با روغن حیوانی آشپزی می کردن .. حتی یادم می آد مادربزگم همیشه دنبه گوسفند تو خونه داشت و برای غداهای گوشتی مثل کباب ماهیتابه ای دنبه رو چرخ می کرد .... هرگز هم هیچکدومشون چربی خون نداشتن ...

    تازه مثل نسل ما اینقدر کم بنیه هم نبودن .... ما جدیدی ها خیلی زود خسته میشیم .... همه اش بی حالیم ... من فکر کنم همه اش از تغذیه هست ....
    نمی نویسم ترانه بی تو

    چگونه پر کشد خیالِ واژه بی تو؟

  5. #37

    Re: سالم بخوریم ( باورها و حقایق غذاخوردن)

    بهترین روش پخت سبزیجات

    حکیم مهر - سبزیجات قابل طبخ دو دسته*اند؛ سبزیجاتی که دارای برگ*های پهن هستند (مثل کلم و اسفناج) و سبزیجاتی که مدور و شکل*دار هستند (مثل گوجه فرنگی). هر چقدر نسبت سطح به وزن سبزی بیشتر باشد، وقتی که در معرض حرارت قرار می*گیرد، ویتامین C بیشتری از دست می دهد؛ در حالی که اگر بعضی از سبزیجات مثل گوجه*فرنگی را که مدورند و سطحشان کم است، خرد نکنیم و کامل بپزیم و در پخت آن افراط نکنیم، ویتامین C آنها به مقدار زیادی حفظ می*شود. برخی از سبزیجات، هنگامی که پخته می*شوند، بعضی از خواصشان قابل دسترس تر خواهد بود. مثلا گوجه*فرنگی خام* ویتامین C زیادی دارد و هنگامی که پخته می*شود لیکوپن موجودش قدرت جذب بیشتری پیدا می کند.
    بنابراین توصیه می*شود این سبزی را 50 به 50 استفاده کنیم، یعنی یک بخش را به صورت خام و بخش دیگر را به صورت پخته به کار ببریم. البته یکی از راه*های خیلی خوب برای پخت سبزیجات این است که برخی از آنها مثل کلم و هویج را روی برنج بگذاریم و بپزیم تا آنها با بخار مغزپخت شوند. این روش نه برنج را طعم*دار می*کند و نه رنگ آن را تغییر می*دهد. به این ترتیب، نیاز به سرخ کردن و استفاده از روغن نیز به صفر می رسد.

    نويسنده : دکتر مسعود کيمياگر



    http://hakimemehr.ir/news/show_detail.asp?id=3541
    سعادتی که هیچ کس نمی تواند از شما بگیرد ،
    سعادتی است که کسی به شما نبخشیده باشد...

  6. #38

    Re: سالم بخوریم ( باورها و حقایق غذاخوردن)

    شير پاستوريزه و استرليزه را نجوشانيد
    *يك استاد دانشگاه اظهار كرد: جوشاندن شير پاستوريزه شده باعث از بين رفتن كيفيت آن مي*شود.

    دكتر احساني استاد دانشگاه تهران ضمن بيان اين مطلب گفت: در پاستوريزه شدن شير تمامي ميكروب*هاي بيماري*زاي اين ماده از بين مي*رود، بنابراين نيازي به جوشاندن آن نيست، ضمن آن كه جوشاندن مجدد شير پس از پاستوريزه شدن باعث از بين رفتن برخي ويتامين*هاي آن مي*شود.

    وي با اشاره به اين كه در استرليزه كردن شير نيز علاوه بر ميكروب*هاي بيماريزا تمامي ميكروب*هاي غيربيماريزا نيز از بين مي*روند، افزود: به همين دليل ضمن حفظ شرايط نگهداري مي*توان شيرهاي استرليزه را تا مدت طولاني براي مصرف نگهداري كرد.

    وي وجود نگهدارنده در شير را رد و تاكيد كرد: در مواد لبني و شيرهاي مدت*دار به هيچ عنوان ماده نگهدارنده و مواد افزودني براي ماندگاري بالا اضافه نمي*شود. دكتر احساني درخصوص شرايط تهيه و نگهداري شير پاستوريزه و استرليزه گفت: چنانچه اكسيژن را از نزديك ماده حذف كنيم و حين نگهداري جلوي نفوذ نور را به داخل بسته بگيريم همچنين از شير خام اوليه به خوبي استفاده كنيم، شير پاستوريزه از لحاظ ارزش غذايي هيچ تفاوتي با شيرخام ندارد و حتي مي*توان از شير براي چند ماه در سرما نگهداري كرد.

    استاد دانشگاه تهران در پايان گفت: در استرليزه كردن شير ميزان حرارتي كه به شير داده مي*شود تا تمامي ميكروب*هاي موجود در شير از بين روند بالا بوده و مدت زمان حرارت كوتاه است تا حداقل لطمه به مواد موجود در شير وارد آمده و مواد مغذي در شير حذف شود.


    منبع خبر :

    جام جم - http://jamejamonline.ir/newstext.asp...m=100919682794
    سعادتی که هیچ کس نمی تواند از شما بگیرد ،
    سعادتی است که کسی به شما نبخشیده باشد...

  7. #39

    Re: سالم بخوریم ( باورها و حقایق غذاخوردن)

    گوشت منجمد را سريع يخ*زدايي نكنيد


    هدايت حسيني مدير كل نظارت بر مواد غذايي وزارت بهداشت گفت: براي اين *كه ارزش تغذيه گوشت كاهش پيدا نكند 24 ساعت قبل از مصرف بايد از محيط فريزر خارج و در محيط يخچال قرار داده شود يعني دماي گوشت را از منفي 18 درجه به صورت تدريجي به 4 درجه رساند.

    مدير كل نظارت بر مواد غذايي وزارت بهداشت افزود: در روش انجماد سرعت رشد ميكروارگانيسم*ها كاهش پيدا كرده و آبي كه در ماده غذايي وجود دارد و در اختيار باكتري قرار مي*گيرد در زمان انجماد كاهش پيدا كرده و زمان نگهداري گوشت افزايش پيدا مي*كند.

    وي گفت: گوشت را مي*توان در دماي منفي 18 درجه به مدت يك سال نگهداري كرد و براي اين* كه سلول*هاي ماهيچه*اي گوشت آسيب كمتري ببيند و ارزش تغذيه*اي گوشت كاهش پيدا نكند، بهتر است براي رفع انجماد آن به مدت 24 ساعت گوشت را از فريزر خارج كرده و در محيط يخچال قرار داده يعني دماي گوشت را از منفي 18 درجه به 4 درجه برسانيم كه براي پخت و پز آماده شود. در اين صورت ارزش غذايي آن كاهش پيدا نمي*كند.


    منبع خبر :

    جام جم - http://jamejamonline.ir/newstext.aspx?newsnum=100910347524
    سعادتی که هیچ کس نمی تواند از شما بگیرد ،
    سعادتی است که کسی به شما نبخشیده باشد...

  8. #40

    Re: سالم بخوریم ( باورها و حقایق غذاخوردن)

    هنگام آلودگي هوا ؛ ماست ، شير و دوغ بنوشيد
    يك متخصص تغذيه اظهار كرد: در هنگام آلودگي هوا سعي كنيد شير، ماست و دوغ را در دفعات مكرر همراه با نمك و نعنا مورد استفاده قرار دهيد.

    دكتر مسعود كيمياگر گفت: آلودگي هوا بر روي بافت*هاي بدن، دستگاه تنفسي و قلب و عروق تاثير فراواني دارد. از جمله اين تاثيرات اختلال در تغذيه هر فردي است زيرا اختلال تغذيه*اي از بلعيدن ذرات آلوده*اي كه روي مواد غذايي نشسته است، سرچشمه مي*گيرد.

    وي افزود: مواد غذايي داراي ويتامين*هاي C و E ، جوانه گندم، سبزيجات و ماءالشعير مي*تواند در هواي آلوده كمك كننده خوبي جهت بهبود تغذيه باشد.

    كيمياگر تاكيد كرد: در هواي آلوده بايد شير به مقدار فراوان مصرف كرد، زيرا شير به دليل دارا بودن فسفر، منيزيم و كلسيم خنثي كننده سموم است.

    اين متخصص تغذيه افزود: سعي كنيد ماست و دوغ به*مقدار فراوان بنوشيد و اگر ماست با ذائقه سازگار نشد دوغ رقيق همراه با گل*محمدي به دفعات زياد مصرف شود.


    منبع خبر :

    جام جم - http://jamejamonline.ir/newstext.asp...m=100915702193
    golegandom1363 این نوشته را پسندیده.
    سعادتی که هیچ کس نمی تواند از شما بگیرد ،
    سعادتی است که کسی به شما نبخشیده باشد...

صفحه 5 از 19 نخستنخست ... 234567815 ... آخرینآخرین
  • بانک بند ناف
  • مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما