نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
شارژ کلوب هاي مامي سايت
بازارچه کالاي دست دوم رسانه مامي سايت
Like Tree109Likes

موضوع: سالم بخوریم ( باورها و حقایق غذاخوردن)

نمایش نتایج: از 17 به 24 از 146
صفحه 3 از 19 نخستنخست 12345613 ... آخرینآخرین
  1. #17
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۸۹/۰۵/۰۸
    نوشته ها
    292
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    131
    پسند کرده
    0

    Re: سالم بخوریم ( باورها و حقایق غذاخوردن)

    چقدر همبرگر دوست دارید؟


    بهتر است بپرسیم چقدر به فست فودها(غذاهای سریع) علاقه دارید؟ همه ی ما کم و بیش از خوردن این غذا ها لذت می بریم. ولی باید بدانید که خوردن این غذا ها چقدر برای بدن ما مضر هستند، و خوردن زیاد آنها باعث به وجود آمدن بیماری های متفاوتی می شود. بهتر است برای رسیدن به بدنی سالم تر از خوردن زیاد این نوع غذاها بپرهیزیم.

    به بررسی چند نوع از غذاهای به اصطلاح فست فود می پردازیم. و اطلاعاتی درباره ی غذاهایی که از این رستوران ها می خریم بدست بیاوریم.

    یاد بگیریم که چطور این غذاهای بی ارزش و فاقد ویتامین ساخته می شوند. سالانه چقدر مصرف کننده از آن استفاده می کند.

    قبل از خرید همبرگر یا دیگر غذاهای آماده(فست فودها) از مراکز این نوع غذاها بهتر است چند نکته را بدانید:

    1. فست فود به غذاهایی می گویند که سریع آماده شده و به دست مشتریان می رسد و معمولا هم ارزان است.

    2. شکل متداول فست فودها شامل همبرگر، پیتزا،چیپس و ماهی، دونر(کباب ترکی) ، مرغ سوخاری و ... است.

    3. فست فودها را به راحتی می شود از ساندویچی های سراسر کشور تهیه کرد.

    4. فست فودها معمولا به این دلیل ارزان هستند که در یک زمان، چندین نوع از آنها آماده شده و به فروش می رسد و اینکه افزودنی های آن از قبل آماده شده و به آن اضافه می شود.
    چقدر همبرگر دوست دارید؟

    5. قدیمی ترین فست فودها را می توان کباب ها در ایران، کوفته برنجی شرق آسیا و ماهی سرخ شده در انگلستان دانست.

    6. مردم آمریکا هر ساله 100 میلیارد دلار صرف خرید غذای آماده (فست فود) می کنند.

    7. به سبب افزایش آگاهی مردم از مضرات فست فودها اخیرا رستوران ها سعی در سرو غذاهای کم چرب و بهداشتی تری به مردم هستند. با این همه فست فودها هنوز هم اصلی ترین دلیل برای افزایش وزن و ابتلا به دیابت در مردم جهان هستند.
    ترجمه و تنظیم : مهدیه زمردکار


    گردآوری : گروه اینترنتی نیک صالحی
    آنکه زیبا سخن میگوید کسی است که زیباتر هم می اندیشد ....

  2. بانک بند ناف
  3. #18

    Re: سالم بخوریم ( باورها و حقایق غذاخوردن)

    نقل قول نوشته اصلی توسط nasim
    خوبه نجما ... اگه خوب نیست بگوها
    آخه طولانی که میشه آدم حوصله اش نمیگیره ...
    نسیم جون برای این که حوصله آدم! سر نره..می تونیم قسمت هایی از مقاله رو که به نظرمون میاد مهم تره مشخص کنیم و یا خودمون چکیده مطلب رو ارائه بدیم
    سعادتی که هیچ کس نمی تواند از شما بگیرد ،
    سعادتی است که کسی به شما نبخشیده باشد...

  4. #19

    Re: سالم بخوریم ( باورها و حقایق غذاخوردن)

    یه نکته ای که کسانی که می خوان رژیم بگیرند باید در نظر داشته باشند اینه که: همه روغن ها و چربی ها دارای میزان کالری یکسانی هستند...خیلی ها فکر می کنند روغن زیتون مثلا از کره کالری کمتری داره و به همین علت مصرف اون توصیه می شه در صورتی که این طور نیست!
    سعادتی که هیچ کس نمی تواند از شما بگیرد ،
    سعادتی است که کسی به شما نبخشیده باشد...

  5. #20

    Re: سالم بخوریم ( باورها و حقایق غذاخوردن)

    مثلا من عــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــاشق شکلاتم و به هیچ عنوان نمی تونم ازش دل بکنم...به همین دلیل بهتره بدونم که بهترین نوع شکلات و کم ضضرر ترینش شکلات دارک یا تلخه و شکلات سفید کم خاصیت ترین شکلاته...این جوری در صورتی کع بخوام انتخاب کنم می رم طرف شکلاتی که نفعش بیشتر از ضررش باشه...اول شکلات سیاه، بعد شکلات شیری و نهایتا شکلات سفید

    اینا رو بخونید:

    تحقیقات جدید نشان می دهد که بر خلاف تصورات گذشته، شکلات برای سلامت بدن مضر نیست بلکه برای بیماری های قلبی و دیگر بیماری ها نیز مفید است. شکلات حاوی ۳۰۰ نوع ماده شیمیایی است که در ادامه به برخی ترکیبات مفید موجود در آن اشاره می شود.


    فلاونوئید:

    این ماده یک نوع آنتی اکسیدان است که مانع از آسیب به قلب و عروق و ابتلا به سرطان می شود و به حفظ سلامت و شادابی پوست کمک می کند. مقدار این ماده در شکلات های تیره بیش از شکلات های شیری و سفید رنگ است.

    فلاوانول:

    یک ترکیب بسیار مفید در شکلات است که مزه تلخ شکلات هم ناشی از این ماده است. هر چقدر میزان این ماده در شکلات کمتر باشد مزه شکلات شیرین تر می شود. این ماده نیز یک آنتی اکسیدان است که خطر بروز بیماری های قلبی و سرطان را کاهش می دهد و می تواند از بروز دیابت، فشار خون و زوال عقل پیشگیری کند.

    کاتشین:

    این ماده نیز می تواند از ابتلا به سرطان ها و بیماری های قلبی عروقی پیشگیری کند. کاتشین در چای هم یافت می شود، اما میزان آن در شکلات تلخ ۴ برابر بیشتر از چای است.
    منیزیم: بسیاری از خانم ها پیش از عادت ماهیانه میل عجیبی به خوردن شکلات دارند. این مساله می تواند به دلیل وجود منیزیم در شکلات باشد. کمبود منیزیم باعث بروز برخی ناراحتی ها در دوران پیش از قاعدگی می شود.

    آهن:

    علاقه برخی خانم ها به خوردن شکلات در حین بارداری می تواند به دلیل کم خونی آن ها باشد. شکلات حاوی آهن است و برای کم خونی مفید است.

    کافئین: این ماده نیز باعث افزایش هوشیاری انسان می شود و در جلوگیری از خواب آلودگی موثر است. اما مقادیر زیاد آن باعث افزایش سطح اضطراب فرد می شود.

    سایر ترکیبات:

    شکلات حاوی مقدار زیادی پروتئین است. کلسیم، ریبوفلاوین، تیامین و ویتامین هم از دیگر ترکیبات موجود در شکلات هستند. شکلات دارای مقادیر زیادی چربی است اما این چربی موجب بالا رفتن کلسترول خون نمی شود.

    در ضمن شکلات دارای مقدار زیادی کالری است و مصرف آن به افراد چاق توصیه نمی شود.

    در مصرف شکلات باید حد اعتدال را رعایت کرد زیرا مصرف بیش از اندازه آن می تواند مشکل ساز باشد و در واقع مصرف هوشمندانه و متعادل آن است که به سلامتی بدن کمک می کند.

    http://napteam.com/?tag=%D8%AE%D9%88%D8%A7%D8%B5
    سعادتی که هیچ کس نمی تواند از شما بگیرد ،
    سعادتی است که کسی به شما نبخشیده باشد...

  6. #21

    Re: سالم بخوریم ( باورها و حقایق غذاخوردن)

    تلخ اما شیرین

    شکلات*های تیره و تلخ به علت داشتن آنتی*اکسیدان و فلاوونیدها برای درمان بیماری*های قلبی – عروقی و افزایش مقاومت بدن مؤثر شناخته شده است. تحقیقات اخیر نشان می*دهد شکلات*های خالص و تصفیه*نشده علاوه بر خواص ذکرشده از تشکیل لخته خون نیز جلوگیری می*کند، با وجود این خواص و خواص دیگری که برای شکلات تلخ عنوان شده است، توصیه متخصصان به مصرف آن در حد تعادل است. دکتر کوروش جعفریان، متخصص تغذیه و عضو هیأت علمی دانشگاه علوم پزشکی تهران در باره آخرین یافته*های متخصصان در مورد کاکائو و انواع شکلات توضیحاتی را داده است
    ▪ شکلات*ها را بر اساس خواص آنها به چند دسته می*توان تقسیم کرد؟
    در ابتدا بهتر است شکلات*ها را مطابق با خواص آنها دسته*بندی کنم. شکلات*های تیره که پایه اصلی آنها از کاکائو تشکیل شده است، دارای خواص گوناگون و متعددی است و روز به روز، بر تعداد این خواص اضافه می*شود. شکلات*های تیره را می*توان به دو نوع شیرین و تلخ تقسیم*بندی کرد که اکثر مطالعات و تحقیقات انجام*شده، انواع تلخ آن را برای سلامتی بدن مفید می*دانند. ترکیبات آنتی*اکسیدانی موجود در کاکائو، مهمترین ویژگی مؤثر این ماده غذایی در سلامتی افراد است.
    اپی کاتکین که یک نوع فلاوونید حاوی مقادیر زیادی گالیک اسید است در کاکائو یافت می*شود. این ترکیب نوعی آنتی*اکسیدان مفید برای سلامتی افراد محسوب می*شود که مصرف آن در پیشگیری از ابتلا به انواع بیماری*ها نظیر بیماری*های قلبی و عروقی و افزایش مقاومت بدن در مقابل عوامل بیماری*زا مؤثر است.
    ▪* ارتباط میان مصرف شکلات و کاهش بیماری*های قلبی و عروقی چیست؟
    مصرف منظم شکلات*های تلخ خطر ابتلا به بیماری*های قلبی و عروقی را کاهش می*دهد. مطابق با تحقیقات انجام شده، ترکیبات موجود در شکلات، مانع از اکسید شدن کلسترول شده و میزان کلسترول بد (LDL) را در خون کاهش می*دهند. از طرف دیگر این ماده غذایی باعث افزایش اکسید نیتریک که ترکیب تعیین*کننده میزان فشار خون است، می*شود و به دنبال افزایش خاصیت کشانی رگ*ها، فشار خون کاهش پیدا می*کند. محققان وجود مواد معدنی نظیر منیزیم و پتاسیم را عامل اصلی کاهش فشار خون می*دانند. در خصوص میزان مصرف روزانه شکلات باید گفت اندازه خاصی را نمی*توان برای آن در نظر گرفت اما مانند دیگر رژیم*ها از مصرف بیش از اندازه آن باید خودداری شود.
    ▪* در خصوص دیگر خواص مفید شکلات*های تلخ توضیح دهید.
    از دیگر خواص مصرف شکلات*ها می*توان به کاهش احتمال تشکیل لخته خون اشاره کرد. ترکیبات موجود در شکلات تلخ احتمال چسبندگی پلاکت*های خون را به میزان قابل توجهی کاهش داده و مانع از تشکیل لخته خون می*شود. مطابق با تحقیقات اخیر، وجود ترکیبی به نام تئوبرومین در درمان سرفه مؤثر است. این ترکیب نقش مهمی در متوقف کردن سرفه*های مداوم دارد.
    * گفته شده است شکلات خاصیت شادی*بخشی هم دارد.
    خواص شادی*بخش شکلات از زمان*های گذشته در میان برخی فرهنگ*ها رواج داشته است. امروز نیز محققان با انجام تحقیقات گسترده*ای، دریافته*اند ترکیب فلاوانولز موجود در شکلات، سبب افزایش بازده کاری و رفع خستگی می*شود. این ترکیب سبب افزایش جریان خون در مغز انسان و افزایش هوشیاری می*شود. علاوه بر این، این ماده غذایی خوش*طعم باعث پیشگیری از کاهش توانایی مغز در اثر کهولت سن می*شود.
    ▪* می*توان گفت مصرف روزانه شکلات از ابتلا به بیماری آلزایمر پیشگیری می*کند؟
    تاکنون تحقیقاتی پیرامون این موضوع گزارش نشده است اما افزایش قدرت محاسبات ذهنی از آخرین تحقیقاتی است که دانشمندان روی این ماده غذایی انجام داده*اند که این مسئله می*تواند در کاهش ایجاد علائم ابتلا به آلزایمر در سنین بالا مؤثر باشد.
    ▪* آیا مصرف شکلات با ایجاد جوش*ها و آکنه*های پوستی ارتباط دارد؟
    مصرف کاکائوی خالص نه تنها باعث ایجاد جوش*های پوستی نمی*شود، بلکه ثابت شده است زنانی که روزانه یک لیوان شکلات تلخ خالص مصرف می*کنند، دارای پوستی شاداب بوده و پوست آنها در مقابل تأثیرات منفی نور خورشید در مقایسه با سایرین مقاوم*تر است. از طرف دیگر، مطابق با تحقیقات، مصرف شکلات به صورت روزانه از پیری زودرس پوست جلوگیری می*کند اما درخصوص مصرف شکلات*های شیرین بویژه آن دسته از شکلات*ها که شیر در مواد اولیه آنها به کار رفته است، ممکن است احتمال ایجاد آکنه را افزایش دهد. بطور کلی هر ماده غذایی که مصرف آن باعث افزایش قند خون شود، در بروز جوش*های پوستی نقش دارند.
    ▪* مضرات مصرف شکلات چیست؟
    همانطور که گفته شد، شکلات*هایی که در ساخت آنها از شکر و چربی استفاده می*شود، انرژی بالایی داشته و خطر چاقی را افزایش می*دهد. بطور کلی مصرف شکلات*های شیرین و چرب، بویژه آن دسته از شکلات*ها که از چربی*های اشباع*شده و غیرطبیعی در ساخت آنها استفاده می*شود، توصیه نمی*شود. کره کاکائو یک چربی طبیعی است که از دانه کاکائو گرفته می*شود و در صورت مشاهده آن در مواد سازنده شکلات، مصرف آن منعی ندارد اما باید توجه داشت مصرف زیاد شکلات بویژه در کودکان احتمال خطر ابتلا به بیماری*هایی نظیر دیابت را افزایش داده و با رفع احساس گرسنگی در کودکان باعث ایجاد اختلالات تغذیه*ای و رشد نامناسب کودک می*شود. یکی دیگر از مضرات شکلات وجود مقادیر اندکی سرب در کاکائوی خالص است. سرب از جمله عناصر سنگین محسوب شده و مصرف بیش از حد آن در کودکان ممکن است خطرناک باشد.
    ▪* هنگام خرید شکلات به چه نکاتی باید توجه کرد؟
    در بسیاری از کارخانجات، خواص مثبت کاکائو در هنگام تهیه شکلات در جریان تصفیه کاکائو از بین رفته و ترکیبات فلاوونیدی در این فرایند از بین می*رود. باید توجه داشت کاکائوی به کار رفته در ساخت شکلات، تصفیه*نشده و خام باشد. متأسفانه در شکلات*هایی که در کارخانجات داخل کشور تولید می*شوند، اطلاعات دقیقی مبنی بر نوع کاکائوی مصرفی و فرایند تولید به متقاضیان داده نمی*شود و این مسئله را می*توان به نوعی ضعف در سیستم صنایع غذایی دانست که بهتر است به آن توجه شود.
    ▪* مصرف برخی تنقلات که در ساخت آنها از کاکائو استفاده می*شود، در کودکان چه عوارضی را به دنبال دارد؟
    به عقیده من مصرف هرگونه تنقلات حاوی شکر و افزودنی، عوارض جانبی گوناگونی را از جمله خطر ابتلا به بیماری*هایی نظیر چاقی، دیابت و بیماری*های قلبی و عروقی را در آینده به دنبال دارد. از طرف دیگر رنگ*ها و افزودنی*های خوراکی که تحت عنوان رنگ*ها و افزودنی*های مجاز روی بسته*بندی*ها درج می*شوند، به هیچ وجه مجاز نبوده و ممکن است خطرات زیادی از جمله اختلال در رشد حرکتی و ذهنی را متوجه کودک سازد. مصرف شکلات در صورتی که جایگزین وعده*های غذای اصلی شود، اگرچه سبب تأمین انرژی می*شود اما کودک را با فقر ویتامین*ها، مواد معدنی و پروتئین*های لازم مواجه خواهد کرد.
    ▪* آیا مصرف شکلات داغ را به عنوان نوشیدنی مفید، توصیه می*کنید؟
    در صورتی که در ساخت شکلات داغ از افزودنی**هایی نظیر شیر و شکر استفاده نشود، این ماده غذایی حاوی ترکیبات مفید کاکائوی خالص بوده و تمام خواص نامبرده در آن حفظ می*شود.
    ▪* مصرف شکلات تلخ در کودکان، بهتر است از چه سنی آغاز شود؟
    استفاده از کربوهیدرات*های ساده، حریره بادام و پس از آن گوشت و حبوبات تا سن یک*سالگی توصیه می*شود و پس از آن می*توان از مقادیر اندک شکلات*های تلخ در وعده *های غذایی استفاده کرد تا ذائقه کودک به آن گرایش پیدا کند.
    ▪* آیا مصرف کاکائو با دیگر مواد غذایی نظیر شیر، باعث از بین رفتن خواص آن می*شود؟
    همان*طور که گفته شد هر اندازه که ماده غذایی خالص*تر مصرف شود، ارزش*های غذایی آن بیشتر حفظ می*شود اما مصرف همزمان شکلات و شیر باعث از بین رفتن خواص این دو ماده غذایی نمی*شود. استفاده از شکلات*های غنی*شده با برخی مواد معدنی و ویتامین*ها نظیر کلسیم به افرادی که دچار فقر ویتامین*ها هستند، توصیه می**شود.
    مریم بهریان


    http://www.pezeshkan.org/?p=15476
    سعادتی که هیچ کس نمی تواند از شما بگیرد ،
    سعادتی است که کسی به شما نبخشیده باشد...

  7. #22

    Re: سالم بخوریم ( باورها و حقایق غذاخوردن)

    اما یک نکته در خصوص شکلات هم بگویم چندی پیش خواهرم شنیده و خوانده بود که شکلات های ایرانی را زیاد نخورید چون یک ماده ای در آن وجود دارد که به خاطر گران بودن و کم بودن اون ماده ایرانی ها نوع شیمیایی آن را در شکلات استفاده می کنند که برای سلامتی مضر است متاسفانه اسم ماده را فراموش کردم. اگر شما هم چیزی در این رابطه شنیده اید منتظر مطالبتون هستم. چون بعد از شنیدن این مطلب بسیار نگران شدم!!
    " شادی، پروانه ای ست که هرچه تقلا کنی نمیتوانی ان را شکار کنی
    باید ارام باشی تا روی شانه هایت بنشیند "

  8. #23
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۸۸/۰۶/۰۲
    نوشته ها
    434
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    159
    پسند کرده
    39

    Re: سالم بخوریم ( باورها و حقایق غذاخوردن)

    منم با نظر نجما خانومی موافقم اگه بتونیم در مورد مواد غذائی با هم بحث و تبادل نظر کنیم بهتره

    کسی از روغن کنجداستفاده کرده من تعریفش رو شنیدم اما استفاده نکردم

    در عجبم از زنان...!!!که از خدای به این منزلت و بزرگی فقط یک شوهر میخواهند و از شوهر به این درماندگی...! همه ی دنیا را ...!!!(شكسپير)

  9. #24
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۸۹/۰۵/۰۸
    نوشته ها
    292
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    131
    پسند کرده
    0

    Re: سالم بخوریم ( باورها و حقایق غذاخوردن)

    نوشیدن آب و مایعات زیاد همراه غذا
    نوشیدن مایعات به مقدار زیاد همراه غذا، موجب رقیق کردن شیره های گوارشی شده و در نتیجه شیره های گوارشی نمی توانند اثر کامل در هضم مواد غذایی داشته باشند که نتیجه آن اختلال در هضم و جذب مواد غذایی و ایجاد نفخ و اختلال در دستگاه گوارش می باشد

    <iframe src="http://www.iranseda.ir/webaccess/?r=258116" width="580" height="500"/>
    golegandom1363 این نوشته را پسندیده.
    آنکه زیبا سخن میگوید کسی است که زیباتر هم می اندیشد ....

صفحه 3 از 19 نخستنخست 12345613 ... آخرینآخرین
  • مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما