نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
شارژ کلوب هاي مامي سايت
بازارچه کالاي دست دوم رسانه مامي سايت
Like Tree109Likes

موضوع: سالم بخوریم ( باورها و حقایق غذاخوردن)

نمایش نتایج: از 89 به 96 از 146
صفحه 12 از 19 نخستنخست ... 29101112131415 ... آخرینآخرین
  1. #89

    Re: سالم بخوریم ( باورها و حقایق غذاخوردن)

    من تو وعده های غذایی روزانه سعی می کنم:
    -از جوانه گندم تازه(جوانه عدس و ماش) که معمولا خودم درست می کنم استفاده کنم. من شنیدم که اگه جوانه سبز بشه سمی میشه. نمی دونم این مساله صحت داره یانه ولی شما حتی رعایت کنین.
    -از سبوس آسیاب شده تو غذا استفاده می کنم. تو برنج، خورشها، خوراکهای گوشتی، مایه ماکارونی،...می ریزم.
    -حتی الامکان از روغن، کمتر توی غذا استفاده می کنم وسعی می کنم با حرارت کم روغن رو حرارت بدم.
    -از کنسروها خیلی کم استفاده می کنم . رب گوجه فرنگی ، سس ها ، لواشک و خیلی از مواد غذایی رو خودم درست می کنم.
    - از نمکهای کم سدیم و نمک دریا استفاده می کنم که ضررش کمتر هستش .

    درضمن می خواستم بگم کشک های خشک بازار اکثرا آلودگیشون خیلی بالاست سعی کنین از کشک خشک استفاده نکنین.یا اونها رو توی غذا حرارت بدید که معمولا کشک در اثر حرارت تیره میشه و یه کم مزه اش تغییر می کنه. کشکهای پاستوریزه خیلی خوشمزه نیستن ولی از نظر بهداشتی قابل اطمینان ترهستن.البته یادمون نره که مواد نگهدارنده هم دارن که مصرف زیادشون خوب نیست.
    پیاز داغ ، سبزی های خشک هم مشکلات بهداشتی دارن بهتره اونها رو هم خودمون تهیه کنیم.

    من خیلی سعی می کنم مواد غذایی سالم استفاده بشه اونم نه فقط به خاطر خودم بلکه به خاطر خونواده ام چون فکر می کنم من مسؤول نغذیه صحیح تو خونواده خودم هستم .عملا نمیشه همیشه رعایت کرد ولی نگران نمی شم ....تنها گاهی اوقات از اینکه تو کشوری هستم که تهیه مواد غذایی سالم اینقدر مشکله احساس تاسف می کنم.
    بازم اگه چیزی یادم اومد میگم.

    هیچ اتفاقی در دنیا اتفاقی نیست.

  2. بانک بند ناف
  3. #90
    مدیر انجمن

    عضویت: ۱۳۸۸/۰۸/۲۲
    نوشته ها
    1,040
    میزان امتیاز
    4
    پسند شده
    304
    پسند کرده
    2

    Re: سالم بخوریم ( باورها و حقایق غذاخوردن)

    من هم دقیقااااااا مثل مهنوش جون از جوانه ها و سبوس استفاده می کنم ... از جوانه ماش هم تو غذا استفاده می کنم و جوانه گندم هم تو سالاد و ساندویچ هام... جوانه عدس اما نخوردم تا حالا

    نمک دریایی و شکر قهوه ایی که قند هاشم هست ...

    راستی مهنوش جون برنج قهوه ایی رو هم امتحان کن ... تازگی ها من از سبوس برنج قهوه ایی تو برنج هام استفاده می کنم که واقعاااا بهتره تا سبوس برنج سفید...

    برای دوستانی که نمی خوان چاق بشن هم خیلییی خوبههههه ...

    تو خورشت ها هم از پودر جوانه گندم استفاده می کنم

    رب رو هم خودم درست می کردم که خوندم اصلا مصرف رب خوب نیست و تازگی ها هر موقع که بخوام غذایی با رب درست کنم همون موقع یه عالمه گوجه رو میکس می کنم و می جوشونم تا غلیظ بشه و همون موقع در واقع رب درست می کنم البته یه شیشه بزرگ هم برای مواقعی که وقت کمه درست کردم تو یخچاله اما اگر وقت داشته باشم همون موقع رب درست می کنم...

    لواشک هم مهنوش جون من مثل شماها هنرمند نیستم که می ترسم خراب بشه.. ولی پارسال رب انار درست کردم که همیشه خالی خالی می خورشم

    اما از بیرون هم لواشک می خرممم

    برای کشک هم ، کشک خشک رو می گیرم می ذارم خیس بخوره بعد می ریزمش تو بلندر و بعد می ذارم بجوشه...

    البته در مواقع تنبلی از کشک های پاستوریزه هم استفاده می کنم...
    اینجا دلم برای خدا تنگ می شود...

  4. #91

    Re: سالم بخوریم ( باورها و حقایق غذاخوردن)

    مهشید من خودم کشک درست میکنم....
    بهت یاد میدموحالا...من رشته هم خودم درست میکنم...تا جایی که از دستم بر بیاد...هر چیزی رو درست میکنم...
    دوستام مسخره میکنند میگند تو سال دیگه اجیل رو هم خودت پرورش میدی...
    مگه میشه؟؟؟؟؟؟؟؟راهشو بلدی تو؟؟؟؟؟؟
    راستی مهشید تو پرورش میگو هم راه بنداز دیگه........
    آینده به کسی تعلق دارد که میداند چگونه منتظر نشیند.

  5. #92

    Re: سالم بخوریم ( باورها و حقایق غذاخوردن)

    مهشید جون ،من رب انار خونگی برام می یارن، برنج قهوه ای هم درست می کنم ولی خیلی گیر نمی یاد،دوغ و ماست هم خودم درست می کنم. با خمیر راویولی ، کانلونی و لازانیا و ماکارونی هم درست می کنم ولی نه همیشه، بعضی موقعا آماده بیرون رو هم می گیرم.پنیر هم درست کرده ام ولی مزه اش مثل پنیر محلی هستش و همسری دوست نداره .کلا پنیر صبحونه ما خیلی نمی خوریم.بهار جون ،یادمون بده کشک خودمون درست کنیم بلد نیستم.

    یک سؤال: من تو یه برنامه تلویزیونی که از طرف نماینده دانشگاه علوم پزشکی و بهداشت و درمان ،چند سال پیش پخش شد ،دیدم که گفت ما برای شستشوی میوه و سبزیجات پرکلرین رو توصیه می کنیم .
    اما می دونین که موقع شستشو مقادیری از مواد شوینده جذب میوه جات و سبزیجات میشه که برای بدن مضر هستن.کسی رو می شناسم که پزشک هستش و استادش( در دانشگاه علوم پزشکی شیراز) بهش گفته بود بهتره به جای مواد شیمیایی از سرکه سیب برای شستشوی سبزیجات استفاده بشه حالا می خواستم بدونم آیا کسی در مورد قدرت پاک کنندگی سرکه سیب چیزی می دونه؟ آیا به اندازه کافی می تونه برای شستشوی سبزیجات مفید باشه؟

    هیچ اتفاقی در دنیا اتفاقی نیست.

  6. #93
    مدیر انجمن
    firoozeh آواتار ها
    فیروزه ح.
    عضویت: ۱۳۸۸/۰۵/۰۸
    نوشته ها
    749
    کالاهای من
    1
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    802
    پسند کرده
    1721

    Re: سالم بخوریم ( باورها و حقایق غذاخوردن)

    ماهنوش جون ..من یه کتاب دارم "سرکه سیب معجزه طبیعت" برم ببینم چیزی در این مورد داره یا نه ...

    اگه بود همین جا مینویسم ...

    به گل دختر هنرمندت سلام برسون (اینکه اسپم حساب نمی شه! میشه آیا؟!)
    نمی نویسم ترانه بی تو

    چگونه پر کشد خیالِ واژه بی تو؟

  7. #94
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    ghoroob آواتار ها
    عضویت: ۱۳۸۹/۰۱/۳۱
    نوشته ها
    479
    میزان امتیاز
    6
    پسند شده
    368
    پسند کرده
    158

    ویترین مدال ها

    Re: سالم بخوریم ( باورها و حقایق غذاخوردن)

    مهشید و ماهنوش عزیز
    میشه توضیح بدین چجوری از سبوس برنج توی طبخ برنج استفاده میکنین؟

    من خودم تنها طریقی که بلدم سبوس برنج مصرف کنم اینه که پودرشو با سبزیهای خشکی که توی ماست میریزم مخلوط میکنم. البته سبزیها رو هم خودم خشک میکنم (یا بهتره بگم مامانم خشک میکنه)
    مخلوط سبزی هایی که من برای ماست استفتده میکنم شامل خیلی چیزاست:
    نعنا خشک + شوید خشک + برگ کرفس خشک + کرفس کوهی خشک + آویشن + کنجد + پودر جوانه گندم + پودر سبوس برنج +مرزنگوش +سماق
    که مقدار هر کدوم بسته به ذایقه خانواده است.
    زن بودن کار مشکلی است

  8. #95
    مدیر بازنشسته
    فاطمه مامی نیکو آواتار ها
    عضویت: ۱۳۸۸/۰۴/۲۸
    محل سکونت
    کانادا
    نوشته ها
    1,173
    میزان امتیاز
    13
    پسند شده
    770
    پسند کرده
    2

    ویترین مدال ها

    Re: سالم بخوریم ( باورها و حقایق غذاخوردن)

    روش صحيح فريز كردن مواد غذايي

    زماني كه صحبت از تهيه غذاي سالم خانگي به ميان مي آيد نبايد ارزش مواد غذايي فريز شده را ناديده گرفت.

    به گزارش سلامت نيوز ، مواد غذايي اگر به روش صحيح در فريزر نگهداري شود مي تواند به طور موثري باعث صرفه جويي در زمان شود. به عبارت ديگر مي توان گفت به جاي خريد مكرر و اندك مي توان ، فريزر را محلي امن براي نگهداري مواد غذايي تلقي كرد. همان طور كه مي دانيم علاوه بر مواد غذايي ا وليه نظير گوشت و سبزيجات و مواردي از اين قبيل ، غذاي طبخ شده را نيز در فريزر براي مدت معيني نگهداري كرد و از فساد آن جلوگيري نمود.
    همچنين بسياري از ميوه جات و سبزيجات فصلي و يا محلي را نيز مي توان در فريزر نگهداري كرد و در زمان دلخواه مصرف نمود.
    اما سوالي كه اغلب درا ين زمينه مطرح مي شود اين است كه مواد غذايي تا چه زماني قابل نگهداري در فريزر مي باشد در حالي كه ارزش غذايي خود را از دست ندهد؟ طبق منابع موثق در صورتي كه دماي فريزر روي صفر درجه فارنهايت تنظيم شده باشد ارزش غذايي آن كاملا محفوظ خواهد ماند اما نمي توان گفت كه طعم و مزه حفظ شود. به طور كلي زمان مجاز براي نگهداري مواد غذايي مختلف متفاوت مي باشد. با نگاهي به ادامه مطلب متوجه اين تفاوت خواهيد شد.
    نان: 2 الي 3 ماه
    گوشت گاو پخته شده: 2 الي 3 ماه
    گوشت طبخ شده پرندگان: 4 ماه
    ميوه : 8 الي 12 ماه
    هات داگ:1 الي 2 ماه
    سوسيس:1 الي 2 ماه
    سوپ و خورشت:2 الي 3 ماه
    گوشت مرغ خام:9 ماه
    سبزيجات:8 الي 12 ماه
    نكات مربوط به روش فريز كردن غذا
    1- تا آنجا كه امكان دارد مواد غذايي را تا زماني كه تازه هستند در فريزر قرار دهيد. به عبارت ديگر مي توان گفت بهتر است به محض خريد ، و در صورت عدم نياز مواد غذايي را فريز نمود.
    2- در حالي كه اكثر مواد غذايي قابل فريز شدن هستند، استثناهايي نيز در اين زمينه وجود دارد، به عنوان مثال انواع كنسروها را نمي توان فريز كرد. كاهو ، سس مايونز و به طور كلي سس ها را مي توان فريز نمود اما كيفيت آنها دستخوش تغيير خواهد شد.
    3- غذاهاي طبخ شده را در دماي عادي خنك كنيد و سپس فريز نماييد.
    4- بهتر است برا ي هر بسته از مواد فريز شده برچسب تهيه كنيد و نوع و زمان فريز كردن را قيد كنيد.
    5- معمولا قبل از فريز كردن سبزيجات آنها را براي مدت كوتاهي جوشانده يا بخار پز مي كنند . اين كار باعث حفظ رنگ، طعم و مزه سبزي مي شود.
    6- ميوه جات تازه را نيز معمولا در شكر يا شربت شكر قرار داده و سپس فريز مي كنند كه اين كار باعث حفظ طعم و مزه آن مي شود.
    کسانی که به زندگی دیگران نور هدیه می دهند، روزی صاحب خورشید خواهند شد.....
    یک دوست برای روشنائی یک دنیا کافیست....

  9. #96
    مدیر انجمن

    عضویت: ۱۳۸۸/۰۸/۲۲
    نوشته ها
    1,040
    میزان امتیاز
    4
    پسند شده
    304
    پسند کرده
    2

    Re: سالم بخوریم ( باورها و حقایق غذاخوردن)

    غروب جون البته مهنوش جون استادن .. اما تا ایشون تشریف بیارن من روش خودم رو می گم ... من سبوس آسیاب شده رو وقتی بخوام برنج رو کته کنم تو آب برنج می ریزم و هم می زنم مثل همون نمک و روغن... اصلا نگران نباش هیچ فرقی تو ظاهرش نمی کنه تازه به نظر من خوش عطر تر هم میشه...

    اگر هم بخوام آبکش کنم موقع آبکش لا به لای برنجم سبوس آسیاب شده می ریزم

    مقدارش هم برای هر 4 پیمانه برنج یه قاشق غذاخوری سر پر سبوس آسیاب شده اضافه می کنم
    اینجا دلم برای خدا تنگ می شود...

صفحه 12 از 19 نخستنخست ... 29101112131415 ... آخرینآخرین
  • مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما