نمایش نتایج: از 17 به 21 از 21
-
۱۳۹۴/۰۶/۲۷, ۰۹:۱۶ قبل از ظهر #17عضو خانواده بزرگ مامی سایت
- محل سکونت كاشمر
- نوشته ها 128
- میزان امتیاز
- 15
- پسند شده
- 378
- پسند کرده
- 528
عضویت: ۱۳۸۹/۱۱/۰۳سلام
من خام توی ترشی میریزم. سرکه رو یه مقدار کمتر می ریزم. چون خرفه آب میندازه. میتونید خرفه رو با سبزی های معطر دیگه مخلوط کنید که آبش زیاد به چشم نیاد. در ضمن زمانی که بادمجون رو با سرکه میجوشونید در اواخر پخت خرفه رو اضافه کنید و بذارید چند جوش بزنه. موفق باشید
-
۱۳۹۴/۰۶/۲۸, ۰۵:۱۴ بعد از ظهر #18عضو خانواده بزرگ مامی سایت
- نوشته ها 260
- میزان امتیاز
- 149
- پسند شده
- 1617
- پسند کرده
- 4289
عضویت: ۱۳۹۱/۰۸/۱۹سلام به دوستان عزیز.
خرفه مال تابستون و هوای گرم.
ما اینجا تو خوزستان چون هوا خیلی گرمه خرفه رو میکارن چون طبع خنک و سردی داره و فقط هم تو تابستون رشد میکنه. وقتی هوا سرد میشه خراب میشه.
و اینکه ما اینجا خرفه ی خود رو رو نمیخوریم و میندازیم دور.
فقط از خرفه ای که میکارن کشاورزهای مهربون میخوریم.
-
۱۳۹۴/۰۷/۱۰, ۰۵:۴۲ بعد از ظهر #19مدیر انجمن
- محل سکونت نجف اباد اصفهان
- نوشته ها 5,665
- نوشته های وبلاگ
- 1094
- میزان امتیاز
- 2330
- پسند شده
- 95170
- پسند کرده
- 80246
عضویت: ۱۳۹۲/۰۸/۰۶
ترشی خرفه
خرفه رو پاک کنین و خوب بشورین
بعد از اینکه کملا خشک شد اون رو به همراه چند حبه سیر و نمک و فلفل داخل شیشه بگذارین.
برای این ترشی من از مخلوط سرکه و اب استفاده میکنم تا ترشی تعدیل بشه.
برای این منظور اب رو روی حرارت قرار میدم تا به جوش بیاد و وقتی جوش اومد سرکه رو بهش اضافه میکنم.
دقت کنین از همون اول سرکه و اب رو با هم نمیجوشونم چون خواص سرکه از بین میره و حیفه
برای خشک کردن خرفه و کلا همه مواد ترشیجات بعد از اینکه ابشون در رفت اون ها رو روی پارچه ای تمیز پهن میکنم و براشون پنکه میذارم
مرتب زیر و رو میکنم تا همه جاشون خشک بشه
در کمترین زمان ممکن خشک میشن بدون اینکه طراوتشون رو از دست بدن.
این ترشی یک هفته ای اماده میشه
حتما در جای خنک نگهداری کنین.
همراه با پلوهای مخلوط خیلی خوشمزه ست.
از جمله خواص فراوان خرفه:
نحوه استفاده : مانند سایر سبزیجان خواص خوراک دارد اما سبزی حضرت فاطمه بوده است.
شیوه های درمانی هم دارد که در ذیل به آن اشاره خواهد شد :
خواص : قطع كننده خونریزی و چرك میباشد، گیاهی است یك ساله كه وحشی آن خزنده، با ساقه های خوابیده كمی قرمز و با برگهای دایره ای گوشتی كه دور گلهای كوچك زرد رنگ آن ظاهر می شوند. نوع پرورشی آن با برگهای ضخیم گوشتی سرخ رنگ كه بلندی آن 40 ـ 10 سانتی متر است، برگهای آن گوشتی كلفت با كركهای كوتاه، تخم آن سیاه كوچك. وحشی آن معمولا ً*در مناطق معتدله دنیا همه جا و در نواحی سایه دار مرطوب در مزارع و بوستانها و حاشیه دریاچه ها می روید.
در ایران معمولاً كاشته می شود، ولی به طور وحشی نیز در مناطق شمالی ایران در اطراف رشت، لاهیجان، اطراف تهران، تفرش، اراك و سایر نواحی می روید. تكثیر آن از طریق كاشت بذر آن صورت می گیرد و بذر آن را به طور مستقیم در مزرعه اصلی در ماه های اردیبهشت تا تیرماه می كارند. خاك مزرعه باید غنی باشد و چون احتیاج به آب زیاد دارد آبیاری آن باید مرتباً صورت گیرد.
خرفه از نظر طبیعت طبق نظر حكمای طب سنتی خیلی سرد و تر و دارای نیروی قابضه است و مدر است و معتقدند كه برگ و ساقه آن مسكن صفرا است و آن را قمع می كند و حرارت خون و كبد و معده را تسكین می دهد و برای تسكین حدت تبهای گرم و صفراوی و تسكین عطش و كنترل ترشح ادرار در مورد بیماری دیابت و رفع سردرد های گرم مفید است و خونریزی از هر عضوی را قطع می كند و همچنین در مواردی كه چرك از سینه آید قطع می كند و برای خرد كردن سنگ مثانه و ازدیاد ترشح بول مفید است، یعنی مدر است و برای سرفه و سوزش مجرای ادرار و مثانه و روده ها و بواسیر و همچنین تسكین حرارت رحم و سوزش و درد آن مفید است.
تخم آن ضد كرم كدو است و عصاره ساقه و برگ آن برای بیماریهای كبد و بیماریهای كمی ویتامین c بسیار مفید است، البته كمتر از شاهی. زیرا در خرفه تا حد 25 گرم در 100 گرم برگ ویتامینc دارد و به عنوان رژیم غذایی اشخاص مبتلا به اسكوروی تجویز می شود.
مقدار خوراك از آب برگ ساقه آن 40 گرم كه با 8 گرم نبات یا شكر مخلوط كرده و خورده می شود.
اگر آن را پخته و با كمی پیاز و روغن سرخ كرده و بخورند برای قطع اسهال صفراوی و تقویت روده ها و تبهای گرم بسیار نافع است به خصوص در فصل های گرم سال و برای اشخاص گرم مزاج.
اگر برگ و ساقه آن را مانند سالاد و با سركه بخورند برای درد كلیه بسیار نافع است.
جویدن برگ آن به مقدار كم، كندی دندان را رفع می كند(كه از خوردنمیوه ترش و یا علت دیگری ایجاد شده باشد)و زیاد جویدن آن كندی دندان ایجاد می كند.
از عصاره آن برای التهابهای گرم چشم با مالیدن در محل ملتهب استفاده می شود.
ضماد برگ و ساقه آن با روغن گل سرخ برای تسكین سردردهای گرم و ورمهای گرم نافع است و با آرد جو برای جرب نافع است.ضماد برگ و ساقه آن به تنهایی برای تسكین حرارت اعضا و سوختگی آتش مفید است و اگر بر معده و كبد گذارند برای تسكین حرارت آنها مفید است و اگر با حنا تهیه شود و بر كف دست و پا گذارده شود برای حرارت و پیسی های دست و پا در صورت تكرار مفید خواهد بود.
ضماد ریشه آن برای زگیل قوی تر از ضماد گیاه است. اشتها را كاهش می دهد و اسراف در خوردن آن نور چشم را نقصان می دهد. این قبیل افراد سرد مزاج اگر بخواهند بخورند باید با نعناع و كرفس باشد، مقدار خوراك از آب آن تا 100 گرم است.
خاصیت تخم خرفه مانند آب خرفه است و گرد برگ و ساقه خشك آن برای زخمهای دهان اطفال و زخمهای نظایر آن نافع است و گرد آن برای طحال و معده اشخاص سرد مزاج مضر است.
اگر بیست گرم برگ خشك آن را كوبیده با شكر و جلپ بخورند برای تبها و سرفه های گرم بسیار نافع است، مقدار خوراك گرد آن تا 20 گرم است. مشابه آن در اكثر موارد فوق اسفرزه است.
و.........
ویرایش توسط باران67 : ۱۳۹۴/۰۷/۱۰ در ساعت ۰۵:۵۷ بعد از ظهر
-
۱۳۹۶/۰۷/۲۷, ۱۰:۱۸ قبل از ظهر #20مدیر انجمن
- یاسمین -م
- محل سکونت سمنان
- نوشته ها 2,149
- میزان امتیاز
- 849
- پسند شده
- 13397
- پسند کرده
- 14376
عضویت: ۱۳۹۲/۰۳/۳۱
با دستور کامل و جامع باران جان
ترشی خرفه
ﺳــﺨﺖ ﺗﺮﯾﻦ ﮐــﺎﺭ ﻣﺤﺎﺳﺒﺎﺗﯽ ﻣﻦ ﺗﻮ ﺯﻧﺪﮔﯽ
ﺍﯾﻦ ﺑﻮﺩﻩ ﮐﻪ:
ﺑﯿﺴﮑﻮﺋﯿﺖ ﺭﻭ ﭼﻘﺪﺭ ﺗﻮ ﭼﺎی ﻧﮕﻪ ﺩﺍﺭﻡ ﮐﻪ ﻧﺮﻡ ﺑﺸﻪ ﻭﻟﯽ ﻭﺍ ﻧﺮﻩ
-
۱۳۹۶/۰۹/۲۲, ۰۵:۳۵ بعد از ظهر #21عضو خانواده بزرگ مامی سایت
- دلبر....
- محل سکونت مشهد
- نوشته ها 578
- میزان امتیاز
- 50
- پسند شده
- 2324
- پسند کرده
- 4332
عضویت: ۱۳۹۶/۰۷/۰۸سلام دوستان هنرمندم
اینم از ترشی خرفه من که هفته پیش درستش کردم ولی هنوز بازش نکردم
خرفه ها رو شستم با تخم هاشون خورد کردم ریختم تو اب جوش کمی جوشوندم و بعد صافشون کردم
یک حبه سیر هم خورد کردم و چند دونه فلفل هم ریز خورد کردم همه این مواد و باهم مخلوط کزدم و ریختم تو شیشه
شور اب درست کردم بعد از اینکه خنک شد با سرکه سفید مخلوط کردم و ریختم روی خرفه ها
پارسال هم درست کردم عالی شدنگران فردا نباش...........
خدا از قبل انجاست..........
графическая информация россия новая новости...
آموزش عروسک و وسایل تزئینی بافتنی