نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
Like Tree1317Likes

موضوع: تزئین کیک با شابلون( پودر قند، کاکائو،اکلیل و ...)

نمایش نتایج: از 1 به 8 از 169
صفحه 1 از 22 123411 ... آخرینآخرین
  1. #1
    مدیر ارشد سایت
    heaven آواتار ها
    مریم م.
    عضویت: ۱۳۸۸/۰۴/۲۶
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    3,249
    نوشته های وبلاگ
    44
    میزان امتیاز
    118
    پسند شده
    10673
    پسند کرده
    1324

    ویترین مدال ها

    Re: ایده های برای تزئین کیک

    یه روش خیلی آسون و تر و تمیز برای تزئین کیک ......... این شابلونها رو خودمون هم میتونیم درست کنیم...


    samiiira_akbari, ترنج بانو, *Queen* و 1 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    چقدر دوست داشتنی هستند.. آدم هایی که شبیه حرفهایشان هستند....

    "میلان کوندرا"

  2. #2

    Re: نکته های مفید

    [HIGHLIGHT=#ffc000]استفاده از شابلون برای تزیین کیک [/HIGHLIGHT]







    اگر شابلون های مخصوص در اختیار نداشتید می توانید از کاغذ های مخصوص زیر کیک استفاده کنید و پودر قند را با الک روی آن بریزید

    samiiira_akbari, ترنج بانو, *Queen* و 1 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    " شادی، پروانه ای ست که هرچه تقلا کنی نمیتوانی ان را شکار کنی
    باید ارام باشی تا روی شانه هایت بنشیند "

  3. #3

    Re: نکته های مفید

    [HIGHLIGHT=#ffc000]رنگ کردن شکر:برای تزیین روی کیک و شیرینی [/HIGHLIGHT]


    [HIGHLIGHT=#ffc000][/HIGHLIGHT]
    ابتدا شکر را در یک شیشه کوچک بریزید و بعد رنگ خوراکی را به آن اضافه کنید . سپس در شیشه را ببندید و شیشه را تکان دهید تا دانه های شکر رنگ شوند. بعد از اینکه شکر کاملاً رنگی شد آن را برای استفاده داخل یک سینی پهن نمایید و شیرینی را در آن بغلتانید. در صورتی که بخواهید شکر اضافی را نگهدارید، اجازه دهید تا شکر کاملاً رطوبت خود را از دست بدهد و خشک شود، بعد می توانید آن را داخل شیشه برای مدت طولانی نگهداری کنید.
    منبع : اینترنت
    ترنج بانو این نوشته را پسندیده.
    " شادی، پروانه ای ست که هرچه تقلا کنی نمیتوانی ان را شکار کنی
    باید ارام باشی تا روی شانه هایت بنشیند "

  4. #4

    Re: نکته های مفید

    [HIGHLIGHT=#ff0000]شکر رنگین [/HIGHLIGHT]
    روشی که من بکار گرفتم این بود که با خلال دندان کمی رنگ به شکر اضافه کردم و با دست سعی کردم شکر با رنگ مخلوط شود و در آخر شیشه را خوب تکان دادم و توی یک ظرف خالی کردم تا کمی خشک شود.
    برای تزیین با شابلون بهتر است که دانه ها پودری باشد. که می توانید پس از رنگ گردن آن را آسیاب کنید. لازم است بدانید که بهتر است رنگ بیشتری به آن اضافه کنید چون زمانی که آسیاب می شود رنگ شکر کمرنگ تر می شود.
    anjelina, گونش و ترنج بانو این نوشته را پسندیده.
    " شادی، پروانه ای ست که هرچه تقلا کنی نمیتوانی ان را شکار کنی
    باید ارام باشی تا روی شانه هایت بنشیند "

  5. #5

    Re: نکته های مفید

    استفاده از شابلون های کاغذی و چاپی بر روی کیک

    روزها میگذرند این نوشته را پسندیده.
    " شادی، پروانه ای ست که هرچه تقلا کنی نمیتوانی ان را شکار کنی
    باید ارام باشی تا روی شانه هایت بنشیند "

  6. #6

    Re: نکته های مفید

    استفاده از شابلون و پودر شکر رنگین
    *

    روزها میگذرند, ترنج بانو و *Afsaneh* این نوشته را پسندیده.
    " شادی، پروانه ای ست که هرچه تقلا کنی نمیتوانی ان را شکار کنی
    باید ارام باشی تا روی شانه هایت بنشیند "

  7. #7
    آراسته, ghazal217, سمیه 2 و 1 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    " شادی، پروانه ای ست که هرچه تقلا کنی نمیتوانی ان را شکار کنی
    باید ارام باشی تا روی شانه هایت بنشیند "

  8. #8

    Re: کیک انگور Grape Cake


















    گونش, ترنج بانو, *Afsaneh* و 2 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    " شادی، پروانه ای ست که هرچه تقلا کنی نمیتوانی ان را شکار کنی
    باید ارام باشی تا روی شانه هایت بنشیند "

صفحه 1 از 22 123411 ... آخرینآخرین
  • مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما