نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
شارژ کلوب هاي مامي سايت
بازارچه کالاي دست دوم رسانه مامي سايت
Like Tree504Likes

موضوع: انواع غذا با بوقلمون

نمایش نتایج: از 65 به 72 از 119
صفحه 9 از 15 نخستنخست ... 6789101112 ... آخرینآخرین
  1. #65
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۱/۰۷/۲۰
    محل سکونت
    اردکان
    نوشته ها
    4
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    2
    پسند کرده
    0

    Re: انواع غذا با بوقلمون

    نقل قول نوشته اصلی توسط Mahi site
    دوستان من می خوام گوشت چرخ کرده ترکیب گوشت گوسفندی و بوقلمون درست کنم.
    به نظرتون ران بوقلمون بخرم یا سینه؟
    کسی با این ترکیب گوشت چرخ کرده استفاده کرده؟طعمش خاص نمیشه که؟
    من یک بار از ترکیب گوشت گوساله و ران بوقلمون استفاده کردم که طعمش با گوشت چرخی معمولی تفاوتی نداشت اما این دفعه از ترکیب گوشت گوساله و سینه بوقلمون استفاده کردم(به خاطر کلسترول گوشت قرمز) طعمش بیشتر به گوشت سفید میخوره. و دفعه قبل هم گوشتم مدتی توی فریزر مونده بود بوی بدی نگرفت .قابل توجه که گوشت سینه بوقلمون سفید و گوشت رانش قرمز محسوب میشه
    Andrew و nazbanoo این نوشته را پسندیده.

  2. بانک بند ناف
  3. #66
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    sara chef آواتار ها
    سارا بانو
    عضویت: ۱۳۹۱/۰۱/۱۲
    محل سکونت
    آشیونه ی عــشق
    نوشته ها
    746
    نوشته های وبلاگ
    45
    میزان امتیاز
    372
    پسند شده
    8169
    پسند کرده
    18877

    Re: انواع غذا با بوقلمون

    گردن بوقلمون
    بنظرم خوشمزه ترین قسمتشه که واقعا هیچ فرقی با گردم ببعی نداره که اونقد خوشمزه س
    اول با کره تفت میدم و زردچوبه و سیب زمینی و 1 پیاز درسته که بعدا دور ریخته میشه و 1کوچولو چربی ببعی مث آبگوشت تو زود پز میزارم و بعد چربی و 1 تیکه سیب زمینی رو برا لعابش میکوبم و دوباره میزارم تا وقتی جا بیفته
    بسیاااار لذیذه ه مخصوصا با ماش پلـــو
    zardin, atousa shakeri, azmil و 4 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  4. #67
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    zardin آواتار ها
    زهرا
    عضویت: ۱۳۹۱/۱۰/۲۸
    نوشته ها
    1,387
    میزان امتیاز
    631
    پسند شده
    17126
    پسند کرده
    20219
    ران بوقلمون زعفرانی و کته


    ران بوقلمون رو یکبار با کمی پیاز و نمک و فلفل و چوب دارچین جوشوندم و آبکش کردم
    همزمان تو زودپز پیاز داغ درست کردم و بوقلمون با پوست رو گذاشتم روی پیاز داغها و تفت دادم بعد دوباره کمی نمک و فلفل و چوب دارچین و مقداری آب جوش اضافه کردم به همراه هویج و در زودپز رو بستم و گذاشتم تا نیم پز بشه
    بعد درش و باز کردم و زعفران دم کرده بهش اضافه کردم و دوباره رفت روی حرارت تا کاملا بپزه و جا بیوفته
    بسیار لطیف شده بود و خوشمزه
    بعد از آماده شدن و البته عکس گرفتن پوستش رو کندم و با کته و لیمو ترش سرو شد.


    DARYA DEL, مرجان.ر, sama18 و 4 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  5. #68
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    sara chef آواتار ها
    سارا بانو
    عضویت: ۱۳۹۱/۰۱/۱۲
    محل سکونت
    آشیونه ی عــشق
    نوشته ها
    746
    نوشته های وبلاگ
    45
    میزان امتیاز
    372
    پسند شده
    8169
    پسند کرده
    18877
    بال و گردن بوقلمون با همون دستور بالایی که گفتم م عاااااااااااااالی ی
    همسری عاشقش شد
    [IMG]
    مرجان.ر, sama18, zardin و 2 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  6. #69
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    lady of shalott آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۰/۱۱/۱۹
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    1,049
    میزان امتیاز
    101
    پسند شده
    7299
    پسند کرده
    4775
    ران بوقلمون با پیاز داغ، نمک، فلفل و زردچوبه و زعفرون و سیب زمینی و هویج ریختم توی دیگ زودپز و پختم..من زیاد از مزه بوقلمون خوشم نیومد... دفعه بعد باید تو فر درست کنم..

    zardin, sara chef, Elsanaa و 2 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    [url=http://lilypie.com]

  7. #70
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    مریم 1368 آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۸/۱۳
    محل سکونت
    قم
    نوشته ها
    40
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    272
    پسند کرده
    132
    سلام به دوستای گلم اینم ی شنیسل خوشمزه با سینه بوقلمون ب همراه سس قارچ خوشمزه

    sama18, sara chef, Andrew و 1 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  8. #71
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۸۸/۰۸/۲۳
    محل سکونت
    تهران-ستارخان
    نوشته ها
    414
    میزان امتیاز
    36
    پسند شده
    4477
    پسند کرده
    3769
    اول پیازو که خلالی کردم سرخ میکنم و آخرشم دو حبه سیر میندازم اونم تفت میدم بوقلمون رومیندازم توی پیاز و تفت میدم بعد نمک فلفل زردچوبه و ادویه کاری و پودر زنجبیل میزنم آب میریزم و میزارم 4-3 ساعت تا خوب بپزه آبش غلیظ میشه و بعنوان سس استفاده میکنیم جداش میکنتم یکمی دیگه بوقلمون رو تفت میدیم وبا سبزیجات پخته تزیین میکنیم و سس رو روش میریزیم. خوشمزه
    ویرایش توسط mamaneali : ۱۳۹۲/۰۸/۱۹ در ساعت ۰۸:۴۹ قبل از ظهر
    sara chef, Elsanaa, Andrew و 2 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  9. #72
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    گیتار آواتار ها
    سعیده
    عضویت: ۱۳۸۹/۰۷/۱۴
    نوشته ها
    1,964
    میزان امتیاز
    1231
    پسند شده
    20111
    پسند کرده
    12506
    پیاز فراوون رب زعفران جوز هندی پاپریکا بوقلمون خردشده هویج نمک همراه سیب زمنی استانبولی پخته که در کره کمی سرخ شده
    ...
     
    ejeh gol, Elsanaa و Andrew این نوشته را پسندیده.

    والعصر ..........

صفحه 9 از 15 نخستنخست ... 6789101112 ... آخرینآخرین
  • مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما