نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
شارژ کلوب هاي مامي سايت
بازارچه کالاي دست دوم رسانه مامي سايت
Like Tree505Likes

موضوع: انواع غذا با بوقلمون

نمایش نتایج: از 89 به 96 از 119
صفحه 12 از 15 نخستنخست ... 29101112131415 آخرینآخرین
  1. #89
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    sara chef آواتار ها
    سارا بانو
    عضویت: ۱۳۹۱/۰۱/۱۲
    محل سکونت
    آشیونه ی عــشق
    نوشته ها
    747
    نوشته های وبلاگ
    45
    میزان امتیاز
    374
    پسند شده
    8186
    پسند کرده
    18896
    جشنواره بوقلمون راه انداختم( به دلیل خسته شده از طعم مرغ و گوشت قرمز)
    تیکه های ماستی بوقلمون( جهت تست )
    فیله ها رو خرد کردم و با 1 پیاز رنده- نمک و فلفل سیاه- آب لیمو . ماست پرچرب 2 ساعت مزه دار کردم . در نهایت با شعله زیاد و روغن کم تفت دادم
    مزه ش خیلی خوب شده بود
    نام: DSC08203.jpg نمایش: 11788 اندازه: 91.7 کیلو بایت
    sama18, mami mahdis, zardin و 7 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  2. بانک بند ناف
  3. #90
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    Mahi site آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۰/۱۲/۱۵
    نوشته ها
    386
    میزان امتیاز
    92
    پسند شده
    1575
    پسند کرده
    1362
    بوقلمون با سس پرتقال

    سینه بوقلمون رو بصورت مکعب های کوچیک خرد می کنم. اول پیاز و کمی سیر رو توی روغن تفت می دم و بعد بوقلمون ها رو بهش اضافه می کنم تا آبش کشیده بشه و سبک بشه. یک لیوان شربت پرتقال درست می کنم و حتی گاهی دو لیوان! (با این شربت های آماده اروم آدا) و می ریزم روی سینه های تفت داده شده و ادویه هم نمک و فلفل و زردچوبه و تخم گشنیز اضافه می کنم و شعله رو زیاد می کنم تا جوش بیاد و بعد کم می کنم تا هم پخته بشه و هم آبش غلیظ بشه و به خورد گوشت بره. معمولا خیلی کم آب (تنگ آب) یا بدون آب سرو می شه.
    اینم عکس دو دفعه ای که این غذا رو پختم. (برای سحر ماه رمضان خیلی مناسبه!)

    نام: 201406307554.jpg نمایش: 10718 اندازه: 105.6 کیلو بایت

    نام: 201407097623.jpg نمایش: 10716 اندازه: 104.1 کیلو بایت

    غذای شیرین مزه ای هست. ما خیلی خیلی این روش پخت بوقلمون رو دوست داریم.
    هم شیرین هست و هم طعم پرتقال رو داره هم رنگ و روی خوبی داره.
    ♥️reihane♥️, *ARMITA*, sara chef و 2 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  4. #91
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    Mahi site آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۰/۱۲/۱۵
    نوشته ها
    386
    میزان امتیاز
    92
    پسند شده
    1575
    پسند کرده
    1362
    شینسل بوقلمون

    سینه بوقلمون رو ورقه های نازک کردم و با بیفتک روش کوبیدم تا نازکتر بشه ولی از هم نپاشه.
    سینه های رو با فلفل سیاه و نمک و آبلیمو و کمی سس خردل و تخم گشنیز و پیاز خرد شده و پودر سیر مارینیت کردم حدود 2-3 ساعت.
    سینه ها رو توی تخم مرغ زدم و بعد توی پودر سوخاری پانکو و بعد گذاشتم توی یخچال تا مواد بهتر بهش بچسبه.
    بعدم توی روغن و با حرارت کم سرخش کردم.

    نام: 201407077611.jpg نمایش: 10591 اندازه: 108.5 کیلو بایت

    برای دورچینش هم :
    - سیب زمینی ها رو در سایز دلخواه خرد می کنم و توی مخلوط فلفل و نمک و روغن زیتون ( در حدی که سیب زمینی ها رو چرب کنه) و سبزی های خشک مثل نعنا و شوید و ترخون می غلطونم تا کاملا به این مواد آغشته بشه و بعد میریزم توی سینی و میره توی فر تا هم پخته بشه و هم سرخ بشه. خیلی راحت و خوشمزه و سالم. این دفعه کنجدم به موادم اضافه کردم که خیلی خوب بود. این روشو از وبلاگ لذت آشپزی یاد گرفتم که خیلی خیلی روش خوبیه و به هرکی هم یاد دادم کلی دعام کرده!

    لذت آشپزی با هانی شف - سیب زمینی خلالی توی فر


    - سالاد فلفل دلمه ای هم از شف طیبه یاد گرفتم. مزش عالی بود و دورچین خیلی خوبی بود.
    فلفل دلمه ای رنگی باریک برش زده+ پیاز خلالی + سرکه بالزامیک

    مرغ سوخاری در فر و سالاد فلفل دلمه ای ~ کارگاه آشپزسازی
    *ARMITA*, sara chef, Andrew و 3 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  5. #92
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    azy آواتار ها
    عضویت: ۱۳۸۸/۰۴/۲۸
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    1,090
    میزان امتیاز
    76
    پسند شده
    3388
    پسند کرده
    1700
    سینه بوقلمون رو کمی خورد کردم و مثلا تو خمیر بنیه( ارد برنج و ارد گندم و ماءالشعیر) زدم. ولی خمیرم شل بود و خوب نشد. ولی مزه اش خوب بود.( 5 ساعت هم برق نداشتیم اعصاب مصابم کلا تعطیل بود!)

    Andrew, m1361 و مانی بهار این نوشته را پسندیده.


  6. #93
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    sara chef آواتار ها
    سارا بانو
    عضویت: ۱۳۹۱/۰۱/۱۲
    محل سکونت
    آشیونه ی عــشق
    نوشته ها
    747
    نوشته های وبلاگ
    45
    میزان امتیاز
    374
    پسند شده
    8186
    پسند کرده
    18896
    رون بوقلمون
    با این دستور انواع غذا با بوقلمون

    برای مهمونی درست کردم واقعا با این روش عالی ی میشه - همه تعریف کردن
    نام: ztxc.jpg نمایش: 31366 اندازه: 96.6 کیلو بایت
    کیجا, zardin, m1361 و 2 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  7. #94
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    hasti آواتار ها
    عضویت: ۱۳۸۸/۰۴/۳۰
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    57
    میزان امتیاز
    6
    پسند شده
    201
    پسند کرده
    154
    نقل قول نوشته اصلی توسط Mehrnoosh.HE نمایش پست ها
    سلام به خانومای با تجربه. من تجربه زیادی با آشپزی ندارم و از پختن یه سری غذای تکراری رو روتین وار خسته شدم. خواستم وقلمون بپزم.مطالبو خوندم و دیدم اکثرا بو و مزه بوغلمونو با ادویه تغییر دادید. پختنشون سخت نیست ولی مشکل اینه که خانواده من به هر نوع ادویه ای هر چه قدر کم هساسیت دارن. و من هر چیزی میپزم طعم اصلی مواد اولیه هست بدون ادویه.
    لطفا راهنماییم کنین چطوری بدون هر گونه ادویه بپزمش؟
    عزیزم فکر میکنم اگه باهاش فسنجون درست کنی، رب انار و پیاز بوی بوقلمون رو میگیرن!
    اگه خیلی به بوش حساس نباشی فک میکنم حتی اگه فقط بخوای بپزیش هم فقط پیاز کافی باشه، پیاز رو درسته بنداز توش بپزه و موقع سرو درش بیار. مهرنوش جون یعنی حتی فلفل و زردچوبه نمیزنی؟ زعفرون هم خیلی میتونه کمکت کنه.
    موفق باشی
    glabella و Andrew این نوشته را پسندیده.

  8. #95
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۱/۱۰/۱۴
    نوشته ها
    9
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    17
    پسند کرده
    11
    سلام دوستان مامان من یک غذایی با بوقلمون درست میکنه که همه عاشقشن. سینه بوقلمون را چرخ کرده البته با پیاز فراوان .بعد بهش زرد چوبه نمک اضافه کرده در روغن سرخ میکنند.مثل کباب تابه ای.مقداری هم همیشه در فریزر آماده دارند برای مهمون سرزده.گاهی هم با همین ترکیب کوفته درست میکنند .گوشت بوقلمون حالتی داره که در کوفته و کباب وا نمیره .امتحان کنید حتما خوشتون میاد.
    Andrew, hengamehh, glabella و 3 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  9. #96
    مدیر انجمن
    Andrew آواتار ها
    عضویت: ۱۳۸۸/۰۶/۳۱
    نوشته ها
    691
    میزان امتیاز
    3
    پسند شده
    1136
    پسند کرده
    12512
    نقل قول نوشته اصلی توسط Mehrnoosh.HE نمایش پست ها
    سلام به خانومای با تجربه. من تجربه زیادی با آشپزی ندارم و از پختن یه سری غذای تکراری رو روتین وار خسته شدم. خواستم وقلمون بپزم.مطالبو خوندم و دیدم اکثرا بو و مزه بوغلمونو با ادویه تغییر دادید. پختنشون سخت نیست ولی مشکل اینه که خانواده من به هر نوع ادویه ای هر چه قدر کم هساسیت دارن. و من هر چیزی میپزم طعم اصلی مواد اولیه هست بدون ادویه.
    لطفا راهنماییم کنین چطوری بدون هر گونه ادویه بپزمش؟
    عزیزم علاوه بر پیاز
    می تونید با سبزیجات دیگری مثل ساقه کرفس، هویج، برگ بو، سیر، یا .... با هم یا به تنهایی بوی بوقلمون رو بگیرید.
    hengamehh, shahla-324, glabella و 4 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    سلام ای به نعمت رسیده خدا با توست...

    All things are yours

    از خدا می خوام که عطر دلخوشی هرجا باشی به مشامت برسه...

صفحه 12 از 15 نخستنخست ... 29101112131415 آخرینآخرین
  • مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما