نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
شارژ کلوب هاي مامي سايت
بازارچه کالاي دست دوم رسانه مامي سايت
Like Tree184Likes

موضوع: غذاهای مکزیکی

نمایش نتایج: از 25 به 32 از 58
صفحه 4 از 8 نخستنخست 1234567 ... آخرینآخرین
  1. #25
    مدیر انجمن
    پرپرک آواتار ها
    عضویت: ۱۳۸۹/۰۳/۰۳
    محل سکونت
    mamisite.com
    نوشته ها
    4,793
    نوشته های وبلاگ
    10
    میزان امتیاز
    243
    پسند شده
    21242
    پسند کرده
    15584

    ویترین مدال ها

    Re: غذاهای مکزیکی

    فیله مرغ با سس ورچستر و برنج سرخ شده مکزیکی



    دستور برنج سرخ شده....منبع مجله آشپزی مثبت شماره 22

    مواد لازم: 2حبه سیر رنده شده
    1 پیمانه برنج
    2 ق س رب گوجه فرنگی
    نصف فلفل دلمه ای قرمز ریز خرد شده
    کمی زعفران آب کرده
    مقداری نمک و فلفل
    2 ق س روغن زیتون
    2ق س ذرت کنسروی

    دستور پخت:
    برنج را شسته و به مدت 1ساعت با کمی نمک خیس میکنیم.برنج را به صورت کته و با مقدار کمتری اب بپزید تا به شکل دانه دانه بپزد و خیلی نرم و له نشود.در تابه ای مقداری روغن زیتون ریخته و روی حرارت بگذارید .سیر نده شده را روی حرارت تفت دهید. فلفل دلمه ای را همراه ذرت پخته کنسروی اضافه کنید.بعد از اینکه سبزیجات کمی نرم شدند نمک و فلفل را اضافه کرده و هم بزنید.رب گوجه فرنگی و زعفران را هم بیافزایید و تفت دهید حالا برنج پخته شده را به تابه اضافه کرده و همراه مواد تفت دهید تا رنگ ومزه بگیرد.بعد از سرخ کردن برنج آنرا دریک کاسه بریزید و فشرده کنید و در بشقاب برگردانید.


    فیله مرغ با سس ورچستر:
    مواد لازم:فیله مرغ 6 عدد
    بال مرغ 6عدد
    سس ورچستر 3 قاشق غذا خوری
    سویا سس 3 قاشق غذا خوری
    پودر سیر 1 ق چایخوری
    پاپریکا 1 ق چایخوری
    شکر قهوه ای 2 ق جایخوری
    روغن کانولا 2 ق غذاخوری

    مواد فوق رو باهم مخلوط کرده و فیله ها و بال مرغ رو در این سس خوابانده به مدت 3-4 ساعت در یخچال قرار میدیم تا مزه دار بشه
    کمی روغن درتابه میریزیم و فیله ها را درون تابه میذاریم و درب تابه را میذاریم با شعله متوسط تا فیله ها بپزد و سرخ شود.بعد روی دیگه فیله رو میذاریم تا سرخ بشه.ایندفعه دیگه درب رو نمیذاریم
    بالهارو هم به همین ترتیب سرخ میکنیم

    اگر طعم تند و کمی ترش دوست دارین از خوردن این غذا لذت میبرید
    somayeh-b, رستگار و aramesh این نوشته را پسندیده.


  2. #26
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    azmil آواتار ها
    اعظم
    عضویت: ۱۳۹۰/۰۷/۰۹
    محل سکونت
    رشت
    نوشته ها
    1,543
    میزان امتیاز
    147
    پسند شده
    6797
    پسند کرده
    11886

    Re: غذاهای مکزیکی

    بوریتو با دستور فاطمه مامی نیکو صفحه اول غذاهای مکزیکی



    خمیرش یه مقدار اذیت کرد حالت چسبندگیش با ورز دادن از بین نمیرفت ولی وقتی به 8 گلوله تقسیم کردم و جدا جدا ورز دادم خیلی خوب شد.
    موقع پخت خمیر حس درست کردن نون لواش بهم دست داد
    در کل خمیرش طعم خاصی نداره.به نظرم با همون نون لواشم همین طعمو داره و راحت ترم هست
    پیچیدنش هم خیلی آسون نبود.اگه میخواید راحت بپیچید حتما مقدار گلوله ها رو بزرگتر بگیرید

    برای پنیر هم من از پنیر پیتزای ورقه ای استفاده کردم
    ویرایش توسط admin : ۱۳۹۵/۰۲/۱۲ در ساعت ۰۶:۲۹ بعد از ظهر
    somayeh-b و پرپرک این نوشته را پسندیده.

  3. #27
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    fao_83 آواتار ها
    عضویت: ۱۳۸۹/۰۷/۱۸
    محل سکونت
    مهرشهر
    نوشته ها
    727
    میزان امتیاز
    3
    پسند شده
    1257
    پسند کرده
    3257

    Re: غذاهای مکزیکی

    اينم آنچيلاداي خوشمزه به روايت زن داداش گرامي

    مواد لازم:
    پیاز: ۱ عدد
    سیر: ۲ حبه
    مرغ: یه نصف سینه مرغ. میتونید کمتر یا بیشتر کنید، حتي میتونید از رون مرغ استفاده کنید.
    ذرت: ۱ لیوان (کنسروی)
    گوجه فرنگی خورد شده: ۱ لیوان (میشه ۱ و نصفی از گوجه فرنگی متوسط )
    آرد: ۱ ق غ
    فلفل سیاه و قرمز: از هر کدام ۱ ق چ
    پودر زیره: ۱ ق چ
    نمک به میزان لازم
    نان ترتیلا: ۷-۸ عدد (از نون لواش همميشه استفاده كرد)
    پنیر چدار رنده شده: ۱ لیوان

    مواد لازم برای سس انچلادا:
    روغن: ۲-۳ ق غ
    آرد: ۱ ق غ
    آب مرغ: ۲ لیوان
    رب گوجه فرنگی: ۴ ق غ
    پودر آویشن(ارگانو): ۱ غ چ
    فلفل سیاه و قرمز: از هر کدام ۱ ق چ
    پودر زیره: ۱ ق چ
    نمک به میزان لازم

    طرز تهیه:
    مرغ رو آبپز میکنیم و آب مرغ رو برای سس انچلادا صاف میکنیم و کنار میگذریم.
    برای سس انچلادا، ابتدا آرد رو در روغن به مدت ۳ دقیقه تفت میدهيم و بعد فلفلها رو اضافه کرده ۳۰ ثانیه تفت میدهيم.
    آب مرغ، رب گوجه و ادویه رو هم اضافه میکنیم. هم میزنیم تا جوش بیاد، سپس حرارت رو کم میکنیم تا سس به مدت ۱۵ دقیقه جا بیفته.
    سپس سس رو میزاریم کنار تا از یکم خنک شه.

    حالا میریم سراغ درست کردن مواد میانی:
    بدین صورت که پیازو سیر رو تفت میدیم و ادویه هارو هم اضافه میکنیم. سپس ذرت و گوجه فرنگی رو هم اضافه میکنیم و ۱ دقیقه تفت میدهیم.
    حالا آرد رو هم اضافه میکنیم. (اضافه کردن آرد به خاطر اینه که مواد یه کم حالت چسپندگی داشته باشه تا بشه راحت نون ها رو رول کرد).
    مرغ های ریش ریش شده رو هم اضافه میکنیم. و شعله رو خاموش میکنیم.
    خب اینم از مواد میانی.
    برای مرحله نهایی، ترتیلا رو به سس انچلادا آغشته میکنیم.

    بهتره که سس رو بریزین تو یه ظرف پهن تا راحتر بشه نون ها رو آغشته کرد.
    بعد میزاریم تو یه بشقاب و حدود ۲-۳ ق غ از مواد میانی رو میریزیم و رول میکنیم. خیلی راحت رول میشه.
    سپس میزاریم تو ظرف مورد نظر . به همین ترتیب همه ترتیلاها رو درست میکنیم.
    سپس باقیمانده سس رو هم میریزیم روی ترتیلاها پنیر چدار رو هم میریزیم روش و میره تو فری که از قبل با حرارت ۱۸۰ درجه گرم شده. تا زمانی که پنیر آب بشه و سس قل قل کنه. (میشه حدود نیم ساعت)

    امضا بدلیل مغایرت با قوانین انجمن توسط مدیریت ویرایش شد.

  4. #28
    مدیر انجمن
    Andrew آواتار ها
    عضویت: ۱۳۸۸/۰۶/۳۱
    نوشته ها
    691
    میزان امتیاز
    3
    پسند شده
    1136
    پسند کرده
    12512

    Re: غذاهای مکزیکی

    نقل قول نوشته اصلی توسط eli63
    دستور خود نون اشم ميذارين ممنون
    ...
    دستور نون خود تاكو هم ميذارين ممنون
    الی 63 عزیز لطفا دو صفحه قبل را مطالعه کن
    در صورتی که جواب تون رو نگرفتید در خدمتم
    aydaa این نوشته را پسندیده.
    سلام ای به نعمت رسیده خدا با توست...

    All things are yours

    از خدا می خوام که عطر دلخوشی هرجا باشی به مشامت برسه...

  5. #29
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    tara koliji آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۰/۰۲/۲۵
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    159
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    475
    پسند کرده
    949

    Re: غذاهای مکزیکی

    سلام دوستان من این غذاروازکتاب اشپزی مکزیکی دراوردم ساده وخوشمزه
    پیازرا تفت می دیم وسپس گوشت چرخ کرده را اضافه می کنیم وقتی سرخ شدرب ونمک وادویه مکزیکی(که بیشتر انواع فلفل هست)رواضافه می کنیم یک استکان اب به مواد اضافه می کنیم ولوبیا چیتی پخته وکنسرو ذرت روهم اضافه می کنیم
    بایدابی که به غذا اضافه کردیم به طور کامل به خوردغذا برود
    پرپرک و (ziba) این نوشته را پسندیده.
    زندگی صحنه ی یکتای هنرمندی ماست
    هرکسی نغمه ی خودخواندوازصحنه رود
    صحنه پیوسته به جاست
    خرم آن نغمه که مردم بسپارندبه یاد

  6. #30

    Re: غذاهای مکزیکی

    این یه مدل تاکو هست که بسیار خشومزه است....
    طعم این غذا بیشتر به خاطر ادویه مخصوصش هست...که به صورت بسته از بیرون میخرم



    تاکو
    گوشت چرخ کرده 450 گرم
    پودر چاشنی تاکئ 1 بسته..(توضیح میدم)
    200 تا 300 گرم کنسرو گوجه خرد شده...یا همین اندازه گوجه خردشده و کمی رب برای رنگش
    پنیر چدار 1 پیمانه رنده شده
    خمیر کروسان 8 تکه
    خامه ترش 220 گرم
    چیپس تورتیلا حدود 1و نیم پیمانه خرد شده

    گوشت را با پیاز و کمی روغن تفت میدهیم...ادویه را اضافه میکنیم گوجه را اضافه میکنیم و درشو نیمه باز میگذاریم تا 20 دقیقه بجوشد تا اب اضافیش کشیده شود.
    در ظرفی مستطیلی ورقه های کروسان را چیده.کمی فشار میدهیم تا بهم بچسبد.
    گوشت را روی خمیر ریخته و صاف میکنیم.
    خامه ترش را روی گوشت ریخته و صاف میکنیم...
    پنیر چدا را روی خامه ریخته و باز صاف میکنیم.
    در اخر چیپس را روی مواد ریخته و صاف میکنیم.در فر گرم شده با حرارت 175 درجه به مدت 30 دقیقه قرار میدهیم.


















    اگر خامه ترش ندارید ..
    چون این محصول در کشور ما بصورت آماده قابل خریداری نیست جایگزینهای مختلفی برای ساور کریم پیشنهاد می*شود؛ بسته به اینکه در چه نوع غذا یا دسری استفاده شده باشد پنیر خامه*ای یا ماست پر چرب را پیشنهاد می*دهیم. اما چنانچه شما می*خواهید دقیقا به طعمی مشابه انچه در رسپی آمده دست پیدا کنید می*توانید در منزل ساور کریم تهیه کنید. به این صورت که خامه با چربی بالای ۳۰ درصد را با یک قاشق غذاخوری آبلیمو تازه مخلوط کرده یک شب در یخچال بگذارید. آبلیمو سبب ایجاد مخمرهایی شبیه ساور کریم در خامه می*شود.
    منبع..پارس گرد

    اگر خمیر ندارید میتونید از یه خمیر بسیار سبک نازک و پفکی استفاده کنید...شایدم یه لایه نازک از خمیر کیک گوشت خوب باشه

    ادویه این غذا شامل..پودر پیار،پودر چیلی. اویشن ،فلفل سیاه و قرمز،زیره سبز، پودر پاپریکا، میخک پودر شده کمی ،پودر سیر یا سیر تازه
    Behjat, fatema.mirzayy, پرپرک و 1 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    آینده به کسی تعلق دارد که میداند چگونه منتظر نشیند.

  7. #31
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    Donya007 آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۵/۰۲
    محل سکونت
    ایران زمین
    نوشته ها
    229
    کالاهای من
    1
    میزان امتیاز
    3
    پسند شده
    675
    پسند کرده
    723

    ویترین مدال ها

    بچه ها ما یه سری رفتیم رستوران مکزیکی، خارج از ایران،که الان به اون رستوران و منوش دسترسی ندارم، اما اسم غذاش چیزی شبیه فاجیتاس؟یه همچین چیزی بود..کسی میدونه چیه و چه جوری درس میشه؟ خیــــــــــــــــلی خوشمزه بود

  8. #32
    مدیر انجمن
    Behjat آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۰/۰۵/۰۳
    محل سکونت
    تهران-بلوار فردو
    نوشته ها
    2,228
    میزان امتیاز
    944
    پسند شده
    28894
    پسند کرده
    17243

    ویترین مدال ها

    گوا کاموله از دستورimahshidl عزیز
    غذاهای مکزیکی



    چه اسم سختی داره
    آووکادو من خیلی سفت بود و اصلا طوری نیود که بشه با چنگال له کرد
    بنظرم یکم هم تلخ بود راستش من تا حالا خودم آووکادو نخریده بودم چند بار جای دیگه خورده بودم وتا جایی که یادمه یه مزه ی دیگه ای میداد
    بقول دخترم حتما نارس بوده ولی از نظر ظاهر آخه همشون مثل هم بودن
    پنیر چدار هم توش خرد کردم.همه ی موادش بجز آووکادوش خوشمزه بود
    رستگار, zardin, mamaneali و 2 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    خداوندا آرامشی عطا فرما
    تا بپذیرم آن چه را نمی توانم تغییر دهم
    شهامتی که تغییر دهم آن چه را که می توانم
    و دانشی که تفاوت این دو را بدانم
    آمین

صفحه 4 از 8 نخستنخست 1234567 ... آخرینآخرین
  • بانک بند ناف
  • مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما