نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
شارژ کلوب هاي مامي سايت
بازارچه کالاي دست دوم رسانه مامي سايت
Like Tree184Likes

موضوع: غذاهای مکزیکی

نمایش نتایج: از 9 به 16 از 58
صفحه 2 از 8 نخستنخست 12345 ... آخرینآخرین
  1. #9
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۸۸/۰۴/۲۹
    محل سکونت
    هر کجا هستم باشم آسمان مال من است
    نوشته ها
    174
    میزان امتیاز
    4
    پسند شده
    92
    پسند کرده
    0

    Re: غذاهای مکزیکی

    Cumin _Crusted Pork Soft Tacos

    مواد لازم :
    1 قاشق چایخوری پودر زیره
    نصف قاشق چایخوری زیره ( یکمی باید سائیده بشه )
    نصف قاشق چایخوری پاپریکا
    4/1 قاشق چایخوری نمک
    1 پوند ( 450 گرم ) گوشت فیله استیکی خوک ( من گوشت گاوی استفاده کردم )
    1 قاشق چایخوری روغن زیتون
    مواد لازم برای سالسا :
    نصف پیمانه ذرت
    4/1 پیمانه گوجه انگوری ( از این گوجه کوچولو ها ) چهار قسمتش میکنیم
    4/1 پیمانه آواکادو خورد شده
    2 قاشق غذاخوری پیاز قرمز
    1 و نیم قاشق غذاخوری جعفری خورد شده
    1 و نیم قاشق چایخوری آبلیموی تازه
    8/1 قاشق چایخوری نمک
    1 پیمانه لوبیا سیاه ( اگه لوبیا سیاه نداشتین هر نوع لوبیایی که در دسترس بود استفاده کنید )
    نصف پیمانه خامه ترش برای روی تاکوها ( اختیاری هست میتونین نزنین ) Sour cream
    پیازچه خورد شده ( اختیاری )
    نون ذرت ترتیلا ( یا هر مدلیش که دوست دارین من هول ویت استفاده میکنم !! )
    طرز تهیه :
    1* برای آماده کردن گوشت 5 تا ادویه اولی رو با هم مخلوط کرده و از این مخلوط روی گوشتمون میمالونیم حسابی !!
    روغن رو توی یک تابه چدنی ( نبود تفلن ) گرم میکتیم گوشتمون رو اضافه کرده و هر طرفش رو برای 4 الی 5 دقیقه سرخ میکنیم تا قهوه ای رنگ بشه بعد حرارت رو کم کرده در تابه رو گذاشته و میگذاریم گوشتمون برای 15 دقیقه با حرارت کم بپزه !!
    بعد تابه رو از روی حرارت برمیداریم برای 3 دقیقه میگذاریم استراحت کنه گوشتامون رو در آورده و ورقه ای برش میدیم و دوباره به آبی که از گوشت در تابه باقیمانده اضافه میکنیم و توی آب گوشت تفتشون میدیم ( من این قسمت آخر رو حذف کردم از اول گوشتا رو اسلایس کردم ریختم توی تابه که دیگه آخر سر این کارا رو نکنم ، شما هر طور که دوست دارین انجام بدین )
    2* تا گوشتمون داره واسه خودش میپزه میریم سراغ آماده کردن سالسا همه مواد رو آماده کردین ؟؟؟؟ خوب همه رو با هم میریزین توی یک کاسه و هم میزنین !! این هم از سالسا جان
    3* نون های ترتیلا رو گرم کرده به مقدار لازم گوشت میزاریم روش و از سالسا بهش اضافه میکنیم و در سورت دلخواده یک قاشق خامه ترش روی مواد اضافه کرده و همچنین در سورت دلخواد خورده های پیازچه روش میریزیم و نوش جان میکنید
    این غذا 391 کالری داره این مقدار برای 4 نفر کافیه ، اصالتا هم که مکزیکی میباشد !!!


    niloo_neli این نوشته را پسندیده.
    You only live once, but if you do it right, once is enough

  2. #10
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۸۸/۰۷/۱۳
    محل سکونت
    بهشهر-مازندران
    نوشته ها
    28
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    5
    پسند کرده
    0

    گواکامولی

    این هم گواکامولی من با دستور طیبه عزیز: http://cheftayebeh.********.com/2010/06/blog-post_27.html



    آوکادو 1 عدد / لیمو سبز 1 عدد / پیاز کوچک 1 عدد / سیر 1 حبه / گشنیز خورد شده 1 ق غ / پیازچه خورد شده 2/1 ق غ / فلفل هالوپینو 2/1 ق غ / گوجه فرنگی 1 عدد / پودر زیره سبز 8/1 ق چ / نمک 4/1 ق چ
    دستور شف طیبه:
    طرز استفاده از آوکادو اینجوریه که با کارد نصفش میکنیم. یعنی دورش رو خط میندازیم و یه تاب بهش میدیم و نصفش میکنیم. حالا با کارد محکم میزنیم توی هسته اش و باز یه تاب میدیم و هسته خارج میشه. من نتونستم واسه تون ازش عکس بگیرم چون خودش به اندازه کافی له بود که هستهه جدا شده بود. که واسه ساختن گواکامولی عالیه چون در هر حال قراره پوره بشه.
    با یه دونه قاشق میزنیم زیر گوشتش و راحت اسکوپش میکنیم! خیلی ساده از پوست جدا میشه. من رو که میشناسید... همه چیز رو میریزم توی بلندر! ولی شما میتونید با یه دونه چنگال آوکادو رو لهش کنید.
    فلفل هالوپینو رو قبلا درموردش صحبت کردیم. من از هالوپینوی آماده خورد شده استفاده کردم که توی بازار زیاده. خود هالوپینو اینجا پیدا نمیشه. شما میتونید بجاش از فلفل سیاه و فلفل قرمز هم استفاده کنید. ولی هالوپینو چون سبزه ، ترکیبش با گواکامولی جالب میشه. و البته فلفل تندی هم نیست و مثل فلفل دلمه ای میمونه. شما میتونید میزان فلفل و نمک این رسپی رو دستکاری کنید و همینطور سایر چاشنیها. اگه سیر دوست ندارید حذفش کنید. و همینطور گشنیز. کلا گواکامولی در اصل موادش همون آوکادو و لیموه! ولی برای طعمدار شدن از بقیه مواد هم استفاده میشه. همه مواد رو به جز گوجه ها توی بلندر ریخته و ترکیب می کنیم.
    گوجه رو ریز خورد کرده و آب و دونه هاش رو گرفته و با بقیه مواد ترکیب می کنیم.
    *
    البته من فلفل هالوپینو نداشتم ، یه تیکه فلفل دلمه سبز رو رنده ریز کردم و ریختم توش. زیره سبز هم نریختم .

    کلا خوب بود . دوست داشتیم.
    عهدی را که در طوفان با خداوند بستم ، در آرامش فراموش نمی کنم.

  3. #11
    مدیر بازنشسته
    aram_khp آواتار ها
    آرام خسروپناهی
    عضویت: ۱۳۸۸/۰۵/۰۸
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    4,099
    میزان امتیاز
    8
    پسند شده
    1248
    پسند کرده
    219

    Re: غذاهای مکزیکی

    گواکاموله :



    گوجه و پیاز رو ریز خرد کردم ... آووکادو رو از پوستش جدا کردم و ریختم تو بقیه ی مواد و با چنگال لهش کردم .... نصف آب 1 لیمو ترش + نمک . بسیار خوشمزه بود:)
    سهم ما از گل سرخ ، یک بغل شادی و آرامش توست

  4. #12
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۸۹/۰۷/۱۴
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    150
    میزان امتیاز
    3
    پسند شده
    136
    پسند کرده
    0

    Re: غذاهای مکزیکی

    مرغ کاجون


    سینه مرغ 2تکه
    فلفل سیاه 1ق چ
    پودر پاپریکا 1ق چ
    پرک فلفل چیلی خشک شده نصف ق چ
    روغن زیتون2 ق غ
    نمک
    مرغ رو یک ساعت در مخلوط روغن و فلفلها بخوابانید تا مزه دار بشه و بعد در تابه دردار بپزید و برای سس هم
    پیاز رو تفت بدید+فلفل دلمه ای+گوجه +نمک فلفل کمی کره و روغن زیتون ترکیبی و آخر هم گشنیز و آبلیمو

    دیگران را ببخش !
    نه برای اینکه آنها لایق بخشودگی اند
    چرا که تو سزاوار آرامشی...

  5. #13
    مدیر انجمن

    عضویت: ۱۳۸۸/۰۸/۲۲
    نوشته ها
    1,040
    میزان امتیاز
    4
    پسند شده
    304
    پسند کرده
    2

    Re: غذاهای مکزیکی

    گواکاموله عسیس و خوشمزه من :





    گوجه ، پیاز ، جعفری و گشینیز ، آب لیمو ، نمک و آووکادو
    چون داداشی غذای له دوست نداره منم براش خردش کردم از بس غر زده بود که برام غذای تند درست نکن ، فلفل سبز توش نزدم کمی پودر فلفل قرمز توش زدم و بازم در راستاهای غر داداشم به جای سیر تازه ، پودر سیر زدم ... البته بهدش هم با سس سبز تاباسکو که بسیووووووور مورد علاقه ام هست و نان برشته شده خوردیمش
    اینجا دلم برای خدا تنگ می شود...

  6. #14
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    beautiful_lie آواتار ها
    عضویت: ۱۳۸۹/۰۱/۱۱
    نوشته ها
    1,643
    میزان امتیاز
    18
    پسند شده
    1028
    پسند کرده
    1738

    Re: غذاهای مکزیکی

    Mexican Egg Skillet
    نیمروی مکزیکی



    مواد لازم 2 قاشق غذا خوری کره
    پیاز خورد شده ..........1/2 پیمانه
    فلفل دلمه ای خرد شده .......1/2 پیمانه
    قارچ خرد شده .............1/2 پیمانه
    تخم مرغ .....4عدد
    مخلوط پنیر چدارو گودا و پنیر پیتزای رنده شده.........1/2 پیمانه
    نمک
    فلفل
    سس سالسا

    پیاز و فلفل دلمه ای و قارچ را با کره و نمک و فلفل تفت میدهیم سپس امواد را کنار زده وسط ظرف تخم مرغ ها را میشکنیم
    بعد از اینکه کمی تخم مرغ ها پخته شدند پنیر را روی تمام مواد و تخم مرغ ها اضافه میکنیم در ظرف را چند دقیقه میبندیم تا پنیر آب شود
    سپس همراه با سس سالسا (اشنی مخصوص غذاهای مکزیکی) سرو میکنیم

  7. #15
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۸۹/۰۶/۱۳
    نوشته ها
    53
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    30
    پسند کرده
    8

    Re: غذاهای مکزیکی

    تاکو:



    با این دستور: http://cheftayebeh.********.com/2010/05 ... st_31.html

    تاکو



    تاکو taco یکی از غذاهای سنتی مکزیک به حساب میاد. و تشکیل شده از ترتیایی که تا شده و یا پیچیده شده. فیلینگش هم معمولا از گوشت، مرغ، ماهی، سبزیجات و پنیر تشکیل میشه . و معمولا با سالسا، گشنیز، گوجه فرنگی، پیاز و یا کاهو سرو میشه. تاکو رو با دست میخورن و برای خوردنش احتیاجی به قاشق چنگال نیست.


    تاکو رو بیشتر به شکل تا شده میشناسن و معمولا تاکوی تا شده یا همون "تاکو شل" رو به صورت آماده بسته بندی شده از بازار میشه خریداری کرد. بعد گرم کرده و با فیلینگ های مختلف پر کرده و استفاده کرد. ولی همیشه و همواره، غذای خونگی یه چیز دیگه است! شما میتونید به سادگی و سریع ترتیا که دیروز یاد گرفیتید رو درست کنید و بعد به روشی که الان یاد میگیرید تاکو شل رو در خونه تهیه کنید. درست عین مدل بازاریش. و البته خوشمزه تر.


    تاکو شل حالت کرانچی داره و توی کارخونه به این شکل درش میارن که حالت قوسی و تا شده داشته باشه. اما به سادگی میشه توی ماهیتابه هم با سرخ کردن ترتیا درستش کرد. البته من یه مدل رژیمیش رو هم بلدم که توی فر درست میشه و دیگه نیازی به سرخ کردن نیست. که دفعه بعد که خواستم تاکو شل درست کنم بهتون یاد میدم. فعلا مدل کرانچی پر کالریش رو یاد بگیرید تا بعد.





    کف ماهیتابه روغن بریزید. ترتیا رو با تانگ گرفته و برای 20 ثانیه نصفش رو توی روغن مطابق تصویر سرخ کنید. البته بستگی به حرارت تابه تون زمانش متغیره. ( "تانگ" همین ابزاریه که توی تصویر میبینید. اگه ندارید میتونید با دست ترتیا رو نگه دارید. البته مواظب باشید نسوزید)



    بعد ترتیا رو بلند کنید و حالا سمت دیگه اش رو سرخ کنید. با تانگ راحت میتونید زاویه تاکو شل تون رو تنظیم کنید. ولی اگه با دست کار میکنید، خیلی ساده فقط پشت و روش کنید و بذارید به حالت تا شده سمت دیگه اش سرخ شه. اینطوری دو لایه روی هم قرار میگیره که اصلا مهم نیست. وقتی که رنگش کمی طلایی شد از روی حرارت بردارید



    تاکو شل ها رو که دونه دونه درست کردید، به این شکل که میبینید. مثل حرف A انگلیسی روی دستمال کاغذی آشپزخونه قرار بدید تا روغنش گرفته بشه و فرمش رو حفظ کنه.



    تا اینجای کار تاکو شل های شما آماده است. کافیه توش رو با هر چی که دوست دارید پر کنید. من یک مدل سنتیش رو آموزش میدم.



    پیاز 1 عدد

    گوشت چرخ کرده 200گرم

    پودر سیر 1 ق چ

    پودر زیره 1 ق چ

    فلفل سفید 1 ق چ

    فلفل سیاه 1 ق چ

    فلفل قرمز 1 ق چ

    نمک 1 ق چ

    آبلیمو 1 ق غ

    روغن 1 ق غ


    پیاز رو خورد کرده و با گوشت توی روغن تفت داده و همه ادویه ها و آبلیمو رو هم اضافه میکنیم. البته آویشن هم میتونید بریزید که من دوست نداشتم و نریختم. به جای پیاز هم میتونید از پودرش استفاده کنید. و این مقدار گوشت البته برای دو تا تاکو مناسبه.



    اول تاکو شل ها رو با گوشت پر کرده و بقیه فضای باقی مونده رو هم با کاهو پر میکنیم.



    اگه پنیر های مکزیکی و یا چدار در دسترس دارید که هیچی در غیر اینصورت از این مدل پنیر تست ورقه ای گودا میتونید استفاده کنید. عکس بسته اش رو هم گرفتم چون واسه خیلی ها سوال بود. من دقیقا از همین توی درست کردن ساندویچهای پینویل استفاده کرده بودم. رنگش کاملا زرده و طعمش هم خوبه. فقط اگه میخواید مثل من برشهای نواری بزنید حواستون باشه که بعد از دو سه دقیقه که از فریزر بیرون آوردید نرم نرم میشه و دیگه نمیشه راحت و خوب برشش زد. پس در لحظه آخر موقع سرو از فریزر بیرون بیارید



    پنیر رو روی کاهو ها بریزید و درجا میل کنید.


    این هم یک نمونه ساندویچ خونگیه واسه خودش. و البته یه غذای اصیل مکزیکی.
    niloo_neli این نوشته را پسندیده.

  8. #16
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    sadi_eh آواتار ها
    سعیده
    عضویت: ۱۳۹۰/۰۷/۲۳
    محل سکونت
    ارومیه
    نوشته ها
    804
    میزان امتیاز
    146
    پسند شده
    5938
    پسند کرده
    11680

    Re: غذاهای مکزیکی

    [quote="zohreh_320"]تاکو:



    با این دستور: http://cheftayebeh.********.com/2010/05 ... st_31.html

    یه سوال. شرمنده من خیلی تازه کارم. داشتم درستش می کردم اولا اینکه نونم نرم نشد و از چند جا شکست. اشکالش کجاست؟ دوم اینکه لازمه ترتیا رو مثل همیشه بدون روغن درست کنیم بعد دوباره بزاریم تو ماهیتابه با روغت سرخ کنیم و تا کنیم؟ می شه از همون اول سرخش کرد؟ کیفیت نون تغییر می کنه؟ ممنون می شم جواب بدید.
    برای خاطر عطر نان گرم و برفی که آب می شود
    و برای نخستین گناه

    تو را به خاطر دوست داشتن...دوست می دارم

صفحه 2 از 8 نخستنخست 12345 ... آخرینآخرین
  • بانک بند ناف
  • مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما