نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
Like Tree197Likes

موضوع: نکات پایه برای تهیه انواع دسر

نمایش نتایج: از 217 به 224 از 245
  1. #217
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    Nicole68 آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۵/۲۲
    نوشته ها
    615
    میزان امتیاز
    24
    پسند شده
    3426
    پسند کرده
    4256
    نقل قول نوشته اصلی توسط najmehkhatoon نمایش پست ها
    سلام دوستان هنرمند
    برای درست کردن ژله چرخشی ژله باید سفت کامل باشه؟
    چیکار کنیم موقع برگردوندن ژله راحت از قالب جدا شه ؟
    مرسی
    سلام خانمی
    بله دیگه...اگه نباشه که خودشو حفظ نمی کنه موقع برداشتن قسمتای اضافه و رنگا قاطی می شه
    برای اون هم تو تاپیکای ژله راهای متفاوتی هست...اما دم دست ترینا ایناست:
    استفاده از پلاستیک فریزر
    روغن!!!
    آب بریزی و بچرخونی تو ظرف و برازی چند مین تو فریزر و بعد محلولتو بریزی
    آب جوش دم دستت باشه در حدی که ظرفو کامل بتونی برای چند لحظه بذاری توش که ژله از دیواره جدا شه...
    جنس قالب هم کمک کننده اس
    .
     
    aydaa این نوشته را پسندیده.

    می دونم که می تونم

  2. #218
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    Nicole68 آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۵/۲۲
    نوشته ها
    615
    میزان امتیاز
    24
    پسند شده
    3426
    پسند کرده
    4256
    نقل قول نوشته اصلی توسط Orchide نمایش پست ها
    سلام خانوماي هنرمند
    ميخوام ژله رنگين كمون درست كنم
    بسيار هم مبتدي ميباشم
    ميشه لطفا بهم بگيد چه جنس قالبي برا اين نوع ژله مناسبه و چه حجمي داشته باشه؟ دو ليتر؟ يك ليتر؟
    دوست دارم شكل قالب اين شكلي باشه
    ولي معمولا اين شكليا تفلونيه
    اون بايينيه هم فلزيه
    كمككككك
    سلام خانمی
    جنس زیاد مهم نیست بیشتر بحث بودجه مطرحه اینجا..معمولا ژله مشکل ایجاد نمی کنه و اگه قالبت فلزی باشه می تونی توش کیک هم درست کنی اما اگه سیلیکون باشه اولا هم گرونتره و دوما اگه جنست اصل نباشه اصلا نباید تو فر بذاریش چون سرطانزا می شه می گویند!
    شما حداقل برای 1/5 لیوان برای هر رنگ ژله در نظر بگیری...برای 7 رنگ می شه 10/5 لیوان که هر 4 لیوانم یه لیتره...پس می شه حدودا 2/5 لیتر که می تونی سه لیتری بگیری...اما به وقت می بینی دوس داری تو سفره ات چندتا ازاینا داشته باشی که اگه اینطوره بهتره به سایزای کوچیکتر فک کنی و حین درست کردن با یه ملاقه بین همه اونا پخش می کنی تا تموم شه
    درباره شکل قالب هم فک می کنم از اینا سیلیکونیشم دیدم...اما همونطور که گفتم به شخصه همین فلزیا (تفلون هم نه!) رو ترجیح می دم
    .
     

    می دونم که می تونم

  3. #219
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    Nicole68 آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۵/۲۲
    نوشته ها
    615
    میزان امتیاز
    24
    پسند شده
    3426
    پسند کرده
    4256
    نقل قول نوشته اصلی توسط salahi نمایش پست ها
    ببخشید،
    تو سایت تبیان، قسمتی که فیلمای آموزشی تلویزیونو داره، ژله خرده شیشه یادمیداد، کنار میزش یه مدل ژله بود که پایش رنگین کمان بود، اما برش داده بود و مثل پازل کنار هم چیده بود؟ خودش میگفت ژله پازلیه. کسی نمیدونه چجوری درست میشه؟
    سلام خانمی
    کاری نداره...اگه منظورتونو درست فهمیده باشم
    تو یه ظرفی که دیواره صاف داره ژله هفت رنگو درست می کنی و بعد برششون می زنی و کنار هم می چینی و نهایتا روش آلوئه ورا یا حتی انواع دیگه ی ژله رو میریزی!همین!خیلی راحته فقط حوصله می خواد که بیشترشم مال خود ژله 7 رنگه...
    .
     
    ویرایش توسط Nicole68 : ۱۳۹۴/۰۱/۳۱ در ساعت ۰۱:۴۰ بعد از ظهر
    maman_mahya این نوشته را پسندیده.

    می دونم که می تونم

  4. #220
    مدیر انجمن
    باران67 آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۸/۰۶
    محل سکونت
    نجف اباد اصفهان
    نوشته ها
    5,665
    نوشته های وبلاگ
    1094
    میزان امتیاز
    2330
    پسند شده
    95170
    پسند کرده
    80246

    ویترین مدال ها





    سلااااااام
    یه سوال
    پیش اومده برین جلو قفسه ژله ها و مات مبهوت بمونین کدوم ژله قرمز رو بردارین خوشرنگ تر در بیاد یا مثلا طعمش بهتر باشه؟
    خب دیگه
    این مساله خودش خلق جشنواره میکنه


    ژله ها مارک دراژه هستن همه گی چون من همیشه از این مارک استفاده میکنم.
    تفاوت رنگ ها امیدوارم در تصاویر گویا باشه
    همینطور که میبینین
    هندوانه کاملا صورتیه
    تمشک هم بین قرمز و صورتیه
    توت فرنگی قرمز آتیشی
    آلبالو خیلی خوش رنگه
    ذغال اخته و انر هم خوشرنگن ولی نسبت به آلبالو تیره ترن

    **
    در مورد مزه باید بگم کاملا سلیقه ای هست.ینی من به 8 نفر که دادم تست کنن به زور نظر مشابه بینشون پیدا میشد.هر کس سلیقه و علاقه ای داره
    من خصوصیات هر کدوم رو میگم و نظر شخصی خودم چون تیم تست کننده م نظر درست درمون بهم ندادن


    -ژله هندوانه:کاملا صورتی رنگه.در مورد مزه ش هم مزه های دیگه رو ترجیح میدم.

    -ژله تمشک:درجه بعدی بی رنگی اختصاص داره به تمشک.یه ته مزه ترشی داشت .
    مزه ش هم خیلی خوشم نیومد.

    -ژله انار:مزه ش رو تقریبا هیچ کس دوست نداشت

    -ژله توت فرنگی:فوق العاده خوش رنگه.در مورد مزه ش،بعضیا به خاطر یادآوری مزه شربت اصلا دوسش نداشتن و بعضی دیگه به خاط اون دوسش داشتن.


    -ژله آلبالو:رنگش خیلی خوب بود و برا مزه ش،راستش اون اسانس البالو رو خیلی زده بودن
    دقیقا مزه اون شربت پودرها رو میده
    البته بعضیا خیلی دوسش داشتن و حتی بهترین طعم برگزیده یکی دو نفر بود

    -ژله ذغال اخته:هم رنگشو دوست داشتم و هم مزه ش رو
    و سعی میکنم از این به بعد اینو بخرم
    مزه ترشک های شمال رو برام تداعی میکنه
    نه خیلی شیرینه و نه خیلی ترش
    من دوسش داشتم.
    امیدوارم براتون مفید بوده باشه دوستای گلم






    سامره و m1361 این نوشته را پسندیده.

  5. #221
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۲/۰۶/۲۲
    نوشته ها
    109
    میزان امتیاز
    36
    پسند شده
    610
    پسند کرده
    2939
    سلام دوستان ببخشید میدونم سوالم تکراریه اما هرچی میگردم جوابشو پیدا نمیکنم
    راستش میخواستم بپرسم چجوری میشه میوه ها اینجوری میمونن توی ژله؟
    نام: hou7763.jpg نمایش: 520 اندازه: 41.3 کیلو بایت
    باران67, maman_mahya و m1361 این نوشته را پسندیده.

  6. #222
    مدیر انجمن
    باران67 آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۸/۰۶
    محل سکونت
    نجف اباد اصفهان
    نوشته ها
    5,665
    نوشته های وبلاگ
    1094
    میزان امتیاز
    2330
    پسند شده
    95170
    پسند کرده
    80246

    ویترین مدال ها

    گلم وقتی ژله حالتنیم بند داشته باشه میتونی میوه رو تو سطوح مختلف قرار بدیاری که منتو ژله اقیانوس برا خرچنگم کردم
    tinker bel, مهرافروز, نایاب 90 و 3 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  7. #223
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۲/۱۲/۱۳
    نوشته ها
    134
    میزان امتیاز
    20
    پسند شده
    510
    پسند کرده
    161
    لام
    اولین باره ژله الوئه ورا بستنی درست میکنم ولی اصلا سطحش صاف و یکدست نمیشه مثل ژله های شما ی حالت موج میشه روش اشکال کارم کجاست؟
    وقتی هم زله و میزارم هم دمای محیط شه ژلاتینش یکم می بنده و سفت میشه با اینکه روی بخار اب زله رو تو اب جوش حل کردم تو دمای اشپزخونه هم گذاشتم خنک شه
    راهنماییم کنید لطفا

  8. #224
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    sama jon آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۷/۲۱
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    62
    میزان امتیاز
    2
    پسند شده
    231
    پسند کرده
    440
    سلام بچه ها از کجا بدونم ژلاتینم سالمه و عمل میکنه؟؟؟؟؟؟

  • مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما