نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
Like Tree197Likes

موضوع: نکات پایه برای تهیه انواع دسر

نمایش نتایج: از 161 به 168 از 245
صفحه 21 از 31 نخستنخست ... 1118192021222324 ... آخرینآخرین
  1. #161
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۲/۰۲/۲۵
    نوشته ها
    42
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    64
    پسند کرده
    76
    نقل قول نوشته اصلی توسط مرجان جان نمایش پست ها
    سلام به دوستان گل و خوش سلیقه
    یه سوالی دارم که نمیدونم جای مناسبی برای مطرح کردنش هست یا نه
    من اکلیل خوراکی خریدم ، اما درست نمیدونم که طرز استفاده ش چجوریه، یعنی روی خامه کیک که ریختم معلوم نبود
    روی ژله هم امتحان نکردم هنوز. باید با چیزی قاطیش کرد؟ یا همینجوری روی خامه و ژله میریزن؟
    راهنمایی پلیز
    دوستان مامی سایت سوال مرجان جان سوال منم هست،من همین طوری روی ژله ریختم ولی موقع خوردن زیر دندان مثل خورده شیشه میمونه و حس بدی به آدم میده لطفا بگید برای شما هم همین طوره؟

  2. #162
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۲/۰۸/۲۸
    نوشته ها
    1
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    1
    پسند کرده
    0

    نكات بايه براي تهيه ي انواع دسر

    سلام خسته نباشين ميشه لطفا توضيح بدين چيكار كنيم كه لايه ي زيري چيزكيك كه با بيسكويته سفت نشه
    zohre.a این نوشته را پسندیده.

  3. #163
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    zohre.a آواتار ها
    زهره
    عضویت: ۱۳۹۱/۱۰/۱۸
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    1,244
    نوشته های وبلاگ
    63
    میزان امتیاز
    303
    پسند شده
    16852
    پسند کرده
    11882
    [QUOTE=hgh;786735]سلام خسته نباشين ميشه لطفا توضيح بدين چيكار كنيم كه لايه ي زيري چيزكيك كه با بيسكويته سفت نشه


    دوست عزیز،شما بعد از اینکه چیز کیکتونو از یخچال خارج کردید،یکربع در دمای آشپزخونه تون قرار بدید،بعد برش بزنید.دیگه سفت نیست و خرد نمیشه.
    ویرایش توسط zohre.a : ۱۳۹۲/۱۰/۰۶ در ساعت ۱۰:۲۹ بعد از ظهر
    ستین این نوشته را پسندیده.
    ای خدا! من به تو رو کرده ام بر آستانت سر نهادم......دوست دارم بندگی را , با همه شرمندگی ها!

  4. #164
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    farzan_k آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۰/۰۹/۲۱
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    74
    کالاهای من
    1
    میزان امتیاز
    2
    پسند شده
    921
    پسند کرده
    342
    سلام دوست جونیام
    من پانا کتای انار شف طیبه را درست کردم انار + ژله آلوئه ورا و گذاشتم ببنده
    امکان داره برام توضیح بدین اگه بخوام جای خامه و .... بستنی شکلاتی + ژله را قاطی کنم میشه ؟
    مزه اش خوب میشه؟ باید بذارم توی یخچال ببنده ؟
    چیجوری درست کنم کلا؟
    فردا خاله ی شوهرم برای اولین بار میاد خونمون و این واسم خیلی حیاتیه
    لطفا جواب بدین

    ?

  5. #165
    مدیر انجمن
    * الهه * آواتار ها
    الهــــــــــه
    عضویت: ۱۳۸۹/۱۱/۲۴
    محل سکونت
    :)
    نوشته ها
    1,093
    نوشته های وبلاگ
    2
    میزان امتیاز
    211
    پسند شده
    11530
    پسند کرده
    7646

    ویترین مدال ها

    نقل قول نوشته اصلی توسط farzan_k نمایش پست ها
    سلام دوست جونیام
    من پانا کتای انار شف طیبه را درست کردم انار + ژله آلوئه ورا و گذاشتم ببنده
    امکان داره برام توضیح بدین اگه بخوام جای خامه و .... بستنی شکلاتی + ژله را قاطی کنم میشه ؟
    مزه اش خوب میشه؟ باید بذارم توی یخچال ببنده ؟
    چیجوری درست کنم کلا؟
    فردا خاله ی شوهرم برای اولین بار میاد خونمون و این واسم خیلی حیاتیه
    لطفا جواب بدین

    فرزان جان من سوالتون رو درست متوجه نشدم..
    یعنی یه لایه انار + ژله آلوئه ورا درست کردین ریختین تو ظرف..
    حالا برای لایه سفید می خوایی بستنی شکلاتی بریزین؟ با چه ژله ای؟
    atousadn این نوشته را پسندیده.
    هوا ســــرد است..

    یک استکان چــــــای داغ مهمان من باش..

    چای رفاقت من همیشه تــــــــازه دم است.. ♥♥♥


  6. #166
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    farzan_k آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۰/۰۹/۲۱
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    74
    کالاهای من
    1
    میزان امتیاز
    2
    پسند شده
    921
    پسند کرده
    342
    نقل قول نوشته اصلی توسط * الهه * نمایش پست ها
    فرزان جان من سوالتون رو درست متوجه نشدم..
    یعنی یه لایه انار + ژله آلوئه ورا درست کردین ریختین تو ظرف..
    حالا برای لایه سفید می خوایی بستنی شکلاتی بریزین؟ با چه ژله ای؟
    آره الهه جون انار رو با ژله آلوئه ورا مخلوط کردم و گذاشتم یخچال تا ببنده
    حالا میخوام واسه اون یکی لایه اش (یعنی لایه رویی) بستنی وانیلی یا شکلاتی رو با ژله آلوئه ورا مخلوط کنم و بریزم، میشه اینکار رو بکنم؟
    * الهه * این نوشته را پسندیده.
    ?

  7. #167
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    atousadn آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۲/۱۰/۰۵
    نوشته ها
    6
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    3
    پسند کرده
    23
    بله عزیزم به جای خامه میشه از بستنی وانیلی استفاده کرد فقط بزارید بستنی باز بشه ژله هم ولرم بشه بعد با هم مخلوط کنید
    ویرایش توسط atousadn : ۱۳۹۲/۱۰/۱۲ در ساعت ۰۹:۱۴ بعد از ظهر
    ستین و * الهه * این نوشته را پسندیده.

  8. #168
    مدیر انجمن
    * الهه * آواتار ها
    الهــــــــــه
    عضویت: ۱۳۸۹/۱۱/۲۴
    محل سکونت
    :)
    نوشته ها
    1,093
    نوشته های وبلاگ
    2
    میزان امتیاز
    211
    پسند شده
    11530
    پسند کرده
    7646

    ویترین مدال ها

    نقل قول نوشته اصلی توسط farzan_k نمایش پست ها
    آره الهه جون انار رو با ژله آلوئه ورا مخلوط کردم و گذاشتم یخچال تا ببنده
    حالا میخوام واسه اون یکی لایه اش (یعنی لایه رویی) بستنی وانیلی یا شکلاتی رو با ژله آلوئه ورا مخلوط کنم و بریزم، میشه اینکار رو بکنم؟
    مرسی از آتوسای عزیزجوابتون رو دادن..بله عزیزم میشه..ولی فقط با بستنی وانیلی..
    اگه شکلاتی بریزین رنگش عوض میشه و دیگه سفید نمیشه.
    درضمن اینی که شما می سازین دیگه پاناکوتا نیست، ژله بستنی شکل پاناکوتاست..
    aydaa و atousadn این نوشته را پسندیده.
    هوا ســــرد است..

    یک استکان چــــــای داغ مهمان من باش..

    چای رفاقت من همیشه تــــــــازه دم است.. ♥♥♥


صفحه 21 از 31 نخستنخست ... 1118192021222324 ... آخرینآخرین
  • مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما