نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
Like Tree139Likes

موضوع: مارمالاد و مرباي بالنگ - بالهنگ

نمایش نتایج: از 33 به 37 از 37
صفحه 5 از 5 نخستنخست ... 2345
  1. #33
    مدیر انجمن
    mitra40 آواتار ها
    میترا
    عضویت: ۱۳۸۹/۰۵/۲۸
    محل سکونت
    رشت
    نوشته ها
    10,420
    نوشته های وبلاگ
    32
    میزان امتیاز
    715
    پسند شده
    21416
    پسند کرده
    34598
    مربای بادرنگ
    دو عدد بادرنگ
    یک کیلو شکر
    بادرنگ ها را خورد کردم 5 الی 6 ساعت در آب سرد نگاه داشتم
    البته مرتب آبش رو عوض می کردم
    سه چهار قاشق آهک رو در 6 الی 7 لیوان آب حل کردم گذاشتم ته نشین شد آب زلالش رو توی یه ظرف خالی کردم رسوبشونو دور ریختم
    بادرنگ ها رو توی آب زلال آهکی ریختم گذاشتم یک شب تا صبح موند
    صبح آبشونو خالی کردم دوباره ریختم تو آب سرد 6 - 7 ساعت موند البته باز ابشو عوض می کردم
    بعد با شکر و4 لیوان آب گذاشتم پخت
    نام: DSC04884.JPG نمایش: 668 اندازه: 88.7 کیلو بایتنام: DSC04886.JPG نمایش: 522 اندازه: 88.2 کیلو بایتنام: DSC04888.JPG نمایش: 519 اندازه: 77.5 کیلو بایتنام: DSC04890.JPG نمایش: 489 اندازه: 81.5 کیلو بایتنام: DSC04892.jpg نمایش: 492 اندازه: 99.7 کیلو بایت
    قورمه سبزی
     
    مامان غزل, zakizadeh, Mrs Razieh و 12 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  2. #34
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    samadgh آواتار ها
    سما
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۲/۱۳
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    73
    میزان امتیاز
    33
    پسند شده
    458
    پسند کرده
    369

    مربای بالهنگ

    خیلی خوشمزه و عالینام: Photo0364.jpg نمایش: 452 اندازه: 64.1 کیلو بایت
    باران67, golbarg., m1361 و 4 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    اللهم صل علی محمد وآل محمدوعجل فرجهم

  3. #35
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۳/۰۳/۰۸
    نوشته ها
    189
    میزان امتیاز
    138
    پسند شده
    1773
    پسند کرده
    1599
    نام: IMG_1671.jpg نمایش: 398 اندازه: 109.8 کیلو بایت
    حتما پوست زردرنگشو ی کم بزارید تو مزش خیلی تاثیر داره
    خورشت هویج
     
    افسونی, مامان غزل, باران67 و 4 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  4. #36
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    zahra113 آواتار ها
    رهرا
    عضویت: ۱۳۹۳/۰۴/۲۴
    محل سکونت
    بوشهر
    نوشته ها
    228
    میزان امتیاز
    47
    پسند شده
    1427
    پسند کرده
    1843
    مربای بالنگ

    kurosh1, m1361, پرنسس.م و 4 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    من هـــنـوز به دنیــــایی که در آن زنـــدگی مـی کنم خـــو نــگرفته ام دنیـــای دیگــــر بـه چـه درد مـــن میـــخورد؟!
    " صــادق هـــدایــت "

  5. #37
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    منا . آواتار ها
    منا
    عضویت: ۱۳۹۳/۰۷/۲۱
    نوشته ها
    108
    میزان امتیاز
    201
    پسند شده
    1495
    پسند کرده
    1337

    مربای بالنگ

    نام: DSC05621.jpg نمایش: 358 اندازه: 93.3 کیلو بایت

    بالنگ رو پوست گرفتم یک روز تو اب گذاشتم چند بار ابشو عوض کردم بعد چند بار جوشوندم بعد اب و شکر رو گذاشتم یکم ک قوام اومد بالنگ ریختم توش بهش زعفرون هم زدم که خوش رنگ شه ،خیلی خوشمزه و تلخ هم نشد
    البته با این دستور جلو رفتم
    مربای بالنگ :: دنیای اسراء
    تارا16, mitra40, باران67 و 10 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

صفحه 5 از 5 نخستنخست ... 2345
  • مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما