نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
شارژ کلوب هاي مامي سايت
بازارچه کالاي دست دوم رسانه مامي سايت
Like Tree195Likes

موضوع: روش نگهداری برگ مو و کنسرو کردن آن

نمایش نتایج: از 33 به 37 از 37
صفحه 5 از 5 نخستنخست ... 2345
  1. #33
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    maryam.t آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۱/۰۹/۲۷
    محل سکونت
    اهواز
    نوشته ها
    34
    میزان امتیاز
    27
    پسند شده
    192
    پسند کرده
    64
    نقل قول نوشته اصلی توسط نازنین نرچس نمایش پست ها
    سلام دوستان ناهار امروزمون دلمه برگ مو بود. من توفصلش برگها رو از روی درخت انگورمون جمع می کنم تمیز می شورم و میذارم آبش بره بعدش داخل قوطی نوشابه که خالی کردم و آب کشی کردم و داخلش رو خشک کردم برگها رو میریزم و توحیاط یک جای خنک و سایه نگهداری می کنم هر وقت که بازشون می کنم عطر خیلی خوبی دارند و خیلی خوشمزه و خوش طعم می شند. من با این روش تو تمام فصل سال برگ مودارم و همیشه این غذای پرطرفدار را برای اعضای خانوادم درست می کنم.فایل پیوست 218972فایل پیوست 218973فایل پیوست 218974

    خیلی عالی خانومی
    سوال منم هست؟ظرف و برگ ها باید کامل خشک بشن؟بنظرتون ما که تو هوای گرم هستیم چطور میشه نگهداری کرد البته به غیر از فریز کردن

  2. بانک بند ناف
  3. #34
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    نازنین حسینی
    عضویت: ۱۳۹۵/۰۱/۰۷
    محل سکونت
    مشهد
    نوشته ها
    80
    میزان امتیاز
    22
    پسند شده
    411
    پسند کرده
    27
    نقل قول نوشته اصلی توسط maryam.t نمایش پست ها
    خیلی عالی خانومی
    سوال منم هست؟ظرف و برگ ها باید کامل خشک بشن؟بنظرتون ما که تو هوای گرم هستیم چطور میشه نگهداری کرد البته به غیر از فریز کردن
    سلام دوست عزیز همینطور که گفتم میتونی مثل من داخل قوطی نوشابه بریزی واگرمنطقه شما گزم سیر هست شما داخل یخچال نگهداری کن البته از اواسط خردادماه تا اوایل ابانماه هوای شهر مسکونی ما وحشتناک گرم هست و من توتمام مدت توحیاط و جای سایه می زارم و هیچوقت دچار مشکل نشدم.امیدوارم درست راهنمایی کرده باشم.
    ویرایش توسط نازنین نرچس : ۱۳۹۵/۰۱/۲۵ در ساعت ۰۷:۱۴ بعد از ظهر

  4. #35
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    نازنین حسینی
    عضویت: ۱۳۹۵/۰۱/۰۷
    محل سکونت
    مشهد
    نوشته ها
    80
    میزان امتیاز
    22
    پسند شده
    411
    پسند کرده
    27
    نقل قول نوشته اصلی توسط ضحی 69 نمایش پست ها
    آفرین به شما کدبانو...با این روش برگها کپک نمیزنه...تو فریزر نگهداری نمی کنی...کل سال برگها خوب می مونه؟بعد از اینکه برگها رو شستی باید خشکه خشک بشن؟؟؟
    سلام دوست خوبم بله باید کاملاآبش بره وگرنه با این روش اگه دارای آب باشه داخل قوطی نوشابه کاملا له میشه . اگه هم برگها و هم قوطی کاملا خشک باشن کپک نمی زنه و کاملا سالم و خوب میمونه فقط تغییر رنگ می دهد وگرنه عطرو مزه اش مثل روزی است که از درخت جداش کردی.

  5. #36
    مدیر انجمن
    باران67 آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۸/۰۶
    محل سکونت
    نجف اباد اصفهان
    نوشته ها
    5,155
    نوشته های وبلاگ
    914
    میزان امتیاز
    2022
    پسند شده
    86569
    پسند کرده
    75943

    ویترین مدال ها

    جشنواره ی کنسرو برگ مو





    برای کنسور کردن برگ مو و نگهداری طولانی مدت اون چند روش توسط دوستای گلمون ذکر شده بود که من طبق معمول بعد از دچار چندگانگی شدن بین دستورای مختلف،جشنواره ش رو راه انداختم
    البته لازم به ذکره که من این کار ها رو پارسال انجام دادم و بهشون دست نزدم تا امسال
    چون دوست داشتم از نتیجه شون مطمئن بشم و بتونم با هم مقایسه شون کنم


    دستور سامره ی عزیز
    تو دستور سامره جون برگ ها رو کمی میپزن و بعد اون ها رو داخل شیشه میگذاریم و باید داخل یخچال نگه داریم.


    دستور هیون گلم
    برگ را شسته و خشک کنین و رول کنین(10 تا 10 تا)
    داخل شیشه در دار فلزی گذاشته و روش رو با محلول با دستور سامره عزیز بپوشونین.
    قابلمه ای رو تا نصفه آب کرده و بذارین بجوشه،بعد از اون شیشه حاوی برگ را داخل قابلمه بذارین و زمان بدین تا 20 دقیقه با حرارت کم بجوشه.
    بعد از اون خاموشش کنین و اجازه بدین تا کاملا سرد بشه.
    به این شیوه کنسرو هامون رو میتونیم تا 6 ماه بیرون یخچال نگهداری کنیم بدون اینکه براش مشکلی پیش بیاد.

    نکته:وقتی شیشه رو میخوایین داخل آب جوش بذارین،این کار رو آروم انجام بدین که شیشه هاتون نشکنه و قبلش حتما حرارت زیر قابلمه رو کم کنین.

    داخل دستور هیون عزیز برگ ها رو به صورت خام دسته دسته داخل شیشه میذاریم و بعد اون رو به شیوه کنسروی کردن،کنسرو میکنیم
    به این صورت حتی میتونیم اون ها رو بیرون از یخچال هم نگهداری کنیم




    نکات:
    -برای کنسرو کردن برگ مو،بهتره دم برگ رو نگیریم تا موقع استفاده برگ ها انسجام بهتری داشته باشن
    وقتی دم برگ رو میگیریم،برگ ها حساس میشن و حتی نمیتونیم جا به جاشون کنیم.

    -محلول رو کاملا تا سر شیشه بریزین و خوب پرش کنین و حتما از شیشه با در فلزی استفاده کنین.


    *روش 3:
    برگ ها رو به صورت خام ،5 تا 5 تا لوله کنین و داخل شیشه نوشابه فرو کنین.
    من به خاطر اینکه برگ ها داخل شیشه باز نشن و نخان جای اضافی اشغال کنن ،لوله های برگیم رو نخ پیچ کردم.
    روش رو اب خالی میریزیم بدون هیچ چیز دیگه
    در شیشه رو حسابی محکم میکنیم و به این صورت میتونیم برگ هامون رو نگهداری کنیم.
    موقع استفاده هم شیشه رو باید ببریم و برگ ها رو استفاده کنیم.

    به مرور بعد از یک روز برگ های داخل شیشه هم تغییر رنگ دادن و به صورت رنگ برگ پخته در اومدن







    و اما نتایج این جشنواره بعد از یکسال:

    برگ های دستور سامره جون و روش شیشه نوشابه ای خیلی دوام بهتری داشتن
    در صورتی که برگ های دستور هیون جون انگاری نازک شده بودن و جون نداشتن

    منتها از لحاظ مزه برگ های دستور سامره جون و هیون عزیز خوشمزه تر بودن و برگ های شیشه نوشابه اینجور نبودن.
    در واقع برگ های اون دو دستور رو میشد بشینی خالی خالی بخوری
    مثل خیارشور که خالی خوردنش لذت بخش و خوشمزه س
    البته مثل خیارشور نبودنا

    در کل همه ش عالی بودن و برگ ها بدون کوچکترین مشکل تا همین چند روز پیش که از شیشه بیرون اوردم و مصرف کردم، سالم و عالی بودن
    و من دستور سامره جون رو ترجیح میدم


    نکته)من همه ی شیشه ها رو داخل یخچال نگهداری کردم
    nora1, pariyan, zakizadeh و 23 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  6. #37
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    مامان ارشیا و بردیا آواتار ها
    مینا
    عضویت: ۱۳۹۴/۱۲/۲۰
    محل سکونت
    خراسان شمالی
    نوشته ها
    3
    میزان امتیاز
    4
    پسند شده
    26
    پسند کرده
    1
    سلام مگنولیا جون میخام یه روشی برای نگهداری برگ مو بهتون یاد بدم.من همیشه فصل برگ مو که میشه شیشه های خالی آب معدنی یا نوشابه خانواده رو دور نمی ریزم و برای اینکار استفاده میکنم.برگها رو دوتا دوتا لوله میکنم ومیندازم داخلش.ویه بار به زمین میکوبم و دوباره تکرار همین کار تا پر بشه.بدون هیچ نمک یا آب اضافه.درشو محکم میبندم و در فصلی که لازم دارم شیشه رومیبرم و استفاده میکنم.عکسشو اگه خواستید فردا براتون میزارم.برگها خیلی عالی میمونه
    دستهایی که میسازند مقدسترند از لبهایی که دعا میخوانند(کوروش کبیر)

صفحه 5 از 5 نخستنخست ... 2345
  • کلمات کلیدی این موضوع

    مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما