نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
Like Tree20Likes
  • 6 Post By heaven
  • 6 Post By Andrew
  • 8 Post By heaven

موضوع: مرباي زنجبيل و خواص آن ( مربای زنجفیل )

نمایش نتایج: از 1 به 4 از 4
  1. #1
    مدیر ارشد سایت
    heaven آواتار ها
    مریم م.
    عضویت: ۱۳۸۸/۰۴/۲۶
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    3,249
    نوشته های وبلاگ
    44
    میزان امتیاز
    118
    پسند شده
    10673
    پسند کرده
    1324

    ویترین مدال ها

    مرباي زنجبيل و خواص آن ( مربای زنجفیل )



    زنجبیل خواص بیشماری دارد که به طور خلاصه میتوان به ضد تهوع، مقوی قلب، ضد باکتری، آنتی اکسیدان، ضد سرفه بودن آن اشاره کرد. از این گیاه خوش عطر فرآورده های زیادی میتوانیم تهیه کنیم که یکی از آنها مربای زنجبیل است که از زنجبیل تازه تهیه میشود.


    مواد لازم:

    • زنجبيل تازه / 300 گرم
    • شکر / 500 گرم
    • آب / 1 ليوان
    • جوهرليمو / یک چهارم قاشق چايخوري - میتوان با آب نصف یک لیموی تازه جایگزین کرد



    طرز تهيه:


    زنجبيل ها را شسته و پوست بگیرید و به صورت خلال بسيار نازک خرد کنید ( مانند خلال پرتقال ). وقتی زنجبیل ها را خلال میکنید یک ظرف آب سرد کنار دستتان داشته باشید و خلالها را به محض خرد کردن داخل آن بریزید تا رنگ آن تغيير نكند. آب زنجبیل ها را صاف کرده و باز کمی آب سرد روی آن بریزید و به مدت 30 دقيقه بجوشانيد و بعد از صاف كردن، دوباره روي آن آب سرد ريخته و بار ديگر 30 دقيقه بجوشانيد؛ با اين کار تلخي و تندي آن گرفته مي شود. بعد از صاف كردن، زنجبيل ها را درون شربت آماده اي كه از شکر و آب تهيه شده، ريخته و 10 دقیقه بجوشانيد تا شربت قوام آيد و در انتها جوهرليمو را اضافه كنيد. بعد از اینکه مربا کاملاً خنک شد، درون شيشه بريزيد. ( ، اگر شما هم مثل من دوست دارید مربای تند و تیزی داشته و در عوض خواص زنجبیل رو کاملاً حفظ کرده باشید، میتونید عمل جوشاندن و صاف کردن رو یکبار انجام بدید یا اصلا انجام ندین، ولی اگر عمل جوشوندن اولیه رو انجام ندادید، موقع پخت اصلی حدود نیم ساعت زمان بدین تا زنجبیل داخل شربت کاملاً شفاف شه )

    نکته ها: - بهتر است آبی که از جوشاندن مرحله اول زنجبیل بدست می آید را نگه داشته و دور نریزیم. این آب برای طعم دادن به گوشت و مرغ و سبزیجات و همچنین میتوانید با شکر بجوشانید و به شکل شربت غلیظ نگهدارید تا به وقت نیاز با آن یک نوشیدنی مطبوع داشته باشید که برای سرماخوردگی و دردهای عضلانی و مفصلی بسیار مناسب و مفید است . - برای مطالعه خواص بیشمار و جادویی زنجبیل به مطلب خواص زنجبیل در اینجا بروید. - پوستی که از زنجبیل تازه میگیرید را دور نریزید، روی یک حوله کاغذی پهن کنید تا خشک شود، سپس آسیاب کنید و به صورت ادویه در غذا، انواع نان و شیرینی استفاده کنید. - بهتر است کسانیکه آلرژی دارند، مربای زنجبیل تازه را در منزل تهیه نکنند. زیرا بخاری که در اثر پختن این مربای خوشمزه در محیط آشپزخانه جمع می شود، آلرژی زا است. - برای نگهداری طولانی مدت زنجبیل تازه می توانید آن را شسته، پوست گرفته و به صورت ورقه ای خرد کرده و در کیسه های پلاستیکی و در فریزر نگهداری کنید. - گرفتن تندی و تیزی مربا کاملاً سلیقه ای است، گاهی ممکن است یک بار جوشاندن هم برای ذائقه شما کافی باشد و گاهی بیشتر


    اختصاصی مامی سایت
    ارائه دهنده: مریم محمدی
    nosa, elmira.t, Behjat و 3 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    چقدر دوست داشتنی هستند.. آدم هایی که شبیه حرفهایشان هستند....

    "میلان کوندرا"

  2. #2
    مدیر انجمن
    Andrew آواتار ها
    عضویت: ۱۳۸۸/۰۶/۳۱
    نوشته ها
    686
    میزان امتیاز
    4
    پسند شده
    1174
    پسند کرده
    12499

    Re: مرباي زنجبيل

    مربای زنجبیل + هلو

    مواد لازم:

    زنجبيل تازه / نيم كيلوگرم
    شكر / 400 تا 450 گرم (در صورتی که از شکر قهوه ای استفاده می کنید 550 گرم )
    لیموی تازه / یک عدد

    هلوی درشت و آبدار / دو عدد


    طرز تهیه:


    زنجبيل*های تازه رو پوست بگیرید و ریز خرد كرده *كنيد به مدت 5 الی 6 ساعت در آب سرد قرار بدید و سپس یک الی دو بار در آب بجوشانید تا تندی آن گرفته بشه. شکر را همراه با هلوهای خرد شده و 100 سی سی آب روی حرارت قرار بدید وقتی به جوش آمد زنجبیل ها رو اضافه کنید کمی بعد آب لیموی تازه رو اضافه کنید وقتی مربا قوام دلخواه رو گرفت از روی حرارت بردارید.


    نکات:


    • این مربا برای دردهای رماتیسی فوق العاده است، پس از تهیه اون غافل نشید. همچنین برای دردهای سیکل ماهیانه خانوم ها و سردردهای میگرنی و سرماخورگی عالیه.
    • به جای آب لیموی تازه می تونید از جوهر لیمو هم استفاده کنید که در راستای تاپیک سالم زیستی پیشنهائ نمیشه.
    • به جای هلو ما از میوه های دیگری هم استفاده می کنیم اگر مایل بودید دستور اون ها رو هم می زارم.
    • مادرم وقتی زنجبیل ها رو آبکش کرد هلوها رو رنده می کنه و به همراه آب لیموی تازه با عسل مخلوط می کنه که برای مصارف دارویی فوق العاده است. (باز هم قابل توجه سالم خورها)


    آموزش اختصاصی مامی سایت


    nosa, elmira.t, Behjat و 3 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    سلام ای به نعمت رسیده خدا با توست...

    All things are yours

    از خدا می خوام که عطر دلخوشی هرجا باشی به مشامت برسه...

  3. #3
    مدیر ارشد سایت
    heaven آواتار ها
    مریم م.
    عضویت: ۱۳۸۸/۰۴/۲۶
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    3,249
    نوشته های وبلاگ
    44
    میزان امتیاز
    118
    پسند شده
    10673
    پسند کرده
    1324

    ویترین مدال ها

    مرباي زنجبيل


    مواد اولیه :


    زنجبيل/ نيم كيلوگرم
    شكر/ يك كيلوگرم
    آبليمو/ يك قاشق سوپخوري
    زعفران دم كرده/ يك قاشق سوپخوري
    خلال پسته/ به ميزان لازم



    طرز تهیه:

    ابتدا زنجبيل*ها را پوست گرفته و به صورت چهار گوش خرد كرده يا ريز رنده مي*كنيم. به زنجبيل*ها آب اضافه كرده وروي حرارت مي*گذاريم، بعد از 15 دقيقه جوشيدن آن را در آبكش مي*ريزيم، اين عمل را تقريبا هشت بار تكرار مي*كنيم تا تلخي زنجبيل*ها گرفته شود. در اين فاصله شكر با دو ليوان آب را روي حرارت مي*گذاريم تا شربت مربا آماده شود. زنجبيل*ها را داخل شربت اضافه كرده، سپس آبليمو و زعفران را هم افزوده، بعد از چند دقيقه جوشيدن و قوام*آمدن آن را از روي حرارت برمي*داريم و براي تزئين روي آن از خلال*پسته استفاده مي*كنيم.

    منبع: مجله خانواده سبز


    elmira.t, shahla-324, باران67 و 5 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    چقدر دوست داشتنی هستند.. آدم هایی که شبیه حرفهایشان هستند....

    "میلان کوندرا"

  4. #4
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۰/۱۲/۰۵
    محل سکونت
    کلیفرنیا
    نوشته ها
    399
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    74
    پسند کرده
    20
    سلام دوستان
    من واسه اولین بار میخوام این مربا رو درست کنم. به نظرتون اینقدر میجشونیم و آبش رو دور می*ریزیم، خواصشو از دست نمیده؟

  • مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما