نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
Like Tree832Likes

موضوع: مارمالاد و مرباي به ( حیوا )

نمایش نتایج: از 1 به 8 از 147
صفحه 1 از 19 123411 ... آخرینآخرین
  1. #1
    مدیر ارشد سایت
    heaven آواتار ها
    مریم م.
    عضویت: ۱۳۸۸/۰۴/۲۶
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    3,249
    نوشته های وبلاگ
    44
    میزان امتیاز
    118
    پسند شده
    10672
    پسند کرده
    1324

    ویترین مدال ها

    مارمالاد و مرباي به ( حیوا )

    مرباي به ( حِيوا )




    مواد اولیه :

    بِه / 2 كيلوگرم
    شكر / 2 كيلوگرم
    هل سبز / 10 عدد
    آب لیموی تازه / دو تا سه قاشق غذاخوری
    خلال بادام / در صورت تمايل
    آب / چهار پيمانه


    طرز تهيه :
    به را خرد كرده يا قالب مي زنيم و در چهار پيمانه آب، داخل قابلمه مسی یا لعابی نیم پز میکنیم. ( حدود 30 دقیقه )
    دانه های به را داخل نیم پیمانه آب جوش خیس میکنیم تا لعاب بدهد. ( پکتین )
    شكر و لعاب دانه های به را اضافه مي كنيم و با حرارت متوسط روی اجاق میگذاریم تا جوش بیاید.
    بعد از اینکه جوش زد، روی قابلمه را با دمکنی پوشانده و حدود 4 تا 5 ساعت با حرارت بسیار کم ( شعله پخش کن بگذارید ) دم می کنیم تا به رنگ دلخواه را درآید.
    در پايان خلال بادام و آب لیموی تازه*** را اضافه کرده و بعد از 15 دقيقه مربا را از روي اجاق برداشته و كنار ميگذاريم تا سرد شود.
    یک شب مربا را داخل قابلمه و با دمکنی در آشپزخانه قرار میدهیم و روز بعد داخل شیشه های مربا میریزیم.

    نكته:
    • سعي كنيد ظرف مورد نظر براي پخت، حداقل دو برابر حجم مواد و با دیواره کوتاه باشد. ( پخش حرارت )
    • مي توانيد به همراه خلال بادام از خلال پسته هم استفاده كنيد.
    • بهتر است برای جلوگیری از شکرک زدن حتماً از آب ليموي تازه استفاده كنید.
    • وقتي پخت مربا به اتمام رسيد مربا را به مدت 24 ساعت در همان ظرف نگهداري کرده، سپس داخل شیشه های مربا بریزید.
    ویرایش توسط heaven : ۱۳۹۴/۰۹/۱۵ در ساعت ۰۴:۳۰ قبل از ظهر
    باران67 این نوشته را پسندیده.
    چقدر دوست داشتنی هستند.. آدم هایی که شبیه حرفهایشان هستند....

    "میلان کوندرا"

  2. #2
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۸۹/۰۴/۲۰
    محل سکونت
    چالوس
    نوشته ها
    405
    میزان امتیاز
    2
    پسند شده
    120
    پسند کرده
    70

    Re: مرباي به

    توصیه من اینه که اگه قابلمه مسی سفید کرده دارین حتما مرابای به رو توی اون بپزید خیلی خوشرنگ می شه.
    مادر شوهرم چند سال پیش یه قابلمه مسی به من داد منم چند بار توش مربای به درست کردم منتهی الان احتیاج به سفید کردن داره و من در شهر خودمون جایی رو سراغ ندارم.همونطور که می دونین مس سفید نشده برای پخت غذا خیلی ضرر داره.
    باران67 این نوشته را پسندیده.
    ***هیچ بن بستی وجود ندارد یاراهی خواهم یافت ،یا راهی خواهم ساخت****
    www.nahaldoosti.com

  3. #3

    Re: مرباي به

    من توی قابلمه استیل درست کردم...کمی رنگش تیره تر شد....
    باران67 و گیتار این نوشته را پسندیده.
    آینده به کسی تعلق دارد که میداند چگونه منتظر نشیند.

  4. #4
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۸۹/۰۱/۱۷
    نوشته ها
    352
    میزان امتیاز
    2
    پسند شده
    53
    پسند کرده
    0

    Re: مرباي به

    من مربای بهی که مامانم میپزه خیلی خوب میشه اول اینکه اگر مقدارش زیاد باش تو ظرف های کوچیک کوچیک درست می کنه چون رنگش سیاه میشه
    بعدم همیشه سیب خورد شده و فیله پرتقال میریزه توش سیب زودتر از به له میشه وهمراه پرتقال باعث میشه شیره مربا یه حالت ژله ای باحالی پیدا کنه
    عمه هام هم برای غلیظ شدن شیرش از به دونه استفاده می کنند
    باران67, گیتار و @[email protected] این نوشته را پسندیده.

  5. #5
    مدیر بازنشسته

    عضویت: ۱۳۸۸/۰۴/۲۸
    نوشته ها
    449
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    134
    پسند کرده
    0

    Re: مرباي به


    من از دستور پخت هيون جون استفاده كردم. البته بدون هل و جوهرليمو. يه كوچولو هم وانيل به مربام اضافه كردم.
    باران67 و گیتار این نوشته را پسندیده.
    زندگی کتابی است پر ماجرا ، هیچگاه آن را به خاطر یک ورقش دور نینداز

  6. #6
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    یاس صورتی آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۰/۰۲/۱۲
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    2,980
    میزان امتیاز
    16
    پسند شده
    906
    پسند کرده
    99

    Re: مرباي به

    مزبای به که من با دستور هیون جون درست کردم و عالی شد!





    ویرایش توسط heaven : ۱۳۹۴/۰۹/۱۵ در ساعت ۰۴:۱۳ قبل از ظهر


    پســـــــــرم تا که تو باشی دو جهان در نظرم فردوس است ...

  7. #7
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۸۹/۰۹/۱۰
    نوشته ها
    310
    میزان امتیاز
    4
    پسند شده
    207
    پسند کرده
    0

    Re: مارمالاد و مرباي به ( حیوا )

    به رو خرد کردم ریز چون واسه خودمون صبحونه بود توی یه قابلمه مسی تاحدی که آب روی به ها رو بگیره دم کنی گذاشتم و به که نیم پز شد شکر هم اضافه کردم و نزدیک 3 ساعت طول کشید تا به رنگ دلخواهم در بیاد


    الهه (مامان النا), باران67 و گیتار این نوشته را پسندیده.
    آن روز که همه به دنبال چشم زیبا هستند تو به دنبال نگاه زیبا باش دکتر شریعتی

  8. #8
    کاربر میهمان

    Re: مارمالاد و مرباي به ( حیوا )

    منم چند روز پیش درست کردم.عالللللییییییی شد.دست همگی درد نکنه
    من 3 تا به رو خرد کردم(تقریبا 1کیلو 200 ).1ساعت با اب جوشید بهد کمی ابلیمو و شکرمون (تقریبا 1 کیلو)رو اضافه کردم هل هم نریختم ولی بد نشد
    از همون اول هم دمکنی گذاشتم و زیرش رو کم کردم.تقریبا با مرحله اولیه 5 ساعت طول کشید.اخرش ابش زیاد بود یه کم شل درش رو برداشتم و زیرش رو زیاد کردم خوب شد تا فرداش هم تو همون قابلمه مسی موند
    دست همگی درد نکنه.حالا عکس میذارم
    باران67 و گیتار این نوشته را پسندیده.

صفحه 1 از 19 123411 ... آخرینآخرین
  • مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما