نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
Like Tree265Likes

موضوع: مارمالاد و مربای زرشک

نمایش نتایج: از 1 به 8 از 52
صفحه 1 از 7 1234 ... آخرینآخرین
  1. #1
    مدیر ارشد سایت
    heaven آواتار ها
    مریم م.
    عضویت: ۱۳۸۸/۰۴/۲۶
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    3,249
    نوشته های وبلاگ
    44
    میزان امتیاز
    118
    پسند شده
    10672
    پسند کرده
    1324

    ویترین مدال ها

    مارمالاد و مربای زرشک

    مرباي زرشك


    مواد اولیه :
    زرشك نيم كيلوگرم
    شكر نيم كيلوگرم
    آب سه پيمانه
    طرز تهيه:

    شكر را با آب در ظرفي ريخته، روي حرارت قرار مي*دهيم تا زماني كه غليظ شود. سپس زرشك را داخل آن مي*ريزيم تا به مدت 15 دقيقه بجوشد، وقتي كه جوشيده شد مي*گذاريم تا سرد شود.

    مجله خانواده سبز
    ارکیده66 و باران67 این نوشته را پسندیده.
    چقدر دوست داشتنی هستند.. آدم هایی که شبیه حرفهایشان هستند....

    "میلان کوندرا"

  2. #2
    مدیر ارشد سایت
    heaven آواتار ها
    مریم م.
    عضویت: ۱۳۸۸/۰۴/۲۶
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    3,249
    نوشته های وبلاگ
    44
    میزان امتیاز
    118
    پسند شده
    10672
    پسند کرده
    1324

    ویترین مدال ها

    Re: مرباي زرشك

    مرباي زرشك خشك


    مواد اولیه :
    زرشك 600 گرم
    شكر 800 تا 900 گرم
    آب دو ليوان
    وانيل در صورت تمايل مقداري

    طرز تهيه:

    شكر و آب را مخلوط كرده و روي حرارت مي*گذاريم تا قوام بيايند، سپس زرشك را اضافه كرده، و مي*گذاريم مربا تا 15 دقيقه ديگر بجوشد تا دوباره قوام بيايد. آن*گاه، حرارت را خاموش كرده و وانيل را اضافه مي*كنيم

    مجله خانواده سبز
    باران67 این نوشته را پسندیده.
    چقدر دوست داشتنی هستند.. آدم هایی که شبیه حرفهایشان هستند....

    "میلان کوندرا"

  3. #3
    مدیر ارشد سایت
    heaven آواتار ها
    مریم م.
    عضویت: ۱۳۸۸/۰۴/۲۶
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    3,249
    نوشته های وبلاگ
    44
    میزان امتیاز
    118
    پسند شده
    10672
    پسند کرده
    1324

    ویترین مدال ها

    Re: مرباي زرشك

    اين روش امتحان شده است و خودم با اين روش آخر مرباي زرشك تازه رو درست كردم . با اين روش مرباتون فوق العاده خوشرنگ ميشه !
    درضمن الان فصل زرشك تازه است بشتابيد تا تموم نشده !!!


    مرباي زرشك






    مواد لازم:

    طرز تهيه:

    مخلوط آب و شكر را روي حرارت ملايم قرار دهيد و 10 دقيقه بجوشانيد تا شربت قوام آيد. زرشك شسته و پاك شده را به آن اضافه كنيد و فقط به مدت 2 دقيقه بجوشانيد. سپس از روي حرارت برداشته، وانيل را اضافه كرده و به آرامي با قاشق چوبي كمي هم بزنيد.

    نكات:



















    ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــ




    ديگر موارد مصرف زرشك :

    زرشك را مي توان بصورت ژله ، شربت ، مربا ، آب نبات ، سس ، مارمالاد ، نكتار ( آب زرشك ) و لواشك مصرف نمود. همچنين مي توان از زرشك تازه در غذاهاي ايراني از قبيل زرشك پلو ، ته چين و انواع خوراكها مثل دلمه ، كوكو ، كوفته و انواع آشها استفاده كرد.

    ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ــــــــــــــــــــ

    خواص دارويي زرشك : ( برگرفته از كتاب شفا در طبيعت )
    1. مقوي كبد و قلب [/*:m:2qgd46gu]
    2. صفرا بر ، مسكن درد معده [/*:m:2qgd46gu]
    3. رقيق كننده خون [/*:m:2qgd46gu]
    4. جلوگيري از خونريزي مزمن [/*:m:2qgd46gu]
    5. در صاف كردن و پاك كردن خون از سمومي چون اوره و مخصوصاً چربي خون نقش درماني موثري دارد. [/*:m:2qgd46gu]
    6. استفاده مستمر از زرشك تازه براي فشار خون توصيه ميگردد.

      اختصاصي مامي سايت

      [/*:m:2qgd46gu]
    سمیه 2, ارکیده66, Maryam baran و 3 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    چقدر دوست داشتنی هستند.. آدم هایی که شبیه حرفهایشان هستند....

    "میلان کوندرا"

  4. #4
    مدیر ارشد سایت
    heaven آواتار ها
    مریم م.
    عضویت: ۱۳۸۸/۰۴/۲۶
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    3,249
    نوشته های وبلاگ
    44
    میزان امتیاز
    118
    پسند شده
    10672
    پسند کرده
    1324

    ویترین مدال ها

    Re: مرباي زرشك

    نقل قول نوشته اصلی توسط agdam
    هيون جان ميشه زرشك تازه رو تو خونه خشك كرد؟يا قلق خاصي داره ؟ اينجا كيلويي 2500 تومنه
    اقدم جون قلق خاصي نداره
    به نظرم تميزتر هم هست
    اگه تو سايه خشك كنيد خوشرنگ تر ميمونه ، يعني جايي كه آفتاب گير نباشه .
    باران67 این نوشته را پسندیده.
    چقدر دوست داشتنی هستند.. آدم هایی که شبیه حرفهایشان هستند....

    "میلان کوندرا"

  5. #5
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۸۸/۰۹/۲۸
    نوشته ها
    47
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    15
    پسند کرده
    0

    Re: مرباي زرشك

    منم برای اولین بار مربای زرشک درست کردم طعم ترش و شیرینش خیلی دوست داشتنیه اما نکته مهمش اینه که واقعا بیشتر جوشیدنش از زمان ذکر شده (2 دقیقه) رنگ زیبای زرشک روسریعا تیره میکنه پس دقت کنین تا مثل من دلتون نسوزه



    باران67 این نوشته را پسندیده.

  6. #6

    Re: مرباي زرشك

    مربا زرشک خیلی خوشمزه و خوشرنگه، دختری و همسری من که مربا دوست ندارن این مربا رو خیلی دوست دارن. ما عادت داریم تو مهمونیها مربا سر میز می گذاریم و مربای زرشک بخاطر رنگ قشنگش یکی از مهمونای همیشگی میز هستش.امیدوارم شما هم تا فصل زرشک تازه تموم نشده درست کنین و لذت ببرین.
    من اکثر مربا ها رو با همین روش که اول شیره شکر رو آماده می کنم و بعد میوه مورد نظر رو تا موقعی که بپزه و تغییر رنگ نده تو شیره شکرحرارت می دم درست می کنم.(که هیون جون هم دو تا پست بالاتر کامل تو ضیح دادن)

    باران67 و الهام بانو این نوشته را پسندیده.

    هیچ اتفاقی در دنیا اتفاقی نیست.

  7. #7
    مدیر انجمن
    سامره آواتار ها
    سامره صفری
    عضویت: ۱۳۸۸/۰۸/۰۹
    محل سکونت
    اهل رشت-ساکن ساو
    نوشته ها
    2,207
    میزان امتیاز
    244
    پسند شده
    7053
    پسند کرده
    3915

    ویترین مدال ها

    Re: مرباي زرشك

    دستور مثل هیون جونه فقط من مربای میوه های ترش رو با دوبرابر شکر درست میکنم و میوه های دیگه رو هم وزنشون شکر میریزم، اینجام واسه 250 گرم زرشک ، نیم کیلو شکر و 1.5 لیوان آب ریختم وقوام اومد.








    این رو هم دسری درست کردم چون ترشی زرشکو میدوستم (هر چند که زرشک این دفعه ایه من زیاد ترش نیست! و بسی لهیده بود)
    با 250 گرم زرشک ، 250 گرم شکر و 1.5 لیوان آب



    مامی نورا, pariya505, ارکیده66 و 3 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    هرکه خود داند
    و
    خدای دلش،
    که چه دردی ست
    در کجای دلش ...


    #هواى_حوا

  8. #8
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۸۸/۱۰/۰۱
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    1,200
    میزان امتیاز
    2
    پسند شده
    371
    پسند کرده
    0

    Re: مرباي زرشك

    سلام واقعا عالی بود من درست کردم شوشو هم خوش امد باتشکر ازهمه البته من به جای شکر خاک قند ریختم مربا من شفاف ترشد وبه جای 2دقیقه 4دقیقه جوشاندم که اصلا تغییر رنگ نداد وبه همین زیبایی بود زرشک من توشهد بیشتر موند چون تا2دقیقه هنوز هیچ تغیری نکرد ومجبور شدم زمان بیشتری بدم ولی از شفافیت کم نشدتازه من بجای قاشق فلزی از قاشق پلاستیکی استفاده کردم درش هم نذاشتم تجربه بهم نشون داده که توی هیچ مربای از قاشق فلزی استفاده نکنم که باعث کدر شدن رنگ مربا میشه بزودی عکس میزارم آخه مربا الان وارونه کردم تو شیشه است تازه این یک خوبیه دیگه که بعث میشه زرشک معلق باشه وبهم نچسب تا به اصطلاح جا بییفته بعد 5و6سعت وارونه بودن دیگه زرشک توهم نمیره وله نمیشه باتشکر ازشما من اینارو ازاینجا یاد گرفتم
    باران67 و fafa2 این نوشته را پسندیده.
    مادری تنها زنی تنها تر روی زمینم ای خدا تنهام نزار بی تو خیلی دلگیرم ای خدااااااااااااااااااااا

صفحه 1 از 7 1234 ... آخرینآخرین
  • مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما