نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
شارژ کلوب هاي مامي سايت
بازارچه کالاي دست دوم رسانه مامي سايت
Like Tree327Likes

موضوع: سير ترشي

نمایش نتایج: از 33 به 40 از 82
صفحه 5 از 11 نخستنخست ... 2345678 ... آخرینآخرین
  1. #33
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۱/۰۱/۳۰
    محل سکونت
    اصفهان
    نوشته ها
    163
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    7
    پسند کرده
    0

    Re: سير ترشي

    سلام! توافتاب باشه بهتره- حداقل باید 6 ماه بمونه که طعم سیرترشی روداشته باشه!اما هرچی بیشتربمونه هم خوشمزه میشه هم خواصش بیشترمیشه-من توسیر ترشی چنتاقاشق شیره انگور هم ریختم وخیلی همرنگش سفید ولی چون توسرماگذاشتمش وسطش جوونه زده بود
    باران67 این نوشته را پسندیده.
    هرگز درباره چیزی نگو ان را از دست داده ام. فقط بگو ان را پس داده ام

  2. بانک بند ناف
  3. #34
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۱/۰۱/۳۰
    محل سکونت
    اصفهان
    نوشته ها
    163
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    7
    پسند کرده
    0

    Re: سير ترشي

    سلام عزیزم شیره انگور همون کار خرما وعسلو انجام میده! منم مثل شما هر روز بهش سر میزدم وهمش ناخنک میزدم! اما فکر نمیکنم به این زودی برسه!دفعه بعد اگه خواستی سیر ترشیات زود برسه یه کوچولو باسرکه بجوشون تا نرم بشه بعد بزار تو ظرف تا 1ماه میشه خورد البته اگه عاشق سیرترشیای ترد نیستی!
    باران67 این نوشته را پسندیده.
    هرگز درباره چیزی نگو ان را از دست داده ام. فقط بگو ان را پس داده ام

  4. #35
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۰/۰۹/۱۰
    نوشته ها
    378
    میزان امتیاز
    31
    پسند شده
    945
    پسند کرده
    2391

    Re: سير ترشي

    نقل قول نوشته اصلی توسط golbarg2612
    شالیزار جون مرسی عزیزم خیالمو راحت کردی فعلأ صبر میکنم تا ببینم چی پیش میاد
    افروز جون مرسی عزیزم اما من بعد از اینکه سبز شدن نمک اضافه کردم
    خانومی من ۹ ساله که دارم سیر ترشی درست میکنم سالی ۲ تا شیشه میریزم که همیشه سیر پشت سر هم داشته باشم و همیشه هم شاهد رنگ سبزشون بودم خیالتون راحت راحت باشه که سالمه .الان هم همسری داره سیر ۷ سال پیش رو میخوره
    مامان همایون و باران67 این نوشته را پسندیده.

  5. #36
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    *شمیم* آواتار ها
    عضویت: ۱۳۸۹/۱۲/۰۹
    نوشته ها
    1,253
    میزان امتیاز
    58
    پسند شده
    3160
    پسند کرده
    17095

    Re: سير ترشي

    مواد اولیه :


    --------------------------------------------------------------------------------

    سير بوته*اي دو كيلوگرم

    سركه قرمز يك و نيم ليتر

    شكر 500گرم

    نمك دو قاشق غذاخوري

    آب به ميزان لازم



    طرز تهيه:

    با اين روش سيرترشي فوري تهيه خواهيد كرد حتما امتحان كنيد! اين ترشي در تمام فصول سال قابل تهيه است.

    ابتدا سيرهاي بوته*اي را مي*شوييم. قابلمه*اي را پر از آب كرده و مي*گذاريم تا كاملا بجوشد. سيرهاي تميز شده را داخل آب جوش مي**ريزيم و 10 دقيقه مي**جوشانيم. سيرها را داخل آبكش ريخته و زير آب سرد مي*گيريم، سپس سيرها را روي پارچه خشك چيده و بعد از دو ساعت در ظرف مخصوص ترشي مي*ريزيم. شكر را كاراملي مي*كنيم، به اين صورت كه شكر را داخل قابلمه مي*ريزيم و با شعله خيلي كم حرارت مي*دهيم تا طلايي شود. (دقت كنيد كه شكر بيش از از حد قهوه*اي نشود تا بسوزد و تلخ شود.) بعد از كارامل كردن شكر، سركه و نمك را اضافه كرده و مي*گذاريم مخلوط با شعله كم بجوشد. كارامل كه كاملا در سركه حل شد، آن را داغ داغ روي سيرها مي*ريزيم و در ظرف را مي*بنديم. بعد از 20 روز ترشي آماده است.

    خانم آرزو خیرا... زاده کارشناس آشپزی مجله84 صفحه91
    بانوی ایرانی و باران67 این نوشته را پسندیده.
    خدایا زیباترین لحظه ها را نصیب مادرم کن
    که زیباترین لحظه هایش را به خاطر من از دست داده است

  6. #37
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۰/۰۵/۱۶
    نوشته ها
    175
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    63
    پسند کرده
    2

    Re: سير ترشي

    خانمای عزیز سلام
    من دارم ترشی سیر میذارم
    دوبار این مبحث رو از اول تا اخر خوندم ولی متوجه نشدم که
    آیا توی این ترشی باید نمک بریزیم یا نه؟
    جزو الزاماتشه؟
    یعنی مثلا اگر سرکه و عسل رو قاطی کردیم، باید نمک هم اضافه کنیم بهش یا نه؟



    ممنون میشم اگر جوابمو بدین عزیزان
    25 کیلو سیر خریدم با اجازتون!

    نقل قول نوشته اصلی توسط monaaa نمایش پست ها
    لیمو جان من مادر بزرگم که سیر ترشی درست میکرد یادمه هر بوته سیری که میذاشت اول یکم نمک می*ریخت روش بعد میذاشت تو دبه

    باید نمک بزنی* گلم
    [QUOTE=somayeh-b;296864]
    نقل قول نوشته اصلی توسط [URL="http://mamisite.com/forum/u22449.html"
    somayeh-b[/URL]]

    لیموجون من که سیر ترشی میندازم اول توش نمک نمیزنم چون عجله داریم برای خوردنش
    بعد یه سال حالا یا 6ماه درشو باز میکنم توش نمک میریزم
    اگه نمک بزنی فقط دیرتر میگیره یعنی همونجور سسفت میمونه و دیر نرم میشه ولی تو مزه اش تاثیری نداره حالا اگه عجله داری اول نمک نزن اگه نداری نمک بزن بذار کنار
    باران67 این نوشته را پسندیده.
    امضاء توسط مدیریت ویرایش شد!

  7. #38
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۰/۰۵/۱۶
    نوشته ها
    175
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    63
    پسند کرده
    2

    Re: سير ترشي

    بچه ها...من چند وقت پیش پست های شما رو خوندم اما چون خونه مامانم بودم نتونستم همونجا جواب بدم

    من چند نوع گذاشتم...

    سرکه + نمک
    سرکه خالی
    سرکه+ عسل
    سرکه + خرما


    تا ببینم چی میشه...


    یه خمره سفالی که روش رو لعاب دادن هم گرفتم که بقیشو بریزم اون تو...


    بازم ممنونم
    امضاء توسط مدیریت ویرایش شد!

  8. #39
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    somayeh-b آواتار ها
    سمیه
    عضویت: ۱۳۹۰/۱۲/۰۱
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    4,033
    نوشته های وبلاگ
    7
    میزان امتیاز
    480
    پسند شده
    22322
    پسند کرده
    14687

    Re: سير ترشي

    نقل قول نوشته اصلی توسط نگین28
    دوستای خوبم من اینجا از مغازه ایرانی سیرترشی خریدم ولی نرسیده هستش به نظرتون چکارش کنم که سریعتر بتونم ازش استفاده کنم
    ممنونم
    نگین جان بذارش جای تارک وگرم مثل موتور خونه یا کابنت کنار گاز
    باران67 این نوشته را پسندیده.
    السلام علیک یا اباعبدالله (ع)
    السلام علیک یا ابالفضل العباس (ع)

  9. #40
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    fafa2 آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۰/۰۳/۲۰
    نوشته ها
    1,846
    میزان امتیاز
    12
    پسند شده
    2854
    پسند کرده
    1065

    Re: سير ترشي

    دوستان تا كي بايد سركه اضافه كرد بهشون؟
    من همش دارم سركه ميريزم باز هم سرش خالي ميشه!!!!!!!!
    اگه سرشون خالي باشه كپك ميزنن؟؟؟؟

    نقل قول نوشته اصلی توسط شادیا نمایش پست ها
    همیشه در تموم ترشیهایی که با سرکه خالی درست میشه یک لایه کاملا سرکه باید روی ترشی را بپوشاند . حالا نوع ترشی فرقی نمیکند و معملا یکی دوبار که روش سرکه بریزی دیگه اشباع شده و کافیه . شاید ظرفی که توش ترشی انداختی هم ممکنه نشتی داشته باشه .
    باران67 این نوشته را پسندیده.
    افوض امری الی الله . . . ... . . . ان الله بصیر بالعباد

صفحه 5 از 11 نخستنخست ... 2345678 ... آخرینآخرین
  • کلمات کلیدی این موضوع

    مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما