نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
شارژ کلوب هاي مامي سايت
بازارچه کالاي دست دوم رسانه مامي سايت
Like Tree327Likes

موضوع: سير ترشي

نمایش نتایج: از 25 به 32 از 82
صفحه 4 از 11 نخستنخست 1234567 ... آخرینآخرین
  1. #25
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    samir آواتار ها
    سمیر
    عضویت: ۱۳۸۸/۰۹/۰۱
    محل سکونت
    عسلویه
    نوشته ها
    1,773
    نوشته های وبلاگ
    24
    میزان امتیاز
    108
    پسند شده
    8172
    پسند کرده
    4972

    Re: سير ترشي


    این سیر ترشی رو حدود یکماه و نیم پیش انداختم. هنوز زوده بخوام ببینم مزه ش چی شده
    پوست سیر سبز رو کندمو شستمو خشکش کردم. بعد هم توی شیشه چیدم. لابلاش هم خرما گذاشتم.
    مامانم گفت نمک نمیخواد. توی بعضی دستورها دیدم نمک میخواد بهضیا هم نمیخواد. منم نریختم. بعد اگه دیدم میخواد خب اضافه میکنم
    اخر سر هم سرکه اضافه کردم.
    خورش بادمجون
     
    باران67 این نوشته را پسندیده.
    به ســـــــــــــــــــــــو ی جنوب

  2. #26

    Re: سير ترشي

    نقل قول نوشته اصلی توسط mahdis1
    سلام من یه 7 ماه پیش سیر ترشی انداختم فقط باسرکه طعمش خوب نشده ووسطش هم سبز شده!میشه کمک کنین؟؟
    این سوال یکی از دوستای دیگر توی صفحه قبل هم بود
    سبز شدن پیاز ترشی یا سیر ترشی...علتش اینکه جای سردی قرار داده بودید
    وقتی سیر ترشی رو درست میکنید ابتدا برای مدتی باید در جای گرم قرار دهید
    باران67 این نوشته را پسندیده.
    آینده به کسی تعلق دارد که میداند چگونه منتظر نشیند.

  3. #27
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۸۹/۰۹/۰۲
    محل سکونت
    خانه بخت☂ پای تخت
    نوشته ها
    438
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    32
    پسند کرده
    0

    Re: سير ترشي

    من صفحه قبل در مورد گل سير و دستور تهيش سوال كردم سمير لطف كرد جواب داد دنبال دستورش بودم كه درست كنم چون گل سير از شمال خريدم ب مقدار بسسسسسسسسسسسسسيور زياد . و با همين دستور درست كردم البته هني جا نيافتاده ولي من شروع كردم به پاتك زني خعلي خوش خوراكه. بوي تند ابدا نداره و ميشه با پوست هم خورد چون بسيار ظريف و مطبوعه
    اينم دستورش اگه خواستين درست كنين
    گل سير 250 گرم
    نمك مقداري
    اب انار نيم ليوان
    سركه براي كل ظرف
    بعد از شستن گل سير به مدت 15-20 دقيقه با اب انار و سركه بجوشونيد . بعد بگذاريد تا سرد بشه. بعد اينكه سرد شد تو ظرف بريزيد درشو ببنديد تا 10 روز
    اينم عكسش :

    منبع عكس و دستور : آفرنگ
    taniya و باران67 این نوشته را پسندیده.
    دیده را فایده آن است که دلبربیند؛

    اللهم عجل لولیک الفرج...

  4. #28
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    Lenaa آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۰/۰۴/۲۷
    نوشته ها
    909
    میزان امتیاز
    2
    پسند شده
    511
    پسند کرده
    41

    Re: سير ترشي

    بچه ها دایی من هم بیماری دیابت داره و هم قلبش رو عمل کرده یه روز اتفاقی یه سیر هفت ساله به دستش رسیده بود و خورده بود اینقدر تعجب کرده بود که نگو می گفت هم تنفسم بهتر شده و هم درد قلبم بهتره هم قندم اومده پایین براش خیلی جالب بود که سیر این همه خاصیت داشته باشه اونم هفت ساله اش
    اینو برای دوستانی گفتم که دنبال خاصیت سیر بودن
    خلاصه که دایی من دیگه شیفته سیر هفت ساله شده به نظرم هر یک سالی که به موندگاریش اضافه میشه خاصیت درمانیش هم بالا تر میره البته باید روش تحقیق بشه چیزی هم که من گفتم جنبه تجربی داره
    باران67 این نوشته را پسندیده.
    تنها توئی که تمام نمیشوی...

  5. #29
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۸۸/۰۴/۳۰
    نوشته ها
    9
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    2
    پسند کرده
    0

    Re: سير ترشي

    _سيرترشي منم وسطش سبز شده.كلي هم ريختم..ميخوام بدونم اين سبزهاي وسطش كپكه يا نه فقط تغيير رنگه يعني نبايد استفاده بكنم؟

    نقل قول نوشته اصلی توسط mahdis1 نمایش پست ها
    سلام!همون طور که دوستمون گفتن سیر ترشی روباید توجای گرم بزاری من سیر ترشیمو اوایل اذر انداختم وتوی سرمای زمستون هم بیرون بود واسه همین وسطش سبز شده بود میشه ازش خورد ولی مثل سیر ترشیا ی که توجای گرم میزاری خوشمزه نیست!
    باران67 این نوشته را پسندیده.

  6. #30
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    golbarg2612 آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۰/۱۰/۱۶
    نوشته ها
    65
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    83
    پسند کرده
    224

    Re: سير ترشي

    سلام دیروز سیر خوبی دیدم تصمیم گرفتم سیر ترشیشون کنم
    دونه دونه پوست گرفتم بعد از یکروز ریختم تو شیشه و 1 قاشق عسل و 2 دونه خرما هم اضافه کردم و گذاشتم جلوی آفتاب
    الان دیدم سبز شدن چه کار کنم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
    آخه من تجربه اینجور کارا رو ندارم حسابی تو ذوقم خورد
    چه کار کنم ؟؟؟؟

    نقل قول نوشته اصلی توسط mahdis1 نمایش پست ها
    اگه وسطش جوونه بزنه واسه سرماست! اما اگه کلا سبز شده فکر کنم به خاطر اینه که تمام پوستشو گرفتی!
    نقل قول نوشته اصلی توسط golbarg2612 نمایش پست ها
    مرسی مینا جون آخه مثل بازاری ها دیگه !!!!!!!!!!!!!
    حالا چه کار کنم نمک هم اضافه کردم و از تو آفتاب برشون داشتم
    یعنی دیگه به درد نمیخورن ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
    نقل قول نوشته اصلی توسط mahdis1 نمایش پست ها
    اره مثل سیر ترشیای بیرون !میشه ازش استفاده کرد عزیزم!
    نقل قول نوشته اصلی توسط golbarg2612 نمایش پست ها
    مرسی خانم گل
    الان گذاشتم تو آشپزخونه .ببرم دوباره تو آفتاب یا نه ؟؟؟؟؟
    توشون هم 1 قاشق عسل و هم 2 تا خرما
    امروز که دیدم سبز شدن نمک هم زدم
    همسرم میگه اون سیرهای حبه شده بازار که اونقدر سفیدن ،مواد نگهدارنده دارن
    1*خوردنشون مشکلی نداره ؟
    2*محل نگهداری آفتاب یا سایه ؟
    3*کی بخورمشون ؟
    4*ممنون عزیزم به خاطر لطفت
    من به آغاز زمین نزدیکم ،نبض گلها را میگیرم
    آشنا هستم با سرنوشت ،تر آب عادت سبز درخت
    روح من در جهت تازه اشیا جاری است .

  7. #31
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۰/۰۹/۱۰
    نوشته ها
    378
    میزان امتیاز
    31
    پسند شده
    945
    پسند کرده
    2391

    Re: سير ترشي

    نقل قول نوشته اصلی توسط golbarg2612
    سلام دیروز سیر خوبی دیدم تصمیم گرفتم سیر ترشیشون کنم
    دونه دونه پوست گرفتم بعد از یکروز ریختم تو شیشه و 1 قاشق عسل و 2 دونه خرما هم اضافه کردم و گذاشتم جلوی آفتاب
    الان دیدم سبز شدن چه کار کنم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
    آخه من تجربه اینجور کارا رو ندارم حسابی تو ذوقم خورد
    چه کار کنم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟


    خانومی سیر را وقتی توی سرکه میریزی بعد از چند روز به خاطر فعل و انفعالات شیمیایی که صورت میگیره رنگشون به سبز تغییر میکنه اما اگر چند روز صبر کنید دوباره رنگشون سفید خواهد شد و به مرور زمان هم رنگشون رو به سیاهی خواهد رفت که دلیل بر رسیدن و آماده خوردن شدن است هر چه سال بیشتری بماند سیرها نرمتر و سیاه تر خواهد شد .بنا براین سبز شدن سیر دلیل خرابی نیست بلکه دلیل تغییرات شیمیایی است

    taniya, مامان همایون و باران67 این نوشته را پسندیده.

  8. #32
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    میترا
    عضویت: ۱۳۹۰/۰۴/۱۲
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    42
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    82
    پسند کرده
    43

    Re: سير ترشي

    من یه جا خوندم که سبز شدن رنگ سیرها واسه خاطر ید دار بودن نمکه و اگه برای سیر ترشی از نمک بدون ید استفاده کنین دیگه سیرهاتون سبز نمیشه
    باران67 این نوشته را پسندیده.
    یک قصه بیش نیست غم عشق وین عجب کز هر زبان که میشنوم نامکرر است

صفحه 4 از 11 نخستنخست 1234567 ... آخرینآخرین
  • بانک بند ناف
  • کلمات کلیدی این موضوع

    مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما