نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
شارژ کلوب هاي مامي سايت
بازارچه کالاي دست دوم رسانه مامي سايت
Like Tree327Likes

موضوع: سير ترشي

نمایش نتایج: از 9 به 16 از 82
صفحه 2 از 11 نخستنخست 12345 ... آخرینآخرین
  1. #9

    Re: سير ترشي

    نقل قول نوشته اصلی توسط mehr_ir55
    نوشين جان ميشه اندازه ها را دقيق بگي.در ضمن ميشه از رب انار ترش اسفاده کرد؟





    mehr_ir55 عزیز خواهر من برای یک ظرف ترشی دو تا دو و نیم لیتری یک استکان رب انار ویک شاخه نبات 10 سانتی استفاده میکنه(.البته مقدار نبات رو خودتونم میتونید به دلخواه اندازه کنید . رب انارهم اونقدر بریزید تا رنگش غالب بشه.)

    در مورد رب انار اتفاقا ایشون از رب انار محلی استفاده میکنند که خیلی ترشه .
    باران67 این نوشته را پسندیده.

  2. #10
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۸۹/۰۵/۱۵
    نوشته ها
    775
    میزان امتیاز
    3
    پسند شده
    170
    پسند کرده
    123

    Re: سير ترشي

    نقل قول نوشته اصلی توسط fafa2
    fبالاخره ما نفهميديم رب انار ترش بريزيم يا نبات و عسل و شيره انگور؟؟؟؟!!!!!!
    بي زحمت زودتر بجوابيد چون 10كيلو سير دو روزه خونمونه!!!
    عزيزم من هميشه از شيره انگور استفاده ميکنم و خيلي هم عالي ميشه .فقط تنها نکته اش اينه که وقتي سرکه رو روي سير ريختي شيره را همون موقع اضافه نمي کني بلکه 2 هفته ديگه بايد اضافه کني.
    سوهی و باران67 این نوشته را پسندیده.

  3. #11
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۸۸/۰۵/۰۵
    نوشته ها
    26
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    21
    پسند کرده
    0

    Re: سير ترشي

    دوستان! یه سوال فوری! خواهشا" جواب بدین! من الان میخوام سیر ترشی درست کنم. اول سیر رو گذاشتم توی سرکه بجوشه ولی سیرهام همش سبز شده!!!!!! باید بندازمشون دور؟؟ چه اتفاقی الان افتاده؟ باید بگم که سیر هام خشک بودن. یعنی اصلا" آب نزده بودم بهشون:(
    ممنون میشم زود جوابمو بدین

    نقل قول نوشته اصلی توسط ღ. saba .ღ نمایش پست ها
    دوست عزیزم سیر رو جوشوندیدن ؟

    نباید بجوشونید که صفحه قبل دوستان اموزش دادن روش تهیه سیر ترشی رو ...

    نقل قول نوشته اصلی توسط aram_khp نمایش پست ها
    صبایی تو شمال ایران برای گول مالیدن سر مردم که بگن سیر قدیمیه میجوشوننش با سرکه :دی ولی نمیدونم چجوری و چقدر! ولی عجیبه سبز شدنش کلا!
    نقل قول نوشته اصلی توسط ROYA2009 نمایش پست ها
    ای بابا! پس من از همون اول کارم مشکل داشت!!! آخه من از رو رسپی که از تو اینترنت پیدا کرده بودم و خیلی هم داشن مطمئن حرف میزد استفاده کردم که اولش گفته بود با سرکه بجوشون!!!!! هی وای من!! تو این دیار غربت این همه پول سیر دادم! همش رفت تو سطل آشغال!!!! سبز سبز شده بودن!!!
    حالا دلیلش چی میتونه باشه؟ کسی توضیحی داره در این مورد؟
    باران67 این نوشته را پسندیده.

  4. #12
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۰/۰۳/۰۷
    نوشته ها
    79
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    49
    پسند کرده
    51

    Re: سير ترشي

    من مامانم سیرو تمیز میکنه بعد میریزه تو شیشه ودر اخر روی سیر سرکه میریزه ودرشو میبنده تا 7ساله بعد.
    به منم 1 سیر ترشی 5 ساله داده که منم بهش دست نزدم تا نمیدونم کی بشه که برم سروقتش
    taniya و باران67 این نوشته را پسندیده.
    من رویایی دارم رویای آزادی
    رویای یک رقص بی وقفه از شادی

  5. #13
    مدیر انجمن
    فینگیل بانو آواتار ها
    عضویت: ۱۳۸۹/۰۳/۳۱
    محل سکونت
    t*hr*n
    نوشته ها
    497
    میزان امتیاز
    2
    پسند شده
    139
    پسند کرده
    18

    ویترین مدال ها

    Re: سير ترشي

    نقل قول نوشته اصلی توسط khale leila
    الان میشه سیرترشی انداخت؟
    بله میشه
    اما فقط دقت کن سیرهایی که انتخاب میکنی جوونه نزده باشن
    یه دونه خرمای تازه هم بنداز توش
    نوش جان
    باران67 این نوشته را پسندیده.
    دلتنگيهايم براي تو تمامي ندارد

  6. #14
    مدیر ارشد سایت
    heaven آواتار ها
    مریم م.
    عضویت: ۱۳۸۸/۰۴/۲۶
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    3,233
    نوشته های وبلاگ
    44
    میزان امتیاز
    104
    پسند شده
    10426
    پسند کرده
    1255

    ویترین مدال ها

    Re: سير ترشي

    نقل قول نوشته اصلی توسط bluesky
    دوستای گل هیون عزیز تو پست اول نوشته شیشه باید استریل باشه

    چطوری شیشه رو استریل کنم ؟

    اگه تو شیشه ای که استریل نباشه سیر ترشی درست کنیم چی میشه ؟

    مرسی
    بلو اسکای جون منظورم استریل پزشکی و از اینحور کارای سخت سخت نبود.
    مثل وقتی که شیشه شیر و سر شیشه بچه ها رو استریل میکنیم. تو آب جوش بجوشونین و بعدشم برعکس بذارین تا آبش بره ( خشک نکنین، بذارین خودش خشک شه )
    باران67 این نوشته را پسندیده.
    چقدر دوست داشتنی هستند.. آدم هایی که شبیه حرفهایشان هستند....

    "میلان کوندرا"

  7. #15
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    Lenaa آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۰/۰۴/۲۷
    نوشته ها
    909
    میزان امتیاز
    2
    پسند شده
    511
    پسند کرده
    41

    Re: سير ترشي

    دوستان گلم سلام
    من یه مقدار سیر ترشی ریختم که تقریبا همشون سبز شدن مثل حالت کپک زدن کسی میدونه علتش چیه ؟

    چی کار باید بکنم بریزم دور؟

    اها اینم بگم سیرام تازه ی تازه نبود ممکنه به خاطر تازه نبودنش باشه یا علت دیگه ای داره؟

    تنها توئی که تمام نمیشوی...

  8. #16
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۰/۱۱/۱۵
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    21
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    14
    پسند کرده
    0

    Re: سير ترشي

    سلام دوستان!
    پدر من که الان 74 سالشه یک سیر ترشی انداز حرفه ای هست که همیشه زبونزد فامیل و دوستان هست! بابایی من برای سیر ترشی از سرکه خرما و کمی عسل استفاده میکنه و بعد از اینکه سیرها رو ترشی انداخت اونها رو در پشت بام زیر نور مستقیم فرار میده و تا 1 ماه اول هر چند روز یکبار یه سر به ترشی میزد چون سرکه به خورد سیر میره و از سطح ظرف پایین تر میاد و احتمال کپک زدن رویی ها بالا میره! ولی واقعا خوشمزه و عالی میشه! امیدوارم که شما هم از این روش استفاده کنید و خوشتون بیاد.
    سوهی و باران67 این نوشته را پسندیده.

صفحه 2 از 11 نخستنخست 12345 ... آخرینآخرین
  • بانک بند ناف
  • کلمات کلیدی این موضوع

    مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما