نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
شارژ کلوب هاي مامي سايت
بازارچه کالاي دست دوم رسانه مامي سايت
Like Tree327Likes

موضوع: سير ترشي

نمایش نتایج: از 73 به 80 از 82
صفحه 10 از 11 نخستنخست ... 7891011 آخرینآخرین
  1. #73
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    narges* آواتار ها
    عضویت: ۱۳۸۸/۰۴/۲۸
    محل سکونت
    كرج
    نوشته ها
    798
    میزان امتیاز
    57
    پسند شده
    1846
    پسند کرده
    2738
    درمورد سیر بیشتر بدانیم:
    بوی سیر جذب خون می شود
    بوی سیر که برای برخی افراد زننده است، جذب خون می شود و در نتیجه از طریق تنفس و حتی پوست، فرد به مشام می رسد.
    تحقیقات پزشکی نشان داده که سیر می تواند بسیاری از انواع باکتری ها، برخی ویروس ها، عفونت های قارچی و حتی انگل های روده ای را از بین ببرد. سیر همچنین به طور سنتی جهت درمان سرماخوردگی، سیاه سرفه و آسم ناشی از برونشیت مصرف می شود.
    بهترین راه مصرف سیر، استفاده از دانه خشک شده آن به میزان 2 تا چهار گرم به صورت سه بار در روز است. کارشناسان گیاهان دارویی در سراسر جهان، این گیاه را به عنوان یکی از مهم*ترین داروهای گیاهی دانسته و مصرف آن را برای حفظ سلامتی افراد و بالابردن ایمنی بدن توصیه می کنند.


    منبع : عصر ایران
    .
     
    maman_mahya, m1361, باران67 و 3 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    شادترين مردم لزوما" کسى که بهترين چيزها را دارد نيست
    بلکه کسى است که از چيزهايى که دارد بهترين استفاده را مى*کند

    www.amamzaman-110.blogfa.com

  2. بانک بند ناف
  3. #74
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    سوهی آواتار ها
    مامی سهیلا
    عضویت: ۱۳۹۱/۰۸/۰۷
    محل سکونت
    تبریز
    نوشته ها
    813
    میزان امتیاز
    811
    پسند شده
    16305
    پسند کرده
    9919

    ویترین مدال ها

    اینم سیر ترشی من که دیروز گذاشتم
    ابتدا سیرها لایه بیرونی و ته سیر رو تمیز کردم شستم گذاشتم خشک شد بعد داخل ظرف چیدم و سه تا خرما انداختم و با سرکه قرمز پر کردم و زیر نور خورشید گذاشتم...بعد از یک هفته درش رو باز میکنم شیره انگور یا خرما 2 تا 3 قاشق میریزم و دوباره درش رو میبندم

    نام: watermarked-vbefddxsr1.jpg نمایش: 455 اندازه: 79.6 کیلو بایت
    maman_mahya, zakizadeh, mamane shayan و 8 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  4. #75
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    *باران آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۱/۰۹/۱۵
    نوشته ها
    170
    میزان امتیاز
    106
    پسند شده
    2357
    پسند کرده
    480
    سیر ترشی من دوتاش یه ساله ست یکیش سه ساله اون یکیشم هفت و هشت ساله

    سیر رو پوست اولیه شو کندم تو سینی چیدم بعد چند روز تو افتاب گذاشتم بعد توی شیشه چیدمش روش یه ق چ خوری نمک و یه ق چ شکر در اخر سرکه ریختم تا یکی دوما هم سر میزدم که بهش سرکه اضافه کنم [واسه سرکه ای که به خوردش رفته] هر سال یه خرما داخلش گذاشتم







    ویرایش توسط *باران : ۱۳۹۴/۰۸/۱۶ در ساعت ۰۹:۴۶ بعد از ظهر
    z.rezaei, باران67, zakizadeh و 17 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.


  5. #76
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    *باران آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۱/۰۹/۱۵
    نوشته ها
    170
    میزان امتیاز
    106
    پسند شده
    2357
    پسند کرده
    480
    سیر ترشی من که برای 7 یا 8سال پیش هست هر سال یه دونه خرما میریختم


    سير ترشي




    نقل قول نوشته اصلی توسط mitra40 نمایش پست ها
    خرمالو تو سیر ترشی نشنیده بودم البالو رو می دونستم اونم همون اول ولی اینو نه
    جالبه

    میترا جون توی سیر ترشی خرما ریختم

    خرمالو رو واسه تزیین گذاشتم
    ویرایش توسط *باران : ۱۳۹۴/۰۸/۱۶ در ساعت ۰۹:۳۵ بعد از ظهر
    najmehkhatoon, ELAHE_ABAN, باران67 و 9 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.


  6. #77
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    narges* آواتار ها
    عضویت: ۱۳۸۸/۰۴/۲۸
    محل سکونت
    كرج
    نوشته ها
    798
    میزان امتیاز
    57
    پسند شده
    1846
    پسند کرده
    2738
    برای دیدن سایز بزرگ روی عکس کلیک کنید

نام: url-260x145.jpg
مشاهده: 263
حجم: 10.8 کیلو بایت

    نکاتی در مورد خواص سیر :

    • 1- در قديم به عنوان ترياق فقرا نام برده شده است .

      2- در كتب قديم از سير به عنوان نيرو زا و شفا بخش نام برده اند .

      3- در مصر به قهرمانان قبل از مسابقه سير مي دادند و برده هاي اهرام از سير تغذيه مي كردند .

      4- در ايران باستان زمان ساسانيان مراسمي به نام (( جشن سير سور )) در 14 دي ماه برگزار

      می شد.در اين مراسم مردم گوشت و سبزيجات را با سير طبخ نموده و با آن در مراسم جشن از

      ميهمانان پذيرايي مي كردند اعتقاد مردم بر اين بوده كه سير در پيشگيري و درمان بيماريها مؤثراست.

      5- ارسطو : سير را انرژي زا و شفا بخش می دانست.

      6- چينیها : سير درمان فشار خون بالا است.
      7- هندیها : سیر را ضد عفوني كننده زخمهاي عميق می دانند.

      8- در زمان ناپلئون از خاصيت ضد لختگي سير براي درمان ترومبوآمبولي پاي اسب استفاده می شد.

      9- بوعلي سينا سير را اكسير حيات ناميده است .

      10- در سال 1858 لوئي پاستور خاصيت ضد ميكروبي سير را مورد توجه قرار داده است .

      11- مادام كوري در سال 1898 براي پيشگيري از صدمات راديواكتيو به ويژه اشعه گاما به شاگردانش

      توصيه مي كرد سير مصرف كنند .

      12- در جنگ جهاني دوم از سير به عنوان ماده ضدعفوني كننده درجلوگيري از گانگرن اعضا استفاده

      شده است .

      13- براي كشت بصورت كاشت غده انجام مي شود .

      15- در پاييز و در مناطق سردتر در بهمن ماه ( زمستان ) و در نقاط بسيار سرد اوايل فروردين كشت

      مي شود و برداشت در خرداد ، مرداد و شهريور است .

      16- پس از برداشت چند روز در آفتاب مي گذارند تا خشك شود .
      17- سير ايران بيشتر در همدان است كه سير سفيد بوده و 98% صادرات را تشكيل مي دهد .

      18- سير صورتي در شمال رشد مي كند و نسبت به سرما و رطوبت مقاوم است .

    منبع : نت
    .
     
    golbarg., ELAHE_ABAN, zakizadeh و 4 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    شادترين مردم لزوما" کسى که بهترين چيزها را دارد نيست
    بلکه کسى است که از چيزهايى که دارد بهترين استفاده را مى*کند

    www.amamzaman-110.blogfa.com

  7. #78
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    hasti68 آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۴/۰۴/۲۶
    محل سکونت
    اراک
    نوشته ها
    363
    میزان امتیاز
    245
    پسند شده
    3999
    پسند کرده
    905
    سلام
    سیر ترشی
    سیر و سرکه و نمک و شیره انگور کمی
    سیر رو دون میکنیم میشو ریم میریزیم توی شیشه سرکه و کمی نمک و کمی شیره انگورمیریزیم روش و میزاریم ترش بشه هر چی بیشتر بمونه بهتر جا میوفته .

    نام: 20151117_122940.jpg نمایش: 225 اندازه: 80.7 کیلو بایت
    mitra40, ELAHE_ABAN, باران67 و 4 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    الیس الله بکاف عبده. آیا خدا برای بنده اش کافی نیست.....

  8. #79
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    ELAHE_ABAN آواتار ها
    الهه
    عضویت: ۱۳۹۴/۰۷/۰۹
    محل سکونت
    تهران عزیز
    نوشته ها
    201
    میزان امتیاز
    242
    پسند شده
    2815
    پسند کرده
    7381
    سیر ترشی
    سیر تازه+سرکه قرمز+نمک

    سیر تازه رو پوسته رویشو گرفتم و شستم و روی پارچه چندین ساعت موند تا آب اضافه اش رفت،بعد داخل شیشه ریختم و در آخر نمک و سرکه قرمز ریختم.........

    نام: ۲۰۱۵۱۱۱۶_۲۰۰۱۱&#17.jpg نمایش: 200 اندازه: 108.8 کیلو بایت
    ...
     
    ویرایش توسط ELAHE_ABAN : ۱۳۹۴/۱۱/۰۶ در ساعت ۱۲:۴۷ بعد از ظهر
    مامان حدیث جون, zakizadeh, golbarg. و 4 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    الا بذکرالله تطمئن القلوب . . .

  9. #80
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    sita-golam آواتار ها
    سولماز
    عضویت: ۱۳۹۴/۰۲/۳۰
    محل سکونت
    توی پيله تنهايي
    نوشته ها
    203
    میزان امتیاز
    301
    پسند شده
    2500
    پسند کرده
    14688
    سیر ترشی امساله
    سیر +نمک+سرکه
    اول پوست رویه سیر رو میکنیم بعد یه شب تا صبح میزاریم تا خشک بشه وبعد توی شیشه میریزیم وروش هم یک تا دو قاشق نمک میریزیم وبعد با سرکه پر میکنیم البته میشه برای رنگ دادن بهش از البالو خشکه هم استفاده کرد ویا شیره انگور
    برای دیدن سایز بزرگ روی عکس کلیک کنید

نام: _20151220_143151.jpg
مشاهده: 192
حجم: 104.5 کیلو بایت
    ویرایش توسط sita-golam : ۱۳۹۴/۱۱/۰۵ در ساعت ۰۸:۳۸ بعد از ظهر
    باران67, کوئین, mitra40 و 4 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

صفحه 10 از 11 نخستنخست ... 7891011 آخرینآخرین
  • کلمات کلیدی این موضوع

    مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما