نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
Like Tree757Likes

موضوع: مارمالاد و مربای هویج - مربای هویج و خیار به شکل گل رز

نمایش نتایج: از 1 به 8 از 115
صفحه 1 از 15 123411 ... آخرینآخرین
  1. #1
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۸۸/۰۶/۱۳
    محل سکونت
    زیر این سقف بلند
    نوشته ها
    9
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    5
    پسند کرده
    0

    مارمالاد و مربای هویج - مربای هویج و خیار به شکل گل رز

    نقل قول نوشته اصلی توسط *ليلي*
    من هروقت مرباي هويج درست مي كنم يا خيلي سفت ميشه يا كپك ميزنه . هركس ميدونه لطفا راهنماييم كنه . آخه پسر كوچولوم عاشق مرباي هويجه .
    سلام لیلی جان
    قبل از هر چیز بهت بگم که میتونی از مربایی که کپک زده هم استفاده کرد به این صورت که کپک مربا را کاملا برمیداریم ومربا را به قابلمه برمیگردونیم کمی هم به اون شکر اضافه میکنیم و بعد اونو دوباره میپزیم که این بار کپک نزنه.

    امادرمورد جلوگیری ازکپک زدن مربا باید یه قاشق از مربا را برداری را برداری وتوی یک نعلبکی بریزی وبذاری سرد بشه اگه که بعد از سرد شدن قاشقو بهش زدی ودیدی که کش اومده مربات قوام لازم را داره.

    ودر مورد اینکه چه کار کنی که هویج ها سفت نشه باید ای نکته را رعایت کنی که هویج را باید قبل از اضافه کردن شکر بپزی وگرنه سفت میشه
    nazbanoo, فیونا, r.khk و 2 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    ...وهر انسانی که متولد میشود نشانه ی این است که هنوز خدا از انسان نا امید نشده است.

  2. #2
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    sogol آواتار ها
    عضویت: ۱۳۸۸/۰۶/۰۷
    نوشته ها
    150
    میزان امتیاز
    2
    پسند شده
    86
    پسند کرده
    16

    Re: مرباي هويج

    من مربای هویج رو اینجوری درست میکنم طعمش عالی میشه .

    مواد لازم:
    هویج=5 عدد بزرگ
    هل نرم شده=2/1 قاشق غذاخوری
    گلاب=1 قاشق غذاخوری
    آب=2/1 لیوان
    آبلیمو=1 قاشق غذاخوری
    شکر=500 گرم
    طرز تهیه:
    1. هویج ها را شسته،پوست کنده و رنده کنید.
    2. هویج را در قابلمه ریخته بدون آنکه چیزی به ان اضافه کنید روی حرارت ملایم به مدت نیم ساعت بگذارید تا رنگ آن کمی تغییر کند.(اگه این کارو نکنیم هویجامون سفت میشن )

    3. شکر+آبلیمو+آب+هل+گلاب را به هویج اضافه کرده هم می زنیم سپس مواد را به مدت 2 ساعت روی حرارت ملایم می گذاریم تا غلیظ شود.
    4. مربای هویج را پس از خنک شدن در ظرف شیشه ای مخصوص ریخته در یخچال می گذاریم

    http://www.ashpazonline.com/cook616.html
    r.khk این نوشته را پسندیده.

  3. #3
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    Mom of 1 Son آواتار ها
    عضویت: ۱۳۸۸/۰۹/۱۹
    نوشته ها
    741
    میزان امتیاز
    5
    پسند شده
    879
    پسند کرده
    102

    Re: مرباي هويج

    امروز دوباره مربا هویج درست کردم:


  4. #4
    مدیر ارشد سایت
    heaven آواتار ها
    مریم م.
    عضویت: ۱۳۸۸/۰۴/۲۶
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    3,248
    نوشته های وبلاگ
    44
    میزان امتیاز
    118
    پسند شده
    10640
    پسند کرده
    1324

    ویترین مدال ها

    مرباي هويج و خيار به شكل گل رز

    مرباي هويج و خيار به شكل گل رز




    مواد اولیه :
    هويج و خیار از هر کدام 500 گرم
    جوهر ليمو 1/4قاشق چايخوري
    آهك سفيد دو پيمانه
    آب هشت پيمانه
    شكر 12 پيمانه
    وانيل نصف قاشق چايخوري


    طرز تهيه:

    هويج و خيار را بشوييد سپس هويج را پوست بكنيد. خيار و هويج را با رنده ورقه كن از طول ورقه كنيد و حدود يك تا دو ساعت در آب نمك قرار داده تا نرم شوند، سپس ورقه هاي هويج را برداشته يك ورق خيار روي آن قرار داده لوله كنيد. بعد از هر دور پيچيدن يكبار كل نوار هويج و خيار را برگردانيد و دوباره به پيچيدن ادامه دهيد. در پايان با يك خلال دندان انتهاي گل را ببنديد و گل ها را يكساعت در آب معمولي قرار دهيد تا نمك آنها برود. آهك را با آب مخلوط كرده و صبر كنيد تا آهك ته نشين شود. آب صاف روي ظرف را گرفته و گل ها را به آب زلال آهك منتقل كنيد و 12 ساعت گل ها را در اين آب قرار دهيد. پس از آن دوباره سه تا چهار ساعت گل ها را در آب معمولي قرار دهيد.
    ظرفي را پر از آب كنيد و روي حرارت قرار داده تا جوش بيايد. گل ها را به آبجوش اضافه كرده و پنج دقيقه بجوشانيد سپس آبكش كنيد. شكر و آب را مخلوط كرده، روي حرارت گذاشته تا بجوشد جوهر ليمو را اضافه كنيد تا داخل شربت حل شود، گل هاي هويج و خيار را به شربت اضافه كرده و پس از جوش آمدن شعله را خاموش و صبر كنيد تا خنك شود. مربا را به ظرف هاي مورد نظر با شيره فراوان منتقل كنيد چون شيره آرام آرام به خورد ميوه مي رود.

    منبع: مجله خانواده سبز
    ویرایش توسط admin : ۱۳۹۵/۰۳/۲۸ در ساعت ۰۷:۱۸ بعد از ظهر
    فرگل 2 و r.khk این نوشته را پسندیده.
    چقدر دوست داشتنی هستند.. آدم هایی که شبیه حرفهایشان هستند....

    "میلان کوندرا"

  5. #5
    مدیر ارشد سایت
    heaven آواتار ها
    مریم م.
    عضویت: ۱۳۸۸/۰۴/۲۶
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    3,248
    نوشته های وبلاگ
    44
    میزان امتیاز
    118
    پسند شده
    10640
    پسند کرده
    1324

    ویترین مدال ها

    Re: مرباي هويج

    مرباي هويج


    مواد اولیه :
    هويج رنده شده يك كيلوگرم
    شكر يك كيلوگرم
    آب پنج تا شش پيمانه
    خلال پسته 100 گرم
    جوهرليمو 1/4 قاشق چايخوري
    هل سبز هفت تا هشت عدد

    طرزتهيه:
    ابتدا هويج را پوست گرفته، رنده كرده و با سه پيمانه آب مي پزيم. هويج كه نيم پز شد شكر را اضافه كرده و بقيه آب را به آن مي افزاييم تا روي حرارت غليظ شود. شربت مربا كه قوام آمد خلال پسته را كه پنج دقيقه درآب خيس كرده بوديم در صافي ريخته و به همراه هل سبز كه باز نشده، درسته همراه با جوهرليمو به مربا اضافه مي كنيم. بعد از يكي، دو جوش مربا را از روي حرارت بر مي داريم.

    منبع: مجله خانواده سبز
    ویرایش توسط admin : ۱۳۹۵/۰۳/۲۸ در ساعت ۰۷:۲۱ بعد از ظهر
    yaldae, r.khk, غزال999 و 2 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    چقدر دوست داشتنی هستند.. آدم هایی که شبیه حرفهایشان هستند....

    "میلان کوندرا"

  6. #6
    مدیر بازنشسته
    εїз Taraneh εїз آواتار ها
    عضویت: ۱۳۸۸/۰۸/۱۰
    محل سکونت
    اصفهان
    نوشته ها
    2,395
    میزان امتیاز
    10
    پسند شده
    2485
    پسند کرده
    66

    ویترین مدال ها

    Re: مرباي هويج و خيار به شكل گل رز

    نقل قول نوشته اصلی توسط bibi
    دوستان سلام.این اولین پست من در این تالار است.میشه این قسمت را بیشتر توضیح بدهید.

    "بعد از هر دور پيچيدن يكبار كل نوار هويج و خيار را برگردانيد".ممنون.
    دوست عزیز
    اینجا طرز پیچیدن خیار به شکل گل رز را آموزش دادن. میتونید ازش استفاده کنید.

    تزئینات با خیار و کدو

    ویرایش توسط admin : ۱۳۹۵/۰۱/۳۱ در ساعت ۰۴:۲۹ بعد از ظهر
    **بهاره** این نوشته را پسندیده.
    تا مدتی نمیتونم مثل قبل، حضور فعالی داشته باشم
    در صورت بروز مشکل، با دیگر ناظران کیفی مکاتبه نمایید

  7. #7
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۰/۰۳/۲۱
    نوشته ها
    4
    میزان امتیاز
    2
    پسند شده
    14
    پسند کرده
    0

    Re: مرباي هويج

    maryam firouz, yaldae, فرشته 65 و 2 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  8. #8
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۰/۰۳/۲۱
    نوشته ها
    4
    میزان امتیاز
    2
    پسند شده
    14
    پسند کرده
    0

    Re: مرباي هويج

    سلام مجدد
    در مورد این عکس نمیدونستم باید دقیقا کجا بذارمش چون بیشترش مربای هویج بود گذاشتم اینجا
    من اهل تهران هستم ولی اصالتا تبریزی
    دوستان تبریزی خوب میدونن که تو تبریز از مربا به عنوان دسر بعد از غذا استفاده میشه و کمتر مهمونی رو میبینید که سینی های تزئین شده مربا نداشته باشن
    توی این سینی هم که برای مهمونی افطار آماده شده بود مربای گلهای هویج که قبلا دوستان آموزش دادن برگها پوست پرتقال هستن و برگهای سبز قسمت سفید هندونه که رنگ شدن مکعب ها مربای خیار و گل های سفید مربای ترب هستند که وسطشون مربای هویج رنده شده به عنوان پرچم استفاده شدن و دو کنج دیگه عکس هم که خیلی معلوم نیستن مربای بالهنگ
    این هم یک عکس دیگه از سینی مربای همون مهمونی

    maryam firouz, yaldae, فرشته 65 و 4 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

صفحه 1 از 15 123411 ... آخرینآخرین
  • مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما