نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
Like Tree767Likes

موضوع: مارمالاد و مربای هویج - مربای هویج و خیار به شکل گل رز

نمایش نتایج: از 113 به 115 از 115
صفحه 15 از 15 نخستنخست ... 512131415
  1. #113
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    مامان غزل آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۰/۱۰/۱۴
    نوشته ها
    7,273
    نوشته های وبلاگ
    4
    میزان امتیاز
    1377
    پسند شده
    60562
    پسند کرده
    67505

    ویترین مدال ها

    مربا هویج



    چند نکته درباره مربای هویج
    آگه مرباتون بیش از حد قوام یابد شکرک میزند آگه خیلی رقیق باشه کپک میزنه وبوی خامی میده
    عزیزان این روش که من استفاده میکنم خیلی کم شکرک میزنه
    تو اندازه گیری دقت کنید آگه میخواید مرباتون مثل بازاریا باشه رنده کنید یا چرخ کنید
    من با رنده ریز رنده کردم
    هویج پاک کرده ورنده شده نیم کیلو
    شکر ۶۰۰ گرم
    آب سه لیوان
    گلاب نصف استکان
    زعفران دم کرده کمی
    آب لیمو دو قاشق سوپ خوری
    هل وخلال پسته در صورت تمایل
    ________
    هویج رو پاک کنید ورنده کنید وبریزید تو قابلمه بزارید بپزه(بدونه آب )تا تغییر رنگ بده مواظب باشید ته نگیره
    بعد از اینکه تغییر رنگ داد دولیوان آب اضافه کنید وبزارید بجوشه آید وقتی جوش آومد شعله رو خیلی کم کنید
    تو قابلمه دیگه یک لیوان بریزید وبزارید جوش بیاد وقتی جوش آومد شکر رو یکدفعه توش بریزید وبزارید بجوشه وقوام بیاد شش الی هفت دقیقه بجوشه کافیه گلاب رو بریزید چند جوش که زد خاموش کنید وبه هویج پخته شده اضافه کنید بزارید با شعله کم بپزه وقوام بیاد(شعله مثل وقتی که باشه برنج دم میکشه)نیم ساعت آخر کمی زعفران دم کرده بزنید .مربام وقتی پخت وقوام اومد دوقاشق اب لیموی تازه بزنید چند جوش با اب لیمو بزنه گاز رو خاموش کنید.اگه از بوی هل خوشتون میاد اوایل پخت چند دونه هل بزنید وقتی قوام اومد دونه های هل دربیارید آگه خلال پسته میزنید اواخر پخت اضافه کنید چون رنگ خلال زود عوض میشه
    یک نکته درباره مربای هویج مثل مربای به نباید زیاد قوام بیاد باید شربت کمی رقیق باشه گاز رو خاموش کنید بعد از سرد شدن سفت میشه
    این مربا حدود دو ساعت تا دوساعت ونیم پخت لازم داره وگرنه مربا بوی خامی میده
    دستور از اینستا
    ویرایش توسط مامان غزل : ۱۳۹۶/۰۹/۲۶ در ساعت ۰۲:۳۴ قبل از ظهر
    zakizadeh, *هما*, mitra40 و 5 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    امام علی علیه السّلام فرمودند:
    اَلسُّكُوتُ عَلَى الأحمَقِ أفضَلُ جَوابِهِ
    _
    برای دیدن کلیپهای آموزشی کاردستیهام به اینستگرامم سر بزنید

  2. #114
    مدیر انجمن
    mitra40 آواتار ها
    میترا
    عضویت: ۱۳۸۹/۰۵/۲۸
    محل سکونت
    رشت
    نوشته ها
    10,421
    نوشته های وبلاگ
    32
    میزان امتیاز
    715
    پسند شده
    21445
    پسند کرده
    34429
    مربای هویج
    یک کیلو هویج که با غذا ساز خورد کردم
    شکر یک کیلو
    هل
    پوست پرتقال

    ابلیمو سر شیشه آب معدنی

    هویج رو با آب وشکر گذاشتم بپزه تا قوام بیاد بنظرم اومد که هویج امسالم خیلی دیر پزه وبیشتر از نیم ساعت نیاز به پخت داشت چون حسابی طعم خامی می داد
    من همیشه تو مربای هویج کمی پوست پرتقال هم میریزم از تلفیق طعم گس پوست پرتقال با شیرینی هویج خوشم میاد
    هل هم که آخرای پخت اضافه می می کنم
    گلاب نریختم چون تو خونه نداشتم

    نام: 20171117_183107.jpg نمایش: 181 اندازه: 88.8 کیلو بایتنام: 20171117_183130.jpg نمایش: 180 اندازه: 80.3 کیلو بایت
    قورمه سبزی
     
    مینا.ک, hasti68, *هما* و 7 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  3. #115
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    ثمینا آواتار ها
    عاطفه
    عضویت: ۱۳۸۹/۰۶/۳۰
    نوشته ها
    275
    میزان امتیاز
    16
    پسند شده
    650
    پسند کرده
    1569
    سلام. من مربای هویج پختم. یک کیلو نیم هویج و یک کیلو نیم شکر. اما بعد از ۳ ساعت اصلا غلیظ نشد. تو یخچال هم شهدشو گذاشتم سفت نشد. نیم کیلو دیگه شکر اضافه کردم باز هم غلیظ و عسلی نشد. مشکلش کجاست؟

صفحه 15 از 15 نخستنخست ... 512131415
  • مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما