نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
Like Tree194Likes

موضوع: مربای گل محمدی

نمایش نتایج: از 1 به 8 از 24
صفحه 1 از 3 123 آخرینآخرین
  1. #1
    مدیر ارشد سایت
    heaven آواتار ها
    مریم م.
    عضویت: ۱۳۸۸/۰۴/۲۶
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    3,249
    نوشته های وبلاگ
    44
    میزان امتیاز
    118
    پسند شده
    10673
    پسند کرده
    1324

    ویترین مدال ها

    مربای گل محمدی

    مربای گل محمدی

    این مربا معمولا در آذربایجان که منطقه سردسیری هستش خیلی طرفدار داره ... یه جورایی عضو ثابت مرباهای تو یخچاله .......
    گل محمدی طبع بسیار گرمی داره و مقوی هم هست ، البته این مربا حتما باید با گل محمدی مناطق کوهستانی تهیه بشه ، گلهای مناطق کویری مثل کاشان خیلی تلخه و با هیچی هم نمیشه تلخیشو گرفت ، مگر با صد بار جوشوندن و دور ریختن آبش که دیگه هیچ خاصیتی ازش نمیمونه .......



    و امـــــــــــــــــا ......... طریقه درست کردنش :

    گل محمدی خشک .................. 2 تا مشت پر
    شکر ...................................... 1 کیلو
    آب ......................................... 3 لیوان ( از همین لیوان دسته دارهای معمولی )
    عرق هل ................................ 3 قاشق سوپخوری ( از دونه هل هم میشه استفاده کرد )
    جوهر لیمو .............................. به اندازه کله مورچه ( یه ذره )
    گردو برای سرو و تزئین ............ به میزان دلخواه

    آب و شکر رو روی حرارت میذاریم تا قوام بیاد بعد گلهای خشک رو توش میریزیم و حدودا نیم ساعت زمان میدیم تا گلهای نرم بشه و بپزه بعد جوهر لیمو و عرق هل رو اضافه میکنیم و میذاریم یه جوش کوجولو بزنه بعد زیرشو خاموش میکنیم یه دستمال بزرگ چند لا مثل دم کنی روی قابلمه مربا میکشیم و 2 ساعت میذاریم همونطوری بمونه تا خوب دم بکشه و شیره به خورد گل بره و خوشرنگ بشه .......... بعدشم که تو ظرفهای شیشه ای دردار میریزیم و میذاریم تو یخچال .........



    من برای سرو این مربا معمولا از گردو خرد شده استفاده میکنم که خیلی خوشمزه ترش میکنه ..........

    نکته:
    این مربا رو میشه با گل تازه هم درست کرد که اول یک کم گلها رو با قیچی ریز میکنیم بعد تو شربت میریزیم که بجوشه
    پرپرک, باران67, mitra40 و 3 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    چقدر دوست داشتنی هستند.. آدم هایی که شبیه حرفهایشان هستند....

    "میلان کوندرا"

  2. #2
    مدیر انجمن
    سامره آواتار ها
    سامره صفری
    عضویت: ۱۳۸۸/۰۸/۰۹
    محل سکونت
    اهل رشت-ساکن ساو
    نوشته ها
    2,207
    میزان امتیاز
    244
    پسند شده
    7053
    پسند کرده
    3915

    ویترین مدال ها

    Re: انواع مربا با پوست میوه ها و گل های مختلف

    نقل قول نوشته اصلی توسط bluesky
    دوستای گلم کسی طرز تهیه مربای گل سرخ رو بلده؟هم اکنون نیازمند یاری سبزتان هستم
    نقل قول نوشته اصلی توسط bluesky
    عزیزم منظورت گل خشکه؟ ببخشیدا یه کم خنگم! آخه مامان من مربای گل رو اینطوری میدرسته: گل تازه رو که میخرین بعد از اینکه وسطشو درآوردینو گرفتین میشورینش تا اون دونه های پرچم ریزش بره بعد آبو جوش میارین گلو میریزین توش یه هم میزنینو آبکش اینکارو 3 بار تکرار میکنیم تا تلخی گل گرفته بشه بعد آب و شکر و میذاری روی حرارت تا داغ شه و شکر حل شه بعد گلو اضافه میکنینو میذارین تا قوام بیاد (به ازای هر کیلو گل 2 کیلو شکر)
    البته اینی که مامان من میدرسته با گل محمدیه که سفید صورتیه! نمی دونم منظور شمام همین بود یا نه! راستش به نظرم باید اونم خیسش کنیم!بعدم بقیه مراحل مثل بالا، بزار ببینیم کس دیگه ای بلده!

    نقل قول نوشته اصلی توسط bluesky
    ممنون سامره جان بله منظورم گل خشک محمدیه .یعنی گل خشک رو هم به همین صورتی که شما گفتی درست کنم ؟!
    نقل قول نوشته اصلی توسط [b
    chanel[/b] ]صامره جان منم تقریبا مطمئنم که باید گل خشک رو خیس کنید بد مرباش کنید .




    مربای گل محمدی تازه

    مامان من اینطوری مربای گل درست میکنه:گل تازه رو که میخرین بعد از اینکه وسطشو درآوردینو گرفتین میشورینش تا اون دونه های پرچم ریزش بره بعد آبو جوش میارین گلو میریزین توش یه هم میزنینو آبکش، اینکارو 3 بار تکرار میکنیم تا تلخی گل گرفته بشه بعد آب و شکر و میذاری روی حرارت تا داغ شه و شکر حل شه بعد گلو اضافه میکنینو میذارین تا قوام بیاد (به ازای هر کیلو گل 2 کیلو شکر)

    البته اینی که مامان من میدرسته با گل محمدیه که سفید صورتیه
    باران67, mitra40 و کیجا این نوشته را پسندیده.
    هرکه خود داند
    و
    خدای دلش،
    که چه دردی ست
    در کجای دلش ...


    #هواى_حوا

  3. #3
    مدیر ارشد سایت
    heaven آواتار ها
    مریم م.
    عضویت: ۱۳۸۸/۰۴/۲۶
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    3,249
    نوشته های وبلاگ
    44
    میزان امتیاز
    118
    پسند شده
    10673
    پسند کرده
    1324

    ویترین مدال ها

    Re: انواع مربا با پوست میوه ها و گل های مختلف

    نقل قول نوشته اصلی توسط bluesky
    هیون عزیز می بخشید یه سوال

    گل محمدی من وزنش 70 گرمه یعنی یک کیلو شکر براش کافیه !!!
    -----------------------

    bluesky جون .. من براي مرباي گل گرمي كار نكردم
    همون مقياس مشتي منو يه نگاه بهش بنداز براي دو تا مشت پر يك كيلو شكر كافيه (:

    سامره جون اين خاصيت جوشوندن گل تازه و دور ريختن آبش ... فقط در مورد گل هاي مناطق خاص ، مثل كاشان و شمال صدق ميكنه
    گل هاي آذربايجان و مناطق كوهستاني اصـــــلاً تلخي نداره ..... و نيازي به جوشوندن نيست ...


    فقط كافيه گل ها رو يه كم با قيچي خرد كنيم و درست مثل دستور گل خشك كه در پست اول همين تاپيك توضيح دادم درست كنيم.
    باران67, mitra40 و کیجا این نوشته را پسندیده.
    چقدر دوست داشتنی هستند.. آدم هایی که شبیه حرفهایشان هستند....

    "میلان کوندرا"

  4. #4
    مدیر ارشد سایت
    heaven آواتار ها
    مریم م.
    عضویت: ۱۳۸۸/۰۴/۲۶
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    3,249
    نوشته های وبلاگ
    44
    میزان امتیاز
    118
    پسند شده
    10673
    پسند کرده
    1324

    ویترین مدال ها

    Re: مربای گل محمدی

    نقل قول نوشته اصلی توسط مامی سهند
    هیون جون یه بنده خدایی به مامان من مربای گل داده که رنگش قهوه ایه.چند روز که تو یخجال مونده چیزی مثل روغن اومده رو و بیرون از یخچال که می مونه از بین میره.مامانم ترسیده بود مصرف کنه می گفت به نظرم بو میده اما به نظر من بوی حلوا می داد
    البته به اون شخص گفته بودن که گل خشک رو چند بار بریز تو یخ و آبش رو خالی کن بعد درست کن.یعنی به این دلیله؟
    زهرا جون ..... مرباي گل خشك بعد از مدتي ( اين مدتي خيلي طولاني بايد باشه البته ) كه ميمونه يه كم تيره ميشه ... اگه خود گل هم موقع پختن مربا مونده باشه .... بازم رنگ خوبي نداره ...
    احتمالاً اين مربايي كه شما ميگي يا گلش خيلي مونده بوده و يا خود مربا مال سالهاي گذشته بوده ...

    ولي براي اون روغني كه ميگي ، من تا حالا همچين چيزي نديدم ... نكنه واقعاً روغن ريختن تو مربا ...

    البته حدس ميزنم چي باشه ...
    وقتي اين مربا رو ميخوايم سرو كنيم ... يه كم گردوي خرد شده روش ميريزيم كه خيلي خوشمزه ترش ميكنه ... شايد اين خانوم پودر گردو توش ريخته و گردوش روغن انداخته. رنگ تيره مرباشم ميتونه از گردو باشه.

    بوي حلوا جالب بود

    ولي عطر و طعم اين مربا واقعاً عاليه ....
    باران67 و mitra40 این نوشته را پسندیده.
    چقدر دوست داشتنی هستند.. آدم هایی که شبیه حرفهایشان هستند....

    "میلان کوندرا"

  5. #5
    مدیر بازنشسته

    عضویت: ۱۳۸۸/۱۲/۰۹
    نوشته ها
    1,335
    میزان امتیاز
    9
    پسند شده
    1116
    پسند کرده
    0

    Re: مربای گل محمدی

    مربای گل محمدی



    یک کیلو گلبرگ گل محمدی تازه
    دو کیلو شکر
    دو لیوان آب و مقداری جوهر لیمو
    مدت پخت : 15 الی 20 دقیقه

    گلبرگ ها رو بدون جوشاندن یا خشک کردن همونجور تازه تازه با شکر و آب روی اجاق گذاشته تا قوام بیاد ... در آخر کار هم یه کم جوهرلیمو اضافه می کنیم ...
    فوق العاده خوش طعم و خوش عطر و خوش رنگ میشه :)
    باران67, گلنرگس 2, mitra40 و 3 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

    مــرا جای خــودم بگذار
    خودت را جای گهـــواره

    و آغوشی تسلی بخش

    کنـارم بـاش همواره ...


  6. #6
    مدیر انجمن
    پرپرک آواتار ها
    عضویت: ۱۳۸۹/۰۳/۰۳
    محل سکونت
    mamisite.com
    نوشته ها
    4,765
    نوشته های وبلاگ
    10
    میزان امتیاز
    276
    پسند شده
    21505
    پسند کرده
    15818

    ویترین مدال ها

    Re: مربای گل محمدی




    اینم مربای من
    با یه روش خاصی درست میشه
    معمولا برای من از خوی میارن
    گل رو با شکر قاطی میکنن و رنگ گل میزنن و داخل شیشه میریزن و در یخچال نگهداری میکنن
    هر زمان که خواستن استفاده کنن ابتدا شکر و آب رو قوام میارن و بعد این مخلوط رو اضافه میکنن و میذارن تا خوب قوام بیاد

    یه مدل دیگه هم داره که بعدا عکسش رو میذارم
    اون به رنگ قهوه ای هست
    تفاوتش با این مربا اینه که گلها رو با قند حسابی میسابن و داخل شیشه میریزن و جلوی افتاب میذارن تا رنگش قهوه ای بشه
    موقع مصرف مثل مربای قبلی عمل میکنن
    طعمهاشون کاملا متقاوته
    با فرنی در ماه مبارک رمضان خیلی دلچسبه
    *ARMITA*, باران67, گلنرگس 2 و 3 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.


  7. #7
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۰/۱۱/۱۵
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    21
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    16
    پسند کرده
    0

    Re: مربای گل محمدی

    سلام دوستان! مامان خدا بیامرزه من هر وقت میخواست مربای گل درست بکنه البته گل خشک اول به مدت 2 الی 3 دقیقه رو حرارت کمی تقت میداد بعد توی شربت میریخت! واقعا عطر محشری داشت!

  8. #8
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    فرشته ایاز
    عضویت: ۱۳۹۰/۰۷/۱۷
    محل سکونت
    اهر
    نوشته ها
    291
    میزان امتیاز
    17
    پسند شده
    744
    پسند کرده
    306

    Re: مربای گل محمدی

    مرباي گل محمدي




    من گل تازه را اول پرچم ش را پاك كردم . بعد از الك درشت رد كردم تا تخم گل هم بريزه . گلها را خرد كنيد يا با چاقو و يا با قيچي . حالا گلها را شسته وبا كمي اب و1 استكان شكر بگذاريد بپزد .وقتي گل را زير دندان امتحان كرديد و پخته بود حالا شربت غليظ را به ان اضافه كنيد .وقتي مربا به غلظت دلخواه رسيد كمي جوهر ليمو اضافه كنيد و بعد از يكي دو جوش حرارت اونو خاموش كنيد .من تا داغ است كمي رنگ خوراكي اضافه ميكنم تا مربا رنگ قهوه اي نداشته باشه .وقتي سرد شد ادويه اين مربا را كه {هل - ميخك - دارچين }را باهم مخلوط كرده وپودر شده به مربا اضافه ميكنم . گردو را هم خرد كرده با كمي اب جوش خيس كرده و بعد اب اضافي اونو گرفته و روي دستمال پهن ميكنيم تا اب اضافي گردو گرفته بشه و به مربا اضافه كنيد . من اين مربا را از مادر شوهر م خدا بيامرز ياد گرفتم و هميشه فصل گل همه زنگ ميزنند و دستور پخت مربا را از من ميپرسند . راستي من شكر اين مربا را يك ونيم برابر بيشتر از گل ميريزم .

    باران67, زبرجد, mitra40 و 3 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    در زندگی از 3 چیز دل نکنید.(1- دوست داشتن 2-لبخند زدن-3-رویاها

صفحه 1 از 3 123 آخرینآخرین
  • مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما