نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
شارژ کلوب هاي مامي سايت
بازارچه کالاي دست دوم رسانه مامي سايت
Like Tree194Likes

موضوع: مربای گل محمدی

نمایش نتایج: از 9 به 16 از 24
صفحه 2 از 3 نخستنخست 123 آخرینآخرین
  1. #9
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۰/۰۸/۲۳
    نوشته ها
    28
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    10
    پسند کرده
    71

    Re: مربای گل محمدی

    من برای هر 50 گرم گل خشک 1 کیلو شکر استفاده میکنم اینبار با روشی که از پرستو احمدی عزیز از تالار اشپزی یاد گرفتم درست کردم که خیلی عالی بود . ابتدا گل خشک رو تو تابه یه مقدار حرارت میدیم تا خشک بشه باید مواظب باشید گل نسوزه اگه درشت بود یه کمی هم ریزش میکنیم بعد شکر رو قوام میاریم و وقتی خوب قوام اومد گل و جوهر لیمو رو همزمان اضافه میکنیم نباید بعد از اضافه کردن گل مربا بجوشه روش دمکنی و درش رو میزاریم بمونه تا چند ساعت بعد اگه دیدیم گل هنوز حالت خامی داره بازم مربا رو داغ میکنیم و باز مثل قبل عمل میکنیم .
    باران67, golbarg., ana.hita و 1 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  2. #10
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    فرشته ایاز
    عضویت: ۱۳۹۰/۰۷/۱۷
    محل سکونت
    اهر
    نوشته ها
    290
    میزان امتیاز
    17
    پسند شده
    743
    پسند کرده
    306

    Re: مرباي گل سرخ - گل محمدي

    نقل قول نوشته اصلی توسط heaven
    عزيزم شما هم به مربا رنگ اضافه كردي ؟ راستش خيلي خوشرنگ شده من رنگ مجاز خوراكي استفاده ميكنم . ايا نوع گل فرق ميكند . من گل محمدي را از منطقه ارسباران و هوراند تهيه ميكنم . لطفا يه توضيح كوچولو بديد . مرسي
    در زندگی از 3 چیز دل نکنید.(1- دوست داشتن 2-لبخند زدن-3-رویاها

  3. #11
    مدیر انجمن
    * الهه * آواتار ها
    الهــــــــــه
    عضویت: ۱۳۸۹/۱۱/۲۴
    محل سکونت
    :)
    نوشته ها
    1,096
    نوشته های وبلاگ
    2
    میزان امتیاز
    210
    پسند شده
    11520
    پسند کرده
    7657

    ویترین مدال ها

    Re: مربای گل محمدی

    مربای گل محمدی




    ما فرنی رو بدون شکر درس می کنیم و با این مربا می خوریم، برای اینکه گلبرگای گل تو دهن خیلی حس نشه گلبرگا رو با قیچی آشپزخونه، ریز خورد می کنیم و می پزیم..
    m1361, باران67, aydaa و 1 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    هوا ســــرد است..

    یک استکان چــــــای داغ مهمان من باش..

    چای رفاقت من همیشه تــــــــازه دم است.. ♥♥♥


  4. #12
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    ماناسهیل آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۰/۱۰/۱۷
    محل سکونت
    قزوین
    نوشته ها
    4,841
    نوشته های وبلاگ
    43
    میزان امتیاز
    702
    پسند شده
    50307
    پسند کرده
    12472

    ویترین مدال ها

    Re: مربای گل محمدی

    مربای گل قند


    ما تو قزوین اگه گلبرگها طعم تلخی نداشته باشه اونها رو پس از شستن و خشک کردن داخل شیشه مربا میریزیم و لابه لای اون شکر و هل میریزیم وتوی آفتاب قرارش میدیم . من برای خوشرنگ شدن مربا کمی زعفرون دم شده بهش اضافه کردم.

    .............
     
    m1361, Behjat, باران67 و 6 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

    از دیو و دد ملولم و انسانم آرزوست....

  5. #13
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۰/۰۶/۱۵
    نوشته ها
    241
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    120
    پسند کرده
    0

    Re: مربای گل محمدی

    توش رنگ خوراکی ریختم

    m1361 و باران67 این نوشته را پسندیده.
    برایم از اسمان طلا می بارد

  6. #14
    مدیر انجمن
    elmira.t آواتار ها
    المیرا
    عضویت: ۱۳۹۰/۰۳/۰۷
    محل سکونت
    اورمیه
    نوشته ها
    4,800
    میزان امتیاز
    635
    پسند شده
    47834
    پسند کرده
    50105

    ویترین مدال ها

    Re: مربای گل محمدی

    مربای گل به روشی که همسایه خالم گفت خیلی خوشمزه شد.
    حدودا 3 کیلو گل خشک نشده و 5-6 کیلو شکر و 500گرم گردوی خرد شده ی نگینی و کمی رنگ گل محمدی و کمی آبلیمو.
    2روز گلها رو روی میز پهن کردیم کمی خشک شد و بعد داخل تابه کمی تفتش دادیم در حدی که گرم بشه. بعد شکر و آب رو گذاشتیم روی گاز تا قوام بیاد. بعد شربت و ابلیمو رو اضافه کردیم و درش رو دمکنی گذاشتیم و 1ساعت با حرارت کم گذاشتیم بپزه اواسطو بعد کمی رنگ مربایی که با اب حل کرده بودیم و گردوهای نگینی رو اضافه کردیم و دوباره درشو با دمکن گذاشتیم و 10 دقیقه بعد خاموش کردیم. تا کامل خنک نشده دم کنی رو برنمیداریم. خوشمزه شده.


    باران67, m1361, Behjat و 10 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    Ben dünyanın en büyük aşığı olabilirim

    Ben koynunda 100 sene 1000 sene durabilirim


  7. #15
    مدیر انجمن
    پرپرک آواتار ها
    عضویت: ۱۳۸۹/۰۳/۰۳
    محل سکونت
    mamisite.com
    نوشته ها
    4,763
    نوشته های وبلاگ
    10
    میزان امتیاز
    274
    پسند شده
    21479
    پسند کرده
    15809

    ویترین مدال ها

    اینم مربای گل محمدی من.گل رو به اینصورت برام از خوی میارن



    گل رو با قند میسابن و میریزن توی شیشه به صورت فشرده و میذارن تو افتاب.اینو میشه همین شکلی مدتها توی یخچال نگهداری کرد و هرزمان لازم داشته باشیم با شیره رقیقش میکنیم

    من برای این شیشه 15 لیوان شکر و 15 لیوان آب ریختم و گذاشتم رو شعله تا شکر حل بشه
    بعد گل رو ریختم توش و روی شعله ملایم گذاشتم تا خوب بپزه و شربتش قوام بیاد
    بعد از خنک شدن کامل توی شیشه ریختم

    ما همیشه از این مربا برای فرنی و شیر برنج استفاده میکنیم
    عاشقشمممم

    elina_s, elmira.t, sara chef و 17 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.


  8. #16
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    **mahla** آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۳/۰۷/۰۸
    محل سکونت
    شهر بهشت
    نوشته ها
    356
    نوشته های وبلاگ
    6
    میزان امتیاز
    186
    پسند شده
    4129
    پسند کرده
    649
    من همیشه گل محمدی رو توی ابجوش میریزم 1 دقیقه بعد ابکش میکنم 2 بار انجام میدم تا تلخیش گرفته بشه
    شربت رو با اب و شکر و کمی زعفرون برای رنگش درست میکنم و گل ها میریزم توش کمی که جوشید از روی حرارت برمیدارم و بعد از سرد شدن میریزم توی شیشه اصلا کپک نمیزنه ابلیمو هم نمیخواد
    zakizadeh, m1361, * منصوره * و 7 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

صفحه 2 از 3 نخستنخست 123 آخرینآخرین
  • مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما