نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
Like Tree156Likes

موضوع: مارمالاد و مربای هلو

نمایش نتایج: از 1 به 8 از 28
صفحه 1 از 4 1234 آخرینآخرین
  1. #1
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    sogol آواتار ها
    عضویت: ۱۳۸۸/۰۶/۰۷
    نوشته ها
    150
    میزان امتیاز
    2
    پسند شده
    87
    پسند کرده
    16

    مارمالاد هلو

    هلو را از هسته جداو از چرخ یا صافی رد می کنیم بعد شکر را روی هلو میریزیم و در مخلوط کن میریزیم. این مایه را در ظرف لعابی می ریزیم و روی اتش می گذاریم و گاهی به هم می زنیم تا مارمالاد جوش بیاید و مایه کاملا”سفت شود بعد ژلاتین را در کمی اب جوش حل می کنیم (و یا لعاب به دانه) را داخل مایه مزبور می ریزیم .مارمالاد باید بعد از سرد شدن کاملا”غلیظ و بدون اب باشد

    باران67 و گیتار این نوشته را پسندیده.

  2. #2
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۸۸/۰۹/۲۵
    محل سکونت
    اصفهان
    نوشته ها
    37
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    14
    پسند کرده
    0

    مارمالاد و مربای هلو

    سلام

    من سال اول عروسی ام هلو زیا داشتیم زدم و مربا کردم حالا هرسال شوهرم هلو میخره تا درست کنم

    1.هلو میوه ای شله و زیاد پختن نمیخواد
    2.من هلو ها را مربعی درشت خرد میکنم
    3.یه شربت نسبتا غلیظ درست میکنین و میزارین تا غلیظ و اماده بشه
    4.هلوهای خرد شده را میریزین تو شربت و 10 دقیقه حرارت میدین
    5.اخر سر هم کمی ابلیمو و وانیل بهش میزنین معرکه میشه
    6.بعدم تو شیشه و تو یخچال تــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــمام
    در مورد میزان شکر بستگی به طعم و شیرینی هلو داره و سلیقه ایه
    باران67 و گیتار این نوشته را پسندیده.
    همیشه از پشت رنگین کمان به دنیا نگاه کن........

  3. #3
    مدیر ارشد سایت
    heaven آواتار ها
    مریم م.
    عضویت: ۱۳۸۸/۰۴/۲۶
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    3,249
    نوشته های وبلاگ
    44
    میزان امتیاز
    118
    پسند شده
    10673
    پسند کرده
    1324

    ویترین مدال ها

    مرباي هلو

    مارمالاد هـلو


    مواد اولیه :
    هلوي رنده*شده سه پيمانه
    شكر شش پيمانه
    وانيل نصف قاشق چايخوري
    آبليمو يك قاشق غذاخوري
    پودر ژلاتين يك قاشق سوپخوري


    طرز تهيه:

    هلوي رنده*شده (پوست گرفته) را به صورت لايه**لايه با شكر در ظرف لعابي مي*ريزيم، سپس به مدت 24 ساعت در يخچال قرار مي*دهيم تا آب بيندازد. آن را روي حرارت ملايم مي*گذاريم تا بجوشد و بعد از جوشيدن بايد مواظب باشيم تا سر نرود. حرارت را كم مي*كنيم تا 20 دقيقه بجوشد. وانيل را اضافه كرده و حرارت را خاموش مي*كنيم. در انتها پودر ژلاتين را با يك پيمانه آب به صورت بن*ماري حل كرده و به مربا اضافه مي*كنيم.

    منبع: مجله خانواده سبز
    باران67 و گیتار این نوشته را پسندیده.
    چقدر دوست داشتنی هستند.. آدم هایی که شبیه حرفهایشان هستند....

    "میلان کوندرا"

  4. #4
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۸۸/۰۷/۱۰
    نوشته ها
    439
    میزان امتیاز
    3
    پسند شده
    315
    پسند کرده
    0

    ویترین مدال ها

    Re: مرباي هلو

    مارمالاد خوشمزه هلوووووووووووووووووو.....با دستور هیون جونی.
    فقط مقدار شکرش خیلیییییییییییییییییییییی ییییی زیاد بود.با اینکه من حس کردم زیاده و پیمانه هارو سرخالی ریختم ولی بازم زیادی شیرین شده و حتی کمی به عسل میزنه! اما بازم خوشمزه بود.شاید چون اولین تجربه مرباپزی من بود.

    راستی من ظرف لعابی نداشتم و مواد دو روز تو یخچال موند چون خونه نبودم.
    گیتار این نوشته را پسندیده.
    دلتنگی چه معنی دارد؟ دلتنگی معنی ندارد... درد دارد...!

  5. #5
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۸۸/۰۶/۰۲
    نوشته ها
    433
    میزان امتیاز
    3
    پسند شده
    167
    پسند کرده
    39

    Re: مرباي هلو

    هلو رنده شده یک پیمانه پر
    شکر یک پیمانه سر خالی

    هلو با شکر رو میزاریم 12 ساعت داخل یخچال بماند
    بعد میزاریم رو ی اجاق گاز تا قوام بیاد

    اگر هم بخواهیم هلو را نصف یا تکه تکه کنیم من اینجوری درست میکنم
    هلو تکه تکه شده یک پیمانه سر خالی
    شکر یک پیمانه
    آب 1/3 پیمانه

    من با هلوی رنده شده درست کردم

    گیتار این نوشته را پسندیده.

    در عجبم از زنان...!!!که از خدای به این منزلت و بزرگی فقط یک شوهر میخواهند و از شوهر به این درماندگی...! همه ی دنیا را ...!!!(شكسپير)

  6. #6
    مدیر انجمن
    ayla1 آواتار ها
    عضویت: ۱۳۸۸/۱۰/۲۶
    محل سکونت
    کانادا
    نوشته ها
    1,308
    میزان امتیاز
    10
    پسند شده
    1564
    پسند کرده
    915

    ویترین مدال ها

    Re: مارمالاد و مربای هلو

    نقل قول نوشته اصلی توسط راضیه70
    من مربا هلو درست کردم خیلی خوب شد با همین دستور های بالا البته با شکر خیلی کم چون خانواده ام اصلا شیرین دوست ندارند
    راضیه نازنینم نمیدونم تا چه اندازه شکور کم کردین ولی اگر به مقدار زیاد کم کرده باشید؛باعث کپک زدن و ترشیدگی مربا میشه
    باران67 و گیتار این نوشته را پسندیده.
    و چقــــــدر دیر می فهمیم که زندگــــــی همین روزهاییست که منتظــــر گذشتنش هســتیم.

    در میان این همه اگر ؛تو چقدر بایدی؟

  7. #7
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۰/۱۲/۱۲
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    33
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    6
    پسند کرده
    0

    Re: مارمالاد و مربای هلو

    نقل قول نوشته اصلی توسط ayla1
    نقل قول نوشته اصلی توسط راضیه70
    من مربا هلو درست کردم خیلی خوب شد با همین دستور های بالا البته با شکر خیلی کم چون خانواده ام اصلا شیرین دوست ندارند
    راضیه نازنینم نمیدونم تا چه اندازه شکور کم کردین ولی اگر به مقدار زیاد کم کرده باشید؛باعث کپک زدن و ترشیدگی مربا میشه
    خیلی کم ریختم توی 8 کیلو هلو 2 لیوان شکر بیشتر شبیه کمپوت شده بود هه

  8. #8
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    eli khanoom آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۱/۰۲/۰۹
    محل سکونت
    کرج
    نوشته ها
    423
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    2533
    پسند کرده
    1133

    Re: مارمالاد و مربای هلو

    مربای هلو بسیار خوش عطر.من شکرشو چشمی ریختم
    مامان غزل, رستگار, الهام بانو و 1 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    صدا کن مرا
    صدای تو خوب است.......

صفحه 1 از 4 1234 آخرینآخرین
  • مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما