نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
Like Tree267Likes

موضوع: شربت آلبالو

نمایش نتایج: از 49 به 56 از 64
صفحه 7 از 8 نخستنخست ... 45678 آخرینآخرین
  1. #49
    مدیر انجمن
    باران67 آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۸/۰۶
    محل سکونت
    نجف اباد اصفهان
    نوشته ها
    5,665
    نوشته های وبلاگ
    1094
    میزان امتیاز
    2330
    پسند شده
    95170
    پسند کرده
    80246

    ویترین مدال ها

    نقل قول نوشته اصلی توسط [email protected] نمایش پست ها
    شربت آلبالو و مربام کپک زده. به نظرتون علتش چیه؟
    عزیز دلم کپک کلا عاشق رطوبت و گرماست
    شربت و مرباتون قوام نیومده و به دلیل رطوبتی که داره مستعد کپک شده
    کپک رو جدا کن شربت و مربات رو قوام بیار و بریز شیشه و جای خنک نگهداری کن
    اگر هم از مصرفت بیشتر درست کردی شیشه کوچیک کن
    یکیشو بذار یخچال باقیش فریزر و تا اون یکی تموم شد جدید از فریزر در بیار
    hengamehh, [email protected], *Elsa* و 1 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  2. #50
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    hengamehh آواتار ها
    عضویت: ۱۳۸۹/۰۵/۰۳
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    7,783
    نوشته های وبلاگ
    120
    میزان امتیاز
    809
    پسند شده
    39692
    پسند کرده
    59585
    نقل قول نوشته اصلی توسط باران67 نمایش پست ها
    عزیز دلم کپک کلا عاشق رطوبت و گرماست
    شربت و مرباتون قوام نیومده و به دلیل رطوبتی که داره مستعد کپک شده
    کپک رو جدا کن شربت و مربات رو قوام بیار و بریز شیشه و جای خنک نگهداری کن
    اگر هم از مصرفت بیشتر درست کردی شیشه کوچیک کن
    یکیشو بذار یخچال باقیش فریزر و تا اون یکی تموم شد جدید از فریزر در بیار
    باران جون مربا البالو خیلی حساس نیست خوب جوشانده بشه تو یخچال هم باشه خراب نمی شه

    یک کار دیگه هم ممکنه کرده باشند کپک زده کارد یا قاشق چرب و خیس تو مربا زده باشند
    باران67, [email protected] و گیتار این نوشته را پسندیده.

    خدایا
    شکرت
    نی نی های من پر کشیدن پیش خودت


  3. #51
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    hengamehh آواتار ها
    عضویت: ۱۳۸۹/۰۵/۰۳
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    7,783
    نوشته های وبلاگ
    120
    میزان امتیاز
    809
    پسند شده
    39692
    پسند کرده
    59585
    شربت البالو یا این دستور

    شربت آلبالو

    معمولا اگر البالو خیلی ریز باشه مثل اینا از همین روش دوستمون درست می کنم فقط با این تفاوت که من یک توری مخصوص این کار دارم اما اگر درشت باشه خودش میشه مربا واز ابش شربت می گیرم

    نام: sharbatalbalo.jpg نمایش: 1367 اندازه: 66.9 کیلو بایت
    maman_mahya, باران67, *BEHNAZ* و 11 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

    خدایا
    شکرت
    نی نی های من پر کشیدن پیش خودت


  4. #52
    مدیر انجمن
    باران67 آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۸/۰۶
    محل سکونت
    نجف اباد اصفهان
    نوشته ها
    5,665
    نوشته های وبلاگ
    1094
    میزان امتیاز
    2330
    پسند شده
    95170
    پسند کرده
    80246

    ویترین مدال ها

    شربت آلبالو






    داشتن شربتی خوش رنگ و زیبا کار سختی نیست.
    فقط کافیه نکاتش رعایت بشه

    آلبالو رو پاک کنین و بشورین
    من معمولا وزن آلبالو رو بعد از شستن در نظر میگیرم و نسبت به وزن در این مرحله ،شکر رو اماده میکنم.


    دقت کنین اصلا و ابدا از البالوهای پیوندی چه برای مربا چه شربت و چه ترشی و... استفاده نکنین به هوای بزرگ بودنش
    آلبالوی پیوندی نه آب داره و نه رنگ!


    **
    شربت آلبالو را اگر با آلبالوی اول فصل که هنوز خیلی رسیده نیست درست کنیم رنگ ان سرخ تند می شود و مزه اش قدری ترش خواهد بود.
    با آلبالوی رسیده ،رنگ شربت آلبالویی پخته و ترشی ان کمتر خواهد بود.
    اگر دم آلبالو را نگیریم شربت ما عطر دم البالو را جذب میکند،ولی پس از چند ماه رنگ ان به رنگ چایی مایل میشود.

    طرز تهیه:

    **به ازاء یک کیلو آلبالو از دو کیلو شکر استفاده میکنیم.
    البته من میزان شکر رو کمتر میزنم
    در واقع هم وزن آلبالو ،شکر میزنم.


    درست کردن شربت آلبالو چند روش داره که در ادامه روش های مختلفش رو خدمتتون عرض خواهم کرد

    روش 1:

    آلبالو را بشویید و دم و هسته ی آن را بگیرید.
    نیمی از شکر را روی آلبالو بپاشید،چنگ بزنید و بگذارید شب بماند.
    اول صبح 1 لیتر آب را گرم کنید و همین که به جوش امد آتش را خاموش کنید تا از جوش بیافتد ،سپس بردارید و روی آلبالو بریزید.
    نزدیک ظهر شربت را از پارچه و صافی بگذرانید و تفاله را فشار دهید تا آب ان گرفته شود.
    انگاه شربت را بگذارید ته نشین شود،سپس صاف آن را در دیگ بریزید،نیمه ی دوم شکر را اضافه کنید و روی اتش ملایم به جوش اورید و بگذارید چند جوش بزند.


    روش 2:

    شکر را در آب بریزید و بگذارید چند جوش بزند،اگر لازم باشد صاف کنید(با سفیده تخم مرغ)
    آلبالو را دم بگیرید ،بشویید در یک کیسه ململ ببندید و بگذارید در شربت چند جوش بزند.
    وقتی که شربت به اندازه ی دلخواه رنگ و مزه گرفت،کیسه ی البالو رو از دیگ بیرون بیاورید.
    (معمولا نیم ساعت کافی هست)

    با شعله ی تند بگذارید تا شربت قوام بیاد.
    مرتب کف روی شربت رو بگیرین تا شربتی خوشرنگ و زلال داشته باشین.

    میزان اب برای یک کیلو آلبالو 6 لیوان است.

    نکته)میتونیم کیسه ی آلبالو رو در آب بدون شکر بذاریم و بعد از اینکه آلبالو رنگ پس داد به آب شکر اضافه کنیم.

    حتی میشه البالو رو بدون اینکه داخل کیسه بذاریم داخل اب بریزیم و بعد از اینکه رنگ پس داد صافش کنیم و به اب البالوی حاصه شکر بزنیم و...



    روش 3:

    در این روش،
    در حالی که مربای آلبالو تهیه میکنیم میتونیم از شهد اضافی مربا شربت تهیه کنیم
    در این صورت میتونیم خیلی کم در حد 1-2 لیوان آب به ازاء یک کیلو آلبالو بهش آب اضافه کنیم.

    گاهی هسته ها رو با یک الی دو لیوان آب روی حرارت قرار میدن و میجوشانن تا رنگ و عطرش رو به اب بده .صاف کرده و اون آب رو به جای اب معمولی به مربا اضافه میکنند.

    لینک اموزشی تهیه مربای آلبالو


    نکات:

    -به شربت آلبالو غالبا وانیل میزنند ولی من اصلا این رو توصیه نمیکنم.وانیل عطر و طعم آلبالو رو میکشه.

    -از البالوی باقی مانده میتونین مربای آلبالو درست کنین یا در تهیه ی ترشک ، لواشک ،مارمالاد
    آلبالوی خشک و.. ازش استفاده کنین.
    البته آلبالوی بیچاره دیگه رمقی نداره


    *****
    من برای درست کردن شربت البالو از روش دوم استفاده میکنم.
    اینکه اول شکر رو به اب اضافه کنین ،البالو رو داخل شیره بذارین یا البالو و اب تنها رو اول بذارین بجوشه و بعد شکر بزنین فرقی نداره
    بسته به خودتون داره
    در حالتی که البالو رو همراه شکر بریزین اون البالوی باقی مونده شیرینه ولی در حالت دیگه البالو تون شیرین نیست.

    من شکر و اب رو داخل ظرف میریزم
    روی اون یه سفیده میشکونم تا تمام جرم و کثیفی شکر رو به خودش جذب کنه
    وقتی امتحان کنین خودتون متوجه تفاوتش میشین.
    ویرایش توسط باران67 : ۱۳۹۴/۰۷/۰۸ در ساعت ۱۲:۰۱ قبل از ظهر
    zakizadeh, *شمیم*, kurosh1 و 19 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  5. #53
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    الهه مشرق زمین آواتار ها
    الهه
    عضویت: ۱۳۹۳/۰۹/۰۶
    محل سکونت
    قم
    نوشته ها
    220
    میزان امتیاز
    236
    پسند شده
    3169
    پسند کرده
    2114
    شربت البالو با روش سوم راضیه جون
    به شهد اضافی مربا دوباره شکر اضافه کردم .یک کیلو البالو و900گرم شکر بعد از رسیدن مربا دوباره 600 گرم شکر اضافه کردم وروی حرارت گذاشتم تااب اضافی مربا قوام بیاد.
    نام: ۲۰۱۶۰۷۲۳_۱۰۱۴۰۲.jpg نمایش: 1204 اندازه: 84.7 کیلو بایت
    مامان غزل, باران67, m1361 و 7 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  6. #54
    مدیر انجمن
    باران67 آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۸/۰۶
    محل سکونت
    نجف اباد اصفهان
    نوشته ها
    5,665
    نوشته های وبلاگ
    1094
    میزان امتیاز
    2330
    پسند شده
    95170
    پسند کرده
    80246

    ویترین مدال ها

    شربت آلبالو




    شربت خوشمزه ی آلبالو

    با این دستور:
    http://mamisite.com/forum/t1310-p138...ml#post1382340
    مامان غزل, zakizadeh, پرنسس.م و 13 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  7. #55
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    ترنم63 آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۲/۱۱/۰۵
    محل سکونت
    همین گوشه کنار
    نوشته ها
    2,503
    میزان امتیاز
    407
    پسند شده
    21365
    پسند کرده
    18917
    مربا که آماده شد طیق این پستمارمالاد و مربای آلبالو
    شربی و جدا میکنیم
    من هیچوقت رو آلبالو آب نمیریختمو ایتدفعه وسوسه شدم رو هسته ها آب ریختم و به آلبالو اضافه کردم
    که شربتم رنگش تیره شد و قرمز خوشرنگ نشد
    نام: ۲۰۱۶۰۷۲۰_۲۲۵۲۰۵.jpg نمایش: 1084 اندازه: 51.8 کیلو بایت

    - - - Updated - - -

    چرا چپه!!!!!!
    مامان غزل, باران67, m1361 و 5 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    خدا جون دریاب

  8. #56
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    آیه جون آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۱/۱۱/۱۷
    محل سکونت
    کاشان
    نوشته ها
    124
    میزان امتیاز
    16
    پسند شده
    219
    پسند کرده
    955
    دوستای گلم میتونم آلبالو رو الان فریز کنم و هر موقع خواستم ازش شربت و مربا بگیریم؟ حتی توی زمستون؟ الان وقتشو ندارم
    nora1 این نوشته را پسندیده.

صفحه 7 از 8 نخستنخست ... 45678 آخرینآخرین
  • مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما