نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
Like Tree195Likes

موضوع: مارمالاد و مربای گیلاس

نمایش نتایج: از 1 به 8 از 29
صفحه 1 از 4 1234 آخرینآخرین
  1. #1

    مارمالاد و مربای گیلاس

    یکی از مربا هایی که من خیـــــــــــلی دوست دارم مربا گیلاس سفید:(که درست کردنش مثل بقیه مرباهاست)

    tarlan22 و باران67 این نوشته را پسندیده.

    هیچ اتفاقی در دنیا اتفاقی نیست.

  2. #2
    مدیر بازنشسته

    عضویت: ۱۳۸۸/۱۲/۰۹
    نوشته ها
    1,335
    میزان امتیاز
    9
    پسند شده
    1116
    پسند کرده
    0

    Re: مرباي گيلاس

    مربای گیلاس قرمز


    برای 3 کیلو گیلاس معمولا بین 2 تا 2.5 کیلو شکر استفاده میشه ...

    بعد از شستن گیلاس ها ... هسته های گیلاس ها رو با هسته گیر گرفته و برای مدت 24 ساعت تو شکر خوابونده ...
    بعد از گذشت این مدت گیلاس ها رو به ظرف پخت (قابلمه لعابی) انتقال داده و دو لیوان آب بهش اضافه کرده و روی حرارت ملایم گذاشته تا به آرومی بپزه و همزمان کف های روشو بگیرین ....
    وقتی پخته شد و قوام اومد یک قاشق چایخوری وانیل ( بیشتر تلخش میکنه ) بهش اضافه کرده و چند تا جوش که زد از روی حرارت برمیداریم ... میزاریم تا سرد شه و بعد به ظرف های شیشه ای مناسب انتقال میدیم ....


    tarlan22, باران67, hengamehh و 1 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

    مــرا جای خــودم بگذار
    خودت را جای گهـــواره

    و آغوشی تسلی بخش

    کنـارم بـاش همواره ...


  3. #3
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۸۸/۰۶/۰۲
    نوشته ها
    433
    میزان امتیاز
    3
    پسند شده
    167
    پسند کرده
    39

    Re: مرباي گيلاس

    نسیم جون وانیل برای چیه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
    بعد گیلاسم مثل توت فرنگی آب میندازه که توی شکر میزاری بمونه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

    در عجبم از زنان...!!!که از خدای به این منزلت و بزرگی فقط یک شوهر میخواهند و از شوهر به این درماندگی...! همه ی دنیا را ...!!!(شكسپير)

  4. #4
    مدیر بازنشسته

    عضویت: ۱۳۸۸/۱۲/۰۹
    نوشته ها
    1,335
    میزان امتیاز
    9
    پسند شده
    1116
    پسند کرده
    0

    Re: مرباي گيلاس

    نقل قول نوشته اصلی توسط وروووجک
    نسیم جون وانیل برای چیه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
    بعد گیلاسم مثل توت فرنگی آب میندازه که توی شکر میزاری بمونه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
    عزیزم خود گیلاس که زیاد عطر نداره واسه همین وانیل بهش عطر و طعم بهتری میده ...
    در مورد سوال دوم هم خود گیلاس هم آب میندازه ولی آبش برای پخت کافی نیست ...
    این مقدار آب هم بستگی به نوع گیلاس داره مثلا برای این گیلاس که سفته دو لیوان کافیه

    tarlan22 و باران67 این نوشته را پسندیده.

    مــرا جای خــودم بگذار
    خودت را جای گهـــواره

    و آغوشی تسلی بخش

    کنـارم بـاش همواره ...


  5. #5
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    رعنا ش آواتار ها
    عضویت: ۱۳۸۹/۰۴/۱۰
    نوشته ها
    356
    میزان امتیاز
    4
    پسند شده
    220
    پسند کرده
    12

    Re: مرباي گيلاس


    مربای گیلاس
    بار اوله که مربا درست میکنم
    بعد از شستن گیلاسها ، هستشونو با سنجاق دو سر جدا کردم و بینشون شکر پاشیدم گذاشتم تو یخچال به مدت 7 ساعت ونیم
    بعد گیلاسها آب انداخته بود گذاشتم تو قابلمه تفلون و خیلی کم اب جوش اضافه کردم
    درشو گذاشتم و به مدت 30 دقیقه اجازه دادم بجوشه سپس یک پنس وانیل اضافه کردم یه 5 دقیقه موند و از روی حرارت برداشتم
    مزشو دوست دارم چون یه چیزی مثل کمپوت گیلاس و مرباست
    tarlan22 و باران67 این نوشته را پسندیده.
    نفس شاید دلیلی باشد برای زندگی

    اما.......

    بی شک تو بهانه آنی.......

  6. #6
    مدیر انجمن
    پرپرک آواتار ها
    عضویت: ۱۳۸۹/۰۳/۰۳
    محل سکونت
    mamisite.com
    نوشته ها
    4,765
    نوشته های وبلاگ
    10
    میزان امتیاز
    276
    پسند شده
    21505
    پسند کرده
    15818

    ویترین مدال ها

    Re: مرباي گيلاس

    مربای گیلاس سفید

    1 کیلو گیلاس
    700 گرم شکر
    1لیوان اب
    مقدار یک پنس وانیل

    بعد از هسته گیری گیلاس و شکر پاشی لا به لا به مدت 18 ساعت داخل یخچال گذاشتم.چون خیلی آب نداخته بود موقع پختن 1 لیوان آب ریختم.که به نظرم باید نصف لیوان میریختم.
    با شعله کم پخت مربا رو انجام دادم و مرتب کف گیری کردم تا مربا تمیز و شفاف بشه.وانیل رو در پایان اضافه کردم و شعله رو خاموش کردم

    خیلی خوشمزه شده.


    tarlan22, باران67, hengamehh و 1 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.


  7. #7
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۰/۰۳/۲۳
    نوشته ها
    122
    میزان امتیاز
    13
    پسند شده
    232
    پسند کرده
    0

    Re: مارمالاد و مربای گیلاس

    مربای گیلاس



    به روش نسیم جون :)
    tarlan22, باران67 و mitra40 این نوشته را پسندیده.
    یک استکان چای داغ مهمان منی، کنار پنجره بخار گرفته، چای رفاقت من همیشه تازه دم است

    tosterr.persianblog.ir



  8. #8
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۰/۰۳/۲۳
    نوشته ها
    122
    میزان امتیاز
    13
    پسند شده
    232
    پسند کرده
    0

    Re: مارمالاد و مربای گیلاس

    مارمالاد گیلاس ( Cherry marmalade )



    گیلاس 700 گرم
    شکر 600 گرم
    پودر ژلاتین 1.5 قاشق مرباخوری
    آب 4/1 لیوان
    وانیل کمی

    شب قبل گیلاسا رو هسته میگیریم و لا به لاش شکر میریزیم و میذاریم یخچال!
    فرداش وقتی آب انداخت میذاریم روی حرارت تند که شکر سریع حل بشه! بعد از روی حرارت برمیداریم و میکسش میکنیم و دوباره روی حرارت 20دقیقه میذاریم تا قوام بیاد!
    پودر ژلاتین رو روی آب سرد میپاشیم و میذاریم توی ماکروویو یا بخار آب تا شفاف بشه!
    5 دقیقه ی آخر وانیل و ژلاتین حل شده رو اضافه میکنیم
    وقتی خنک شد توی شیشه میریزیم
    رنگش خیلی خوشگله مخصوصا اگه از گیلاسای سیاه استفاده کنین
    tarlan22, باران67, monir11 و 1 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    یک استکان چای داغ مهمان منی، کنار پنجره بخار گرفته، چای رفاقت من همیشه تازه دم است

    tosterr.persianblog.ir



صفحه 1 از 4 1234 آخرینآخرین
  • مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما