نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
Like Tree48Likes

موضوع: مارمالاد و مربای شاتوت

نمایش نتایج: از 1 به 8 از 12
صفحه 1 از 2 12 آخرینآخرین
  1. #1
    مدیر ارشد سایت
    heaven آواتار ها
    مریم م.
    عضویت: ۱۳۸۸/۰۴/۲۶
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    3,249
    نوشته های وبلاگ
    44
    میزان امتیاز
    118
    پسند شده
    10673
    پسند کرده
    1324

    ویترین مدال ها

    Re: مربای میوه های تابستانی

    مرباي شاتوت

    مواد اولیه :
    شاتوت يك كيلوگرم
    شكر دو كيلوگرم
    وانيل نصف قاشق مرباخوري

    طرز تهيه:


    شاتوت و شكر را به صورت لايه لايه در ظرف لعابي مي**ريزيم و 24 ساعت در يخچال قرار مي**دهيم تا شاتوت آب بيندازد.
    در مرباي شاتوت آب نمي**ريزيم. شاتوت را روي حرارت ملايم قرار مي**دهيم تا بجوشد بعد از جوشيدن بايد مواظب باشيم تا شربت آن سر نرود. حرارت را كم مي**كنيم تا 15 دقيقه بجوشد و بعد وانيل را اضافه كرده و از روي حرارت مي**داريم
    چقدر دوست داشتنی هستند.. آدم هایی که شبیه حرفهایشان هستند....

    "میلان کوندرا"

  2. #2
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    saba713 آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۰/۰۶/۲۷
    محل سکونت
    اراک-Arak
    نوشته ها
    256
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    287
    پسند کرده
    100

    Re: مرباي شاتوت

    مربای توت درختی
    اول یک چادرخیلی تمیز را زیر درخت پهن کنید و با ضربه های خیلی آرام از شاخه های بالا تر شروع به زدن تک ضربه ها کنید . تمام توت های رسیده توی چادر می ریزد و له هم نمی شود.
    بعد توت ها را از برگ ها و شاخه های احتمالی جدا کنید و ی آب خیلی سرد روش بگیرید و توی آبکش بریزید تا خوب آبش بره .(اصلا و ابدا خیلی نشور چون تمام رنگ مزه و عظرش می ره . توت خیلی حساسه
    بعد دستات را کاملا بشور و ناخون ها را از ته بچین (یا دستکش دستت کن . هرجور راخت تری) بعد از کنار شاخه نازک وسط توت دونه ها را جدا کن و شاخه را در بیار (این راه صبر ایوب می طلبد ولی به نتیجه اش واقعا می ارزه ) مراقب باش که از اول همان ظرفی را انتخاب کنی که می خواهی مربا را داخلش بپزی
    ترجیحا یک قابلمه روحی بزرک و تمیز
    وقتی کف قابلمه با دانه های توت پوشیده شد یا قاشق کمی شکر روی سطح آن بپاش و این کار را ادامه بده تا تمام توت ها را پاک کنی (مراقب باش که حجم شکر حداکثر برابر توت شود و اصلا بیشتر نشه .در این مورد واقعا دقت کن)
    حالا 5-6 تا لیوان آب روش بریز و بذار روی گاز (در مدت پاک کردن توت ها کاملا آب و شیره توت خارج می شه و نیاز به آب زیادی نداری) .زیر قابلمه را روشن کن و با حرارت ملایم بپز . زمانی می رسه که مربا شروع به کف کردن و سر رفتن می کنه دقیقا مثل جوشوندن شیر . باید بالای سرش وایسی و مرتب هم بزنی
    حالا کم کم تخمه های توت داره جدا میشه و روی سطح قابلمه جمع میشه . با حوصله تمام تخمه ها را با قاشق تمیز خارج کن و این کار را آنقدر ادامه بده تا دیگه تخمه ای جمع نشه . حالا باید مربا قوام آمده باشه . به اندازه دو الی سه قاشق غذاخوری گلاب اعلی و درجه یک بهش اضافه کن و اگر دوست داشتی به اندازه نوک سوزن وانیل . همین . توی شیشه های خوشگل بریز و برای تا سال بعد فصل توت توی یخچال نگهداری کن و لذت ببر
    توصیه می کنم برای وسط کیک و شیرینی حتما استفاده کن که واقعا معرکه است
    یادش بخیر اون موقع که من دختر خونه بودم این کار را تنهایی و فقط خودم انجام می دادم . هر کس که می خورد دلش نمی خواست از سر شیشه بره اون ور تر
    اگر درست کردی و خوشت اومد ی فاتحه برای مادر بزرگ من بفرست . (هرکس دوست داشت این مربا را درست کنه و از این دستور استفاده کرد فاتحه یادش نره . مرسی )
    نوش جونتون.
    saeedeh mansoori این نوشته را پسندیده.
    "ز بس که گریه نکردم غرور بغض شکست/برای غسل دل مرده آب لازم نیست"
    عمری بجز بیهوده بودن سر نکردیم/تقویمها گفتند و ما باور نکردیم*

  3. #3
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    alalh آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۰/۱۲/۱۴
    محل سکونت
    تهران پر از دود
    نوشته ها
    71
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    109
    پسند کرده
    11

    Re: مرباي شاتوت

    من یک کیلو توت گرفتم زیاد مزه شیرین نداشت منم لابلاش شکر ریختم یه 24 ساعت گذاشتم آب انداخت 20 دقیقه پختم واییییییییی با خامه خوردن دارهههههههههههههههههههههه ههههههههههههههههه اینم صبحانه منو پسریییییییییی




    خدایا من در کلبه فقیرانه خود چیزی دارم که تو در عرش کبریایت نداری

    من چون تویی دارم تو چون خود نداری

  4. #4
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    nono آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۰/۰۹/۲۸
    محل سکونت
    قم
    نوشته ها
    240
    میزان امتیاز
    2
    پسند شده
    650
    پسند کرده
    558

    Re: مرباي شاتوت

    اینم شاتوت اینجانب که طعمش بی نظیر بود
    من موادمو با عضلات چشمم وزن کردم
    ولی همه جوره خوشمزه میشه و حتما هم باید بهش وانیل بزنید تا طعم یه مربای فوق العاده رو بچشید
    نمیتونم بگم طعمش با خامه یا کره چی میییییییییییییییییییییییی شه



    m1361 این نوشته را پسندیده.
    شبکه ای متفاوت...
    www.followers.ir

  5. #5
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۰/۰۱/۱۵
    نوشته ها
    197
    میزان امتیاز
    3
    پسند شده
    125
    پسند کرده
    0

    Re: مرباي شاتوت

    شربت شاتوت
    مبحثی نداشت منم دیدم اینجا صحبتش پیش اومده اینجا گذاشتم
    کلا نیم کیلو شاتوت برام مونده بود منم نصف لیوان آب با 1 و نیم لیوان شکر رو روی حرارت گذاشتم وقتی جوش اومد شاتوت رو توی تنظیف ریختم و گذاشتم توی قابلمه ای که آب و شکر داشت با قاشق حسابی فشارش دادم انقدر جوشید تا به غلظتی که میخواستم رسید بعد تنظیف خارج کردم
    خوشمزه بود دوست داشتم ولی شاید دستور دیگه ای رو هم امتحان کردم

    در این زمانه بی های و هوی لال پرست
    خوشا به حال کلاغان قیل و قال پرست
    چگونه شرح دهم لحظه لحظه خود را
    برای این همه ناباور خیال پرست ؟؟؟

  6. #6
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۰/۰۵/۲۴
    محل سکونت
    کرمانشاه
    نوشته ها
    69
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    26
    پسند کرده
    0

    Re: مرباي شاتوت

    سلام
    منم شاتوت خونه مادرشوهرم چیدم وآوردم یه لایه شاتوت ویه لایه شکرریختم بعداز24ساعت گذاشتم توی ظرف لعابی بجوشه بعدیادم افتادمارمالادباهاش درست کنم بهتره وداغ داغ ریختم توی مخلوط کن ودوباره گذاشتمش روی گاز بعدخنک شدوانیل زدم وخوشمزه شد

  7. #7

    Re: مرباي شاتوت

    مربای شاتوت

    آقای دکتر برای من مقادیر بسیار زیادی شاتوت تازه تجویز کرده!
    آقای همسر هم که معمولا اندازه شکم اشخاص ازجمله خودش و من دستش نیست هر دفعه میره کلی شاتوت میخره ..
    این شد که یه عالمه از شاتوت ها مونده بود تو یخچال و دیدم یکی دو روز دیگه بگذره ممکنه خراب شه .. بنابراین تبدیل شد به مربا!
    .
    .

    .
    .
    ته قابلمه لعابی یک لایه شاتوت ریختم .. بعد روش شکر پاشیدم .. دوباره شاتوت و ... تا موادم تموم شد ..
    24 ساعت گذاشتم تو یخچال تا حسابی آب بندازه ..
    قابلمه رو روی کمترین حرارت ممکن گذاشتم تا آروم آروم جوش اومد ..
    کف مربا رو گرفتم و گذاشتم تا جا بیفته..
    هر وقت دیدین آب مربا داره کش میاد علامت خوبی برای برداشتن از روی حرارته .. واسه من از زمانی که جوش اومد حدود 15 دقیقه طول کشید.. نداشتم بیشتر بپزه ..
    واسه نیم کیلو شاتوت نیم کیلو هم شکر استفاده کردم!
    اگر شاتوت ترش و نارس تر باشه یک برابر و نیم شکر استفاده میکنم ..
    برای کل موادم یک قاشف چایخوری سر خالی وانیل مصرف کردم .. زمانی که میخواستم شعله رو خاموش کنم وانیل رو اضافه کردم ..
    بعد یه پارچه تمیز نازک انداختم رو قابلمه و گذاشتم تا کاملا سرد بشه!
    نتیجه شد اینی که میبینید!


    پ.ن:

    - وجود قابلمه لعابی واسه شربت و مربا پزون .. بخصوص شربت و مرباهایی که ترش مزه هستن خیلی ضروریه .. مربا رو خوشرنگ میکنه !
    - اینکه شعله رو از اول زیاد نکنین و با کمترین حد شعله مربا رو به جوش بیارین ، تو شکرک نزدن مربا و خوشرنگ تر شدنش موثره!
    -واسه شاتوت های کمرنگ و سفت ممکنه لازم باشه از یک برابر و نیم تا دو برابر شکر مصرف کنیم ..
    - میزان شکر براساس اینکه ذائقه شما مربا رو ترش تر یا شیرین تر میپسنده ممکنه متغییر باشه !
    - واسه پخت مربا مخصوصا مرباهای ترش از قاشق غیر فلزی برای همزدن استفاده کنید!
    - وقتی مربا پخت و زیرش رو خاموش کردین بدون اینکه در قابلمه رو بذارین یک پارچه تمیز بندازین رو قابلمه و بذارین چند ساعتی بمونه تا کاملا خنک شه .. اگر قبل از خنک شدن به مربا دست بزنید بازم ممکنه مرباتون رنگ دلخواه رو نداشته باشه ..

    .
    .
    خودش از عکسش خیلی خوشرنگ تر بود!
    zardin, *شمیم*, m1361 و 2 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    گاهی خدا درب ها را میبندد و پنجره ها رو قفل میکند..
    زیباست بدانی ..شاید طوفانی در راه است!

  8. #8
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    محیا خانوم آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۱/۰۵
    نوشته ها
    591
    نوشته های وبلاگ
    14
    میزان امتیاز
    329
    پسند شده
    8594
    پسند کرده
    12516
    مارمالاد شاتوت

    حدود نیم کیلو شاه توت با حدود 400 گرم شکر رو ریختم تو غذاساز و خوووب پوره اش کردم؛ ریختم تو قابلمه و گذاشتم رو حرارت و کف روشو گرفتم

    بالای سرش وایسادم که سر نره به غلظت مناسب که رسید حدود 1.5 ق چ پودر ژلاتین که داخل آب حل کرده بودم رو بهش اضافه کردم و گاز رو خاموش کردم.



    من وانیل اصلا نمیزنم خود شاتوت عطرش خوبه به نظرم
    zakizadeh, zardin, *شمیم* و 8 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    نذر کردم گر از این غم به در آیم روزی
    تا در میکده شادان و غزل خوان بروم ...

صفحه 1 از 2 12 آخرینآخرین
  • مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما