نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
Like Tree41Likes

موضوع: مارمالاد و مربای تمشک

نمایش نتایج: از 1 به 8 از 12
صفحه 1 از 2 12 آخرینآخرین
  1. #1
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۸۸/۰۴/۲۸
    محل سکونت
    رشت
    نوشته ها
    185
    میزان امتیاز
    8
    پسند شده
    84
    پسند کرده
    0

    مارمالاد و مربای تمشک

    مربای تمشک میوه جنگلی گیلان:

    sama18 این نوشته را پسندیده.

  2. #2
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۸۹/۰۴/۲۰
    محل سکونت
    چالوس
    نوشته ها
    405
    میزان امتیاز
    2
    پسند شده
    120
    پسند کرده
    70

    Re: مرباي تمشك

    با اجازه طرز تهیه:
    ابتدا تمشک هارو سریع می شوریم و در آبکش می ریزیم تا آبشون بره .در یک ظرف لعابی یک ردیف تمشک و یک ردیف شکر میریزیم همینطور ادامه میدهیم تا تمشک ها تمام شود معمولا اندازه شکر 1.5 برابر تمشک است.یک شب این ظرف را در یخچال قرار میدهیم تا استراحت کند و تمشک آب بیندازد.
    فردا آنرا روی حرارت تند و یکنواخت قرار می دهیم تا جوش بیاید و چند بار بجوشد زیاد هم نمی زنیم و کمی کف روی مربا را میگیریم.اگر خیلی آب انداخت چند ملاقه از شربت را از روی مربا برمی داریم تا بقیه زودتر سفت شود و مربا له و تیره نشود. درظرف باید باز باشد و کمتر از 25 دقیقه میپزد و در پایان هنگامی که یک قطره از آب مربا را روی سینک ظرفشویی بریزید خودش را می گیرد و روان نمی شود یک قاشق آبلیمو اضافه میکنیم و میگذاریم با آبلیمویک جوش بزند. مربا را پس از سرد شدن بعد از 2 الی سه ساعت در ظرفهای شیشه ای میریزیم و در صورت تمایل شربت اضافه را برای خوردن با آب و یخ از مربا جدا میکنیم.
    Mahi site این نوشته را پسندیده.
    ***هیچ بن بستی وجود ندارد یاراهی خواهم یافت ،یا راهی خواهم ساخت****
    www.nahaldoosti.com

  3. #3
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۸۹/۰۶/۰۳
    محل سکونت
    امل(بچه گرگان)
    نوشته ها
    799
    میزان امتیاز
    3
    پسند شده
    239
    پسند کرده
    0

    Re: مرباي تمشك

    مربای تمشک فرفرانوووووووووو
    sama18 این نوشته را پسندیده.
    ما ز یاران چشم یاری داشتیم خود غلط بود انجه میپنداشتیم

  4. #4
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    azmil آواتار ها
    اعظم
    عضویت: ۱۳۹۰/۰۷/۰۹
    محل سکونت
    رشت
    نوشته ها
    1,534
    میزان امتیاز
    149
    پسند شده
    6838
    پسند کرده
    11880

    Re: مارمالاد و مربای تمشک

    مربا ی تمشک و شربت تمشک





    تمشکها رو با شکر که لا به لاش ریختم 24 ساعت داخل یخچال گذاشتم تا آب بیندازه.بعد داخل دیگ لعابی و همراه کمی وانیل شکری با در باز با شعله نسبتا زیاد گذاشتم تا به جوش بیاد.در حین پخت کف جمع شده روی مربا رو بر داشتم.وقتی مربا به غلظت خوبی رسید شربت زیادی رو از صافی رد کردم و به مربا کمی آبلیمو اضاف کردم
    sama18 و گیتار این نوشته را پسندیده.

  5. #5
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    پرشیا آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۰/۰۹/۰۵
    محل سکونت
    کرج
    نوشته ها
    686
    میزان امتیاز
    11
    پسند شده
    593
    پسند کرده
    25

    Re: مارمالاد و مربای تمشک

    نقل قول نوشته اصلی توسط azmil
    مربا ی تمشک و شربت تمشک





    تمشکها رو با شکر که لا به لاش ریختم 24 ساعت داخل یخچال گذاشتم تا آب بیندازه.بعد داخل دیگ لعابی و همراه کمی وانیل شکری با در باز با شعله نسبتا زیاد گذاشتم تا به جوش بیاد.در حین پخت کف جمع شده روی مربا رو بر داشتم.وقتی مربا به غلظت خوبی رسید شربت زیادی رو از صافی رد کردم و به مربا کمی آبلیمو اضاف کردم
    اووووووم به به من عاشق تمشکم هر وقت میریم شمال فصلش باشه می خوریم و مثل شما مربا درست میکنیم
    دستت درد نکنه تمشک شما هم مال شماله نه؟

  6. #6
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۱/۰۱/۱۷
    محل سکونت
    رشت
    نوشته ها
    371
    میزان امتیاز
    2
    پسند شده
    175
    پسند کرده
    0

    Re: مارمالاد و مربای تمشک

    مربای تمشک خوشمزه فقط دونه هاش یکم زیر دندون میمونه که اونم به نظرم به خوشمزگیش می ارزه

    تمشک رو با شکر 24 ساعت تو یخچال خوابوندم بعد رو اجاق گذاشتم و محصول این شد که می بینید


    sama18 و گیتار این نوشته را پسندیده.
    Merci Beaucoup Mon Dieu

  7. #7
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    paksima آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۰/۰۵/۱۰
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    580
    میزان امتیاز
    7
    پسند شده
    1115
    پسند کرده
    1262

    Re: مارمالاد و مربای تمشک

    مربای تمشک
    اول شربت مربارادرست کردم وزمانیکه شربت خوب قوام اومدتمشکهارواضافه کردم وبعداز10 دقیقه ای برداشتم
    البته فکرکنم طریقه صحیحش دستورماهک عزیزباشد
    من اولین باربودکه مربای تمشک درست میکردم
    واینهاروهمون شمال که چیدیم چون میترسیدم تاتهران بیارم خراب بشه همون شمال هول هولکی مرباش کردم
    ولی بدهم نشد


    دوربینم تنظیمش بهم خورده وخیلی عکس واضح نیست
    sama18 این نوشته را پسندیده.
    "آرامش "و "صبر"
    رد پای خدا در زندگی ست
    آرزو می کنم زندگیتان پر از رد پای خدا باشد

  8. #8
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    shimakhoshdel آواتار ها
    شیما
    عضویت: ۱۳۹۱/۰۹/۲۱
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    830
    میزان امتیاز
    277
    پسند شده
    11384
    پسند کرده
    5122
    این تمشکو تو فریزر داشتم دیروز درآوردم 200گرم بود با 200گرم شکر مخلوط کردم گذاشتم آب بندازه.امروز 1ربع گذاشتمش رو حرارت
    sama18, azmil, Maryam baran و 3 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

صفحه 1 از 2 12 آخرینآخرین
  • مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما