نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
Like Tree1048Likes

موضوع: مارمالاد و مربای آلبالو

نمایش نتایج: از 1 به 8 از 157
صفحه 1 از 20 123411 ... آخرینآخرین
  1. #1
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    sogol آواتار ها
    عضویت: ۱۳۸۸/۰۶/۰۷
    نوشته ها
    150
    میزان امتیاز
    2
    پسند شده
    87
    پسند کرده
    16

    مارمالاد و مربای آلبالو

    یک کیلو آلبالو رو دم بگیرید و بشورید.
    بعد هسته بگیرید.
    بعد با یک کیلو شکر مخلوط کرده یه شب تو یخچال بذارید تا آب بندازه.

    بعد اگه فقط مربا می خواید همونجوری بذارید روی شعله ی تند و اگه شربتش رو هم می خواید هسته های آلبالو رو که دیروز ریختید تو ظرف در بسته و گذاشتید تو یخچالتون! امروز در آرید و با یک و نیم لیوان آب بجوشونید تا کمی رنگ و عطرش رو به اب بده. (برای هر یه کیلو آلبالو یک و نیم لیوان آب) بعد صافش کنید، هسته ها رو دور ریخته و آبش رو بریزید تو قابلمه آلبالو شکر و بذارید رو شعله ی تند.... البته می تونید هم آب معمولی به قابلمه اضافه کنید و هسته ها رو همون دیروزش! دور بریزید!س چی شد: مربای خالی: بدون آب. مربا و شربت: با آب. صبر کنید بجوشه و کف سفید روش جمع شه. کف رو بگیرید و دور بریزید. شعله رو ملایم کنید و بذارید 25 تا 30 دقیقه بپزه. در قابلمه باز باشه ها یعنی نذاریدش اصلاً!

    بعد زیرش رو خاموش کنید و چند دقیقه بعد تا زمانی که سرد نشده با قاشق بزرگ سوراخدار آلبالو ها رو با کمی شربتش جدا کنید و بریزید تو شیشه. تا حدی که شربت هم سطح آلبالو تو شیشه باشه، شربت بریزید روش. نگران شلی اش نباشید چون هنوز داغه و خنک که بشه سفت می شه.


    شربت رو هم بریزید تو شیشه و کنار بذارید.


    خنک که شدند تو یخچال بزارید
    http://monnom.blogfa.com/post-276.aspx
    nazbanoo, باران67 و r.khk این نوشته را پسندیده.

  2. #2
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    sogol آواتار ها
    عضویت: ۱۳۸۸/۰۶/۰۷
    نوشته ها
    150
    میزان امتیاز
    2
    پسند شده
    87
    پسند کرده
    16

    Re: مربای میوه های تابستانی

    سلام اینم مربای آلبالوی من با همون دستوری که گذاشتم .


    باران67 این نوشته را پسندیده.

  3. #3
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    sogol آواتار ها
    عضویت: ۱۳۸۸/۰۶/۰۷
    نوشته ها
    150
    میزان امتیاز
    2
    پسند شده
    87
    پسند کرده
    16

    مارمالاد آلبالو

    آلبالوها را در ظرف لعابي بريزيد و شکر را لابه*لاي آن ريخته، به مدت پنج ساعت در يخچال قرار دهيد تا آب بيندازد.
    آب آن را جدا کنيد و بجوشانيد. پس از اين*که آب آلبالو تقريباً نصف شد، آن را به آلبالو بيفزاييد.
    ظرف آلبالو را روي حرارت قرار دهيد تا پانزده دقيقه بجوشد. سپس از روي حرارت برداريد. کمي که خنک شد، آن*را در مخلوط*کن بريزيد و به صورت پوره درآوريد.
    دوباره روي حرارت قرار دهيد تا غليظ شود. در اين زمان ژلاتين را به مدت دو دقيقه در آب سرد خيس کنيد. از آب بيرون آوريد و به همراه وانيل به آلبالو بيفزاييد.
    پس از يک دقيقه از روي حرارت برداريد تا خنک شود .



    باران67, r.khk و *هما* این نوشته را پسندیده.

  4. #4
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۸۹/۰۴/۲۰
    محل سکونت
    چالوس
    نوشته ها
    405
    میزان امتیاز
    2
    پسند شده
    120
    پسند کرده
    70

    Re: مرباي آلبالو

    عزیزان کمی آبلیمو درآخر کار یادتون نره.مربا رو زیاد نجوشونین تا رنگ آلبالو تیره شه.
    باران67 و r.khk این نوشته را پسندیده.
    ***هیچ بن بستی وجود ندارد یاراهی خواهم یافت ،یا راهی خواهم ساخت****
    www.nahaldoosti.com

  5. #5
    مدیر بازنشسته

    عضویت: ۱۳۸۸/۰۶/۳۰
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    1,264
    میزان امتیاز
    12
    پسند شده
    647
    پسند کرده
    0

    ویترین مدال ها

    Re: مرباي آلبالو

    به جای اب لیمو از جوهر لیمو هم میشه استفاده کرد...من چند ماه پیش که فصلش بود درست کردم توی شربتش کمی رنگ خوراکی قرمزم اضافه کردم..شربتش خیلی خوشرنگ تر شد...
    باران67 و r.khk این نوشته را پسندیده.

    خداوند بزرگترین هدایا را به بندگان خود داده است.قدرت انتخاب و تعیین کردار خویش.

  6. #6
    مدیر ارشد سایت
    heaven آواتار ها
    مریم م.
    عضویت: ۱۳۸۸/۰۴/۲۶
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    3,249
    نوشته های وبلاگ
    44
    میزان امتیاز
    118
    پسند شده
    10672
    پسند کرده
    1324

    ویترین مدال ها

    Re: مرباي آلبالو

    به دلیل ترش بودن این میوه نیازی به استفاده از جوهر لیمو یا آب لیمو نیست ... مطمئن باشین شکرک نمیزنه.
    مربا رو تو ظرفهای لعابی دردار بریزین و بذارین تو فریزر، یخ نمیزنه، فقط طعم و رنگ تازگی مربا حفظ میشه.

    ستاره جون اگه با آلبالوهای قدیمی خودمون ( آلبالوی ریز ) مربا درست کنیم فکر نمی کنم نیازی به اضافه کردن رنگ داشته باشه. ولی آلبالوهای پیوندی اصلا مناسب مربا نیست و طعم و رنگ مطلوب رو برای مربا و شربت نداره.
    nazbanoo, باران67, r.khk و 1 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    چقدر دوست داشتنی هستند.. آدم هایی که شبیه حرفهایشان هستند....

    "میلان کوندرا"

  7. #7
    مدیر بازنشسته

    عضویت: ۱۳۸۸/۱۲/۰۹
    نوشته ها
    1,335
    میزان امتیاز
    9
    پسند شده
    1116
    پسند کرده
    0

    Re: مرباي آلبالو

    مربای آلبالو



    برای هر 1 کیلو آلبالو 1 کیلو و 250 گرم شکر ( که بستگی به میزان ترشی آلبالو هم داره و میتونه بیشتر بشه)

    آلبالوی هسته گیری شده ....



    روی آلبالو شکر ریخته و به مدت تقریبی 24 ساعت داخل شکر خوابونده ...



    قبل از پخت ...



    در حین پخت اگه میخواید شربت هم ازش بردارید به ازای هر کیلو 1 لیوان آب داخلش بریزید ...
    بعد از پخت و قوام مربا هم که میزارید سرد شه و به ظروف مناسب انتقال میدید :)



    ویرایش توسط admin : ۱۳۹۵/۰۱/۳۱ در ساعت ۰۴:۴۲ بعد از ظهر
    باران67 و r.khk این نوشته را پسندیده.

    مــرا جای خــودم بگذار
    خودت را جای گهـــواره

    و آغوشی تسلی بخش

    کنـارم بـاش همواره ...


  8. #8
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    الهه(مامان النا) آواتار ها
    الهه
    عضویت: ۱۳۸۹/۰۶/۰۸
    نوشته ها
    1,075
    میزان امتیاز
    7
    پسند شده
    1429
    پسند کرده
    147

    Re: مرباي آلبالو

    مربای من ...مثل روش بقیه تهیه شده منتها من برا 2 کیلو آلبالو هسته گرفته 1.600 گرم شکر ریختم ..دوست ندارم زیاد شیرین شه وآلبالو هم خیلی ترش نبود.
    ویرایش توسط admin : ۱۳۹۵/۰۴/۰۳ در ساعت ۰۸:۳۳ بعد از ظهر
    باران67 و r.khk این نوشته را پسندیده.
    هر چه دلم را خالی میکنم باز پر میشود از تو!!!
    عجب برکتی دارد دوست داشتنت!!!

صفحه 1 از 20 123411 ... آخرینآخرین
  • مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما