نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
Like Tree398Likes

موضوع: مارمالاد و مربای زردآلو

نمایش نتایج: از 1 به 8 از 57
صفحه 1 از 8 1234 ... آخرینآخرین
  1. #1
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    mahbube آواتار ها
    عضویت: ۱۳۸۸/۰۵/۰۳
    نوشته ها
    202
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    4482
    پسند کرده
    11234

    مارمالاد و مربای زردآلو

    مربای زرد آلو
    هر چقدر زرد الو داشتین نیم کیلو کمتر از اون شکر لازم داریم.من اول شکر و اب و کمی زعفران رو روی حرارت گذاشتم وقتی شربت قوام اومد زرد الوهای هسته گرفته رو بهش اضافه کردم .تا وقتی که زردالوها کاملا پخته شدند .
    شیرینی این مربا بستگی به خودتون داره ولی به نظر من یه کم ملس باشه خوشمزه تره.
    باران67 و mitra40 این نوشته را پسندیده.
    خدای خوب من
    زندگی به سختی هایش می ارزد اگر تو در انتهای هر قصه ایستاده باشی....

  2. #2

    Re: پوره میوه و انواع مارمالاد

    مارما لاد زرد الو:
    زرد الو ۱ کیلو
    شکر ۶۰۰ گرم
    آب لیموی تازه ۱قغ
    ورق ژلاتین ۱ عدد
    من زرد الوها رو با شکر پوره کردم بعد ،گذاشتم یخچال ،یه ۱۲ ساعتی* تویخچال بود.بد گزسگتم روی حرارت و تا جوش آمد و بد حرارت رو کم کردم .شعلهپخش کن هم گذاشتم تا ته نگیره ،۴۵ دقیقه طول کشید بد ورق ژلاتین رو کمی آبسرد ریختم و بعد روی بخار آب گذاشتم ،و بعدش هم با مار مالاد مخلوط کردمآب یه عدد لیمو ترش متوسط رو هم ریختم دخلش و گذاشتم دوباره کمی بجشه ،وبعد همنتری داغ داغ ریختم تو شیشه*های استریل شده .و گذاشتم خنک شدند ،ومیگند تا ۳ روز نبایدبهش دست بزنی ،یعنی* قاشق بزنی .
    من به روش دوست خوبم صالحهٔ عزیز که در تایپیک هنر آشپزی گفتند درست کردم .
    پرواز عزیز هم گفتند :زرد الو رو باشکر درسته البته بدونه هسته میذارندقوام که آمد و آماده شد بد پوره میکننند و بعد اگه نیز باشه دوبارهمیذارند میجوشه .
    اینم عکساش که داغ داغ.


    ---------------------------------------

    پیام مدیر سایت: به دلیل آپلود در سایتهای متفرقه، تصاویر یافت نشد.
    ویرایش توسط admin : ۱۳۹۵/۰۷/۱۸ در ساعت ۱۲:۱۱ قبل از ظهر
    باران67 و mitra40 این نوشته را پسندیده.
    همین که عشق باشد ان هم در حوالی تو...
    هر چقدر هم که زمستان باشد ..
    بهاریترین هوا سهم من است..

  3. #3
    مدیر ارشد سایت
    heaven آواتار ها
    مریم م.
    عضویت: ۱۳۸۸/۰۴/۲۶
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    3,249
    نوشته های وبلاگ
    44
    میزان امتیاز
    118
    پسند شده
    10672
    پسند کرده
    1324

    ویترین مدال ها

    مرباي قيسي شكم پر مجلسي

    مرباي قيسي شكم پر مجلسي

    مواد اولیه :
    قيسي 10 عدد
    بادام خام 10 عدد
    زعفران دم كرده دو قاشق غذاخوري
    شكر وزن قيسي ها
    آب دو پيمانه

    طرز تهيه:

    قيسي ها را وزن كرده و به ميزان آن شكر كنار مي گذاريم.
    بادام ها را خيس كرده و پوست آن را جدا مي كنيم.
    قيسي ها را كمي خيس كرده بعد داخل هر كدام يك بادام مي گذاريم.
    شكر و آب را در ظرف ريخته و روي حرارت گذاشته تا قوام بيايد.
    بعد از قوام آمدن، قيسي ها را به آرامي درون شربت گذاشته و زعفران دم كرده را اضافه مي كنيم بعد از 15 تا 20 دقيقه از روي حرارت برداشته و مي گذاريم تا مربا سرد شود.

    نكته:
    * در صورتي كه بادامي از قيسي خارج شد بعد از سردشدن آن را داخل قيسي مي گذاريم.
    * اين مربا در مجالس بسيار استفاده مي شود.

    منبع: مجله خانواده سبز
    ویرایش توسط admin : ۱۳۹۵/۰۷/۱۸ در ساعت ۱۲:۱۳ قبل از ظهر
    mitra40 این نوشته را پسندیده.
    چقدر دوست داشتنی هستند.. آدم هایی که شبیه حرفهایشان هستند....

    "میلان کوندرا"

  4. #4
    مدیر ارشد سایت
    heaven آواتار ها
    مریم م.
    عضویت: ۱۳۸۸/۰۴/۲۶
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    3,249
    نوشته های وبلاگ
    44
    میزان امتیاز
    118
    پسند شده
    10672
    پسند کرده
    1324

    ویترین مدال ها

    Re: مرباي زرد آلو

    مرباي زردآلو
    مواد اولیه :

    زردآلو - نيم*كيلوگرم
    شكر- نيم*كيلو*گرم
    آبليمو - يك قاشق سوپخوري
    آب - يك ليوان
    طرز تهيه:
    شكر را با آب مخلوط و روي گاز مي*جوشانيم، پس از پنج دقيقه زردآلو را كه شستيم و هسته*اش را جدا كرده*ايم داخل شربت مي*اندازيم و مي*گذاريم مربا به قوام برسد سپس آبليمو را اضافه مي كنيم پس از چند جوش مربا حاضر است.

    مجله خانواده سبز
    باران67 و mitra40 این نوشته را پسندیده.
    چقدر دوست داشتنی هستند.. آدم هایی که شبیه حرفهایشان هستند....

    "میلان کوندرا"

  5. #5
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۸۹/۰۹/۱۰
    نوشته ها
    310
    میزان امتیاز
    4
    پسند شده
    207
    پسند کرده
    0

    Re: انواع مارمالاد

    مارمالاد زرد آلو
    زردآلو رو با شکر پوره کردم گذاشتم رو شعله ملایم و پودر ژلاتین رو توی آب حل کردم و بهش اضافه کردم همراه کمی گلاب و آبلیمو

    hastiye mamani و mitra40 این نوشته را پسندیده.
    آن روز که همه به دنبال چشم زیبا هستند تو به دنبال نگاه زیبا باش دکتر شریعتی

  6. #6
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۸۹/۰۹/۲۸
    نوشته ها
    374
    میزان امتیاز
    3
    پسند شده
    155
    پسند کرده
    0

    Re: انواع مارمالاد

    دوستای هنرمندم من میخوام مارمالاد زردآلو درست کنم و چون اولین باره یه دستور مطمئن با اندازه نیاز دارم . ممنون میشم از اساتید که راهنمایی کنن چون زرد آلو موقع حرارت دادن بوی بدی میکنه و من با این موضع مشکل دارم و...
    [HIGHLIGHT=#ccc1d9]فرصت ناراحت کردن دیگران در هر روز صدها بار به دست می آید و فرصت خوشحال کردن در هر سال، یک بار
    [/HIGHLIGHT]

  7. #7
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    deli50 آواتار ها
    عضویت: ۱۳۸۹/۱۰/۲۵
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    348
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    487
    پسند کرده
    158

    Re: مرباي زرد آلو

    یک تجربه
    دوستانی که مثل من دوست دارند مربای زرد آلوشان طعم خود زردآلو را بدهد اصلا حتی به مقدار جزیی هم زعفران نزنند من زدم البته خیلی کم ولی ترجیح می دهم مربا طعم خود میوه را بدهد .
    chichak و ELAHE_ABAN این نوشته را پسندیده.

  8. #8
    مدیر انجمن
    پرپرک آواتار ها
    عضویت: ۱۳۸۹/۰۳/۰۳
    محل سکونت
    mamisite.com
    نوشته ها
    4,765
    نوشته های وبلاگ
    10
    میزان امتیاز
    276
    پسند شده
    21505
    پسند کرده
    15818

    ویترین مدال ها

    Re: مرباي زرد آلو

    بفرمایید مربا

    با دستور هیون عزیز(2تا پست بالاتر)

    زعفران هم نزدم

    باران67, مامان غزل و mitra40 این نوشته را پسندیده.


صفحه 1 از 8 1234 ... آخرینآخرین
  • مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما