نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
شارژ کلوب هاي مامي سايت
بازارچه کالاي دست دوم رسانه مامي سايت
Like Tree388Likes

موضوع: مارمالاد و مربای سیب

نمایش نتایج: از 1 به 8 از 77
صفحه 1 از 10 1234 ... آخرینآخرین
  1. #1
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۸۸/۰۵/۲۶
    محل سکونت
    اروميه
    نوشته ها
    91
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    40
    پسند کرده
    0

    مارمالاد و مربای سیب

    مربای سیب و کشمش

    مواد لازم:

    سیب ۲کیلو
    شکر ۲کیلو
    کشمش ۱ لیوان
    لیموی تازه ۲ عدد
    دارچین ۲ شاخه کوچک
    طرز تهیه:
    بعد از اینکه پوست سیبها رو گرفتید بصورت درشت خرد کنید و در یک قابلمه بزرگ بریزید و دارچین و شکر و کشمش را اضافه کرده و مخلوط کنید و کمی آب بریزید تا بجوشد
    بعد از اینکه آب مربا جوشید داخل قابلمه آب دو عدد لیمو را هم اضافه کنید و بگذارید دوباره بجوشد و آب آن غلیظ شود
    بعد از اتمام کار و سرد شدن مربا آن را داخل شیشه بریزید.
    http://zizibanoo.blogfa.com

    مامان غزل, *Queen* و hengamehh این نوشته را پسندیده.

  2. بانک بند ناف
    کارت پزشکی مهراز
  3. #2
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۸۹/۰۴/۲۷
    نوشته ها
    2
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    4
    پسند کرده
    0

    Re: مربای سیب و کشمش

    من درستش کردم خوشمزه شد



    yaldae, الهه (مامان النا) و مامان غزل این نوشته را پسندیده.

  4. #3
    مدیر انجمن
    firoozeh آواتار ها
    فیروزه ح.
    عضویت: ۱۳۸۸/۰۵/۰۸
    نوشته ها
    749
    کالاهای من
    1
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    807
    پسند کرده
    1721

    Re: مرباي سيب درختي

    من همیشه تو فصل سیب گلاب ، مرباشو درست می کنم ... هم خاصیت داره و هم خوش عطره ... وقتی فصلشه در مقادیر کم که زود خورده بشه و تموم بشه و آخر های فصل سیب گلاب که می شه مخلوط سیب و به ....

    فعلا دستور مربای سیب رو داشته باشین تا "به" فصلش برسه

    برای هر 1 فنجون سیب گلاب رنده شده 1 فنجون شکر لازمه ولی اگه کم شیرین دوست دارین (مثل من) می تونین مقدارش رو کم کنین .. روش رو تاجایی که روی سیب ها رو بگیره، آب می ریزیم و میگذاریم بپزه .. وقتی کمی پخت ، به مقدار دلخواه گلاب و هل کوبیده بهش اضافه می کنیم ... وقتی تقریبا جاافتاد و آب مربا قوام اومد 1 لیمو شیرازی رو حلقه حلقه کرده و به مربا اضافه می کنیم .... و بعد از 10 دقیقه از رو آتیش بر می داریم ... بجای لیمو می شه از آب لیمو هم استفاده کرد ...

    نمی نویسم ترانه بی تو

    چگونه پر کشد خیالِ واژه بی تو؟

  5. #4
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    Mom of 1 Son آواتار ها
    عضویت: ۱۳۸۸/۰۹/۱۹
    نوشته ها
    742
    میزان امتیاز
    2
    پسند شده
    869
    پسند کرده
    102

    Re: مرباي سيب درختي

    من این مربا رو تقریبا با دستور فیروزه جون درست کردم




    ضمنا هم با پوست هم بدون پوست پختم که به نظر من با پوست ظاهر بهتری داره
    yaldae و مامان غزل این نوشته را پسندیده.

  6. #5
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۰/۰۲/۰۵
    محل سکونت
    همین ورا
    نوشته ها
    371
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    118
    پسند کرده
    0

    Re: مرباي سيب درختي

    مربای سیب من که داخلش دارچین-هل وگلاب ریختم



    درحال پختن روی شعله



    yaldae, مامان غزل و *Queen* این نوشته را پسندیده.
    [HIGHLIGHT=#ebf1dd]ساختن رو از خودمون شروع کنیم....[/HIGHLIGHT]

  7. #6
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۰/۰۲/۰۵
    محل سکونت
    همین ورا
    نوشته ها
    371
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    118
    پسند کرده
    0

    Re: مرباي سيب درختي

    نقل قول نوشته اصلی توسط پرپرک
    مشده جان با پوست درست می کنی؟

    منم سیب دارم.میخوام درست کنم

    آره پرپر جان باپوست درست کردم، تنبلی نذاشت پوستشونو بکنم

    البته اولین بارم بود اما خوشمزه شده!

    یه عالمه سیب مونده بود رو دستم نمی دونستم چه کارش کنم.
    yaldae و الهه (مامان النا) این نوشته را پسندیده.
    [HIGHLIGHT=#ebf1dd]ساختن رو از خودمون شروع کنیم....[/HIGHLIGHT]

  8. #7
    مدیر انجمن
    پرپرک آواتار ها
    عضویت: ۱۳۸۹/۰۳/۰۳
    محل سکونت
    mamisite.com
    نوشته ها
    4,792
    نوشته های وبلاگ
    10
    میزان امتیاز
    261
    پسند شده
    21381
    پسند کرده
    15779

    ویترین مدال ها

    Re: مرباي سيب درختي



    سیب پوست کنده حدود 750 گرم
    شکر 2 لیوان
    آب 4 لیوان
    آبلیمو 2ق غ

    اول آب و شکر رو گذاشتم جوشید و بعد آبلیمو رو اضافه کردم و بعد سیبها رو ریختم و گذاشتم کمی بپزه.بعد سیبهارو درآوردم و گذاشتم شهد بجوشه و قوام بیاد
    بعد مجدد سیبها رو داخلش ریختم و شعله رو خاموش کردم.


  9. #8
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۸۹/۰۶/۱۷
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    709
    میزان امتیاز
    5
    پسند شده
    727
    پسند کرده
    0

    Re: مارمالاد و مربای سیب

    مربای سیب با دستور فیروزه عزیییییز، بسیااااار ممنونم البته چوب دارچین هم انداختم توش







    yaldae, الهه (مامان النا), natty و 3 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    اگر
    مسائل شخصی و زناشویی
    از در خانه ای بیرون بروند،
    آن در
    برای همیشه باز خواهد ماند ...

صفحه 1 از 10 1234 ... آخرینآخرین
  • مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما