نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
Like Tree24Likes

موضوع: نکات مهم برای تهیه مربا و شربت

نمایش نتایج: از 1 به 8 از 16
صفحه 1 از 2 12 آخرینآخرین
  1. #1
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    sogol آواتار ها
    عضویت: ۱۳۸۸/۰۶/۰۷
    نوشته ها
    150
    میزان امتیاز
    2
    پسند شده
    87
    پسند کرده
    16

    نکات مهم برای تهیه مربا و شربت

    كپك زدن و ترش شدن مربا و شربت

    این حالت در صورتی در مربا و شربت به وجود می آید كه مربا یا شربت به حد كافی قوام نیامده باشد . اگر در یكی دو روز اول متوجه رقیق شدن شربت یا مربا شدید , ان را مجدداً بجوشانید تا قوام بیاید .

    شكرك زدن مربا مربا و شربت

    این حالت در زمانی به وجود می آید كه شربت و مربا با حرارت تند جوشدیه باشدو آب آن سریع تبخیر شده باشد . درچنین حالتی كمی آب جوش اضافه كردهو شربت را مجدداً می جوشانیم م یا ممكن است میزان شیرینی شربت یا مربا زیاد باشد. 0بهتر است برای مربایها و شربتهای شیرین از كمی آبلیومی تازه استفاده شود.)


    شفاف شدن شربتها
    برای شفاف شدن شربتها و جم گیری آنها می توان از یك عدد سفیده تخم مرغ استفاده نمود . بطوریكه وقتی شربت در حال جوش می باشد, سفیده را اضافه نمودهولی مخلوط نمی كنیم سفیده جرم شكر را گرفته و تیره می شود. در نیتجه شربت شفاف می گردد . سپس سقیده را از شربت بیرون می آوریم .


    مارمالادها
    مارمالادها مرباهایی هستند كه روش پختشان با مربا فرق دارد. در مارمالادها میوه ها را یا خرد می كنیم و یا بصورت پورهدر می آوریم . در مارمالاد چون زمان پخت كوتاه است , عطر و طعم میوه بهتر حفظ می شود. مارمالادها اگر با دقت وبطور صحیح درست و در شیشه های استرلیزه نگهداری شوند, می توان آنها را بمدت یكسال در یخچال نگهداری نمود.

    نكات لازم مارمالادها:
    1-شیشه مارمالادمارمالاد را باید از نوعی انتخاب كنید كه اندازه آن كوچك و دایوراه آنها صاف و یكدست باشد .
    2-مارمالادها, زمانی تغییر رنگ داده و شفافیت خود را از دست می دهند كه:
    الف : در جای گرم نگهداری شوند.
    ب : تاریخ نگهداری آنها گذشته باشد .
    ج : دوباره جوشانده شوند.
    3-شناور بودن میوه روی شیشه و جدا شدن آن از شیره به دلایل زیر می باشد:
    الف : ممكن است میوه نارس باشد .
    ب: میوه كمتر از مدت تعیین شده پخته شده باشد.
    ج: زمانیكه مارمالاد از روی حرارت برداشته می شود, درون شیشه ریخته شود.

    4-زمانیكه مارمالاد را از روی حرارت بر می دارید, باید آنرا حداقل بمدت ده دقیقه هم بزنید تا میوه شیره بطور یكنواخت با هم مخلط شوند. اگر كف روی آن جمع شد, كف آنرا بایك قاشق فلزی جدا كنید .
    5-مارمالادها را بیشتر از یكسال نگهدار نكنید .
    6-مارمالادهای آماده را قبل از استفاده بمدت پانزده روز الی یكماه در یخچال نگهداری نمائید تا عطر و طعم مطبوعتری برایتان داشته باشد .
    7-شكرك زدن مارمالاد ممكن است به دلایل زیر باشد:
    الف : شكر آن زیاد باشد.
    ب : مارمالاد بیشتر از زمان پخت مقرر پخته شود.
    8-مارمالاد بیشتر آماده شده را در شیشه های در بسته نگهداری نمائید.
    9-مارمالادها باید در قابلمه لعابی یا استیل پخته شوند. ظرف باید متناسب با اندازه شكر و میوه باشد . بطوریكه وقتی شكر و میوه را درون ظرف می ریزیم , بیشتر از یك سوم حجم ظرف را نگیرد تا زمان پخت , مخلوط از ظرف بیرون نریزد . مقدار مارمالاد را طبق دستور بپزید . زیرا اگر آنرا چند برابر كنید, مارمالاد مطلبوبی بدست نخواهید آورد. مارمالد را روی حرارت تند بپزید و زمانی مارمالاد را از روی حرارت بردارید كه مارمالاد به اندازه كافی پخته شده و بخار آب آن تمام شده باشد. اگر مارمالاد به دلایلی شكرك زد,آنرا درون یك ظرف لعابی یا استیل خالی نموده , چند قطره اب لیمو ترش تازه و مقداری آب جوشیده به آن اضافه نموده و بمدت چند دقیقه بجوشانید , سپس آنرا درون شیشه استرلیزه نگهداری نمائید.

  2. #2
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    deli50 آواتار ها
    عضویت: ۱۳۸۹/۱۰/۲۵
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    348
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    487
    پسند کرده
    158

    Re: نکات مهم برای تهیه مربا و شربت

    براي خنک نگه داشتن شربت ها در هنگام پذيرايي از مهمان ها،به جاي يخ از چند دانه انگور بي دانه منجمد استفاده نمائيد. به اين ترتيب، هم شربت ها خوش رنگ تر مي شوند و هم بر خلاف آن يخ ها آب نمي شوند و در نتيجه شربت ها رقيق نمي شوند.
    sarayyy این نوشته را پسندیده.

  3. #3
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۱/۰۷/۲۱
    نوشته ها
    4
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    5
    پسند کرده
    0

    Re: نکات مهم برای تهیه مربا و شربت

    نقل قول نوشته اصلی توسط mami 2m
    خانمای هنرمند چرا مرباهای من حالت ابکی داره اون غلظت و قوام لازم رونداره ولی رنگ ومزش خوبه . با اینکه ابش رو هم کم میریزم وخوب میذارم بجوشه بازم همونطوره چند باری درست کردم خوب نشده دیگه قیدشو زدم .تا اینکه کارای شما رو دیدم دوباره هوس کردم لطفا اگه فوت گوز ه گری داره بگید.ممنونم.

    دوست عزیز من در موقع درست کردن شربت ان را تا حدی می جوشونم که اگر داخل یک لیوان اب یخ ریختم به ته لیوان بره و با اب مخلوت نشه
    با مقدار کم امتحان کن امیدوارم خوب بشه

  4. #4
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    shadialone آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۱/۱۴
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    117
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    80
    پسند کرده
    58

    Re: نکات مهم برای تهیه مربا و شربت

    خانوما من یه سوال مهم دارم میشه با پولکی هم شربت درست کرد؟یعنی به شکر از پولکی استفاده کنیم.

  5. #5
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    golnare atashin آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۴/۲۴
    نوشته ها
    264
    میزان امتیاز
    11
    پسند شده
    1616
    پسند کرده
    1258

    Re: نکات مهم برای تهیه مربا و شربت

    سلام.
    دوستان هنرمند کسی هست تا حالا شربت انبه درست کرده باشه؟دستور تهیه شربت انیه رو لازم دارم لطفاً
    چلو گوشت
     
    در دایره قسمت، ما نقطه تسلیمیم.
    لطف آنچه تو اندیشی، حکم آنچه تو فرمایی

  6. #6
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    golnare atashin آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۴/۲۴
    نوشته ها
    264
    میزان امتیاز
    11
    پسند شده
    1616
    پسند کرده
    1258

    Re: نکات مهم برای تهیه مربا و شربت

    دوست جونا سلام
    کسی به من راجع به شربت انبه چیزی نگفت خودم دست به کار شدم
    اول 4 تا انبه رو ریختم توی مخلوط کن کاملاً یکدست شد. بعد حدود 45 دقیقه تا یه ساعت با شعله کم گذاشتم روی گاز. یه کوچولو هم اولش آب ریختم. شکرشو حدود 0.5 کیلو ریختم. در آخر یه قاشق غذا خوری آبلیموی تازه زدم بازم گذاشتم یه ذره بمونه بعدش هم عطرش هم طعمش مث شربتای بازار شده بود.
    امیدوارم شما هم درست کنید. خوب میشه هااااااااااااااااا
    چلو گوشت
     
    hamisheh bahar و sarayyy این نوشته را پسندیده.
    در دایره قسمت، ما نقطه تسلیمیم.
    لطف آنچه تو اندیشی، حکم آنچه تو فرمایی

  7. #7
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۲/۱۰/۰۸
    نوشته ها
    5
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    12
    پسند کرده
    5
    مرسی

  8. #8
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    *سایه روشن* آواتار ها
    عضویت: ۱۳۸۹/۱۱/۱۲
    محل سکونت
    پایتخت معنوی ایر
    نوشته ها
    3,574
    میزان امتیاز
    45
    پسند شده
    24569
    پسند کرده
    30348
    برای شربت ، چیکار کنیم که تخم شربتی تو لیوان ته نشین نشه و معلق بمونه ؟؟؟
    اللهم عجل لولیک الفرج

صفحه 1 از 2 12 آخرینآخرین
  • مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما