نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
Like Tree24Likes

موضوع: نکات مهم برای تهیه مربا و شربت

نمایش نتایج: از 9 به 16 از 16
صفحه 2 از 2 نخستنخست 12
  1. #9
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    samir آواتار ها
    سمیر
    عضویت: ۱۳۸۸/۰۹/۰۱
    محل سکونت
    عسلویه
    نوشته ها
    1,716
    نوشته های وبلاگ
    24
    میزان امتیاز
    110
    پسند شده
    8177
    پسند کرده
    4973
    نقل قول نوشته اصلی توسط *Niusha نمایش پست ها
    برای شربت ، چیکار کنیم که تخم شربتی تو لیوان ته نشین نشه و معلق بمونه ؟؟؟
    تند تند همش بزن نیوش جان تخم شربتی سنگینه هرکاری کنی تهشنین میشه مث خاکشیر. برای اینکه با شربت خورده بشه باید با قاشق تند تند همش زد و درجا نوش جان کرد
    خورش بادمجون
     
    khale leila این نوشته را پسندیده.
    به ســـــــــــــــــــــــو ی جنوب

  2. #10
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    girl.balouch آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۶/۱۷
    محل سکونت
    balouchestan
    نوشته ها
    80
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    1201
    پسند کرده
    103
    آشپزی بلوچی
    یه شربت خوشمزه و خنک که تو این گرما واقعا جیگر ادم حال میاد شربت خیار تعجب نداره وقتی بخورین واقعا عاشقش میشین برای گرما زدگی عالیه
    طرز تهیه اسونی داره
    دو تا خیار متوسط با پوست رنده ریز بکنید بهش عرق کاسنی یک استکان عرق بهارنارنج نصف استکان عرق بید هم نصف استکان گلاب یک استکان و شکر اضافه کنید هم بزنید شیرینی شو بپشین بذارین تو یخچال یه نیم ساعته بمونه بعد نوش جان کنید





    باران67, *سایه روشن*, مامان غزل و 5 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    "زنان میلیاردی پوش ایران"
    از پروفایلم دیدن کنید حتما

  3. #11
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    *سایه روشن* آواتار ها
    عضویت: ۱۳۸۹/۱۱/۱۲
    محل سکونت
    پایتخت معنوی ایر
    نوشته ها
    3,532
    میزان امتیاز
    45
    پسند شده
    24492
    پسند کرده
    30258
    نقل قول نوشته اصلی توسط samir نمایش پست ها
    تند تند همش بزن نیوش جان تخم شربتی سنگینه هرکاری کنی تهشنین میشه مث خاکشیر. برای اینکه با شربت خورده بشه باید با قاشق تند تند همش زد و درجا نوش جان کرد
    سمیر جان من دیدم جاهایی که شربتون اینجوری که گفتم بوده ... موقعیتش نبود بپرسم
    یه روش خاصی داره برای تهیه که مجلسی بشه
    از یه نفر دیگه هم شنیدم اما متاسفانه خیلی وقت پیش بوده و کلا یادم نیست
    اللهم عجل لولیک الفرج

  4. #12
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    samir آواتار ها
    سمیر
    عضویت: ۱۳۸۸/۰۹/۰۱
    محل سکونت
    عسلویه
    نوشته ها
    1,716
    نوشته های وبلاگ
    24
    میزان امتیاز
    110
    پسند شده
    8177
    پسند کرده
    4973
    نقل قول نوشته اصلی توسط *Niusha نمایش پست ها
    سمیر جان من دیدم جاهایی که شربتون اینجوری که گفتم بوده ... موقعیتش نبود بپرسم
    یه روش خاصی داره برای تهیه که مجلسی بشه
    از یه نفر دیگه هم شنیدم اما متاسفانه خیلی وقت پیش بوده و کلا یادم نیست
    نیوش یه چیز بگم؟ امروز برای اولین بار شربتی که درست کردم تخم شربتیش رو وایستاد به جون خودم همیشه انگار اجر بستن به پای این تخمها! ولی امروز نصفش اومده بود رو. حالا عکسشو میزارم بعدا
    خورش بادمجون
     
    *سایه روشن*, khale leila و aydaa این نوشته را پسندیده.
    به ســـــــــــــــــــــــو ی جنوب

  5. #13
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    *سایه روشن* آواتار ها
    عضویت: ۱۳۸۹/۱۱/۱۲
    محل سکونت
    پایتخت معنوی ایر
    نوشته ها
    3,532
    میزان امتیاز
    45
    پسند شده
    24492
    پسند کرده
    30258
    خخخ فقط میخواستن ضایعت کنن دیگه !

    حالا بگو با اب خنک خیس کردی یا آب گرم ؟ جوشوندی یا نه ؟
    اللهم عجل لولیک الفرج

  6. #14
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    samir آواتار ها
    سمیر
    عضویت: ۱۳۸۸/۰۹/۰۱
    محل سکونت
    عسلویه
    نوشته ها
    1,716
    نوشته های وبلاگ
    24
    میزان امتیاز
    110
    پسند شده
    8177
    پسند کرده
    4973
    نقل قول نوشته اصلی توسط *Niusha نمایش پست ها
    خخخ فقط میخواستن ضایعت کنن دیگه !

    حالا بگو با اب خنک خیس کردی یا آب گرم ؟ جوشوندی یا نه ؟
    دقیقا
    اینم عکسش

    نه نجوشوندم. من با اب سرد شیر آب میشورم و وقتی مطمئن شدم شن نداره میریزم توی پارچ و شربت درست میکنم
    اینو با عرق نسترن و یه کم گلاب و شکر درست کردم.
    خورش بادمجون
     
    مامان غزل, khale leila, *سایه روشن* و 3 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    به ســـــــــــــــــــــــو ی جنوب

  7. #15
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۳/۰۴/۰۱
    نوشته ها
    1
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    0
    پسند کرده
    1
    سلام میشه آموزش شربت لیموناد اونهایی که لیمو ها رو باشکر تو دبه میریزند بزارید? ممنون میشم

  8. #16
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۸۸/۰۷/۰۱
    محل سکونت
    شهرستان
    نوشته ها
    178
    کالاهای من
    1
    میزان امتیاز
    7
    پسند شده
    287
    پسند کرده
    145
    نقل قول نوشته اصلی توسط *سایه روشن* نمایش پست ها
    برای شربت ، چیکار کنیم که تخم شربتی تو لیوان ته نشین نشه و معلق بمونه ؟؟؟
    من دیشب شربت بیدمشک درست کردم .
    و یه مقدار هم تخم شربتی جدا خیس کردم توی یه لیوان که آبش کم بود و تخم ها به هم چسبیدن
    بعد اول توی لیوانم شربت ریختم و یه قاشق از اون دونه های لعاب دار روش ریختم . و اینچنین بود که دونه ها بالا موندن و خیلی خوشگل شد و مجلسی......
    aydaa, zakizadeh و باران67 این نوشته را پسندیده.
    در بین تمامی مردم تنهاعقل است که به عدالت تقسیم شده، زیرا همه فکر میکنند به اندازه کافی عاقلند.

صفحه 2 از 2 نخستنخست 12
  • مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما