نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
شارژ کلوب هاي مامي سايت
بازارچه کالاي دست دوم رسانه مامي سايت
Like Tree899Likes

موضوع: خيار شور - خيار شور آمريكايي

نمایش نتایج: از 41 به 48 از 146
صفحه 6 از 19 نخستنخست ... 345678916 ... آخرینآخرین
  1. #41
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    somayeh-b آواتار ها
    سمیه
    عضویت: ۱۳۹۰/۱۲/۰۱
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    4,033
    نوشته های وبلاگ
    7
    میزان امتیاز
    482
    پسند شده
    22323
    پسند کرده
    14687

    Re: خيار شور - خيار شور آمريكايي

    خیارشور
    خیار-نمک-آب فلفل-سیر-ترخون
    آب ونمک رو مخلوط میکنیم و شوریش رو اندازه میگیریم ودرطرف میچینیم ولابلاش سبزی ترخون و فلفل وسیر میچینیم و درآخر آب ونمک را روش میریزیم
    من آب رو نمیجوشونم همیینجوری میریزم یکی دو روز هم بیرون بمونه بعد میذارمش تو یخچال


    خیاراش رو هم خودم چیدم
    Andrew و باران67 این نوشته را پسندیده.
    السلام علیک یا اباعبدالله (ع)
    السلام علیک یا ابالفضل العباس (ع)

  2. بانک بند ناف
  3. #42
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    ماناسهیل آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۰/۱۰/۱۷
    محل سکونت
    قزوین
    نوشته ها
    4,971
    نوشته های وبلاگ
    43
    میزان امتیاز
    684
    پسند شده
    50200
    پسند کرده
    12511

    ویترین مدال ها

    Re: خيار شور - خيار شور آمريكايي

    خیار شور دقیقا با روش سمیه جون با این تفاوت که من آب جوشیده روی خیارها میریزم


    .............
     
    Andrew, پرناک و باران67 این نوشته را پسندیده.

    از دیو و دد ملولم و انسانم آرزوست....

  4. #43
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۱/۰۴/۰۳
    نوشته ها
    22
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    5
    پسند کرده
    1

    Re: خيار شور - خيار شور آمريكايي

    منم خیارشور درستیدم ولی کپک زد
    من به دستور یکی از دوستان توش 5-6 تا سوراخ با سوزن ایجاد کردم و به دستور یکی دیگه از دوستان تو آبش 4-5 تا نخود انداختم.آب خیارشورم با سبزی و سرکه جوشوندمو ولرم که شد ریختم روش و در ظرف رو محکم بستم.
    وقتی درشو باز کردم دیدم کمی از خیارشورا سرشون از آب بیرون اومده و کپک زده و توش پوک شده.
    تورو خدا بگین اشکالم کجا بوده؟

    نقل قول نوشته اصلی توسط الهام بانو نمایش پست ها
    سحر جون من هیچکدوم از این کارایی که میگی رو نمیکنم ، حتی آب جوش میریزم روی خیارام به نظرم هم نمک کم ریختی هم این که خیارات زیاد تازه نبودند ...

    بعدش چرا سبزیتو با سرکه و آب جوشوندی ؟ سبزی رو همین جوری میریزن
    نقل قول نوشته اصلی توسط aydaa نمایش پست ها
    عزیزم یکی از دلایل کپک زدن خیار شور اینه که هوا وارد ظرفت میشه ...
    من هروقت خیار شور درس میکنم چند ساعت در ظرف رو باز میزارم و هر دفعه ی ضربه به ظرف میزنم تا حبابهاش خارج شه درش هم خوب سفت میکنم معمولا ی نایلون رو درش میزارم بعد میبندم اگه ظرفم کوچیک باشه بر میگردونم ببینم زش اب میریزه یا نه اگه اب نریخت دیگه خیالم راحته که هوا توش نمیره...جای خیار شورم نباید گرم باشه من ی بار تو هوای گرم گذاشتم کپک زد البته خیلی کم زودبه دادش رسیدم ابش رو عوض کردم کپک زده ها رو دور ریختم و تو یخچال گذاشتم.. ماله خیلی وقته پیشه البته ا دیگه یاد گرفتم
    نقل قول نوشته اصلی توسط holly wine نمایش پست ها
    مرسی آیداجونم .مال من یه کم از سر ظرفم خالی بود.خوب شما وقتی از توظرفتون خیارشورها رو برمی دارید از سرش خالی نمیشه؟ پس کپک میزنه؟ مثلا وقتی تو یه دبه می ندازیم که خوردنش طول میکشه بعدم وقتی یه کم ازش بر میدارم سر خیار شورام از زیر آب در می اومدو بدتر کپک میزد .چیکار کنم در نیاد خوب؟؟؟؟
    نقل قول نوشته اصلی توسط nahid99 نمایش پست ها
    بعد از اینکه خیارشور اماده شد ودرش رو باز کردید باید هرچه سریعتر مصرف بشه یا حداقل تو ظرفای کوچیک بذارید تو یخچال اینطوری دیگه کپک نمیزنه
    نقل قول نوشته اصلی توسط aydaa نمایش پست ها
    عزیزم من همیشه تو ی دبه خیار شور میندازم ...دبه ام معمولا 7 8 کیلو خیار میگیره اما اینبار 4 کیلو خیار ریختم بقیه اش هم که اب و سرکه ونمک بود بعد که اماده شد...تو دوتا دبه از این ماستیا( تقریبا دو کیلویی )خیار شورم رو ریختم و گذاشتم ته طبقه اول یخچال اینجوری هر وقت هم که ازش خیار بردارم دیگه کپک نمیزنه...گلم در دبه که باز شد دیگه باید بزاری تو یخچال..
    نقل قول نوشته اصلی توسط holly wine نمایش پست ها
    مرسی آیدا گلی. یه سوال دیگه. واسه تو هم خیار تو خیار شورت همش میاد رو آب؟ واسه من که اینطوریه.واسه همینم اون قسمت که بیرون از آبه کپک می زنه
    باران67 این نوشته را پسندیده.
    دستانم تشنه ی دستان توست،شانه هایت تکیه گاه خستگی هایم،با تو می مانم بی آنکه دغدغه های فردا داشته باشم،زیرا می دانم فردا بیش از امروز دوستت خواهم داشت

  5. #44
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۱/۰۱/۲۵
    نوشته ها
    106
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    4
    پسند کرده
    0

    Re: خيار شور - خيار شور آمريكايي

    دوستان من ای جوش بریزم چه فرقی داره با اینکه اب نجوشیده باشه؟ ممنون میشم زود جواب بدین

    نقل قول نوشته اصلی توسط الهام بانو نمایش پست ها
    سایه جون من با آب معمولی هم ریختم ... ولی مواقعی که میخوام زودتر آماده بشه با آبِ جوش درست میکنم ..یعنی همونجوری آبِ جوش رو میریزم سرش (:
    نقل قول نوشته اصلی توسط sayE* نمایش پست ها
    یعنی فرقی تو زود یا دیر خراب شدن یا طعمش نداره؟
    نقل قول نوشته اصلی توسط ماناسهیل نمایش پست ها
    دوست عزیزم اگه آب جوش ولرم روی خیارها بریزی و آبجوش کاملا روی خیارها رو بگیره خیارشور کپک نمیزنه .

    برای درست کردن خیار ترشی باید سرکه رو جوشوند برای خیارشور نباید سرکه رو جوشوند .

    من هیچوقت خیارها رو سوراخ نمیکنم چون آب داخلش میره و به خودش اب میگیره و شل میشه خیار شور هر چقدر تردتر باشه خوشمزه تره . برای اینکه ترد بشه یه تیکه کوچیک زاج داخلش بیانداز
    باران67 این نوشته را پسندیده.
    ...

  6. #45
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    faranak.h آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۱/۰۷/۲۶
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    34
    میزان امتیاز
    4
    پسند شده
    192
    پسند کرده
    8

    Re: خيار شور - خيار شور آمريكايي

    کمممممممممکککککک
    5هفته پیش طبق راهنمایی های دوستان خیار شور درست کردم،سرکه و اب رو جوشانده خنک که شد داخل دبه که حاوی خیار+سبزی+سیر بود ریختم +نخود خام....درش رو محکم بستم و تو بالکن گداشتم....اما هنوز اماده نشده فقط خیارا دو رنگ شده.....چرا انقدر زمان برده؟؟؟؟؟؟؟؟؟چیکار کنم؟؟؟میشه راهنماییم کنید؟

    نقل قول نوشته اصلی توسط الهام بانو نمایش پست ها
    نگران نباش عزیزم ...چون جاش خنکه دیر تر میرسه .. فکر کنم تا هفته دیگه کاملا برسه
    نقل قول نوشته اصلی توسط *شمیم* نمایش پست ها
    فرانک جان خوب این طبیعیه هر چه قدر جای ترشیجات و یا شوریجات خنک تر باشه دیرتر عمل میاد اگه میخوای زودتر استفاده کنی ظرف خیار شورت رو به داخل اتاق یا اشپزخونه بیار به خاطر محیط گرمش زودتر میتونی ازش استفاده کنی فقط باید مواظب باشی جاش زیاد گرم نشه و گرنه زود کپک میزنه
    باران67 این نوشته را پسندیده.

  7. #46
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    aydaa آواتار ها
    عضویت: ۱۳۸۹/۰۷/۲۱
    نوشته ها
    1,096
    میزان امتیاز
    171
    پسند شده
    3202
    پسند کرده
    12083

    Re: خيار شور - خيار شور آمريكايي

    نقل قول نوشته اصلی توسط holly wine
    مرسی آیدا گلی. یه سوال دیگه. واسه تو هم خیار تو خیار شورت همش میاد رو آب؟ واسه من که اینطوریه.واسه همینم اون قسمت که بیرون از آبه کپک می زنه
    گلم ببخشید دیر جواب دادم نه گلم واسه من روی اب نمیاد ...توی خیارات پوکم میشه؟نکنه از خیار درختی استفاده میکنی منظورم از این گلخونه ایی هاست...اگه اره که ایندفع خیار بوته ایی بگیر همونا که شکلاشون خیلی منظم نیست و خوشگل نیستن اونا خیار بوته ای هستند از اونا بگیر فکر کنم مشکلت کمتر شه من همیشه از خیار بوته ایی استفاده میکنم...سوالی بود بازم بپرس گلم
    Andrew, سارا شف و باران67 این نوشته را پسندیده.
    طپش بر این گرفتگی گذر مگر نمیکند؟!

  8. #47
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    aydaa آواتار ها
    عضویت: ۱۳۸۹/۰۷/۲۱
    نوشته ها
    1,096
    میزان امتیاز
    171
    پسند شده
    3202
    پسند کرده
    12083

    Re: خيار شور - خيار شور آمريكايي

    نقل قول نوشته اصلی توسط sayE*
    بچه ها خیارشورای من همه نرم شدن . الان هم داره دورشون سفیدک میزنه
    چرا؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟پیک ار کنم؟
    گلم امیدوارم دیر نشده باشه ولی احتمالا جاش گرم بوده..یا هوا وارد ظرف خیارت شده اگه هنوز خراب نشدن از ظرف خارجشون کن ابو نمک وسرکه درس کن توی ظرف دیگه بریزشون و سریع بزارشون یخچال..
    Andrew و باران67 این نوشته را پسندیده.
    طپش بر این گرفتگی گذر مگر نمیکند؟!

  9. #48
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    baran آواتار ها
    عضویت: ۱۳۸۸/۰۵/۰۳
    محل سکونت
    ارومیه
    نوشته ها
    59
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    50
    پسند کرده
    28

    Re: خيار شور - خيار شور آمريكايي

    خیار شور که مامانم برام درست کرده و ترشی دلمه کلم که مواد داخلش شامل هویچ +سیر+شوید+ و کلم ریز شده+فلفل دلمه ای قرمز + نمک که همشون رو ریز نگینی کردم مثل دلمه کلم برگ های کلم رو تو ابجوش انداختم تا کمی نرم بشه بعد مثل دلمه پیچیدم و سرکه گذاشتم
    Andrew, yaldae, Harika و 1 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

صفحه 6 از 19 نخستنخست ... 345678916 ... آخرینآخرین
  • موضوعات مشابه

    1. خياطي آسان - تزيين و تبديل لباسها به يكديگر
      توسط najma در انجمن خیاطی - Sewing
      پاسخ: 518
      آخرين نوشته: ۱۳۹۵/۰۷/۲۲, ۰۹:۰۲ بعد از ظهر
    2. چيكار كنيم تا ني ني هامون خوشگل بشن ؟
      توسط bita_ARYA در انجمن بارداری و پیش از بارداری - Before getting Pregnant
      پاسخ: 235
      آخرين نوشته: ۱۳۹۴/۱۱/۲۵, ۰۱:۰۱ قبل از ظهر
    3. سبزي و ميوه آرايي
      توسط میشا در انجمن سفره آرایی و تزئینات میز غذا و سفره هاي مناسبتي - Decorated Fo
      پاسخ: 0
      آخرين نوشته: ۱۳۹۰/۰۵/۱۳, ۰۲:۴۳ بعد از ظهر

    کلمات کلیدی این موضوع

    مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما