نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
شارژ کلوب هاي مامي سايت
بازارچه کالاي دست دوم رسانه مامي سايت
Like Tree899Likes

موضوع: خيار شور - خيار شور آمريكايي

نمایش نتایج: از 17 به 24 از 146
صفحه 3 از 19 نخستنخست 12345613 ... آخرینآخرین
  1. #17
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۸۹/۱۰/۰۸
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    7
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    1
    پسند کرده
    0

    Re: خيار شور - خيار شور آمريكايي

    دوستان من خيار شور ريختم و حالا متوجه شدم به دليل كم نمك بودن كپك زده آبش را خالي كردم و مجددا آب و نمكر ريختم به نظرتان درست ميشه يا ديگه فايده اي نداره ؟ البته طعمش هم كمي عوض شده .
    باران67 این نوشته را پسندیده.

  2. #18
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    شالیزه آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۰/۰۴/۲۰
    نوشته ها
    246
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    116
    پسند کرده
    508

    Re: خيار شور - خيار شور آمريكايي

    خیار شور خوشمزه توی آب نمک

    باران67 این نوشته را پسندیده.

  3. #19
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    *سایه روشن* آواتار ها
    نیوشا
    عضویت: ۱۳۸۹/۱۱/۱۲
    محل سکونت
    پایتخت معنوی ایر
    نوشته ها
    7,210
    میزان امتیاز
    33
    پسند شده
    24446
    پسند کرده
    30047

    Re: خيار شور - خيار شور آمريكايي

    برای ترد شدن خیار شورتون و هرچقدر که بخواهید نگه دارید و تردیشو از دست نده تو هر ظرف خیار شور 3 تا دونه نخود خشک بندازید .......
    باران67 این نوشته را پسندیده.

  4. #20
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    saba713 آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۰/۰۶/۲۷
    محل سکونت
    اراک-Arak
    نوشته ها
    259
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    276
    پسند کرده
    98

    Re: خيار شور - خيار شور آمريكايي

    من شور درشت کردم با دستوریکی از خانوما 13 لیوان آب و یک لیوان نمک . بعد از جوشاندن و مراحل بعدی تو یخچال . حالا از نظر نرمی خوبه بد نیست ولی اینقدر شوره که دیگه نمی شه خوردش!!!! ی راه حلی بدین آخه من 3 تا دبه درست کردم اگر اینطوری باشه بی استفاده است. لطقا خصوصی بفرستید که بتونم جواب را پیدا کنم. از همه گل دخترا و خانوم گلا ممنونم
    باران67 این نوشته را پسندیده.
    "ز بس که گریه نکردم غرور بغض شکست/برای غسل دل مرده آب لازم نیست"
    عمری بجز بیهوده بودن سر نکردیم/تقویمها گفتند و ما باور نکردیم*

  5. #21
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۰/۰۹/۱۵
    نوشته ها
    20
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    4
    پسند کرده
    0

    Re: خيار شور - خيار شور آمريكايي

    خیار شور در 20 دقیقه


    خیار : به میزان لازم .... هر چی ریز تر بهتر

    نمک و فلفل سیاه

    سیر

    نعنا - ترخون - مرزه - اگرم خواستید شوید

    آب و سرکه ی سفید = سرکه به نسبت یک ششم آب استفاده میشه ... البته مایل بودین بیشترش کنین ... من خودم بیشتر میریزم

    طرز تهیه :

    خیارها رو توی ظروف شیشه ای میچینیم ... ما بینش هم حبه ی سیر و سبزیجات میچینیم

    از طرفی آب و سرکه رو مخلوط میکنیم ( مثلا 5 لیوان آب 1 لیوان سرکه ) + نمک و فلفل

    این مایع رو توی ظروفی که خیار چیدیم میریزیم درش رو میبندیم

    یک دیگ بزر رو بر میداریم ظروف رو درونش میچینیم ... توی دیگ تا نصف ارتفاع ظرفهای خیارشور یا یکم بیشتر ، آب میریزیم

    شعله رو روشن میکنیم


    هر زمان که رنگ خیار تبدیل به خیار شور شد کار تمام است و شعله خااااموش ...
    البته این زمان حدود 20 دقیقه یا بیشتره ...


    خودتون بهتر بلدین ... خیلی هم نمونه که بپزه

    بعد هم در هوای آزاد سرد بشه ... بعدشم درون یخچال
    باران67 این نوشته را پسندیده.

  6. #22
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۰/۰۷/۰۳
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    467
    میزان امتیاز
    4
    پسند شده
    208
    پسند کرده
    0

    Re: خيار شور - خيار شور آمريكايي

    سلام دوست جونا منم هروقت میبینم خیار تو یخچالم زیادی کردی سریع میریزم تو دبه چند تا حبه سیرو فلفل تند که تو فریزر همیشه دارم با ترخون خشک و کمی گلپر و نمک اب سر شیر اب میبندم روشو سرکه هم که میریزم بینهایت تردو خوشمزه و تند میشه تاحالا شاید یکی دوبار خیاروشورای بیرون که فقط مزه ی شوری میده رو خریده باشیم چون همیییییییشه درست میکنم

    این بار دبه هام درگیر بود دبه لگوی پسری رو ورداشتم درش محکم و خوبه


    هیچوقتم مخصوص خیارشور خیار نمیخرم که گرون بدن هروقت خیار میخرم درشتاشو برای سالاد ورمیدارم متوسطا و ریزاشو برا خیارشور ولی همون درشتاشم تردو خوب شده تاحالا گوش شیطون کر

    اینم یادم رفت بگم من به خاطر مشکلی که دارم نمیتونم شوری زیاد بخورم یعنی دیگه عادت کردم خیارشورای بیرونم که خیلی شوره شماهاهم اصلا نگاه به دستورات نکنین قبل از اینکه اب نمک رو به خیاراتون اضافه کنین بچشین با اینکه مال من زیاد شور نیست بیشتر ترشه و تنده از تردیش کم نمیشه شماهم بچشین بعد اضافه کنین شوری رو هم همین طور
    باران67 این نوشته را پسندیده.
    ترجیح میدهم حقیقتی مرا ازار دهد:تا اینکه دروغی ارامم کند

  7. #23
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۰/۰۷/۰۳
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    467
    میزان امتیاز
    4
    پسند شده
    208
    پسند کرده
    0

    Re: خيار شور - خيار شور آمريكايي

    نقل قول نوشته اصلی توسط شيـدا
    مينايييييي خيارشورات كپك نميزنه ؟ من با اينكه آبشو ميجوشونم و كلي هم مراعات ميكنم بازم كپك ميزنه لامصصصب !
    سلام شیدا جونم خوبی
    شیدا جون تاحالا مال من کپک نزده البته تا درست میکنم میره تو یخچال ها تا حالا نزاشتم بیرون یخچال
    ولی من خیلی دیمی درست میکنم ی وقتایی نمکش خیلی کمه ولی بازم کپک نمیزنه
    شاید بخاطر این هست که سرکه زیاد میریزم خوب کم کم درست کن مثلا از این شیشه های سس بزرگ رو چندتایی توش درست کن تا اونو مصرف کنی باز برا هفته ی دیگه درست کن تا اون برسه این مصرف شده من اب رو هم نمیجوشونم همه مواد رو که ریختم تو دبه ی پارچ بزرگ از شیر اب میکنم نمک و سرکه رو میریزم بعد میچشم بعد میریزم رو خیارا ماه میشه
    من تو این دبه های ماست سون تازه به تازه درست میکنم تا اون یکی به تهش میرسه یکی دیگه درست میکنم موفق باشی راستی چشت روشن ستاره پیدا شده بگو مگه دستم بهش نرسه نگرانش بودم همش

    تازه قبلا ها همش دنبال این خیار محلی ها میگشتم ی بار گیرم نیومد همین خیار رسمی ها (درختی ها) که مزه اب میده رو باهاش خیارشور درست کردم تردو خوشمزه شد
    باران67 این نوشته را پسندیده.
    ترجیح میدهم حقیقتی مرا ازار دهد:تا اینکه دروغی ارامم کند

  8. #24
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۰/۰۷/۰۳
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    467
    میزان امتیاز
    4
    پسند شده
    208
    پسند کرده
    0

    Re: خيار شور - خيار شور آمريكايي

    [quote=پرشیا]
    نقل قول نوشته اصلی توسط "شيـدا":3foxitxf
    مينايييييي خيارشورات كپك نميزنه ؟ من با اينكه آبشو ميجوشونم و كلي هم مراعات ميكنم بازم كپك ميزنه لامصصصب !


    منم همین طور .نه خیار شور نه ترشی نه شور به دستم نمیوفته[/quote:3foxitxf]
    مینا جون اینا همش حرفه مدل درست کردنت رو عوض کن خوب میشه مثلا ترشی اگه موادت اب داشته باشه کپک میزنه
    خیارشورتو چه جوری درست میکنی بگو تا دوستان راهنماییتون کنن من بعدا از برش خوردش و جا افتادش عکس میزارم
    باران67 این نوشته را پسندیده.
    ترجیح میدهم حقیقتی مرا ازار دهد:تا اینکه دروغی ارامم کند

صفحه 3 از 19 نخستنخست 12345613 ... آخرینآخرین
  • بانک بند ناف
  • موضوعات مشابه

    1. خياطي آسان - تزيين و تبديل لباسها به يكديگر
      توسط najma در انجمن خیاطی - Sewing
      پاسخ: 518
      آخرين نوشته: ۱۳۹۵/۰۷/۲۲, ۰۹:۰۲ بعد از ظهر
    2. چيكار كنيم تا ني ني هامون خوشگل بشن ؟
      توسط bita_ARYA در انجمن بارداری و پیش از بارداری - Before getting Pregnant
      پاسخ: 235
      آخرين نوشته: ۱۳۹۴/۱۱/۲۵, ۰۱:۰۱ قبل از ظهر
    3. سبزي و ميوه آرايي
      توسط میشا در انجمن سفره آرایی و تزئینات میز غذا و سفره هاي مناسبتي - Decorated Fo
      پاسخ: 0
      آخرين نوشته: ۱۳۹۰/۰۵/۱۳, ۰۲:۴۳ بعد از ظهر

    کلمات کلیدی این موضوع

    مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما