نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
شارژ کلوب هاي مامي سايت
بازارچه کالاي دست دوم رسانه مامي سايت
Like Tree899Likes

موضوع: خيار شور - خيار شور آمريكايي

نمایش نتایج: از 129 به 136 از 146
صفحه 17 از 19 نخستنخست ... 7141516171819 آخرینآخرین
  1. #129
    مدیر انجمن
    باران67 آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۸/۰۶
    محل سکونت
    نجف اباد اصفهان
    نوشته ها
    5,153
    نوشته های وبلاگ
    898
    میزان امتیاز
    2022
    پسند شده
    86510
    پسند کرده
    75757

    ویترین مدال ها

    نقل قول نوشته اصلی توسط Shiva Sh نمایش پست ها
    سلام. دوستان عزیزم من همین الان خیار شور درست کردم. منتها چون اولین بارم هم هست به یه مشکلی برخوردم. من ساقه های شوید رو ریختم داخل ظرف و ... (عین دستور باران جان) منتها چون داخل ساقه شوید خالی هست روشون حباب تشکیل شده. هر قدرم تکون میدم و حبابها نمیاد بالا. به نظرتون چیکار کنم ؟ فعلا درش رو بستم گذاشتم تو کابینت که نور نبینه. فردا باز کنم. که هواش بره مشکلی که براش پیش نمیاد؟
    و یک سوال دیگه این که، لازم هست فلفل ها رو نصف کنیم بذاریم تو خیار شور؟ من برای یه شیشه 4 تا فلفل گذاشتم. 3 تاش درسته (برای خوشگلیش) یکی رو ولی نصف کردم. لازمه برم درشون بیارم نصفشون کنم؟
    ببخشید من خیلی ناشی هستم و کسی رو هم ندارم کمکم کنه. مرسی

    وای شیوا جون عزیز دلممم
    چقد ذوقتو کردم تا میخوندمت.
    گلم نگران نباش
    چون بار اولت بوده خیییلی دقیق شدی و بهش نگاه کردی
    حساس نشو روش گل من
    فلفل هم درسته بذار.نمیخاد نصف کنی عزیزم
    پیشاپیش خیار شور خونگی و نازت نوش جونتتت
    shehin, Shiva Sh, zakizadeh و 3 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  2. بانک بند ناف
  3. #130
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    Shiva Sh آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۰/۰۶/۱۲
    محل سکونت
    تبریز
    نوشته ها
    387
    میزان امتیاز
    25
    پسند شده
    5182
    پسند کرده
    11984
    سلام به روی ماهت باران جان. فدای مهربونیت عزیز من. باور کن انقدر ذوق دارم هی میرم نگاه میکنم. و جالب تر ابنکه از دیروز تا الان کلی رنگ خیارا عوض شده!
    مرسی که باعث شدی منم این کار ناز رو انجام بدم. ممنونم

    ----------------------------------------------------------------
    بعدا نوشت: خیارشورها رسید و باید بگم عالیییییی شده بودن! (تموم شدن در عرض یه هفته).
    باران جان و بقیه دوستای نازنینم دست گلتون درد نکنه. اولین گازی که به خیار شورا زدم واقعا کیف کردم! تاحالا خیارشور به این خوشمزگی نخورده بودم! یه ظرف کوچیک هم به مامانم دادم که اونم دقیقا همین حرف رو میزد! الانم رفته خیار خریده و وسایل آماده کرده میگه بازم برام درست کن. ممنونم از همگیتون.
    راستی ما هیچ وقت تو خیار شور هویج نمیذاشتیم. و منم با شک گذاشتم ولی واقعا خوشمزه شده بودن هویجاش. یه چیز دیگه هم که شنیدم میگن اگه یه کمی زاج سفید هم به خیارشور بزنی سفت تر و خوشگل تر میشه. ان شالله اگه امتحان کردم خبر میدم.
    بازم خیلی ممنونم.
    ویرایش توسط Shiva Sh : ۱۳۹۵/۰۱/۲۲ در ساعت ۱۲:۲۷ بعد از ظهر
    sita-golam, باران67, آتامان و 2 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    زنان قوی,
    دردهای خود را مثل کفش پاشنه بلند میپوشند...
    مهم نیست چقدر اذیت می شوند!
    شما فقط زیبایی آنها را می بینید.

  4. #131
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۴/۰۳/۱۷
    محل سکونت
    شاهین شهر
    نوشته ها
    164
    میزان امتیاز
    96
    پسند شده
    990
    پسند کرده
    673
    نام: PicsArt_06-09-12.43.45.jpg نمایش: 326 اندازه: 67.6 کیلو بایتخیارها روتوی ظرف مورد نظر چیده+چند حبه سیر +فلفل سبز+ترخون وشوید+ حدود ا سانت از کف ظرف رو سرکه ،یخته+کمی شکر+اب نمک و در شیشه رو محکم میبندیم درمحیط اشپز خونه میزاریم تا برسن بستگی به دمای محیط بین ده روز تا دو هفته میرسن بعد توی یخچال نگهداری میکنیم
    ما کارونی
     
    ویرایش توسط مینا.ک : ۱۳۹۵/۰۳/۲۰ در ساعت ۰۲:۰۳ قبل از ظهر
    sita-golam, nahid98, kurosh1 و 6 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  5. #132
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    *samir* آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۱/۱۱/۱۹
    نوشته ها
    687
    میزان امتیاز
    383
    پسند شده
    8521
    پسند کرده
    9689
    خیار شور برای بار اول که بسیاااار عالی شد.
    آب و نمک رو که کمی به شوری بزنه گذاشتم جوشید و گذاشتم ولرم رو به خنک شد. خیار ها رو لابه لا با ترخون و سیر و آب و نمک داخل شیشه ریختم. سر شیشه هم یه مقدار سرکه سفید ریختم. فلفل سبز هم حتما اضافه کنید. که ترجیحا تندش خیلی خوشمزه تره. آتیشی شد مال من

    آتامان, Shiva Sh, sita-golam و 6 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  6. #133
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    kh* آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۴/۰۶/۰۴
    محل سکونت
    تبریز
    نوشته ها
    72
    میزان امتیاز
    2
    پسند شده
    109
    پسند کرده
    57
    دوستان یه سوال مامانم خیارشور درست میکنی خوشمزه هس طرز تهیه این هس: اب رو میجوشونه نمک و زاج سفید هم میریزه داخل اب بعد که سرد شد خیار و سیر و ترخون اضافه میکنه با این مواد خوشمزه میشه
    ولی نمیدونم خیارشور هایی که بازار میفروشن بدون بسته بندی هس خیلی خوشمزه هستن اینا چیا اضافه میکنن؟؟؟؟
    من شنیدم یه لیوان سرکه هم میریزن درسته؟؟؟
    و تخم گشنیز و کرفس بزرگ منظور خاندان کرفس(کرووز میگیم به ترکی البته من اهل اذربایجان شرقی ام به فارسی چیزی به ذهنم نمیرسه چی میگن به بزرگی خودتون ببخشید) هم اضافه میکنن؟؟؟؟؟
    ما که کرفس هم اضافه کردیم طعمش خوب بود
    راهنمایی کنین دیگه؟؟؟؟
    Shiva Sh و آتامان این نوشته را پسندیده.

  7. #134
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    hengamehh آواتار ها
    عضویت: ۱۳۸۹/۰۵/۰۳
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    6,058
    نوشته های وبلاگ
    2
    میزان امتیاز
    575
    پسند شده
    36089
    پسند کرده
    54962
    نقل قول نوشته اصلی توسط kh* نمایش پست ها
    دوستان یه سوال مامانم خیارشور درست میکنی خوشمزه هس طرز تهیه این هس: اب رو میجوشونه نمک و زاج سفید هم میریزه داخل اب بعد که سرد شد خیار و سیر و ترخون اضافه میکنه با این مواد خوشمزه میشه
    ولی نمیدونم خیارشور هایی که بازار میفروشن بدون بسته بندی هس خیلی خوشمزه هستن اینا چیا اضافه میکنن؟؟؟؟
    من شنیدم یه لیوان سرکه هم میریزن درسته؟؟؟
    و تخم گشنیز و کرفس بزرگ منظور خاندان کرفس(کرووز میگیم به ترکی البته من اهل اذربایجان شرقی ام به فارسی چیزی به ذهنم نمیرسه چی میگن به بزرگی خودتون ببخشید) هم اضافه میکنن؟؟؟؟؟
    ما که کرفس هم اضافه کردیم طعمش خوب بود
    راهنمایی کنین دیگه؟؟؟؟
    من نمی دانستم زاج می زنند ما که عمری خوردیم و درست کردیم زاج نزدیم برای چی می زنید؟

    ما اخرش بعد ریختن اب نمک به اندازه یک استکان سرکه می ریزیم این مقدار بسته به میزان خیارشور کم و زیاد میشه
    Shiva Sh, sita-golam و آتامان این نوشته را پسندیده.

    خدایا
    شکرت
    نی نی های من پر کشیدن پیش خودت


  8. #135
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    Shiva Sh آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۰/۰۶/۱۲
    محل سکونت
    تبریز
    نوشته ها
    387
    میزان امتیاز
    25
    پسند شده
    5182
    پسند کرده
    11984
    من شنیدم بعضیا برای اینکه خیارشورا تردتر بشه زاج سفید میزنن...
    kh*, hengamehh و آتامان این نوشته را پسندیده.
    زنان قوی,
    دردهای خود را مثل کفش پاشنه بلند میپوشند...
    مهم نیست چقدر اذیت می شوند!
    شما فقط زیبایی آنها را می بینید.

  9. #136
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    kh* آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۴/۰۶/۰۴
    محل سکونت
    تبریز
    نوشته ها
    72
    میزان امتیاز
    2
    پسند شده
    109
    پسند کرده
    57
    زاج رو میزنیم که بعد مدتی خیارشور ها شل نشه و ترد میشه خوشمزه میکنه اتفاقا مامانم هر وقت درست میکنه زاج اضافه می کنه
    hengamehh, باران67, Shiva Sh و 1 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

صفحه 17 از 19 نخستنخست ... 7141516171819 آخرینآخرین
  • موضوعات مشابه

    1. خياطي آسان - تزيين و تبديل لباسها به يكديگر
      توسط najma در انجمن خیاطی - Sewing
      پاسخ: 518
      آخرين نوشته: ۱۳۹۵/۰۷/۲۲, ۰۹:۰۲ بعد از ظهر
    2. چيكار كنيم تا ني ني هامون خوشگل بشن ؟
      توسط bita_ARYA در انجمن بارداری و پیش از بارداری - Before getting Pregnant
      پاسخ: 235
      آخرين نوشته: ۱۳۹۴/۱۱/۲۵, ۰۱:۰۱ قبل از ظهر
    3. سبزي و ميوه آرايي
      توسط میشا در انجمن سفره آرایی و تزئینات میز غذا و سفره هاي مناسبتي - Decorated Fo
      پاسخ: 0
      آخرين نوشته: ۱۳۹۰/۰۵/۱۳, ۰۲:۴۳ بعد از ظهر

    کلمات کلیدی این موضوع

    مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما