نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
شارژ کلوب هاي مامي سايت
بازارچه کالاي دست دوم رسانه مامي سايت
Like Tree900Likes

موضوع: خيار شور - خيار شور آمريكايي

نمایش نتایج: از 129 به 136 از 139
صفحه 17 از 18 نخستنخست ... 71415161718 آخرینآخرین
  1. #129
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    Shiva Sh آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۰/۰۶/۱۲
    محل سکونت
    تبریز
    نوشته ها
    378
    میزان امتیاز
    26
    پسند شده
    5189
    پسند کرده
    11970
    سلام به روی ماهت باران جان. فدای مهربونیت عزیز من. باور کن انقدر ذوق دارم هی میرم نگاه میکنم. و جالب تر ابنکه از دیروز تا الان کلی رنگ خیارا عوض شده!
    مرسی که باعث شدی منم این کار ناز رو انجام بدم. ممنونم

    ----------------------------------------------------------------
    بعدا نوشت: خیارشورها رسید و باید بگم عالیییییی شده بودن! (تموم شدن در عرض یه هفته).
    باران جان و بقیه دوستای نازنینم دست گلتون درد نکنه. اولین گازی که به خیار شورا زدم واقعا کیف کردم! تاحالا خیارشور به این خوشمزگی نخورده بودم! یه ظرف کوچیک هم به مامانم دادم که اونم دقیقا همین حرف رو میزد! الانم رفته خیار خریده و وسایل آماده کرده میگه بازم برام درست کن. ممنونم از همگیتون.
    راستی ما هیچ وقت تو خیار شور هویج نمیذاشتیم. و منم با شک گذاشتم ولی واقعا خوشمزه شده بودن هویجاش. یه چیز دیگه هم که شنیدم میگن اگه یه کمی زاج سفید هم به خیارشور بزنی سفت تر و خوشگل تر میشه. ان شالله اگه امتحان کردم خبر میدم.
    بازم خیلی ممنونم.
    ویرایش توسط Shiva Sh : ۱۳۹۵/۰۱/۲۲ در ساعت ۱۲:۲۷ بعد از ظهر
    sita-golam, باران67, آتامان و 2 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    زنان قوی,
    دردهای خود را مثل کفش پاشنه بلند میپوشند...
    مهم نیست چقدر اذیت می شوند!
    شما فقط زیبایی آنها را می بینید.

  2. بانک بند ناف
  3. #130
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۴/۰۳/۱۷
    محل سکونت
    شاهین شهر
    نوشته ها
    203
    میزان امتیاز
    155
    پسند شده
    1255
    پسند کرده
    1212
    نام: PicsArt_06-09-12.43.45.jpg نمایش: 404 اندازه: 67.6 کیلو بایتخیارها روتوی ظرف مورد نظر چیده+چند حبه سیر +فلفل سبز+ترخون وشوید+ حدود ا سانت از کف ظرف رو سرکه ،یخته+کمی شکر+اب نمک و در شیشه رو محکم میبندیم درمحیط اشپز خونه میزاریم تا برسن بستگی به دمای محیط بین ده روز تا دو هفته میرسن بعد توی یخچال نگهداری میکنیم
    ویرایش توسط مینا.ک : ۱۳۹۵/۰۳/۲۰ در ساعت ۰۲:۰۳ قبل از ظهر
    sita-golam, nahid98, kurosh1 و 6 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  4. #131
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    *samir* آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۱/۱۱/۱۹
    نوشته ها
    692
    میزان امتیاز
    417
    پسند شده
    8694
    پسند کرده
    9726
    خیار شور برای بار اول که بسیاااار عالی شد.
    آب و نمک رو که کمی به شوری بزنه گذاشتم جوشید و گذاشتم ولرم رو به خنک شد. خیار ها رو لابه لا با ترخون و سیر و آب و نمک داخل شیشه ریختم. سر شیشه هم یه مقدار سرکه سفید ریختم. فلفل سبز هم حتما اضافه کنید. که ترجیحا تندش خیلی خوشمزه تره. آتیشی شد مال من

    آتامان, Shiva Sh, sita-golam و 6 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  5. #132
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    hengamehh آواتار ها
    عضویت: ۱۳۸۹/۰۵/۰۳
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    6,828
    نوشته های وبلاگ
    102
    میزان امتیاز
    720
    پسند شده
    37731
    پسند کرده
    57988
    نقل قول نوشته اصلی توسط kh* نمایش پست ها
    دوستان یه سوال مامانم خیارشور درست میکنی خوشمزه هس طرز تهیه این هس: اب رو میجوشونه نمک و زاج سفید هم میریزه داخل اب بعد که سرد شد خیار و سیر و ترخون اضافه میکنه با این مواد خوشمزه میشه
    ولی نمیدونم خیارشور هایی که بازار میفروشن بدون بسته بندی هس خیلی خوشمزه هستن اینا چیا اضافه میکنن؟؟؟؟
    من شنیدم یه لیوان سرکه هم میریزن درسته؟؟؟
    و تخم گشنیز و کرفس بزرگ منظور خاندان کرفس(کرووز میگیم به ترکی البته من اهل اذربایجان شرقی ام به فارسی چیزی به ذهنم نمیرسه چی میگن به بزرگی خودتون ببخشید) هم اضافه میکنن؟؟؟؟؟
    ما که کرفس هم اضافه کردیم طعمش خوب بود
    راهنمایی کنین دیگه؟؟؟؟
    من نمی دانستم زاج می زنند ما که عمری خوردیم و درست کردیم زاج نزدیم برای چی می زنید؟

    ما اخرش بعد ریختن اب نمک به اندازه یک استکان سرکه می ریزیم این مقدار بسته به میزان خیارشور کم و زیاد میشه

    نقل قول نوشته اصلی توسط Shiva Sh نمایش پست ها
    من شنیدم بعضیا برای اینکه خیارشورا تردتر بشه زاج سفید میزنن...
    نقل قول نوشته اصلی توسط kh* نمایش پست ها
    زاج رو میزنیم که بعد مدتی خیارشور ها شل نشه و ترد میشه خوشمزه میکنه اتفاقا مامانم هر وقت درست میکنه زاج اضافه می کنه
    Shiva Sh, sita-golam و آتامان این نوشته را پسندیده.

    خدایا
    شکرت
    نی نی های من پر کشیدن پیش خودت


  6. #133
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    golbarg. آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۳/۱۰/۰۱
    نوشته ها
    209
    میزان امتیاز
    509
    پسند شده
    4976
    پسند کرده
    9408
    خیارشورایی که سه هفته پیش درست کردم و الان کاملا آماده شد.
    توی هر شیشه یک شاخه ی کوچک ترخون و یک ساقه ی شوید با یکی دو حبه سیر گذاشتم(دوست نداشتم هیچ طعمی توی خیارشور غالب باشه). خیارها رو توی شیشه چیدم. مقدار نمکش هم از نسبت 16 لیوان آب + یک لیوان سرکه + یک لیوان نمک استفاده کردم. این میزان نمک خیلی خوبه ولی کمتر بریزید بهتره(البته به ذائقه افراد بستگی داره ما خیلی کم نمک میخوریم). از سرکه سفید استفاده کردم که طعم ملایمتری داره. فلفل هم به خاطر آلرژی بعضیا نریختم. خودم کمی تند دوست دارم.
    برای تعدادی از شیشه ها از این روش که تو آب جوش میذارن و بعد از 15 دقیقه برمیدارن استفاده کردم البته من خیلی زودتر شیشه ها رو از آب جوش خارج می کردم مهم اینه که سر شیشه محکم بشه و حالت کنسروی پیدا کنه اینجوری دیگه اصلا کپک نمیزنه.
    خلاصه اینکه از طعمش خوشم اومد و خیلی هم ترد شد.

    اینا رو گذاشتم رو تراس و یه پارچه روشون کشیدم که رنگشون تیره بمونه.



    ...
     
    nahid98, باران67, راضیه 68 و 14 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  7. #134
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    شروین آواتار ها
    عضویت: ۱۳۸۹/۰۷/۲۰
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    278
    میزان امتیاز
    24
    پسند شده
    644
    پسند کرده
    1388
    خیارشور من : خیارهای بوته ای را شستم و خشک کردم ریختم تو شیشه بعد آب رو جوش اوردم آب جوش رو مستقیم ریختم تو شیشه رو خیارها ، 2 قاشق غذا خوری نمک ریختم و نصف استکان سرکه ریختمنام: 20160822_205607.jpg نمایش: 459 اندازه: 100.2 کیلو بایت روش و سیر و فلفل و سبزی هم اضافه کردم درب شیشه رو بستم بعد یه روز گذاشتم تو یخچال.
    مهمان مامان
     
    *هما*, m1361, golbarg. و 4 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    یکی بود یکی نبود غیر از خدا هیچکس نبود. الان هم یکی هست یکی نیست ولی خدای من همیشه هست.

  8. #135
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    سهیلا
    عضویت: ۱۳۸۸/۰۹/۱۱
    محل سکونت
    ارومیه
    نوشته ها
    917
    نوشته های وبلاگ
    4
    میزان امتیاز
    309
    پسند شده
    7566
    پسند کرده
    6972

    ویترین مدال ها

    خیار شورهای امسال
    17 پیمانه آب یک پیمانه نمک و یک پیمانه سرکه
    سبزی ها جعفری -ترخون -قره کرویز- شوید -سیر-فلفل سبز تند
    نام: photo_2016-10-01_10-05-27.jpg نمایش: 341 اندازه: 107.5 کیلو بایتنام: photo_2016-10-01_10-15-28.jpg نمایش: 331 اندازه: 108.5 کیلو بایت
    -----------------
     
    golbarg., zakizadeh, *هما* و 5 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  9. #136
    مدیر انجمن
    باران67 آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۸/۰۶
    محل سکونت
    نجف اباد اصفهان
    نوشته ها
    5,693
    نوشته های وبلاگ
    1069
    میزان امتیاز
    2235
    پسند شده
    93662
    پسند کرده
    79073

    ویترین مدال ها

    نقل قول نوشته اصلی توسط hasti68 نمایش پست ها
    سلام ترشی شور درس کردم ابش ی کم کش میاد چیکار کنم ؟؟؟
    عزیز دلم اب اگه کش بیاد ینی داره خراب میشه یا متاسفانه شده
    hengamehh, hasti68 و sita-golam این نوشته را پسندیده.

صفحه 17 از 18 نخستنخست ... 71415161718 آخرینآخرین
  • موضوعات مشابه

    1. خياطي آسان - تزيين و تبديل لباسها به يكديگر
      توسط najma در انجمن خیاطی - Sewing
      پاسخ: 525
      آخرين نوشته: ۱۳۹۶/۰۳/۲۶, ۰۹:۱۹ بعد از ظهر
    2. چيكار كنيم تا ني ني هامون خوشگل بشن ؟
      توسط bita_ARYA در انجمن بارداری و پیش از بارداری - Before getting Pregnant
      پاسخ: 235
      آخرين نوشته: ۱۳۹۴/۱۱/۲۵, ۰۱:۰۱ قبل از ظهر

    کلمات کلیدی این موضوع

    مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما