نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
شارژ کلوب هاي مامي سايت
بازارچه کالاي دست دوم رسانه مامي سايت
Like Tree899Likes

موضوع: خيار شور - خيار شور آمريكايي

نمایش نتایج: از 121 به 128 از 146
  1. #121
    مدیر انجمن
    باران67 آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۸/۰۶
    محل سکونت
    نجف اباد اصفهان
    نوشته ها
    5,155
    نوشته های وبلاگ
    914
    میزان امتیاز
    2022
    پسند شده
    86562
    پسند کرده
    75936

    ویترین مدال ها

    نقل قول نوشته اصلی توسط ترنم63 نمایش پست ها
    یه سوال
    موندگاری خیار شور آمریکایی تا چند وقته
    مثلا چند ماه
    سلام عزیز دلم
    گلم ببین اگر موارد کاملا رعایت بشه و در شیشه های کاملا کیپ درست کنین و جای خنک باشه حتی تا یکسال هم میتونین نگه دارین منتها اگر باز بشه حتتتما در یخچال بذارین و خیلی زود هر مصرف کنین چون ماندگاری بالا نداره تا باز بشه
    hengamehh, مامی سجاد, faezeh gool و 1 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  2. #122
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    hengamehh آواتار ها
    عضویت: ۱۳۸۹/۰۵/۰۳
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    6,059
    نوشته های وبلاگ
    2
    میزان امتیاز
    576
    پسند شده
    36123
    پسند کرده
    54995
    خیار شور چون خیارها درشت بود من خردش کردم خیلی هم خوشمزه شد

    اصلاحیه فقط به خاطر باران جون و زحماتش من گلمو از مامی سایت و برخی مدیران بهش کردم این بار خواستم عین بقیه پست بگذارم یک خط بی دستور و الکی پلکی تازه برخی که خیلی جالبند اون یک خط هم نمی نویسند !!!!

    اب را با نمک جوشاندم شوریش در حدی که چشیدم شور باشه و بعد خنک شد ریختم رو خیارهای شسته و خشک شده و سیر هم شستم و خشک شد به همراه فلفلی که خودم خشک کردم و اخرش هم یک نصف استکان سرکه سیب ریختم و رو سرش سبزی خشک ترخان و شوید و درش هم محکم بستم اون کیسه هم به خاطر اینکه درش فلزیه خورده نشه

    دوو روز بیرون بود بعد رفت یخچال نمی دانم راستش بعد از چند وقت بازش کردم اخه من زیاد شوری نمی خورم کلا نمک نمی خورم عادت کردم به کم نمک و کم چربی

    نام: khiarsho12.jpg نمایش: 597 اندازه: 97.7 کیلو بایت
    ویرایش توسط hengamehh : ۱۳۹۴/۱۰/۰۷ در ساعت ۱۰:۱۴ قبل از ظهر
    آتامان, sita-golam, *شمیم* و 10 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

    خدایا
    شکرت
    نی نی های من پر کشیدن پیش خودت


  3. #123
    مدیر انجمن
    elmira.t آواتار ها
    المیرا
    عضویت: ۱۳۹۰/۰۳/۰۷
    محل سکونت
    اورمیه
    نوشته ها
    4,881
    میزان امتیاز
    589
    پسند شده
    47455
    پسند کرده
    49505

    ویترین مدال ها



    خیارشور:
    خیار--------------------------------18 کیلو
    سبزی-----------------------------1.5 کیلو( ترخون و شوید و جعفری و جعفری سیاه(قره کرفیز) و کمی ریحان)
    سیربا پوست داخلی--------------چند تا بوته بزرگ
    فلفل-------------------------------بسته به ذایقه شما از 200 گرم تا 500گرم
    کمی لیمو عمانی و برگ مو برای روی دبه( اختیاریه)

    نسبت آب و سرکه و نمک:
    سرکه-----------------2کاسه
    آب---------------------16 کاسه
    نمک-------------------1کاسه

    آب و نمک رو مخلوط میکنیم و روی شعله میذاریم بعد جوش اومدن خاموش میکنیم و میذاریم خنک بشه و سرکه رو اضافه میکنیم.

    سبزی ها رو با ساقه برش میدیم. برشهای4-5 سانتی.

    سیرها رو از پوست بیرونی جدا میکنیم ولی پوست داخلش رو میذاریم که دور هر حبه سیر هست بمونه. چون اینجوری آب خیارشور کش نمیاد.

    فلفلها رو شسته و تعدادیش رو نصف میکنیم و بقیه رو درسته میذاریم.

    کف همه دبه ها یه لایه سبزی میذاریم 4-5 تا حبه سیر و کمی فلفل نصف شده میریزیم و بعد خیار تا وسط دبه پر میکنیم بعد دوباره سبزی و سیر و فلفل و باز خیار رو تا کمی سر خالی پر میکنیم و بعد سبزی و سیر و فلفل میذاریم.

    از مخلوط آب و سرکه دبه ها رو پر میکنیم و یه وعده در دبه رو شل میذاریم روش تا سبزی ها کمی نرم بشن و نصف بشه بعد سبزی کمی که نگه داشتیم رو به سر دبه ها اضافه میکنیم و روشون چند تا لیمو عمانی نصف شده و چند برگ مو میذاریم.( دبه کوچیک 2تا لیمو عمانی و دبه بزرگ 4تا لیمو)

    لیمو عمانی و برگ مو برای گاز دار شدنش استفاده میشه فکر کنم.
    بعد سرش کیسه فریزر میذاریم و دورشو با کش میبندیم و بعد در دبه رو سفت میبندیم.
    بسته به دمای هوا بین 1هفته تا 2هفته خیارشورها آماده هستن.

    خیارهای محلی خیلی بهتره برای خیارشور استفاده بشه یکی هم خیارهایی که یا متوسطن یا ریز نه اونایی که بزرگ شدن چون اینجوری وسطشون خالی میشه و برشهاتون صاف در نمیاد و تو خالی میشن.
    حتما دقت کنین 2نوع خیار قاطی نشده باشه مثلا خیار محلی و خیار درختی.

    یکی هم سبزی رو که شستین و خیار رو هم که شستین بذارین کامل آبشون خشک بشه و بعد داخل دبه پر کنین.

    ما دبه های زیادی رو پر میکنیم و سعی میکنیم کوچیک یا متوسط باشن که بعد باز کردنش زود تموم بشه چون باز که میکنی زیاد بمونه احتمالا شل بشه یا طعمش برگرده.

    هر سال ما مهر ماه یا اواخر شهریور وقتی هوا کمی خنک شد خیارشور رو درست میکنیم تا اردیبهشت میمونه. البته بعد عید داخل یخچال میذاریم قبلش توی حیاط جایی که آفتاب نمیخوره نگه میداریم.
    nahid98, افسونی, باران67 و 18 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    Ben dünyanın en büyük aşığı olabilirim

    Ben koynunda 100 sene 1000 sene durabilirim


  4. #124
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    مامان سیدکوچولو آواتار ها
    الهه
    عضویت: ۱۳۸۹/۱۰/۲۳
    محل سکونت
    شهر بادگیرها
    نوشته ها
    427
    میزان امتیاز
    192
    پسند شده
    3229
    پسند کرده
    4238

    ویترین مدال ها

    اینم خیارشور من..

    نام: IMG_5217.jpg نمایش: 459 اندازه: 101.2 کیلو بایت

    خیارسبزها راشستم و گذاشتم داخل شیشه ها کیپ هم...بینشون سیر و ترخان خشک ریختم و چندتا از شیشه ها هم فلفل تند خشک شده,2-3 سانت شیشه(شیشه های من یک کیلویی بود) را سرکه انگور اون هم از نوع خونگی ریختم و مابقیش را آب نمک(به ازای هر لیوان آب 1ق غ نمک)...حدود1سانت سر شیشه را هم خالی گذاشتم.درشون را کیپ کردم و داخل ظرف گذاشتم و تا لبه در شیشه ها آب ریختم و گذاشتم روی حرارت ملایم (ملایم رو به کم نه زیاد)...موقعی که رنگ خیار شورها عوض شد(که معمولا قبل از جوش آمدن آب هست) حرارت را خاموش کردم و گذاشتم توی آب بمونن تا آب سرد بشه.بعد گذاشتم جای خنک و 2روز بعد آماده خوردن بودن

    اگه دوست دارید خیارشورتون نرم باشه,بذارید بعد از تغییر رنگ هم چند دقیقه ای روی حرارت بمونن.سر یکیش را شکستم تا ببینید داخلش اصلا پوک و توخالی نشده

    خیلی خوشمزه بود و واقعا به صرفه تر از خیارشورهای بیرونی ..من با 3 کیلو خیار 5 شیشه 1کیلویی و 1شیشه 1.5 کیلویی و 3 تا هم شیشه مربایی ,خیارشور درست کردم با یک حساب سرانگشتی با 10 هزار تومان هزینه....
    ومهمتر اینکه میدونم چی به چیه!
    nahid98, باران67, iranrose63 و 4 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    خدایا شکرت

  5. #125
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    hengamehh آواتار ها
    عضویت: ۱۳۸۹/۰۵/۰۳
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    6,059
    نوشته های وبلاگ
    2
    میزان امتیاز
    576
    پسند شده
    36123
    پسند کرده
    54995
    نقل قول نوشته اصلی توسط تان تان نمایش پست ها
    باران جون یه سوال دیگه دستور شما فقط چوب شویده؟برگ شوید و نریزیم؟
    خود شوید هم بریزید خوب میشه من خودشو می ریزم
    باران67 این نوشته را پسندیده.

    خدایا
    شکرت
    نی نی های من پر کشیدن پیش خودت


  6. #126
    مدیر انجمن
    باران67 آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۸/۰۶
    محل سکونت
    نجف اباد اصفهان
    نوشته ها
    5,155
    نوشته های وبلاگ
    914
    میزان امتیاز
    2022
    پسند شده
    86562
    پسند کرده
    75936

    ویترین مدال ها

    نقل قول نوشته اصلی توسط تان تان نمایش پست ها
    باران جون یه سوال دیگه دستور شما فقط چوب شویده؟برگ شوید و نریزیم؟
    شرمنده عزیز دلم من الان تازه سوال شما رو دیدم
    گلم خود شوید طبق گفته ی خانوم گل اور عزیز نباید بریزین چون وجود خود سبزیجات و شوید و... خودش باعث افت کیفیت خیار شور و حتی کپک زدگی میشه
    عطر شوید رو نیاز داریم که همون ساقه و به همون میزان ذکر شده کفایت میکنه
    najmehkhatoon, Shiva Sh, (ziba) و 1 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  7. #127
    مدیر انجمن
    باران67 آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۸/۰۶
    محل سکونت
    نجف اباد اصفهان
    نوشته ها
    5,155
    نوشته های وبلاگ
    914
    میزان امتیاز
    2022
    پسند شده
    86562
    پسند کرده
    75936

    ویترین مدال ها

    نقل قول نوشته اصلی توسط saeedeh mansoori نمایش پست ها
    باران عزیزم من دووست ندارم خیارشورهام شوور شه، دوس دارم طعم ملایمی داشته باشه، و طعم شووری بهش غالب نشه،، این یک پیمانه نمک رو میشه کمترر کرد عزیز دلم؟... شور نمیشه با یک پیمانه؟
    گل من
    من همیشه سه چهارم پیمانه میزنم.
    شرمنده اگه یادم رفته بنویسم تو دستور ولی فکر کردم نوشتم
    من مرتب و همیشه با این دستور درست میکنم و عالیه
    saeedeh mansoori, Shiva Sh و (ziba) این نوشته را پسندیده.

  8. #128
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    Shiva Sh آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۰/۰۶/۱۲
    محل سکونت
    تبریز
    نوشته ها
    388
    میزان امتیاز
    25
    پسند شده
    5185
    پسند کرده
    11986
    سلام. دوستان عزیزم من همین الان خیار شور درست کردم. منتها چون اولین بارم هم هست به یه مشکلی برخوردم. من ساقه های شوید رو ریختم داخل ظرف و ... (عین دستور باران جان) منتها چون داخل ساقه شوید خالی هست روشون حباب تشکیل شده. هر قدرم تکون میدم و حبابها نمیاد بالا. به نظرتون چیکار کنم ؟ فعلا درش رو بستم گذاشتم تو کابینت که نور نبینه. فردا باز کنم. که هواش بره مشکلی که براش پیش نمیاد؟
    و یک سوال دیگه این که، لازم هست فلفل ها رو نصف کنیم بذاریم تو خیار شور؟ من برای یه شیشه 4 تا فلفل گذاشتم. 3 تاش درسته (برای خوشگلیش) یکی رو ولی نصف کردم. لازمه برم درشون بیارم نصفشون کنم؟
    ببخشید من خیلی ناشی هستم و کسی رو هم ندارم کمکم کنه. مرسی
    باران67, آتامان و golbarg. این نوشته را پسندیده.
    زنان قوی,
    دردهای خود را مثل کفش پاشنه بلند میپوشند...
    مهم نیست چقدر اذیت می شوند!
    شما فقط زیبایی آنها را می بینید.

  • بانک بند ناف
  • موضوعات مشابه

    1. خياطي آسان - تزيين و تبديل لباسها به يكديگر
      توسط najma در انجمن خیاطی - Sewing
      پاسخ: 518
      آخرين نوشته: ۱۳۹۵/۰۷/۲۲, ۰۹:۰۲ بعد از ظهر
    2. چيكار كنيم تا ني ني هامون خوشگل بشن ؟
      توسط bita_ARYA در انجمن بارداری و پیش از بارداری - Before getting Pregnant
      پاسخ: 235
      آخرين نوشته: ۱۳۹۴/۱۱/۲۵, ۰۱:۰۱ قبل از ظهر
    3. سبزي و ميوه آرايي
      توسط میشا در انجمن سفره آرایی و تزئینات میز غذا و سفره هاي مناسبتي - Decorated Fo
      پاسخ: 0
      آخرين نوشته: ۱۳۹۰/۰۵/۱۳, ۰۲:۴۳ بعد از ظهر

    کلمات کلیدی این موضوع

    مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما