نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
شارژ کلوب هاي مامي سايت
بازارچه کالاي دست دوم رسانه مامي سايت
Like Tree899Likes

موضوع: خيار شور - خيار شور آمريكايي

نمایش نتایج: از 113 به 120 از 146
صفحه 15 از 19 نخستنخست ... 512131415161718 ... آخرینآخرین
  1. #113
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    **شایسته** آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۴/۰۵/۱۰
    نوشته ها
    7
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    18
    پسند کرده
    7
    دوستان من تجربه خودم براتون می نویسم : خیار ریز و قلمی که الان هم فصلشه + سیر فراوون + سبزی ( فقط نعنا ) + فلفل سبز تند که نباید زیاد باشه چون خیار له میکنه یک یا دو تا دونه کافیه + آب نمک جوشیده و سرد شده + کمی هم سرکه این مواد رو طبقه طبقه میریزیم توی ظرف و آب نمک هم روشون باید تا ده روز مدام بهشون سر بزنیم که اگه آب کم کرده بودن روشون آب نمک بریزیم بعد از 20 روز هم آماده خوردن میشن. با این روش من هروقت درست کردم تعریف از خود نباشه هرکی خورده خییییییییلللللللللییییییی خوشش اومده
    golbarg., sita-golam و باران67 این نوشته را پسندیده.

  2. #114
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    سوهی آواتار ها
    مامی سهیلا
    عضویت: ۱۳۹۱/۰۸/۰۷
    محل سکونت
    تبریز
    نوشته ها
    813
    میزان امتیاز
    811
    پسند شده
    16303
    پسند کرده
    9919

    ویترین مدال ها

    اینم خیار شور من که تازه انداختم ...عکس رسیدنش رو هم بعدا که اماده شد به پستم اضافه میکننم...ابتدا اب رو کاملا جوشیدم و برای دو لیوان اب یک قاشق غذاخوری پر نمک ریختم خیارها رو کاملا بعد شستن خشک کردم سسبزی رو هم بعد شستن کاملا خشک کردم سبزی هم شامل ( ترخون ...جعفری.....و یک نوع سبزی محلی بنام کروز )هست...سیر و فلفل و مقداری هم سرکه


    نام: DSC08497.jpg نمایش: 980 اندازه: 91.1 کیلو بایت
    اینم رسیده خیارشورم واقعا طعمش محشر شده

    نام: DSC08746.jpg نمایش: 682 اندازه: 81.7 کیلو بایت
    ویرایش توسط سوهی : ۱۳۹۴/۰۷/۱۰ در ساعت ۰۹:۴۳ بعد از ظهر
    maman_mahya, zakizadeh, مامان غزل و 6 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  3. #115
    مدیر انجمن
    مامان حدیثه آواتار ها
    یاسمین -م
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۳/۳۱
    محل سکونت
    سمنان
    نوشته ها
    2,079
    میزان امتیاز
    600
    پسند شده
    11697
    پسند کرده
    13330
    نام: photo_2015-08-15_15-40-59.jpg نمایش: 928 اندازه: 68.2 کیلو بایت

    خیار+نمک و فلفل و سیر و برگ انگور و برگ درخت انجیر و سبزی عطری

    من همیشه از اب سرد شیر استفاده میکنم
    خیار هارو داخل ظرف ریخته داخل ظرف دیگه اب+نمک درحدی که شوریش مناسب باشه
    لابلا خیارها هم سبزی و سیر و برگا رو میزارم
    یه لیوان مونده ظرف پر بشه یه لیوان سرکه میریزم
    .......
     
    باران67, maman_mahya, zakizadeh و 6 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    ﺳــﺨﺖ ﺗﺮﯾﻦ ﮐــﺎﺭ ﻣﺤﺎﺳﺒﺎﺗﯽ ﻣﻦ ﺗﻮ ﺯﻧﺪﮔﯽ
    ﺍﯾﻦ ﺑﻮﺩﻩ ﮐﻪ:
    ﺑﯿﺴﮑﻮﺋﯿﺖ ﺭﻭ ﭼﻘﺪﺭ ﺗﻮ ﭼﺎی ﻧﮕﻪ ﺩﺍﺭﻡ ﮐﻪ ﻧﺮﻡ ﺑﺸﻪ ﻭﻟﯽ ﻭﺍ ﻧﺮﻩ


  4. #116
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    Nicole68 آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۵/۲۲
    نوشته ها
    635
    میزان امتیاز
    24
    پسند شده
    3320
    پسند کرده
    4196
    سلام بر همه دوستان
    این خیار شورها رو من دیروز انداختم...
    شامل خیار قلمی
    آب 14 پیمانه
    نمک 1 پیمانه
    سرکه 1 پیمانه
    نعنا خشک
    هویج
    سیر
    نخود تقریبا هر ظرف 4 تا دونه

    - برای محلول آب و نمک رو جوشوندم و وقتی 5 دقیقه از جوشیدن افتاد سرکه رو اضافه کردم و 1دقیقه بعد خاموشش کردم
    - همه خیارها رو کامل شستم و گذاشتم کامل خشک شه...
    - یه دستمالم کنارم بود که اگه کمی نم داشتن خشکشون کنم
    - با خلال دندون سوراخشون کردم
    - کنارهم چیدم و لابلاش سیر و هویج و نخود و نعنا گذاشتم و از محلول ریختم روش
    نتیجه در همین پست به اطلاع خواهد رسید

    نام: IMG_20150910_093852.jpg نمایش: 2396 اندازه: 97.1 کیلو بایت
    پیتزا
     
    آتامان, باران67, پرنسس.م و 5 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

    می دونم که می تونم

  5. #117
    مدیر انجمن
    باران67 آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۸/۰۶
    محل سکونت
    نجف اباد اصفهان
    نوشته ها
    5,159
    نوشته های وبلاگ
    914
    میزان امتیاز
    2026
    پسند شده
    86630
    پسند کرده
    75988

    ویترین مدال ها

    خیارشور






    خیارشور با دستور خانم گلاور در برنامه به خانه برمیگردیم
    بهناز گلی قبلا زحمت کشیدن برامون نوشتن .من فقط یه سری نکات بهش اضافه کردم.


    مواد لازم:
    خیار 1 کیلو
    آب 14 پیمانه
    سرکه قرمز 1 پیمانه
    نمک 1 پیمانه سر خالی
    هویج 2 عدد
    سیر 3 حبه
    شوید 2 شاخه
    کرفس 2 شاخه
    پودر تخم گشنیز 1/2 پیمانه
    فلفل قلمی تند مقداری
    نخود خام(برای هر شیشه) 4 عدد


    طرز تهیه:

    ابتدا محلول مورد نظر را آماده میکنیم

    نکته ی خیلی مهم رعایت تناسب ذکر شده در دستور هست
    بسته به میزان خیار هاتون پیمانه ای در نظر بگیرین
    این پیمانه میتونه یه پارچ باشه یا یه کاسه یا یه لیوان
    هدف فقط رعایت تناسب هست(1 پیمانه نمک سرخالی -1 پیمانه سرکه- 14پیمانه آب)

    آب وقتی که جوش امد سرکه و نمک را به آن اضافه کنید و همین که مخلوط شدند کافی است.
    سرکه را حرارت ندهید چرا که خواص ش از بین میره.



    *خیارها به هیچ عنوان خیس نباشند.
    خیار ها رو 3-4 ساعت قبل بشورین روی پارچه ی تمیزی پهن کنین تا کاملا خشک بشن.
    1 سوراخ توسط خلال دندان در وسط خیار ایجاد کنید.
    این کار باعث میشه مزه به خورد خیار بره و خیارمون رو خوشمزه کنه.

    *برای شور و خیار شور ذهنیت غلطی که وجود داره اینه که مقدار زیادی سبزیجات معطر داخل شورشون میندازن خانم ها و همین آب موجود در این سبزیجات باعث کپک زدن شور میشه.
    در واقع اصلا و ابدا نیاز به این میزان سبزیجات نیست.
    برای یک شیشه ی خیار شور دو چوب شوید تنها و بدون برگ کافی هست و عطر مورد نظر رو به خیارشور ما میده.


    *ظرفی که میخواهیم در اون شور بندازیم باید کاملا تمیز و خشک باشه.بهتره که اون رو استریل کنین.
    مطمئن بشین که ترک نداشته باشه و در اون محکم بسته میشه.
    اصلا از ظروف پلاستیکی استفاده نکنین.

    *نخود خام مانع کپک زدن شور یا خیار شور میشود.3-4 تا نخود کف شیشه بذارید و هویج,خیار,فلفل قلمی تند,سیر و چوب شوید را داخل شیشه بذارید.

    هویج قابل حذف هست.برای زیبایی رنگ درون شیشه استفاده میشه.

    ساقه ی کرفس هم از عواملی هست که مانع ایجاد کپک میشه.چند تکه ساقه کرفس نیز داخل شیشه بگذارید
    تخم گشنیز طعم و عطر خوبی به خیارشور میده.1 مشت پر از تخم گشنیز روی شیشه بریزید.

    شیشه رو کاملا پر کنید
    دقت کنین تا روی شیشه رو کاملا با خیار بپوشونین تا کپک نزنه
    معمولا روی شیشه رو با برگ مو کاملا میپوشونن تا کیک نزنه.میتونیم به جای برگ مو که همیشه در دسترس نیست روی شیشه رو با برگ کرفس بپوشونیم.
    محلول آب نمک و سرکه را در شیشه بریزید و درب ان را محکم ببندید.

    خیار شور نباید نور ببینه.اگر اون رو جای پرنور قرار بدیم خیار ها زرد رنگ میشن.
    پس 2 روز در کابینت بذارید تا مزه ها به خورد هم برن و بعد از اون به یخچال منتقلش کنید.بعد از 15 روز آماده است اما 1 ماه بگذره خوشمزه تر میشه.


    **اگر میخوایین شور شما مدت طولانی تری بمونه از سنگ نمک پودر شده استفاده کنین.منتها چون بلور هاش درشت تره و دیر تر حل میشه، یک دوم پیمانه استفاده کنین نه یک پیمانه سرخالی


    *دو یا سه روز بعد به خیار شورتون سر بزنین ،احتمال داره سبزیجات آب رو به خودشون جذب کرده باشن و آب ظرف کم شده باشه
    در اون صورت بهش از همین محلول و با همین نسبت اضافه کنین.


    برای من عشق ینی لمس کردن و بو کشیدن اجزاء این تصویر






    نکات:

    -شیشه های خیار شورتون رو حتما در جای سرد و دور از نور آفتاب نگهداری کنین تا ترد و خوشرنگ بمونن.

    و گر نه هم زرد رنگ میشن و هم نرم و لزج

    -من از سه چهارم پیمانه نمک استفاده کردم

    -بعد از باز کردن شیشه ها حتما در یخچال نگهداری کنین و هر چه زودتر مصرف کنین تا کپک نزنه و بهترین کار اینه که خیار شور را داخل شیشه های کوچک و اندازه ی مصرف درست کنین.
    ترنم63, pink girl, maman_mahya و 26 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  6. #118
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    adeeneh آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۱/۰۲/۲۲
    محل سکونت
    زیر گنبد کبود
    نوشته ها
    104
    میزان امتیاز
    31
    پسند شده
    649
    پسند کرده
    519
    خیار شور با ترکیبی از دستورات مختلف
    اب +نمک+سرکه +ابغوره
    خیار ، هویج ، فلفل خشک شده ، ترخون خشک +پونه جنگلی خشک (از جنگل شمال چیدم و فوق العاده خوش عطره)
    و چند تا دونه نخود

    اینم یه عکس دسته جمعی ازشون

    نام: DSC08540.JPG نمایش: 804 اندازه: 73.0 کیلو بایت

    اون جلویی هم که می بینید بدلیل ظرف نداشتگی ریختم تو کیسه فریزر و سرشو محکم گره زدم تا خدا چی بخواد
    اطراف در ظرف هارو هم چسب زدم تا هوا نفوذ نکنه.
    maman_mahya, باران67, پرنسس.م و 9 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  7. #119
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    سهیلا
    عضویت: ۱۳۸۸/۰۹/۱۱
    محل سکونت
    ارومیه
    نوشته ها
    872
    نوشته های وبلاگ
    4
    میزان امتیاز
    231
    پسند شده
    7011
    پسند کرده
    6051

    ویترین مدال ها

    خیار شور با دستور همیشگی
    خيار شور - خيار شور آمريكايي
    نام: 2015-10-08 19.57.41.jpg نمایش: 770 اندازه: 101.4 کیلو بایتنام: 2015-09-04 18.49.23.jpg نمایش: 923 اندازه: 95.3 کیلو بایت
    -----------------
     
    باران67, zakizadeh, najmehkhatoon و 8 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  8. #120
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۴/۰۳/۱۷
    محل سکونت
    شاهین شهر
    نوشته ها
    166
    میزان امتیاز
    97
    پسند شده
    997
    پسند کرده
    692
    دوستان یه چگالی برای شور هست خیلی عالیه یک تخم مرغ رو میشوییم وتوی اب نمکی که درست کردیم میندازیم اگه تخم مرغ وسط موند یعنی غلظت اب نمک خوبه اگه ته ظرف موند یعنی کم نمکه اگه روی اب نمک اومد یعنی غلظت نمک زیاده
    ما کارونی
     
    ستین, hengamehh, آري كوچولو و 7 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

صفحه 15 از 19 نخستنخست ... 512131415161718 ... آخرینآخرین
  • بانک بند ناف
  • موضوعات مشابه

    1. خياطي آسان - تزيين و تبديل لباسها به يكديگر
      توسط najma در انجمن خیاطی - Sewing
      پاسخ: 518
      آخرين نوشته: ۱۳۹۵/۰۷/۲۲, ۰۹:۰۲ بعد از ظهر
    2. چيكار كنيم تا ني ني هامون خوشگل بشن ؟
      توسط bita_ARYA در انجمن بارداری و پیش از بارداری - Before getting Pregnant
      پاسخ: 235
      آخرين نوشته: ۱۳۹۴/۱۱/۲۵, ۰۱:۰۱ قبل از ظهر
    3. سبزي و ميوه آرايي
      توسط میشا در انجمن سفره آرایی و تزئینات میز غذا و سفره هاي مناسبتي - Decorated Fo
      پاسخ: 0
      آخرين نوشته: ۱۳۹۰/۰۵/۱۳, ۰۲:۴۳ بعد از ظهر

    کلمات کلیدی این موضوع

    مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما