نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
شارژ کلوب هاي مامي سايت
بازارچه کالاي دست دوم رسانه مامي سايت
Like Tree900Likes

موضوع: خيار شور - خيار شور آمريكايي

نمایش نتایج: از 105 به 112 از 146
صفحه 14 از 19 نخستنخست ... 411121314151617 ... آخرینآخرین
  1. #105
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    ترنم63 آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۲/۱۱/۰۵
    محل سکونت
    همین گوشه کنار
    نوشته ها
    5,167
    میزان امتیاز
    349
    پسند شده
    20995
    پسند کرده
    17811
    خیارشورای من که برای هر 5تا لیوان آب 1 ق نمک و 1 استکان سرکه ریختم وتو مرزه و ترخون ریختم
    نام: IMG_۲۰۱۴۰۹۲۸_۱۴۱۳۰.jpg نمایش: 1108 اندازه: 113.5 کیلو بایت
    sepidar_194, m1361, nilufari و 9 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    خدا جون دریاب

  2. بانک بند ناف
  3. #106
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۱/۰۸/۱۹
    نوشته ها
    263
    میزان امتیاز
    147
    پسند شده
    1602
    پسند کرده
    4133
    خيارشورهايي كه مامانم درست كرده توي بشكه جاي سركه مي ندازه چون دهانه ي بشكه تنگه كپك نميزنه!
    از برگ انگور براي روي بشكه استفداه ميكنه و مقداري از بشكه رو با سركه ومقداريش رو با آب نمك غليظ پر مي كنه!

    m1361, niyaz2002, zendegi67 و 4 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  4. #107
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    پرنسس.م آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۳/۰۲/۰۶
    محل سکونت
    حاشیه خلیج فارس
    نوشته ها
    1,178
    میزان امتیاز
    372
    پسند شده
    9215
    پسند کرده
    12137
    بابام کلی خیار گرفته بود مامانم هم مریض بود
    من دست به کار شدم
    خیارا رو شستم
    توی یه قابلمه آب+نمک ریختم و گذاشتم جوش بیاد
    بعد گذاشتم محلول آب نمک کاملا سرد بشه
    خیارها رو توی شیشه ها چیدم و برای هر شیشه 1 حبه سیر(به دو قسمت تقسیم شده) گذاشتم و فلفل قلمی(اینم دو قسمت کردم) و مقداری شوید
    نصف شیشه رو با محلول آب نمک و نصف دیگه شو با سرکه پر کردم
    امیدوارم که خوب بشه
    اولین بار خیار شور درست کردم
    چه دخملی خوبی شدم من

    نام: DSC01557.jpg نمایش: 1043 اندازه: 100.5 کیلو بایت
    malihejoon773, sabooha, m1361 و 17 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  5. #108
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    zendegi67 آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۳/۰۸/۱۸
    نوشته ها
    82
    میزان امتیاز
    85
    پسند شده
    1601
    پسند کرده
    4507
    خيار قلمي +آب +نمك +نعنا و مرزه وشوید+سركه +سير +فلفل قرمز
    نام: SAM_1879.jpg نمایش: 896 اندازه: 90.6 کیلو بایت
    golegandom1363, m1361, malihejoon773 و 9 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  6. #109
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    پرنسس.م آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۳/۰۲/۰۶
    محل سکونت
    حاشیه خلیج فارس
    نوشته ها
    1,178
    میزان امتیاز
    372
    پسند شده
    9215
    پسند کرده
    12137
    نقل قول نوشته اصلی توسط فانوس شب. نمایش پست ها
    خانوما نمیدونم اسپمه یا نه اما لطفا فوت و فن هاتونو بنویسید
    من خیارشور برای اولین بار درس کردم با کلی ذوق و شوق ولی نرممممم شدن مثل حلیم و ریختمشون دور با اینکه از همون اول تو یخچال گذاشتمشون چرا؟؟؟؟صاحبان فن نظر بدین لطفا
    سلام
    من که صاحب فن نیستم و همونطور که توی چند تا پست قبل نوشتم برای اولین بار خیارشور درست کردم.
    سه روز اول بیرون از یخچال بود بعد منتقلش کردم به یخچال.بعد از 1 هفته که توی یخچال بود درش آوردم دیدم وسطش سفیده.برای امتحان یکی از شیشه ها رو گذاشتم بیرون از یخچال.امشب که مهمان داشتیم ازش رو نمایی کردم .

    واقعا عالی شده بود.حقیقتش فکر نمیکردم خوب بشه چون یه بار مامانم درست کرده بود همه رو ریختیم دور.فلفل ها هم خیلی تند بود طوری که کلا خیارشور ها تند شده بودن و بسیار مورد پسند خودم.
    یه نکته دیگه که یادم رفته توی پست قبلیم بگم اینه که اول خیارها رو با سوزن سوراخ سوراخ کردم که آب نمک جریان پیدا کنه.
    موفق باشی
    ویرایش توسط پرنسس.م : ۱۳۹۳/۱۰/۰۴ در ساعت ۰۱:۰۹ قبل از ظهر
    فانوس شب., sita-golam و باران67 این نوشته را پسندیده.

  7. #110
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    هیرو آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۹/۰۳
    محل سکونت
    ارومیه
    نوشته ها
    150
    میزان امتیاز
    11
    پسند شده
    478
    پسند کرده
    169

    ویترین مدال ها

    7 کیلو خیار . هر دبه ی سرکه ( به اندازه جا سرکه ای که MY SOUL عزیز عکسش و گذاشته) 1 کاسه سرخالی نمک . 1 کیلو نیم سبزی معطر(ترخون جعفری شوید) ، فلفل نیم کیلو ، سیر تقریبا 1 کیلو



    ویرایش توسط هیرو : ۱۳۹۳/۱۰/۲۴ در ساعت ۰۲:۰۲ قبل از ظهر
    m1361, sara chef, zendegi67 و 4 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.


  8. #111
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    پرنسس.م آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۳/۰۲/۰۶
    محل سکونت
    حاشیه خلیج فارس
    نوشته ها
    1,178
    میزان امتیاز
    372
    پسند شده
    9215
    پسند کرده
    12137
    خیارشور با دستور خانم گلاور در برنامه به خانه برمیگردیم
    من همه نکاتی رو که ایشون گفتن اینجا مینویسم
    مواد لازم:
    خیار 1 کیلو
    آب 14 پیمانه
    سرکه قرمز 1 پیمانه
    نمک 1 پیمانه سر خالی
    هویج 2 عدد
    سیر 3 حبه
    شوید 2 شاخه(ما فقط به چوب شوید نیاز داریم و برگ اون رو نمیخوایم.به گفته ایشون برگ شوید خودش میتونه باعث کپک بشه)
    کرفس مقداری
    پودر گشنیز 1/2 پیمانه
    فلفل قلمی تند مقداری
    نخود خام(برای هر شیشه) 4 عدد
    *خیارها به هیچ عنوان خیس نباشند.
    1 سوراخ توسط خلال دندان در وسط خیار ایجاد کنید.
    بگذارید آب جوش بیاید و نمک و سرکه را اضافه کنید.
    نخود خام مانع کپک زدن میشود.3-4 تا نخود کف شیشه بذارید و هویج,خیار,فلفل قلمی تند,سیر و چوب شوید را داخل شیشه بذارید.
    هویج قابل حذف هست.برای زیبایی رنگ درون شیشه استفاده میشه.
    کرفس هم از عواملی هست که مانع ایجاد کپک میشه.چند تکه کرفس نیز داخل شیشه بگذارید
    تخم گشنیز طعم و عطر خوبی به خیارشور میده.1 مشت پر از تخم گشنیز روی شیشه بریزید.

    شیشه رو کاملا پر کنید و برگ کرفس را روی شیشه بذارید(من این کار رو نکردم) و محلول آب نمک و سرکه را در شیشه بریزید.2 روز در کابینت بذارید و بعد از اون به یخچال منتقل کنید.بعد از 15 روز آماده است اما 1 ماه بگذره خوشمزه تر میشه.

    من بعد از 3-4 روز چک کردم دیدم آبش کم شده باز محلول آب نمک و سرکه رو روش ریختم
    پیمانه من برای 1 کیلو خیار استکان کوچولو بود.
    هنوز تستش نکردم
    نام: DSC01840.jpg نمایش: 2369 اندازه: 100.2 کیلو بایت
    zakizadeh, کوئین, m1361 و 19 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  9. #112
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    پرنسس.م آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۳/۰۲/۰۶
    محل سکونت
    حاشیه خلیج فارس
    نوشته ها
    1,178
    میزان امتیاز
    372
    پسند شده
    9215
    پسند کرده
    12137
    سلام
    از همه دوستانی که برای خیارشور بهم امتیاز دادن بسیار سپاسگذارم
    خب حالا راجع به نتیجه دستور خیارشور پست قبلیم میگم.
    قبلا خیارشور درست میکرده خوشمزه میشد اما طعمش دقیقا مثل بیرونی ها نمیشد و نزدیک به بیرونی ها میشد
    اما دستور خانم گلاور واقعا عالی بود و طعم خیارشورهای مغازه ها رو میداد.
    فقط نمکش یه خورده زیاده به نظرم دفعه بعد به جای 1 پیمانه نمک چهار پنجم پیمانه شاید هم سه چهارم پیمانه نمک بریزم.
    *Afsaneh*, golbarg., مامان حدیث جون و 8 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    من عاشق دوستان مامی سایتی گلم هستم

صفحه 14 از 19 نخستنخست ... 411121314151617 ... آخرینآخرین
  • موضوعات مشابه

    1. خياطي آسان - تزيين و تبديل لباسها به يكديگر
      توسط najma در انجمن خیاطی - Sewing
      پاسخ: 523
      آخرين نوشته: ۱۳۹۶/۰۲/۳۱, ۰۸:۰۳ بعد از ظهر
    2. چيكار كنيم تا ني ني هامون خوشگل بشن ؟
      توسط bita_ARYA در انجمن بارداری و پیش از بارداری - Before getting Pregnant
      پاسخ: 235
      آخرين نوشته: ۱۳۹۴/۱۱/۲۵, ۰۱:۰۱ قبل از ظهر

    کلمات کلیدی این موضوع

    مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما