نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
شارژ کلوب هاي مامي سايت
بازارچه کالاي دست دوم رسانه مامي سايت
Like Tree899Likes

موضوع: خيار شور - خيار شور آمريكايي

نمایش نتایج: از 89 به 96 از 146
صفحه 12 از 19 نخستنخست ... 29101112131415 ... آخرینآخرین
  1. #89
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    *مریم 58 * آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۲/۱۱/۱۳
    محل سکونت
    کرج
    نوشته ها
    296
    نوشته های وبلاگ
    9
    میزان امتیاز
    296
    پسند شده
    7003
    پسند کرده
    4087

    ویترین مدال ها

    خیار شور

    اولین خیار شوری که درست کردم!!!
    خیلی موفقیت امیز بود ترد و سفت و مورد پسند قرار گرفت.
    خیار ها رو شسته و بعد داخل شیشه گذاشتم و دو تا حبه سیر رو حلقه ای خرد کردم و با فلفل سبز لا به لای خیارها گذاشتم.دو تا قاشق شوید خشک هم ریختم و در اخر به ازای هر دو لیوان اب از یک قاشق نمک استفاده کردم.نصفلیوان همئ سرکه سفید ریختم.بعد از 5 روز تو هوای اشپزخونه اماده شد و بعد تو یخچال نگهش داشتم.
    ویرایش توسط *مریم 58 * : ۱۳۹۳/۰۵/۲۲ در ساعت ۰۳:۵۰ بعد از ظهر
    m1361, elina_s, helia59 و 5 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  2. #90
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    helia59 آواتار ها
    هلیا
    عضویت: ۱۳۹۰/۰۵/۰۶
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    426
    میزان امتیاز
    464
    پسند شده
    8516
    پسند کرده
    7347
    من با ایده از دوستای گل و فیلم آموزشی که تو اینترنت بود این خیارشورو درست کردم.ونتیجه خیلی خوب بود.
    خیار و سیر هردو حلقه شده رو با فلفل سبز تند و ترخون لابلا ریختم تو ظرف (خشک نکردم) برای این شیشه 1 قاشق نمک و بیشتر از نصف لیوان سرکه استفاده کردم (آب شیر) بعد شیشه های در بسته رو توی قابلمه گذاشتم و تا نصفه شیشه ها آب ریختم و گذاشتم روی حرارت ملایم.رنگ خیارها که تغییر کرد زیرشو خاموش کردم.سرد که شد گذاشتم تو یخچال و چند روز بعدش خوردیمش
    نام: P8140324.JPG نمایش: 2125 اندازه: 84.8 کیلو بایت
    ویرایش توسط helia59 : ۱۳۹۳/۰۵/۲۵ در ساعت ۱۰:۴۸ قبل از ظهر
    azy, ... رضوان ..., m1361 و 6 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  3. #91
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    آتامان آواتار ها
    آتامان
    عضویت: ۱۳۹۱/۰۸/۲۹
    محل سکونت
    ❤ 😊 ❤
    نوشته ها
    1,575
    میزان امتیاز
    943
    پسند شده
    25512
    پسند کرده
    20934
    با دستور مامانم ترخون و شوید + چند حبه سیر + یک قاشق غ نمک و نمک لیوان سرکه و آب جوشیده ولرم خیار ها و

    گیواس GIVAS یا به قول من گوجه شور
    گوجه ها راهم باهمین ترکیب سبزی و سرکه در ظرف دیگه ای ریختم و درش را بستم تا 40 روز البته گوجه زود تر از خیار شور میرسه




    واااااااااااای خیلی خوشمزه شده بود




    آب هم اونقدری که روی خیار ها و گوجه ها را بگیره من توی این شیشه های تقریبا 20ساتنی ریخته بودم با این اندازه ها
    ❤ خورش هویج ❤
     
    ویرایش توسط آتامان : ۱۳۹۴/۰۵/۱۸ در ساعت ۰۷:۳۴ بعد از ظهر
    کوئین, * منصوره *, ... رضوان ... و 22 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.




  4. #92
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    **بهاره** آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۲/۱۰/۲۹
    محل سکونت
    اورمیه
    نوشته ها
    109
    میزان امتیاز
    7
    پسند شده
    1540
    پسند کرده
    1632
    خیار شور خونگی که برای اولین بار درستیدم و برعکس انتظارم خیلیییییییییییییییییییییی یییی ترد و خوشمزه شد.
    حتی قصد داشتم اگه خراب شدن بریزم دور.ولی الان اگه بخوام اندازه ها رو دقیق بگم نمیتونم چون چشمی ریختم!!!!!!!!!!!!!(جرات رو حال میکنیین جون من خخخخخخخخخخخخخخ).
    اول خیارهارو سشتم و ریختم توی ظرف بینشون خیلی کم سبزی و سیر ریختم ظرف رو پر کردم از آب سرد و روی هر ظرف کمی سرکه و نمک ریختم.یه روز با در باز گذاشتم موند وقتی مزه کردم دیدم نمک کم داره دوباره روشون نمک ریختم و درشون رو محکم بستم.سه چهار رو دیگه هم شروع کردیم به خوردن.

    نمیدونمممممم
     
    m1361, آتامان, گیلاس من و 6 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  5. #93
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    artemisam آواتار ها
    مژگان
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۸/۰۸
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    347
    میزان امتیاز
    79
    پسند شده
    7118
    پسند کرده
    2703
    خيار شور به به!

    نام: 070920142243.jpg نمایش: 957 اندازه: 99.7 کیلو بایت

    انواع و اقسام سبزيهاي معطر خشك و تازه + سير و فلفل تند زياد+ كرفس + نمك و سركه و آب ولرم
    فرگل 2, آتامان, مامی جون نجمه و 6 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    دعا ميكنم تا اجابت بشه
    دعا ميكنم چون دلم روشنه

  6. #94
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۳/۰۵/۱۸
    نوشته ها
    34
    میزان امتیاز
    2
    پسند شده
    125
    پسند کرده
    487
    من تا حالا کلی خیارشور با این دستور درست کردم عالیییییییییییییییی شده کپکم نزده امیدوارم به دردتون بخوره
    موادلازم:خیار-آب برای هر کیلو5پیمانه-سرکه قرمز انگور برای هر کیلو نیم پیمانه-نمک برای هر کیلو 3قاشق غذاخوری(میتونید خودتون کم و زیادش کنید)-نعناخشک و برگ مو(برای اینکه رنگشون شفاف شه)-سیر با پوست برای هر کیلو3تا-فلفل سبزبرای هر کیلو3تا-شوید

    خیارا رو بعد خشک شدن تو ظرف مورد نظرمون میچینیم البته با دستکش یک بار مصرف چون تو دست یه باکتری هایی هست ک باعث میشه کپک بزنن.لا ب لای خیارا هم سیر و فلفل و بچینید.سرکه و نمک و تو یه ظرف باهم قاطی کنید بعد بریزید رو خیاراتون.روشم نعنا و شوید و برگ مو رو که از قبل خرد کردین بزارین بعد اینقد درشو باز بزارین تا هواش خارجشه گهگاهیم بزنید به بدنه ظرفتون اینقد صبرکنید و به بدنه بزنید تا دیگه حبابی تو ظرف نباشه وقتی که به بدنش میزنید

    اینم عکسش ببخشید نشد همه رو تو یه پست بزارمفایل پیوست 103526
    باران67 این نوشته را پسندیده.

  7. #95
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    hengamehh آواتار ها
    عضویت: ۱۳۸۹/۰۵/۰۳
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    6,062
    نوشته های وبلاگ
    2
    میزان امتیاز
    577
    پسند شده
    36136
    پسند کرده
    55034
    سلام من همیشه خودم خیارشور درست می کنم قبلا قاتیش هویج و کرفس و کلم هم می کردم اخیرا خیارشور را جدا درست می کنم و بقیه مواد را جدا در کنار دمی ها خوشمزه می شه

    خوب مواد را شستم و گذاشتم تو سبد پلاستیکی خشک شد (سبد پلاستیکی جدیدها که خیلی ضخیمه و سوراخهاش کمه کمتر هوا می کشه و خیلی خو ب خشک نمی شه از این سبد ها که سوراخهای ریز داره خیلی بهتره )

    سیر هم چند تا حبه پوست کندم شستم گذاشتم خشک شد

    فصل فلفل خریدم گذاشتم خشک شد الان تو ترشی و شور استفاده می کنم

    وقتی مواد کامل خشک شد آب را گذاشتم جوشید و دو سه تا قاشق پرنمک ریختم چشیدم که شور شور باشه با نمک گذاشتم جوشید بعد یک مقداری خنک شد خیارها را اینجا حلقه حلقه کردم ریختم تو شیشه وسطش سیرها و فلفل هم ریختم آب نمک را روش ریختم آخرش یک نصف استکان سرکه اضافه کردم و رو سرش ترخون خشک و برگ کرفس ریختم یک تکه نان سنگک گذاشتم و درش را بستم گذاشتم کنار کابینت یکی دو روز می گذارم بیرون زیرش هم دستمال می گذارم گاهی گاز داره و از کنار درش پس می دهد گاهی هم نه بعدش اگر تابستان باشه می گذارم یخچال اگر زمستان هم باشه بیرون هم بگذارید جواب می دهد فقط کنار گاز نباشه که گرم باشه خراب می شه

    تمام معمولا بعد از 40 روز اماده هست

    نکته خواهر شوهرم بهم گفت که اب را نجوشون با اب شیر درست کن مقدار نمکش هم زیاد بود یکی دوبار درست کردم انطوری خوب شد اما دفعه سوم فکر میک نید چی شد هیچی خیار شیرین شده بود فقط هیچ کس نفهمید چی شده همش راهی سطل آشغال شد دیگه برگشتم به روش قدیمی خودمون

    نام: khiarshor.jpg نمایش: 905 اندازه: 100.5 کیلو بایت
    * منصوره *, ... رضوان ..., فرگل 2 و 8 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

    خدایا
    شکرت
    نی نی های من پر کشیدن پیش خودت


  8. #96
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    ماناسهیل آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۰/۱۰/۱۷
    محل سکونت
    قزوین
    نوشته ها
    4,971
    نوشته های وبلاگ
    43
    میزان امتیاز
    684
    پسند شده
    50199
    پسند کرده
    12511

    ویترین مدال ها

    خیار شور
    سبزی ترخون و شوید
    سرکه سفید
    فلفل سبز تند
    سیر حبه ای
    به ازای هر 4 لیتر آب 1لیوان سرکه سفید و نصف لیوان نمک

    * آب رو جوشوندم و گذاشتم سرد شد بعد با نمک و سرکه مخلوط کردم و خیار ها رو داخل شیشه گذاشتم و لابه لاش ترخون و شوید و سیر و فلفل سبز گذاشتم

    نام: DSC_2276.jpg نمایش: 1208 اندازه: 107.1 کیلو بایت


    نام: DSC_2273.jpg نمایش: 1168 اندازه: 100.9 کیلو بایتنام: DSC_2274.jpg نمایش: 1176 اندازه: 102.2 کیلو بایت
    .............
     
    مونا 18, آدریانا20, m1361 و 12 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

    از دیو و دد ملولم و انسانم آرزوست....

صفحه 12 از 19 نخستنخست ... 29101112131415 ... آخرینآخرین
  • بانک بند ناف
  • موضوعات مشابه

    1. خياطي آسان - تزيين و تبديل لباسها به يكديگر
      توسط najma در انجمن خیاطی - Sewing
      پاسخ: 518
      آخرين نوشته: ۱۳۹۵/۰۷/۲۲, ۰۹:۰۲ بعد از ظهر
    2. چيكار كنيم تا ني ني هامون خوشگل بشن ؟
      توسط bita_ARYA در انجمن بارداری و پیش از بارداری - Before getting Pregnant
      پاسخ: 235
      آخرين نوشته: ۱۳۹۴/۱۱/۲۵, ۰۱:۰۱ قبل از ظهر
    3. سبزي و ميوه آرايي
      توسط میشا در انجمن سفره آرایی و تزئینات میز غذا و سفره هاي مناسبتي - Decorated Fo
      پاسخ: 0
      آخرين نوشته: ۱۳۹۰/۰۵/۱۳, ۰۲:۴۳ بعد از ظهر

    کلمات کلیدی این موضوع

    مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما