نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
شارژ کلوب هاي مامي سايت
بازارچه کالاي دست دوم رسانه مامي سايت
Like Tree899Likes

موضوع: خيار شور - خيار شور آمريكايي

نمایش نتایج: از 81 به 88 از 146
صفحه 11 از 19 نخستنخست ... 891011121314 ... آخرینآخرین
  1. #81
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    نیکی گل آواتار ها
    مامی نیکی گل
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۴/۳۰
    نوشته ها
    788
    میزان امتیاز
    604
    پسند شده
    18102
    پسند کرده
    12941

    ویترین مدال ها

    نقل قول نوشته اصلی توسط sahra61 نمایش پست ها
    سلام دوستان.تو خیارشورهای من اکثر اوقات پوک میشه.یعنی وسطشون خالی می شه. گاهی هم خوب می شه.علت از روشمه یا تازگی و نوع خیار.
    من آب رو می جوشونم و با ازای هر لیوان یه قاشق نمک.بعد سرکه می زنم و باز می جوشونم.وقتی ولرم شد روی خیار و سیر و ترخون می ریزم.و تو محیط آشپزخونه نگه می دارم.


    سحرجان بهتره با نوک چنگال چندتا سوراخ ریز رو خیارا بزنی ، این روش از آب گرفتن خیار یا پوک شدن اون جلوگیری می کنه .
    pariya505, nazanin88 و باران67 این نوشته را پسندیده.

    ​فقط به خانوادم عشق می ورزم .



  2. #82
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۲/۰۳/۳۰
    نوشته ها
    17
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    34
    پسند کرده
    6
    lخیار میشورم و با سوزن چندجاشو سوراخ میکنم.میچینم توی ظرف موردنظر.آب +کمی سرکه+نمک +فلفل +سیر اضافه میکنم. سر ظرف و من اول یه کیسه فربز میزارم بعد سرشو میبندم و ظرف و چندبار تکون میدم و وارونه میکنم که مواد مخلوط بشن.بعد 2 روز میزارم توی محیط آشپزخانه بمونه.روز سوم کیسه فریزر رو در میارم و سرشو دوباره میبندم و میزارم توی یخچال تا کم کم برسه
    باران67 این نوشته را پسندیده.
    در دایره عشق اگر باران بلا بارید ، عاشق آن است که از دایره بیرون نرود

  3. #83
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    لیلا64 آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۳/۰۳/۰۳
    محل سکونت
    بهبهان-خوزستان
    نوشته ها
    298
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    2113
    پسند کرده
    2010
    تنها در 20 دقیقه خیار شوری آماده داشته باشید
    مواد لازم:
    خیارشور ریز و قلمی
    نمک
    سرکه
    آب جوشیده سرد شده
    سبزی معطر
    یک حبه سیر


    طرز تهیه:

    در یک شیشه مناسب خیارشور هایتان را بچینید.
    آب را با دو قاشق نمک مخلوط کرده و دوسوم شیشه را با این آب پرکنید.
    دوسوم بباقی مانده را هم سرکه بریزید.
    یک حبه سیر و سبزی های معطر مانند ترخون و شنیلیله و جعفری را برای طعم دادن آن اضافه کنید.
    آن گاه در شیشه را محکم کنید.
    قابلمه ای را پر از آب کرده و بگذارید بجوشد.
    سپس شیشه را داخل قابلمه در حال جوشیدن بگذارید و تا تغییر رنگ خیارها منتظر بمانید.
    خیارشور شما آماده است. پس از سرد شدن آن را میل کرده و از خوردن آن در کنار اعضای خانواده تان لذت ببرید.

    nahid98, m1361, sita-golam و 1 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    نفست باران است، دل من تشنه ی باریدن ابر، دل بی چتر مرا میهمان کن

  4. #84
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    مامان غزل آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۰/۱۰/۱۴
    نوشته ها
    8,796
    نوشته های وبلاگ
    4
    میزان امتیاز
    1155
    پسند شده
    56393
    پسند کرده
    62736

    ویترین مدال ها

    نقل قول نوشته اصلی توسط مامان غزل نمایش پست ها
    اینم خیارشور من...
    اب نمک....جفعری---نعناع خشک....فلفل پودری قرمز----سیر
    بدلیل کمبود امکانات

    یه شیشه رو حلقه ای درست کردم
    اینم همون خیارشورا بعد از سه هفته
    mary524, m1361, مامان حدیثه و 4 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  5. #85
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    narges* آواتار ها
    عضویت: ۱۳۸۸/۰۴/۲۸
    محل سکونت
    كرج
    نوشته ها
    798
    میزان امتیاز
    57
    پسند شده
    1846
    پسند کرده
    2738
    لطفا اين سايت رو ببينين كه از شاهكارهاي مامي سايت در مورد : تهيه خيار شور به شكل گل رز بهره گرفته
    تزئین خیارشور به شکل گل رز+ تصاویرحالب
    .
     
    باران67 این نوشته را پسندیده.
    شادترين مردم لزوما" کسى که بهترين چيزها را دارد نيست
    بلکه کسى است که از چيزهايى که دارد بهترين استفاده را مى*کند

    www.amamzaman-110.blogfa.com

  6. #86
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    romina joon آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۰/۱۲/۲۷
    محل سکونت
    همدان
    نوشته ها
    1,015
    میزان امتیاز
    82
    پسند شده
    6311
    پسند کرده
    6050
    نقل قول نوشته اصلی توسط چشم عسلی65 نمایش پست ها
    سلام دوستای گلم ترا خدا منو کمک کنین.من هرچی خیارشور درست میکنم یاله میشه یا کلا توشون پوک میشه که اصلا نمیشه خوردش
    اون خیار شور که توی قابلمه می پزیم مث کنسرو کردن رو امتحان کنید صفحه های قبل فک کنم نازنین 88 گذاشته/
    samin93 و باران67 این نوشته را پسندیده.


  7. #87
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۲/۱۰/۰۱
    نوشته ها
    11
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    20
    پسند کرده
    32
    نقل قول نوشته اصلی توسط fati.jooon نمایش پست ها
    سلام دوستای گلم من میخواستم برا اولین بار خیار شور درست کنم دستورهاتون رو خوندم فقط الان نمیدونم بالاخره باید خیارا رو با سوزن سوراخ کنم یا نه؟ اخه بعضی ها گفتن سوراخ کنی پوک نمیشه بعضی هام نوشتن سوراخ شه اب میره توش وله میشه حالا چی کار کنم؟؟؟؟؟
    سلام دوستم اگه روی خیار چندتا سوراخ بزنی دیگه پوک نمیشه من همیشه اینکارو میکنم.
    *Afsaneh* این نوشته را پسندیده.

  8. #88
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    azy آواتار ها
    عضویت: ۱۳۸۸/۰۴/۲۸
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    1,090
    میزان امتیاز
    76
    پسند شده
    3388
    پسند کرده
    1700
    خیارشور با دستور جاری!!!!


    خیارارو تو شیشه یا دبه میچینیم و اب رو جوش میاریم. برای هر 17 پیمانه اب یه پیمانه نمک و یه پیمانه سرکه سفید.
    داغ داغ میریزیم رو خیارا و سبزی معطر و سیر هم میریزیم. 12 ساعت در شیشه ها رو نمیزاریم و بعد اون درش رو میبندیم.
    این خیارشورای من الان 4 روزشونه

    نقل قول نوشته اصلی توسط nosa نمایش پست ها
    عزیزم بعد از بستن در شیشه باید تو یخچال نگهداری کنیم یا بیرون یخچال؟ مرسی
    والا جاری جان من اردبیل زندگی میکنه و بیرون یخچال میذاره ولی تو تهران و اونم با این گرما اگه زود نخوریمشون میذارم یخچال
    somaye.80, فرگل 2, sohei59 و 10 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.


صفحه 11 از 19 نخستنخست ... 891011121314 ... آخرینآخرین
  • بانک بند ناف
  • موضوعات مشابه

    1. خياطي آسان - تزيين و تبديل لباسها به يكديگر
      توسط najma در انجمن خیاطی - Sewing
      پاسخ: 518
      آخرين نوشته: ۱۳۹۵/۰۷/۲۲, ۰۹:۰۲ بعد از ظهر
    2. چيكار كنيم تا ني ني هامون خوشگل بشن ؟
      توسط bita_ARYA در انجمن بارداری و پیش از بارداری - Before getting Pregnant
      پاسخ: 235
      آخرين نوشته: ۱۳۹۴/۱۱/۲۵, ۰۱:۰۱ قبل از ظهر
    3. سبزي و ميوه آرايي
      توسط میشا در انجمن سفره آرایی و تزئینات میز غذا و سفره هاي مناسبتي - Decorated Fo
      پاسخ: 0
      آخرين نوشته: ۱۳۹۰/۰۵/۱۳, ۰۲:۴۳ بعد از ظهر

    کلمات کلیدی این موضوع

    مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما