نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
شارژ کلوب هاي مامي سايت
بازارچه کالاي دست دوم رسانه مامي سايت
Like Tree271Likes

موضوع: روش های مختلف پخت ذرت-تهيه كنسرو ذرت-دون كردن ذرت

نمایش نتایج: از 41 به 46 از 46
صفحه 6 از 6 نخستنخست ... 3456
  1. #41
    مدیر انجمن
    elmira.t آواتار ها
    المیرا
    عضویت: ۱۳۹۰/۰۳/۰۷
    محل سکونت
    اورمیه
    نوشته ها
    4,884
    میزان امتیاز
    590
    پسند شده
    47500
    پسند کرده
    49587

    ویترین مدال ها



    یه ردیف بلال رو با چاقو خالی میکنیم.


    بعدش ردیف کناری رو با چاقو میبریم.


    با دست راحت برشها رو جدا میکنیم.


    بعد که همه رو دون کردیم داخل ظرف میریزیم و روش آب میریزیم. و آبکش میکنیم.


    چند باری اینکار رو تکرار میکنیم تا کلا ته دونه ها که سفت هستن و پرزهای مونده جدا بشه.


    بعد میذاریم کامل بپزه. برای هر 4تا بلال یه قاشق شکر و خیلی کم نمک زدم من.
    چون میخواستم فریزر کنم آب کم ریختم و گذاشتم آبشون کامل بکشه.






    وقتایی که میخوام کنسرو کنم مقدار آب بیشتری میریزم و بعد پختشون داخل شیشه ها پر میکنم و از همون آب داخل قابلمه شیشه ها رو پر میکنم و روش دوباره کمی شکر و نمک میریزم و درشون رو سفت میکنم و داخل قابلمه پر آب میچینم.


    در حدی که کمی آب تا در شیشه فاصله داشته باشه. میذارم با شعله کم آب بجوشه وقتی جوشید نیم ساعت بعدش خاموش میکنم و میذارم خنک بشه و از آب بیرون میارم.
    حتما سعی کنین در شیشه ها رو محکم ببندین وگرنه هوا میره داخلش و خراب میشه.

    حلقه ها رو هم مثل اون یکی میپزم و کنسرو میکنم.
    zakizadeh, باران67, amir mami و 22 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    Ben dünyanın en büyük aşığı olabilirim

    Ben koynunda 100 sene 1000 sene durabilirim


  2. بانک بند ناف
  3. #42
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    آیه جون آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۱/۱۱/۱۷
    محل سکونت
    کاشان
    نوشته ها
    115
    میزان امتیاز
    14
    پسند شده
    189
    پسند کرده
    552
    فصل خرید ذرت کی هست؟
    الان فصل مناسبی هست؟
    fargoool bano این نوشته را پسندیده.

  4. #43
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    فرگل صفارتلوری
    عضویت: ۱۳۹۳/۰۳/۱۰
    محل سکونت
    گرگان شهری که عا
    نوشته ها
    53
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    56
    پسند کرده
    266
    سلام.ممنون خانمی که کامل توضیح دادید.
    منم ذرتهامو همینجوری دون میکنم و میشورم منتها همونجوری نپخته میزارم فریزر.وقتی بخوام استفاده کنم در میارم و ابپز میکنم با کمی شکر و نمک مثل خودتون.اونم عاااالی و نرم میشه.انگار تازه چیدی از سرباغ و دون کردی
    هم روش تنبلونه است هم خوشمزه
    الان فصلشه تا اخر شهریور
    باران67 و elmira.t این نوشته را پسندیده.
    عشق من همسرم و دخترم.

  5. #44
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    مامی ایلیا و الینا آواتار ها
    عضویت: ۱۳۸۹/۰۷/۱۳
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    617
    کالاهای من
    6
    میزان امتیاز
    130
    پسند شده
    4459
    پسند کرده
    783
    بلال اب پز با سس مخصوص

    نام: rps۲۰۱۶۰۸۰۵_۲۲۴۶۴۶.jpg نمایش: 4837 اندازه: 103.5 کیلو بایت

    اول ذرت ها رو توی اب میپزیم
    بعد داغ داغ میبریمشون
    و با یه سس خوشمزه میخوریمش

    اما سسش
    ماست 3 قاشق
    ابلیمو 2 قاشق
    پودر سیر نوک قاشق مربا خوری
    اویشن نصف ق م
    نمک و فلفل قرمز و فلفل سیاه به مقدار لازم
    همه مواد رو با هم مخلوط میکنیم تا یکدست بشه
    بعد میریزیم روی ذرتها و میخوریم
    یا ذرتها رو توی سس میغلطونیم و میخوریم
    باران67, hengamehh, zakizadeh و 2 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  6. #45
    مدیر انجمن
    باران67 آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۸/۰۶
    محل سکونت
    نجف اباد اصفهان
    نوشته ها
    5,163
    نوشته های وبلاگ
    914
    میزان امتیاز
    2026
    پسند شده
    86660
    پسند کرده
    76018

    ویترین مدال ها

    نحوه ی دان کردن ذرت و نگهداری آن




    در پست هایی که قبلا گذاشتم در مورد روش های مختلف پخت ذرت و همچنین بهترین نوع ذرت به تفصیل بحث شد.
    در این پست جمع بندی ای از کل مطالب میگذارم براتون و یه جورایی کل فرآیند برخورد من با ذرت و نحوه ی نگهداری ذرت برای طول سال رو عرض میکنم خدمتتون



    خرید بلال:

    بهترین و میشه گفت تنها بلال مناسب برای دون کردن و کنسرو کردن بلال های معروف به ذرت مکزیکی هستن.
    ینی به مغازه دار باید بگی من بلال ذرت مکزیکی میخوام
    یا اینکه خودشون روش تابلو زدن ذرت مکزیکی




    اگه قصد دارین ذرت دون کرده برای مصرف در طول سال داشته باشین حالا یا به صورت فریزری یا کنسروی،باید از بلال مخصوص معروف به ذرت مکزیکی استفاده کنین.

    تفاوت دو نوع بلال عادی و مخصوص رو در تصویر مشاهده میفرمایین






    این بلال ها دونه هایی شفاف و درشت و شیرین دارن و در کمتر از نیم ساعت پخته میشن و خیلی خیلی نرم و خوشمزه هستن.
    در صورتی که بلال های عادی به زمان طولانی برای پخت نیاز دارن

    همونطور که در تصویر هم مشاهده میکنین بلال عادی موهاش به سختی جدا میشه و موقع دون کردن و تهیه کنسرو اون خیلی این موها اذیت میکنه ولی بلال مخصوص اصلا اینطور نیست و به راحتی همه موهاش پاک میشن و دونه ها خالص و درشت و خوشگل بهمون میده

    این بلال ها بعد از پخت رنگ زرد روشن دارن ولی بلال های عادی زرد پر رنگ میشن.
    در واقع با این بلال های مخصوص نتیجه دقیقا مثل کنسرو های ذرت میشه که البته نوع خونگیش کاملا مسلمه که هم تمیز تره و سالم تر و خیلی خیلی با کیفیت تر


    من برای فریزر و یا تهیه کنسرو ذرت از این بلال استفاده میکنم که فصلش اواخر شهریور و اوایل مهر هست
    پس بشتابین


    دان کردن ذرت:

    ذرت رو همون ابتدا دون میکنم، چون بعد از پخت موقعی که میخوام دونه ها رو جدا کنم ممکن ذرت ها بد شکل بشن یا له بشن و شیره ش خارج بشه


    مراحل دان کردن ذرت رو به صورت جزئی با تصویر نشون دادم خدمتتون
    به این صورت که چاقو رو زیر ریشه ی دون ذرت میزنم و دو تایی ازش میکنم
    چرا دوتایی؟
    چون اگر بخوام یک دونه ای بکنمشون کناره های چاقو به دونه های اطراف آسیب میزنه
    من دوتایی میکنم چون عرض چاقوم رو دو تا دونه پوشش میده

    دو ردیف را با چاقو به صورت عمودی جدا میکنیم و بعد دور های بعدی رو میتونیم به راحتی با دست خالی کنیم.






































    شستشو:

    بعد از اینکه ذرت ها رو دان کردیم اون ها رو داخل کاسه ای پر از آب میریزیم .یکی دو دقیقه بعد اون ها رو بشورین.
    دقت کنین در مرحله ی شستشو تلاشمون بر این هست که کلیه ی پوسته ها و مو های بلال رو ازش جدا کنیم و دون های خالص و تمیز رو راهی قابلمه کنیم.

    مرحله ی شستن ذرت رو چند بار تکرار کنید تا جایی که دونه ها کاملا تمیز بشن


















    پخت ذرت:





    ذرت رو همراه مقداری آب و شکر و نمک داخل قابلمه ریخته و میپزیم.

    من پختن داخل قابلمه رو ترجیح میدم، چون میتونیم به راحتی تست کنیم و میزان پخت ذرت ها رو چک کنیم.
    -زدن نمک به ذرت ها باعث سفتی اون ها میشه
    و برعکس اون زدن شکر باعث نرمی و خوشمزه شدن ذرت ها میشه
    من برای هر 4 بلال، یک قاشق سر پر شکر و یک چهارم قاشق چایی خوری نمک زدم.
    این مقدار کم نمک در واقع فقط برای طعم دهی هست
    تجربه کردم ذرت هایی که با اب تنها درست کرده بودم طعمشون به خوبی ذرت هایی که به این شیوه درست کردم نبود
    در واقع ترکیب شکر و یه کوچولو نمک باعث میشه مثل کنسرو ذرت های بیرون خوشمزه بشه


    کنسرو کردن ذرت ها:

    دونه های ذرت رو داخل شیشه با در فلزی بریزین و از همون ابی که ذرت رو داخلش پختین شیشه رو پر کنین
    قابلمه ای بزرگ رو اب کنین و شیشه ها رو داخل قابلمه قرار بدین به صورتی که حداقل تا نصف شیشه داخل اب باشه
    بعد از اینکه آب به جوش اومد 20-30 دقیقه زمان میدیم با حرارت کم بجوشه و بعد خاموشش میکنیم و میذاریم تا کاملا سرد بشه
    و به این صورت کنسرو ما آماده ست

    حرارتی که بعد از جوش اومدن اب قابلمه برا کنسرو کردن مواد مختلف میدیم بسته به نرمی و سفتی اون ماده غذایی داره
    مثلا برای برگ مو در حد 15 دقیقه کافیه
    برای گیلاس نیم ساعت کافیه
    برای ذرت هم چون ما پختیمش زمان زیادی نیاز نداره و من در حد نیم ساعت حرارتش میدم.


    نکات

    -میتونیم مقداری از بلال هامون رو به صورت حلقه حلقه در بیاریم و بپزیم
    برای دورچین غذاها بسیار شیک و زیباست





    -اگه احیانا ذرت رو با نمک پختین و سفت شده ،نگران نشین
    میتونین باز اون رو به قابلمه برگردونده و با شکر بپزین تا نرم بشه

    -برای پخت ذرت خشک:
    ذرت خشک رو با شکر و اب داخل قابلمه ریخته و حرارت بدین تا وقتی که نرم بشه

    -میتونیم ذرت ها رو بعد از پخت ابکش کنیم و بسته بندی و فریز کنیم.



    پرنسس.م, my soul, pink girl و 24 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  7. #46
    مدیر انجمن
    باران67 آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۸/۰۶
    محل سکونت
    نجف اباد اصفهان
    نوشته ها
    5,163
    نوشته های وبلاگ
    914
    میزان امتیاز
    2026
    پسند شده
    86660
    پسند کرده
    76018

    ویترین مدال ها

    نقل قول نوشته اصلی توسط پرنسس.م نمایش پست ها
    سلام
    خانوما من شیشه در فلزی ندارم
    در پلاستیکی دارم
    نمیشه بذارمش توی قابلمه و بجوشونم؟
    عزیز دلم قهتره فلزی باشه ولی با درب پلاستیکی هم اگه خوب کیپ بشه میشه
    پرنسس.م و zakizadeh این نوشته را پسندیده.

صفحه 6 از 6 نخستنخست ... 3456
  • کلمات کلیدی این موضوع

    مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما